Snabba raka svar och även leveranser. Saknar lite mer om bästa hantering av fönsterroboten, bruksanvisning med handfasta råd. Golvmoppen är super!

Jag köpte min första Bioblend till vårt andra boende pga knölig hantering av matavfall där och jag är verkligen supernöjd. Det stämmer allt som skrivs, den är tyst och matavfallet minskas ner till... Voir plus

Jag är nöjd med kompostmaskinens generella funktion, men har problem med en massa ljud, det knirkar och knakar i maskinen trots att det inte ligger något hårt eller segt i innehållet. Har skickat fle... Voir plus

Fick bara instruktion på engelska med paketet. Fick maila för att få en på svenska. Ingen på Dite verkar ha läst instruktionen. Står att man skall placera fönster roboten 30 cm? från fönsterkarm. Föns... Voir plus

1. Maison & jardin

Dite.nu är en etablerad aktör inom robtot-branschen. Vi erbjuder de senaste innovationerna inom robotdammsugare, robotgräsklippare och fönsterputsrobotar. Genom att välja de bästa tillverkarna kan vi garantera den högsta kvalité, den senaste tekniken samt pålitlig drift, service och support på våra produkter. Dite var bland de första att presentera robotdammsugare och robotgräsklippare, sedan dess har Dite introducerat ett flertal nya modeller till tusentals nöjda kunder.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 7 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Blixtsnabb leverans.

Blixtsnabb leverans.
Slipper klänga på en stege.

3 janvier 2025

Hej Rune!

Tack för din positiva feedback! Härligt att höra att leveransen var blixtsnabb och att produkten gör det enklare för dig i vardagen. Hör av dig om du behöver hjälp med något annat! 😊

Ha det fint!
Diana, Dite Support

Bra service

Bra service, varan inte testad

31 décembre 2024

Hej Kamelia!

Tack för din feedback! Det är fint att höra att du är nöjd med servicen. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att testa varan, tveka inte att höra av dig, vi finns här för att hjälpa till!

Varma Hälsningar!
Adam, Dite Support

Kan inte uppleva något gott då jag…

Kan inte uppleva något gott då jag beställde och betalade varan den 15 november och ännu inte fått den

30 décembre 2024

Hej Barbro!

Vi beklagar verkligen fördröjningen och för att du inte har mottagit din vara ännu. Vi förstår att detta är frustrerande.

Vi ber dig vänligen att kontakta vår support och ange ert ordernummer så kan vi undersöka vad som hänt med din beställning och hjälpa dig vidare.

Vi ser fram emot att få lösa detta så snabbt som möjligt!

God morgon !

God morgon !

Den första Robot fönsterputsaren 499819453SF vi köpte hos er den 25/11 är vi super nöjda med och den har ni lagt upp på eran hemsida

Den andra Robot fönsterputsaren 499819823SF vi beställde hos er den 12/12 och hämtade ut den i söndags den 15/12 och den vi fick
Var inte ny den saknades flaska ,slarvigt inpackat , bruten förpackning sladdar som låg huller om buller , olika färger på putsdukar + att dom var använda , kantstött på 2 ställen.

Det vi vill nu är att få en ny Fönsterputsare och skicka tillbaka den som vi fick och inte var ny , men det svåra är att man inte får någon återkoppling från er.

15 décembre 2024

Hej Per!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vi är glada att höra att ni är nöjda med den första fönsterputsroboten! 😊

Vi beklagar verkligen att den andra ordern inte uppfyllde era förväntningar och att den kom i dåligt skick. Detta är såklart inte är acceptabelt, och vi vill lösa detta så snabbt som möjligt.

Vår support har redan varit i kontakt med er för att hantera bytet och se till att ni får en ny enhet samt returnera den ni mottagit.

Tack för ert tålamod, och tveka inte att höra av er om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Varma Hälsningar
David, Dite Support

mycket trevlig och informativ support

Fick en mycket trevlig och informativ support. Föredömligt att jag blev uppringd då jag efterfrågade detta.

21 décembre 2024

Hej Elisabeth!

Tack så mycket för din fina feedback! Det gläder oss att höra att du uppskattade supporten och att du blev uppringd som önskat.

Vi strävar alltid efter att ge snabb och personlig service. Hör gärna av dig igen om du har fler frågor eller funderingar!

Ha det fint!
David, Dite Support

Efter nästan tre månader har jag ännu…

Efter nästan tre månader har jag ännu inte fått varan men nu skall den vara på väg. En del av dröjsmålet beror på att jag var bortrest men då hade vi kommit överens om levarna direkt efter min hemkomst, det har nu gått fyra veckor.
Dessutom svarar man inte i telefon eller på mejl, svarar växeln då säger dom bara att dom kan inget göra utan skicka mejl, som det inte svaras på

26 décembre 2024

Réponse de Dite

Vi beklagar verkligen att du har fått vänta så här länge och att kommunikationen inte har fungerat som den ska.

Vi tar din feedback på största allvar och kommer att se över våra processer för att förbättra både leveranstiderna och kommunikationen. Hoppas att den kommande leveransen möter dina förväntningar.

Tveka inte att kontakta oss igen om du har ytterligare frågor eller om det är något vi kan hjälpa dig med. 🙏💙

Vänliga hälsningar

Fönsterroboten fungerade inte

Fönsterroboten fungerade, försökte få kontaktför info om hur jag returnerade. Skickade tillbaka och betala returfrakt 162:-. Inte alls nöjd

9 décembre 2024

Réponse de Dite

Vi beklagar verkligen att du upplevde problem med returinformationen. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi strävar efter att göra returer så enkla som möjligt och tar din feedback på största allvar.

Vänliga hälsningar

Fönsterputsrobboten fungerar jättebra.

Fönsterputsrobboten fungerar jättebra.
Detsamma med robbotdamsugaren
Kompostmaskinen hoppas jag ska vara lika nöd med, jag är bortrest så jag har inte hunnit pröva den.
Däremot leveransen är jag inte lika nöjd med när det gäller de två sista beställningarna, dammsugarpåsarna
Beställdes den 12/11 och fick dem den 19/12 och kompostmaskinen med leveransadress hem gick istället till utlämningsställe men tack vare en god vän som kunde hämta ut den, annars hade den gått i retur.

19 décembre 2024

Electric Scrubber

Öppnat förpackningen idag. Medföljer ett blad med instruktioner med världens minsta text. Nästan oläsbar.
Finns en liten gummilucka som skyddar uttag till laddare-den går inte stänga ordentligt igen när man öppnat. Testkört med två av tillbehören i handfatet - bra resultat!

20 décembre 2024

Beställde komposten den 1 dec

Beställde komposten den 1 dec, har ännu inte fått den, det skulle ta 1-3 leveransdagar. Ingen info om när den kommer. Ni annonserar i eran nya reklam om att "om ni beställer nu så levereras den 25 dec." Läste det i 17e dec. Den kostar en bra slant så den kan ni behålla.

19 décembre 2024

Nice maskin!

Allt fungerade till sista! Men väldigt lång tid på svar via mail samt många olika priser och lång leveranstid? Men annars bra. God Jul.

17 décembre 2024

Var är produkten?

Beställde för 3 veckor sedan, har fortfarande inte fått produkten och inte någon info om uppskattad leveranstid, bara massa reklammail och mail om att de har mycket att göra.

29 novembre 2024
Avis spontané

Sen leverans och sviket löfte

Vi fick vänta väldigt länge på leveransen och blev lovade kompensation för det och dessutom en hemlig present.
Vi ha fått några extra kolfilter. Om det ska vara kompensationen eller hemliga presenten framgår inte.
Vi känne oss lurade och är väldigt besvikna

10 décembre 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.