Jag köpte min första Bioblend till vårt andra boende pga knölig hantering av matavfall där och jag är verkligen supernöjd. Det stämmer allt som skrivs, den är tyst och matavfallet minskas ner till... Voir plus

Jag är nöjd med kompostmaskinens generella funktion, men har problem med en massa ljud, det knirkar och knakar i maskinen trots att det inte ligger något hårt eller segt i innehållet. Har skickat fle... Voir plus

Fick bara instruktion på engelska med paketet. Fick maila för att få en på svenska. Ingen på Dite verkar ha läst instruktionen. Står att man skall placera fönster roboten 30 cm? från fönsterkarm. Föns... Voir plus

Hej! Som jag skrev i mitt förra meddelade rasade roboten ner utefter fönstret och slog av ett av sina ben. Kar kunnat provköra med en haltande robot. Strömsladden är ALLDELES för stel och hindr... Voir plus

1. Maison & jardin

Dite.nu är en etablerad aktör inom robtot-branschen. Vi erbjuder de senaste innovationerna inom robotdammsugare, robotgräsklippare och fönsterputsrobotar. Genom att välja de bästa tillverkarna kan vi garantera den högsta kvalité, den senaste tekniken samt pålitlig drift, service och support på våra produkter. Dite var bland de första att presentera robotdammsugare och robotgräsklippare, sedan dess har Dite introducerat ett flertal nya modeller till tusentals nöjda kunder.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 7 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Verkade Seriöst

Verkade Seriöst , blev uppringd med bra råd i samband med köpet (ändrade modell pga att beställd klippare var försenad i leverans)hoppas det stämmer annars skickar jag tillbaka dem.

24 mai 2025
Avis spontané

Det har tagit längre tid än beräknat…

Det har tagit längre tid än beräknat men en säljare ringde upp och förklarade att det var leveransproblem så han rekommenderade en annan.vilket kändes bra, vi hoppas att gräsklipparen blir bra också vilket vi tror ☺️

2 juin 2025
Avis spontané

*Jag kommer att uppdatera detta när jag…

*Jag kommer att uppdatera detta när jag hör något från företaget men just nu är jag tämligen missnöjd!

Jag har köpt en robotgräsklippare för 40.000 kr och det har varit radiotystnad sedan betalningen, 3 veckor sedan. (så nä -"snabb leverans" kan dom ju ta bort från hemsidan.)
Samma sak här som för andra kunder; ringt och kommit fram till en "växel" som inte kan hjälpa mig utan säger att jag kommer att bli uppringd av någon annan.
Säger att dom inte "sitter på samma ställe" vad det nu ska betyda.

2 juin 2025
Avis spontané

Hur gör man för att få fönstret rent?

Manualen är ytterst knapphändig. Ska man bara ha vatten eller ska man addera fönsterputs? Ska man köra maskinen utan vatten (som jag har fått tips om), hur ofta måste man byta duken, etc, etc.
Jag tycker inte att roboten tvättade särskilt rent. Måste jag tvätta fönstren på ett traditionellt sätt först så att roboten börjar ’på noll’?
Maskinen låter mycket.
Är den inte bättre än så här är det ett överpris. Eller är det något i handhavandet som jag helt enkelt inte förstår?

1 juin 2025

oseriöst företag !!!!

Ett företag som inte vet vad kundservice är.Jag har ett ärende sedan flera månader tillbaka och som fortfarande inte är löst .Har ringt och mailat ett antal gånger men inget svar .På hemsidan står det att ni svarar inom 48 tim , nu är det två veckor .Jag har skickat in min trasiga fönstertvätt robot och ni skulle skicka en ny.Men det har ni inte gjort .Riktigt dåligt !!!!

30 mai 2025
Avis spontané

Jag är nöjd med men undrar över bullret!

Har skickat flera ljudfiler, och efter lång tid fått flera svar att ljudfilerna skickats till teknikerna, men sedan händer ingenting! Nu har det nog gått 1,5-2 månader sedan jag skickade video-filerna.

11 mai 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.