Snabba raka svar och även leveranser. Saknar lite mer om bästa hantering av fönsterroboten, bruksanvisning med handfasta råd. Golvmoppen är super!

Jag köpte min första Bioblend till vårt andra boende pga knölig hantering av matavfall där och jag är verkligen supernöjd. Det stämmer allt som skrivs, den är tyst och matavfallet minskas ner till... Voir plus

Jag är nöjd med kompostmaskinens generella funktion, men har problem med en massa ljud, det knirkar och knakar i maskinen trots att det inte ligger något hårt eller segt i innehållet. Har skickat fle... Voir plus

Fick bara instruktion på engelska med paketet. Fick maila för att få en på svenska. Ingen på Dite verkar ha läst instruktionen. Står att man skall placera fönster roboten 30 cm? från fönsterkarm. Föns... Voir plus

1. Maison & jardin

Dite.nu är en etablerad aktör inom robtot-branschen. Vi erbjuder de senaste innovationerna inom robotdammsugare, robotgräsklippare och fönsterputsrobotar. Genom att välja de bästa tillverkarna kan vi garantera den högsta kvalité, den senaste tekniken samt pålitlig drift, service och support på våra produkter. Dite var bland de första att presentera robotdammsugare och robotgräsklippare, sedan dess har Dite introducerat ett flertal nya modeller till tusentals nöjda kunder.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 7 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Mitt köp

Mitt köp. Ni hade kunnat höra av er lite mera, jag trodde att jag var bortglömd, men annars är allt bra. HASSE!

9 décembre 2024

Hej Hasse,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig! 🌱 Vi ber om ursäkt om det kändes som att vi inte höll dig uppdaterad – det är verkligen inte vår avsikt att någon ska känna sig bortglömd. Vi tar till oss av din feedback och jobbar på att bli bättre på att hålla kontakten framöver.

Härligt att höra att allt annat känns bra med ditt köp! 🙌 Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer.

Ha en fortsatt trevlig dag
Adam, Dite Support

Nu slipper jag kliva på pallar och…

Nu slipper jag kliva på pallar och stegar för att nå att putsa mina fönster.

20 janvier 2025

Hej Annette!

Tack för ditt omdöme! 😊

Vad härligt att höra att du slipper kliva på pallar och stegar för att putsa fönster nu, det låter som en riktig lättnad! 🙌 Vi är glada att produkten gör din vardag smidigare.

Hör av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med!

Ha en fin dag! 🌟

Har inte mottagit produkten

Fortfarande inte mottagit produkten.
Var lovat leverans senast i vecka 2 och i vecka 5.

19 janvier 2025

Hej Kim! 😊

Vi beklagar verkligen att din produkt ännu inte har kommit fram. På grund av hög orderingång och vissa förseningar i leveranserna har vi inte kunnat leverera som planerat vecka 2. Vi kan dock bekräfta att din produkt kommer att skickas inom de närmaste dagarna. 📦

Tack för ditt tålamod, och hör gärna av dig om du har fler frågor – vi hjälper dig gärna! 🙏

Tyst och effektiv

Vi är jättenöjda med kompostmaskinen. Den är tyst och oerhört effektiv. Gillar idén att få eget gödsel /för jord att strö direkt i rabatter mm.

19 janvier 2025

Hej Lise!

Tack för ditt fina omdöme här på Trustpilot! 🌱

Vi är så glada att höra att du är nöjd med kompostmaskinen och att den fungerar bra för dig. 😊

Ha en fin dag!
Adam, Dite Support

Får ingen återbetalning. trots upprepade påminnelser.

Beställde Fönsterrobot den 6 Sept 2024.
16/9 info om paket på väg.
9/10 reklamerar jag att jag inte fått någon leverans, försvann hos PostNord.
26/10 dite lovade omleverans.
14/11 ingen leverans, trots upprepade påminnelser, så jag tröttnade, inser att jag inte skulle få någon omleverans. Så jag begärde en återbetalning.
18/1 2025, upprepade påminnelser, ingen återbetalning ännu,,, suck,,,
4/2 Ingen återbetalning ännu. Gjort en anmälan till Konsumentverket.
19/2 Ingen återbetalning ännu... suck,,, suck..
13/4 ingen återbetalning ännu... suck*4,
har kontaktat mitt kreditkort och bett den hjälpa till med återbetalning.

18 janvier 2025

Hej Leif!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vi ber om ursäkt för allt besvär som detta har orsakat. 😕

Vi förstår verkligen din frustration och vi beklagar den långdragna processen. Ser att vår support har kontaktat dig med information om din återbetalning, och vi ska se till att detta blir hanterat så snart som möjligt.

Vi uppskattar ditt tålamod och förstår att det har varit en väldigt besvärlig situation.

Adam, Dite Support

Har bara testat på ett stort fönster

Har bara testat på ett stort fönster.
Det ser lovande ut, men fläckarna fick jag ta bort manuellt.

18 janvier 2025

Réponse de Dite

Tack för ditt omdöme! Det kan ibland krävas lite extra vändor för roboten för att få bort svåra fläckar. Vi hoppas att det blir bättre med tiden, och om du vill ha några tips eller frågor, hör gärna av dig så vi kan hjälpa till.

Tack för att du delar med dig, och ha en fin dag! 🌟

Allt fungerar bra

Allt fungerar bra

17 janvier 2025

Hej Malin!

Tack för ditt omdöme! Så härligt att höra att allt fungerar bra! 😊

Om du behöver hjälp med något framöver, tveka inte att höra av dig.

/ Diana, Dite Support

Jag hade en fråga om leverans

Jag hade en fråga om leverans, fick svar omgående och varan är nu i hus.

Hej Kari!

Jättekul att höra att du är nöjd med vår svarstid och att varan nu är på plats. 😊

Om du har fler frågor eller funderingar framöver, tveka inte att höra av dig.

Ha en fin dag! 🌟
Adam, Dite Support

Jag köpte Dites fönsterputsrobot för…

Jag köpte Dites fönsterputsrobot för några veckor sedan, och jag måste säga att jag är otroligt nöjd! Den är verkligen enkel att använda och sparar mig massor av tid jämfört med att putsa fönster för hand.

Hej Loen!

Tack för ditt omdöme och jättekul att höra att du är nöjd med vår fönsterputsrobot 😊 🙌

Om du har några frågor eller funderingar framöver, tveka inte att höra av dig.

Diana, Dite support

Vänliga att ha att göra med

Vänliga att ha att göra med
Mycket bra service och fantastiskt bra komposterare

Hej Erika!

Tack så mycket för ditt omdöme! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd både med vår service och din komposterare. Det betyder mycket för oss att vara till hjälp och att våra produkter lever upp till dina förväntningar. 🙏

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden!

Varma hälsningar 🌿
David, Dite Support

Lätt beställning

Lätt beställning, bra info
Sen leverans och efter kontakt gick allt smidigare

10 janvier 2025

Hej Olivera!

Tack för ditt omdöme! 😊 Vad härligt att höra att beställningen var enkel och att du tyckte att vi gav bra kontakt. Vi beklagar att leveransen dröjde, men är glada att höra att allt gick bra till slut!

Hör gärna av dig om det vore något att vi kan hjälpa till med!

Lisa, Dite Support

Jag väntar fortfarande på våran men bra…

Jag väntar fortfarande på våran men bra uppdateringar har det varit

Réponse de Dite

Tack för ditt omdöme och för att du uppskattar
uppdateringarna.

Vi förstår att väntan kan vara frustrerande och vi jobbar på att få din beställning till dig så snabbt som möjligt. 📦

Om det är något mer vi kan hjälpa till med, tveka inte att höra av dig!

Ha det fint!

Bra produkt

Bra service o Bra produkt

Hej Staffan!

Tack för ditt omdöme här på Trustpilot!

Kul att höra att du är nöjd med både vår service och produkten! Vi uppskattar verkligen att du delar med dig!

Smidigt att handla

Smidigt att handla. Hoppas på att produkten uppfyller våra förväntningar.

Réponse de Dite

Tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att allt gick smidigt. Vi hoppas produkten gör jobbet! Om du har några frågor eller behöver hjälp, bara hör av dig.

David, Dite Support

Tog lång tid att få den

Tog lång tid att få den, lite svår manual, ska be någon kunnig om hjälp. Ska prova den i helgen

9 janvier 2025

Hej Ann-Sofi!

Tack för ditt omdöme här på Trustpilot!

Vi beklagar att det tog längre tid än väntat, och vi förstår att manualen kan kännas lite klurig. Tveka inte att kontakta vår support om du behöver vägledning – vi finns här för att assistera! 😊

Om du har några frågor eller behöver hjälp, hör gärna av dig.

Lycka till och ha en fin helg! 🌟

Bra produkt

Bra produkt, leveransen tog dock tid därför inte 5.

9 janvier 2025

Réponse de Dite

Tack så mycket för din feedback!

Vi är glada att du är nöjd med produkten. Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat, och vi tar till oss av din synpunkt för att kunna förbättra oss framöver.

Hoppas att produkten ger dig mycket nytta, och tveka inte att höra av dig om du behöver något!

Vänliga hälsningar
/ Lisa, Dite Support

Enkelt!

Enkelt att beställa o följa min order till leverans!

26 décembre 2024

Hej Johan!

Tack för din feedback!

Det gläder oss att du tyckte att det var enkelt att beställa och följa din order hela vägen till leverans. Vi jobbar alltid för att göra upplevelsen så smidig som möjligt. 😊

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!

Kundkontakt under all kritik

Beställning lagd 1/12 (julklapp), fick leveransen 3/1. Ingen orderbekräftelse, ingen leveransinfo, usel mailkontakt.

12 décembre 2024

Hej Anja!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vi ber om ursäkt för den frustration som uppstått.

Vi förstår verkligen att det känns frustrerande med utebliven leveransinfo samt försenad leverans, speciellt när det är en julklapp. Det är något vi tar på allvar och jobbar på att förbättra.