Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Parkplatzabzocke mit System! Ohne Gewissen und Skrupel werden Menschen mit horrenden Zahlungen eingeschüchtert und abgezockt. 120€ Strafe fürs parken. Parkplatz war am Hotel angegliedert aber gehö... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kundeservice er modbydeligt.. Ubehaligt personale. De prøver at latterliggøre en. Havde en indsigelse på min stedfars vejne, og står nu selv til hæfte for bøden da en fra kundeservice griner af mig... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

910kr for en ikke sat p-skive. Parkeret i 25 min når man må parkere en time. Kan godt være det er lovligt, men det er stadig langt ude af proportioner, til den grad at det føles meget ekstortionært.... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Nasty company focused solely on…

Nasty company focused solely on extracting money from people for anything. No logical arguments appeal to them. They prey on people like hyenas. How is it possible Danes that you as a society have allowed it to grow? Why don't you fight the pathology, but only give permission for it?

En grim virksomhed, der udelukkende fokuserer på at trække penge ud af folk for hvad som helst. Ingen logiske argumenter appellerer til dem. De jager mennesker som hyæner. Hvordan er det muligt, at I danskere som samfund har ladet det vokse? Hvorfor bekæmper I ikke patologien, men giver kun tilladelse til den?

19 novembre 2024

Til din parkering

Til din parkering

Jeg skriver for at klage over en parkeringsbøde, jeg har modtaget, selvom jeg ikke havde mulighed for at flytte min bil på grund af uforudsete tekniske problemer.

Min bils batteri gik i stykker, og derfor kunne jeg ikke fjerne bilen fra parkeringsområdet. Jeg ringede til jeres kundeservice for at forklare situationen og fik at vide, at jeg skulle tilkalde vejhjælp for at få bilen flyttet. Det var dog ikke muligt, da bilen var nødt til at blive kørt direkte til værkstedet for reparation og derfor ikke kunne flyttes til et andet parkeringsområde.

Jeg håber, I vil tage højde for de særlige omstændigheder og annullere bøden, da situationen lå uden for min kontrol, og jeg har gjort mit bedste for at informere om problemet og finde en løsning.

13 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Værste fup firma til dato

Værste fup firma til dato!

Har efter LANG tids kamp endelig fået annulleret bøden, som aldrig har været berettiget. Utroligt det skal være så svært at annullere en bøde, som aldrig burde været udstedt.

Deres Kundeservice har været direkte ubehøvlet både pr mail og telefonisk. De burde skamme sig.

5 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Igen bliver man overrasket måden de…

Igen bliver man overrasket måden de køre deres firma. Har p licens til mit område vi bor, men glemmer min madpakke og køre ned hvor jeg må holde 1 time glemmer at sætte mit ur og kommer 3 minutter efter ned og der er så givet bøde uden der så er skrevet en? Vi modtager så rykker i firmaet og de påstår de ikke skal sætte bøde på bilen, de har taget billede af bil og ur men ikke nåde og udskrive bøden men alligevel sender de den. Dem siger man så godmorgen til næsten hver morgen og de kender bilen og laver sådan nummer. I må seriøst havde svært ved at tjene penge når i køre det på den måde, sørgeligt

18 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Man burde kunne give minus

De går bestemt ikke op i god kundeservice, en ærlig fejl eller andet der kunne give deres kunder en god oplevelse. Jeg fik indtastet min parkering 2 min for sent, skriver til dem og håber på en løsning når vi snakker 2 min, og de kan se jeg har betalt for 2 timers parkering. Men intet er der at hente af forståelse, sympati eller andet der kunne give indtrykket af at firma ikke kun er ude efter dine penge. Aldrig vil jeg kunne anbefale deres områder.

23 septembre 2024

Dubiøst firma

Dubiøst firma, der bevidst gemmer deres skiltning. Påstår fremsendelse af breve. Bruger AlektumGroup der ligeledes er dubiøst og som bruger samme fremgangsmåde, påstår fremsendelse af breve som ikke sendes og udelukkende benyttes til at skrue indtjeningen i vejret.

13 septembre 2024

Elendigt firma

Jeg har ALDRIG oplevet noget så skandaløst som dette parkeringsselskab! De er fuldstændigt ligeglade med deres kunder og har én eneste mission: at malke penge fra folk på den mest uretfærdige og åbenlyse måde!

Jeg fik en bøde under de mest latterlige omstændigheder. Mit boligområde har åbenbart DinParkering som samarbejdspartner og har fået en bøde på 875 kr. for at holde i mit eget boligområde, men DP mener at det er en anden parkeringsnummer. Da jeg forsøgte at kontakte dem for at forklare situationen, blev jeg mødt med arrogance og total mangel på kundeservice. De nægter at indrømme fejl, selv når det er KLART, at de har lavet en.

Dette er et firma, der lever af at udnytte folk, og de skammer sig tydeligvis ikke over det. Hvis du overvejer at parkere et sted, hvor de har kontrol, så TÆNK DIG OM EN EKSTRA GANG – det er ikke værd at risikere at skulle kæmpe mod deres urimelige bøder og elendige kundeservice bagefter.

Jeg håber virkelig, at flere får øjnene op for, hvor forfærdelige de er, så de stopper med at snyde folk!

10 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har i dag spillet lotto og hentet…

Jeg har i dag spillet lotto og hentet en pakke på tankstationen ve Rebæk Søpark i Hvidovre. Jeg kommer tilbage til bilen og en klog mand der gemmer sig klar til uddele bøder uden at fortælle at gulpladebiler skal parkere 5 mt derfra i en total tømt parkeringsplads. Usmageligt!
Jeg håber at i bruger hele pengene til at købe mediciner ....

5 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Hvem elsker sådan noget blodsugende…

Hvem elsker sådan noget blodsugende penge griske igler? Kommer man bare 2 min for sent, så ligger der allerede en bøde i ruden min parkerings skive stod på 19.50 og bøden lå "fint" i ruden tidspunktet for bøden 19:43-19:49 de er ALDRIG at se, de lure bag en bil tror jeg.... Jeg har et job der hedder 24 timers, og det eneste man kan fu uddelt ved aab kontoret, er 6 timers parkering plus de 3 timers parkering på p-skiven... Men hvad helved skal man bruge det til.... En meddele til parkerings vagterne og det firma i arbejder for... Må jeres arme være for korte, og jeres numse klø.

4 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har fået en parkeringsbøde for at…parkere i min egen bås DinParkering ikke vil udstede P-kort til

Jeg har fået en parkeringsbøde for at holde i min egen P-bås, da jeg har mistet mit parkeringskort (Som desuden udløb i 2022) og Min-Parkering vil ikke udstede nye kort.

Tænk at forlange parkeringskort i forruden, når man ikke udsteder kortene længere.

Jeg fik svar på min indsigelse via mail hvor deres svar er vedhæftet som et PDF-dokument fra en konto der ikke kan besvares til. Nummeret jeg bliver bedt om at kontakte er ude af drift og deres hovednummer går på voicemail.

Jeg måtte ned og finde en P-tavle for at få et gyldigt nummer, blot for at finde ud af deres åbningstider er latterlige 2 timer, fra 9-11 og at indsigelse over afgifter skal gøres på deres hjemmeside. Så nu skal jeg igen ind på deres hjemmeside og udfylde forfra.

Virksomheder som Min-Parkering er årsagen til P-vagter/selskabers dårlige ry og de har fuldt ud fortjent det.

Svindlervirksomhed.

28 août 2024

Elendig firma

Elendig firma. Parkering skal foregå via en app som ikke virker. Man skulle næsten tro ar det var bevidst. Gad vide hvem der ville vinde på det.

23 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dinparkering yder en perfekt service

Dinparkering yder en perfekt service. Første bogstav i ens nummerplade blev ved en fejl taste forkert i deres app. Og nu holder de fast på p afgiften. Tilmeld er betalingsfristen overskredet iflg. em da de først har svaret 1 dag efter betalingsfristen. Og de fastholder at afgiften skal betales (Du bedes derfor om at indbetale det skyldige beløb jf. seneste opkrævning.) Alle andre virksomheder hvor man har klaget får man en ny betalingsfrist når afgørelsen på ens klage er behandlet. Men ja må sige at DINParkering har deres egne regler/lov de følger. Så hvis du skal besøg nogen som bruger DIN Parkering så bliv væk og oplys du kommer først når de ikke bruger DINParkering. Vi har valgt ikke at brug dem her hvor jeg bruger da det er vigtigt at vores gæster bliver behandlet pænt og får en god service hvis der skulle ske en lille tastefejl som er menneskeligt.

20 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Truer med retten og svarer flabet…

Truer med retten og svarer flabet selvom man har beviselig dokumentation på at man har overholdt parkeringsreglerne. Vælg hellere et anderkendt parkeringsselskab. Har ikke ord for deres opførsel.

13 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Modvillig Kundeservice, med mangle på forståelse!!!

Har en bil på værksted, lidt længere end forventet, og har en lånebil fra værkstedet.

Skriver så til Din Parkering, og får en uges parkering godkendt, det var det jeg regnede med det ville tage at få min bil lavet, så kommer jeg ned til bilen dagen før godkendelsen udløber, og så sidder der en p-bøde...!!!!

Jeg skriver til Din Parkering og gør opmærksom på den mail de godkendte min uges midlertidig parkering. De svarer tilbage at den vil blive annulleret....så langt så godt.

Da jeg så finder ud af at bilen, på værkstedet, er mere komplex end først antaget, og at der skal skiftes en ABS blok, som nok kommer til at tage tid, så skriver jeg igen til din parkering, og forklarer situationen, og beder om endnu en forlængelse.
De svarer tilbage at det ikke kan lade sig gøre!!?? Hvilket jeg slet ikke kan forstå, da de kender til mit værkstedsproblem.

Jeg går så i gang med gæsteparkeringen, hver12 time, og så sker det som altid sker...Man glemmer lige at forlænge den en enkelt gang, og vupti så sidder der en p-bøde.

Havde de nu svaret tilbage med en mere kundeservice minded attitude, og vist forståelse for min situation, så havde jeg ikke haft behov for at lave gæsteparkeringen, og glemme at holde øje med det. Og fået en bøde.

Jeg synes AAB55 Ishøj burde overveje om Din Parkering er det rigtige selskab at benytte. Jeg har hørt mange historier omkring deres måde at håndterer disse bøder på, og synes det virker som om de hellere vil tjene penge end at vise respekt og service overfor du kunder de har.

9 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Mangler syn for sammenhængen i det enkelte tilfælde!

Jeg parkerer et sted hvor der rigtignok står at mellem 22-08 skal der tilladelse til, og mellem 08-22 er der 3 timers parkering, altså en særregel ift. normalen andre steder i samme område. Dette er jeg ikke opmærksom på.
Jeg parkerer 7.45, med p-skive, altså et kvarter før det er gyldigt. Fair nok. Efter 2 timer kommer jeg tilbage og ser at der er en bøde, givet kl. 7.57, tre minutter før at min p-skive ville gælde, fordi så havde klokken været over 8.00!!!
Mangel på syn for sammenhængen i den grad!!
Ved forsøg på at kontakte firmaet for at drøfte sagen, får jeg af vide, at sådan er reglerne og der er ikke noget at gøre ved det! Jurister og chefer kan man ikke få lov at tale med... det er langt ude!

1 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice

Er på gæstevisit på Amagerstrandpark
Og har to gange haft kontakt til Din Parkering, 1. Gang tirsdag 23/7 og igen i dag 26/7 og begge gange var en meget positiv oplevelse, med al den hjælp jeg skulle bruge.. TAK

26 juillet 2024

Helt igennem kompetenceløs virksomhedsdrift

Jeg poster her den klage jeg har sendt til DinParkering A/S som de ikke har reageret på....

Hej DinParkering,

Lad os få afklaret formaliteterne først.
Mit navn er X, jeg bor i Y og er ejer af en Yamaha MT-07 motorcykel med registreringsnummer Z.

Siden marts har jeg fået 4 parkeringsbøder fra jer for 100% lovlig parkering samme sted alle 4 gange, med argumentet ”Parkering udenfor afmærket P-bås”. Kigger man på jeres dokumentation kan man se at i har taget billeder af min parkering, mit registreringsnummer og det parkeringsskilt der er sat op i ejendommen. Problemet ligger i at der fra jeres side af, skal tage hensyn til Motorcykler, scootere og hjemmeplejebiler, jf. Det udsendte reglement vedr. Parkeringsregler i ejendommen.

Citat fra ”Information of samarbejdet i forbindelse med parkeringsservice fra DinParkering” under ”Praktisk information:”, pkt. 7 (vedhæftet):
"MC, scootere samt hjemmeplejebiler, som er tydeligt markeret er fritaget for kontrol”.

De 3 nyeste parkeringsbøder har jeg desværre fået i løbet af min ferie udenlands, så da jeg kommer hjem til synet af 3 parkeringsbøder på min 100% lovligt parkerede motorcykel, bliver jeg naturligvis rasende. Jeg har vedhæftet en video fra den første episode, hvor jeg skulle kæmpe med jer om annullering af en parkeringsbøde, hvor jeg efterspørger baggrunden for min bøde (nu 4 bøder) sammenlignet med den motorcykel der holder i cykelstativet, og tager plads for både cykler, ladcykler og knallerter. Min motorcykel har hele tiden holdt nede bag containerne (se jeres egen dokumentation) for at give så meget plads til evt. Skraldehåndtering som overhovedet muligt. Jeg ringer til jer klokken 13:42 torsdag d. 6/6 og får at vide at det jo naturligvis er super ærgeligt at jeg har fået de her 3 bøder mens jeg er på ferie, men hende jeg taler med kan ikke hjælpe mig, på trods af at hun lader mig hænge på af 2 omgange i den 20 minutter lange samtale. Hun siger at hun kan se det specifikt er boligadministrationen der har kontaktet jer for at få jer til at udskrive bøder til mig, da boligadministrationen gerne ser at jeg flytter min motorcykel. Dette kan jeg i dag afkræfte, da jeg har været i dialog med boligadministrationen som vil kontakte jer for at annullere de 3 nyeste parkeringsbøder. Hende jeg taler med siger at jeg simpelthen er nødt til at kontakte boligadministratione for hun er nødt til at tage sig godt af sine kunder. Jeg fortæller hende at jeg åbenlyst har fået de her bøder på et fejlagtigt grundlag hvor jeg henviser til en tidligere mail med video og reglement vedhæftet, akkurat ligesom her (mail sendt 11/4-24). Til min kommentar hvor jeg siger at jeg jo ikke holder ulovligt siger hun ”Ja det kan jeg godt se, men du bliver altså nødt til at kontakte boligadministration så de kan kontakte os”. Personligt synes jeg som minimum at i, når i kan se at i har begået ikke 1, ikke 2, men 3 fejl i løbet af 14 dage, at i som absolut minimum kunne annullere de 3 bøder som er blevet udstedt på fejlagtig vis, og jeres medarbejder faktisk har bekendt sig dette. Da samtalen efterfølgende står stille siger jeres medarbejder ”Ja, jeg synes vi to skal stoppe samtalen, for vi bliver tydeligvis ikke enige”, mens hun griner let i telefonen. Det kan godt være at disse samtaler er hverdag for jeres personale, men jeg synes det er dybt uprofessionelt at have en samtale med en der åbenlyst ikke vil hjælpe mig selvom jeg har ret, og lige så åbenlyst tænker på sine kunder, som jo stadig ikke er mig, for det er mig det går ud over, ikke jeres kunde.

Jeg synes det er dybt forkasteligt at min situation med fejlagtigt udskrevne p-bøder er et tilbagevendende problem, og jeg mistænker at dette kan være udtryk for en snug forretningsplan, eller måske et utal af uinformerede/uopmærksomme parkeringsvagter i har ansat. Derfor vil jeg komme med et løsningsforslag. En tilføjelse til parkeringsskiltet i ejendommen hvor mit tidligere citat anvendes og derfor tydeliggør at MC, scootere og hjemmeplejebiler er fritaget for kontrol i området.

7 juin 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus