Parkplatzabzocke mit System! Ohne Gewissen und Skrupel werden Menschen mit horrenden Zahlungen eingeschüchtert und abgezockt. 120€ Strafe fürs parken. Parkplatz war am Hotel angegliedert aber gehö... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vanvittig dårlig app og kundeservice... Jeg fik en bøde fordi deres app meldte en fejl så jeg ikke kunne sætte parkering, og havde ikke mulighed for at flytte eller ændre uret.
Kundeservice er modbydeligt.. Ubehaligt personale. De prøver at latterliggøre en. Havde en indsigelse på min stedfars vejne, og står nu selv til hæfte for bøden da en fra kundeservice griner af mig... Voir plus
910kr for en ikke sat p-skive. Parkeret i 25 min når man må parkere en time. Kan godt være det er lovligt, men det er stadig langt ude af proportioner, til den grad at det føles meget ekstortionært.... Voir plus
Uddelte 2 afgifter pga
Uddelte 2 afgifter pga. teknisk fejl
Dinparkering har uddelt 2 afgifter til mig pga. flere tekniske fejl i deres app og fastholder den, trods beviserne er klokkeklare. Der er screenshots fra deres (i øvrigt frygteligt dårlige app). Nu har de opdateret deres app til en ny version, desværre er den stadig elendig. Kundeservice er umulige at tale med, både som kunde og som bestyrelse. Kan ikke anbefale nogle boligforeninger at indgå samarbejde med Dinparkering.
DinParkering er ved at smadre…
DinParkering er ved at smadre lokalområder rundt omkring i København, fordi de deler bøder ud før tid, og på baggrund af alt for smalle forseelser. Ved visse ejendomme får beboerne og lejerne dagligt bøder. De er totalt umulige at snakke med.
Direktøren er meget fascistisk anlagt og går kun efter at skovle penge ind. Medarbejderne taler ikke Dansk og ligger visse steder konstant på lur for at hive penge op ad lommerne på folk.
Svindler firma
Svindler firma. Hold jer langt fra dem. Deres parkeringsvagt kan ikke dansk han kørte rundt i sin privat bil og gav os en bøde fordi vi har holdt der 1-2 minutter. Vi holdte ind til den nærmeste parkering fordi vores datter græd. Vi blev nødsaget til at holde der i nogle få minutter for at berolige den lille. Han gav os en bøde og vil ikke tale med os. Han skyndte sig i sin bil for at køre væk. Jeg har skrevet til Dinparkering, men de er ligeglad de vil bare have deres penge. Værste parkeringsselskab.
2 bøder på under 12 timer
Jeg var ikke opmærksom på jeg ikke måtte berøre græsset med den ene halvdel af bilen. Derfor er jeg enig i hvorfor bøden er givet, men det der er helt urimeligt er kl 19, får jeg bøden og kl. 05.30 får jeg den næste, da det gælder per påbegyndt døgn. Jeg har ikke haft en chance for at rykke bilen og lave om på min fejl. Håber ikke der flere boligselskaber der vælger at samarbejde med DinParkering. I principet kan i stå kl 23:59 og give 1 bøde og kl 00:01 og give 1 til...
Fup firma
Hej. Jeg fik idag bøde på 875kr. For at holde i Max 40 sekunder. Jeg løb ind i Rødovre centeret for at aflevere kortet til min bror som havde glemt den i bilen… også regner man ikke med en bøde efter 40 sekunder. Han holder i jørnet på parkeringspladsen på Rødovre station… han har ikke arbejdstøj på og holder i en gammel privatbil. Så snart du stiger ud er bøden klar… det er udlændinge som dårlig nok kan dansk… tænk at drive firma på den her måde ! Føj
Parkeringsvagten står på lur og står…
Parkeringsvagten står på lur og står næsten over ved bilen inden man er stået ud af den. Jeg havde ikke kørt min bil helt ind i hækken så den stod ca. 50 cm ud på parkeringspladsen og fik en bøde på 850,- for at holder der i 20 min. Jeg klagede over bøden men pudsigt nok er det deres egen klageinstans der behandler den. I skulle skamme Jer!
DinParkering stjæler kr. 900 op af din lomme når de har lyst
DinParkering er (endnu) et taberfirma i P-branchen med talentløs ledelse og medarbejdere der ikke kan finde et anstændigt job.
Ét tal bliver rettet og klokkeslæt kan fortsat læses uden problemer. Sanktion: DinParkering stjæler kr. 875 op af din lomme i fuldt dagslys.
Ingen forklaring på hvordan denne "regel" hjælper til med til at løse den opgave DinParkering er sat til at løse - bare endnu en regel som folk kan fjumre i så DinParkering kan stjæle dine penge. Uden skrupler, mennesker med flosset moral tydeligvis.
Ingen, som i overhovedet ingen, sammenhæng mellem "forseelse" og sanktion!! Fy for den lede ....
Ubegribeligt at vi har en lovgivning der gir et tilfældigt firma med imbecile stoddere i ledelsen ret til bare at finde på den ene latterlige regel efter den anden, så de kan stjæle kr. 900 fra dig efter forgodtbefindende. Hvad pokker sker der lovgivere?
Til alle der samarbejder med DinParkering, jeg lægger aldrig en krone hos Jer!
Boligselskaber skal virkelig tænke sig…
Boligselskaber skal virkelig tænke sig om inden de tegner aftaler med DinParking -For det går også hårdt ud over boligselskabes egne lejere.
Det er vanskeligt ikke at mistænke Din Parkering for at handle mere ud fra kommercielle interesser end som en reel parkeringskontrol.
Jeg kan ikke undgå at udtrykke vores frustration over de håndskrevne P-billetter, der konstant fører til misforståelser og fejlagtige afgifter. Det er på tide at overveje moderne løsninger, der kan eliminere disse fejl - såsom en app eller et elektronisk betalingssystem på stedet.
Som eksempel på den dybe frustration dette skaber, vil jeg nævne den ældre dame vi besøger. Hun blev dybt berørt og begyndte at græde, da hun fandt ud af, at vi igen var blevet uretfærdigt bødestraffet. Dette er femte gang hun oplever, at hendes gæster fejlagtigt får bøder, selvom alle omhyggeligt følger reglerne. Vi har talt med flere beboere i denne afdeling som ejes af AAB og de er dybt frustrede over DinParking og deres metoder.
SKAM JER !!!!!!!!!!!!!!!
Jeg arbejder for et mad sted og i den forbindelse skulle jeg aflevere mad til en kunde i en boligblok, hvor alle parkeringsbåsene var optagede fordi det var om aftenen, så jeg valgte at holde ved siden af en garage i hvad 5-7 min max, og jeg havde både arbejdsstedets reklame på venstre side af bilen samt katastrofe blink tændt for at markere at jeg kun holdt der midlertidigt, og alligevel får man en bøde på 875 kr..!!!!! 👀😡😡🤬
har i ingen skam i livet.?!?!?!? hvad er det for en l*rte politik i kører?!?!?
900 kr i bøde for at holde ved siden af en garage i 5 min for at udføre sit arbejde og aflevere mad til en kunde.!!!!!!!!!!!
JEG HÅBER INDERLIGT I SMAGER JERES EGEN MEDICIN EN DAG.!!!!!
SKAM JER.!!!!!!!!
Jeg har for et par dage fået en bøde…
Jeg har for et par dage fået en bøde fra dinparkering, men jeg skrev til dem at det var en misforståelse. De var søde at undersøge sagen og fjerne bøden, selvom at det var lidt min egen skyld. Jeg ville sige at en anden virksomhed ikke havde gjort det 🙌🏽 Så jeg giver 5 stjerner herfra. Derudover en rigtig sød kundeservice
står og kigger på p vagten skriver min…
står og kigger på p vagten skriver min bil. p skiven ligger i føresiden og der kigger han slet ikke.
firmaet reagere ikke på mine henvendelser men sender det bare direkte til RKI
for ringe
helt fair at man få en kontrolafgift, men at den så kun må deles op i 2, når man gerne vil lave en afdragsordning... det for ringe.
har i dag forsøgt at få en forklaring…
har i dag forsøgt at få en forklaring fra DinParkering, hvilket er umuligt, de er direkte ubehagelige, til andre boligselskaber hold jer langt væk fra dette firma
Kan kun tilslutte mig alle andre…
Kan kun tilslutte mig alle andre anmeldelser 😡
25/7 2023 blev der skrevet en…
25/7 2023 blev der skrevet en indsigelse til Din Parkering via deres klageformular, som de skriver man skal. Fra den indsendte indsigelse og til i dag har firmaet ikke ulejliget sig med at svare.
Derfor er deres kontrolgebyrer heller ikke betalt, da der på deres hjemmeside står:
'Du kan oprette en indsigelse ved at klikke her . Når vi modtager din klage og mens den behandles, vil din betaling være sat i bero'.
Nu er der så kommet påmindelser UDEN de har reageret på den indsendte indsigelse.
Mega dårlig serviceniveau ................. snarere SLET ingen service,
Forening for indavl med trang til at…
Forening for indavl med trang til at have autoritet
Ganske enkelt til at brække sig over
Uha, hvor skal man starte? Med de manipulerede observationstider? Med de nøje gemte p-skilte? Eller måske med den fuldstændig til grin elendige og respektløse kundeservice?
Giv mig 850kr i bøde igen for at bruge 2 minutter på at hente pizza, og jeg klapper jeres p-vagt til jorden. Simpelthen usselt og på alle måder uacceptabel adfærd. Utroligt at en sådan virksomhed kan have ret til at drive forretning i Danmark.
My parking meter battery died
My parking meter battery died, so I wrote a clearly legible and clearly visible note with the time written in large numbers. I received a fine anyway because a hand written note is considered unacceptable. However it conveys the exact same information as a plastic p skive. No app was available for registering the time or machine. Capitalism at it’s absolute worst!
Jeg har handicap skilt liggende i min…
Jeg har handicap skilt liggende i min forrude sammen med et p ur, lå i midten af bilen.
Fik en bøde mandag d.10 juli 2023
Det regnede meget,
Fik en bøde om besked om at man ikke kunne se p uret, det forstår jeg ikke, har p vagten ikke gode øjne . Han var måske bange for regnen.
DinP: ingen styr på egne regnskaber?
14. Feb 2023 fik jeg en bøde, som jeg straks betalte for at få det ud af verden. 4 måneder senere kommer der en rykker med posten. Den ankommer vel at mærke efter betalingsfristen, og det helt bizarre er jo, at jeg har betalt. Har de ikke styr på deres regnskab, eller hvad foregår der? Det forekommer mig at være en skidt forretningsmodel.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.