Jag köpte min första Bioblend till vårt andra boende pga knölig hantering av matavfall där och jag är verkligen supernöjd. Det stämmer allt som skrivs, den är tyst och matavfallet minskas ner till... Voir plus

Jag är nöjd med kompostmaskinens generella funktion, men har problem med en massa ljud, det knirkar och knakar i maskinen trots att det inte ligger något hårt eller segt i innehållet. Har skickat fle... Voir plus

Fick bara instruktion på engelska med paketet. Fick maila för att få en på svenska. Ingen på Dite verkar ha läst instruktionen. Står att man skall placera fönster roboten 30 cm? från fönsterkarm. Föns... Voir plus

Hej! Som jag skrev i mitt förra meddelade rasade roboten ner utefter fönstret och slog av ett av sina ben. Kar kunnat provköra med en haltande robot. Strömsladden är ALLDELES för stel och hindr... Voir plus

1. Maison & jardin

Dite.nu är en etablerad aktör inom robtot-branschen. Vi erbjuder de senaste innovationerna inom robotdammsugare, robotgräsklippare och fönsterputsrobotar. Genom att välja de bästa tillverkarna kan vi garantera den högsta kvalité, den senaste tekniken samt pålitlig drift, service och support på våra produkter. Dite var bland de första att presentera robotdammsugare och robotgräsklippare, sedan dess har Dite introducerat ett flertal nya modeller till tusentals nöjda kunder.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 7 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Fantastisk att kunna kompostera…

Fantastisk att kunna kompostera matavfall utan att vara orolig för skadedjur i trädgården ☺️

14 juillet 2025
Logo de Dite

Réponse de Dite

Hej Jeanette!

Tack för er fina recension! 🙏

Så roligt att höra att du är nöjd, just att slippa skadedjur är en av de stora fördelarna med att kompostera på ett slutet och effektivt sätt. 😊 ✨

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill ha tips kring användningen framöver!

Ha en fortsatt toppen helg! 🙌

Har reklamerat en gräsklipparrobot som…

Har reklamerat en gräsklipparrobot som till en början fungerat fint men som efter tre veckor fick ett felmeddelande. Kontaktat Dite.nu flera gånger utan svar. Än så länge måste jag ge ett dåligt betyg. Återkommer om det sker någon ändring.

4 juillet 2025
Avis spontané

Beställde en dyr robotklippare för…

Beställde en dyr robotklippare för snart tre månader sedan som ännu inte kommit.

Har mejlat och ringt om återbetalning flera gånger senaste veckorna utan återkoppling eller några pengar tillbaks.

Samma klippare finns i lager och fylls ständigt på hos andra svenska sidor, men tydligen inte hos Dite.

2 avril 2025

Anti Dite, bluff företag

HANDLA INGET FRÅN DITE!

Jag har köpt en fönsterputsrobot som inte gör fönstret rent, har dessutom blivit en repa i glaset efter den.
Sen dess har jag försökt göra en retur, har inte fått något svar på mina mail (gått över 2 veckor), ringt deras ”kundtjänst” som är obefintlig då dom anlitat ett utomstående bolag som har deras växel = som inte kan hjälpa en med något. Har testat att ringa dom säkert 10 gånger men kommer alltid till växeln.

Jag kommer gå vidare med detta ärende till ARN och Konsumentverket. Det är en skam att ett företag beter sig på detta vis och lurar kunder på deras pengar! SKÄRPNING!!!

2 juin 2025
Logo de Dite

Réponse de Dite

Hej Emelie!

Tack för ditt omdöme!

Vi är verkligen ledsna för det du har varit med om, och vi förstår din besvikelse. Att du inte fått hjälp med retur eller svar på dina mejl är inte okej, och vi beklagar djupt att vår kundtjänst inte levt upp till sitt ansvar.

Vi har nu gått igenom ditt ärende och skickat en returfraktsedel till din mejl, så att du enkelt kan returnera din order. Du ska inte behöva jaga oss för att få hjälp, och vi förstår att tålamodet tryter.

Vi följer upp ärendet personligen och ser till att det blir hanterat så snart som möjligt!

Önskar dig en fortsatt trevlig dag! ☀️
Adam, Dite.nu

Fråga ChatGPT

Myckt trevliga fram till att du betalt…

Myckt trevliga fram till att du betalt sedan finss det inget som heter service. Väntade veckor på leveransen fast dom sa vid köp att det fans på lager. Kom till nästa utmaning robot klipparen havererade efter åskoväder. Kontaktade service förra måndagen, svaret man får efter en vecka är att dom jobbar med det. Kontaktade en snnan leverantör av samma klippare, problemet löst på 1 timma. Köp din klippare av någon annan!

30 juin 2025

Utvärdering och sammanfattning

Först försenad leverans, men det löste sig. Sedan användande….minus först, lämnar ränder efter användande (upptäckte att det var märken av larvfötterna!!!). Blir flammigt efter putsning (trots använt enligt manual och input från support). Håller inte horisontellt spår på stora fönster (har fönster som är 2,5*2m). Summering - hade förväntat mig MYCKET BÄTTRE resultat!
Plus - enkel att använda, fungerar på fönster utan ram (var lite skrämmande), snabba svar från support (även om det var tips som inte gav något)

SAMMANFATTNING: kan verkligen INTE rekommendera denna produkt (WinbaPRF) om man inte enbart är ute efter grovtvätt och själv vill göra fönsterputs EFTERÅT SJÄLV !!!!!

Den håller INTE måttet…och är INTE värd pengarna

25 juin 2025

Fönsterputsrobot

Fönsterputsrobot
Fönstren i uterummet blir rena utan slit. Bra med sprayfunktion.
Enkla handgrepp bara att sätta igång

18 juin 2025

kompostmaskin fungerar…

Produkt som kompostmaskin fungerar utmärkt. Dock kräver underhåll med aktivt kol (mot lukt). Blir rejält varm vid drift. ”Silarna” deformeras

16 juin 2025

Fönsterputsare

Fönsterputsare. Överraskande bra resultat. Kryper omkring på fönstret, sprutar lite vätska och torkar upp enligt en av tre valfria mönster. sprutvätskans sammansättning kritisk, väg damm och köksluft behöver detergent. Ibland har jag behövt köra två pass.

14 juin 2025

Ej nåbara !

Går inte att nå dom på telenr eller mail !
Så spar dina pengar istället och ta någon annan seriös firma istället !

27 mai 2025

ALDRI MER DITE!

La inn en bestilling (20.000,- NOK) den 03.05. og fikk en bekreftelsesmail. Etter det hørte jeg ikke noe mer! Jeg tok kontakt via servicetelefon etter 3 uker (3 ganger i løpet av en uke), men fikk alltid høre at i) personen i den andre enden ikke kunne hjelp og ii) at jeg kom til å bli ringt opp. Men det skjedde ikke! Jeg sendte da brev om at jeg kansellerte orderen med henvisning til "30 dagers åpent kjøp". Ikke noe respons på det, heller! Har heldigvis betalt med kredittkort og regner med at jeg får tilbake pengene. Men ALDRI MER DITE!

30 mai 2025