Betrouwbaar, goede service en duidelijke communicatie. Ben geen fan van het afgeven van je codes/wachtwoorden enzo maar zij zijn heel betrouwbaar en je krijgt waar voor je geld!
Djes Service
Lisez les avis des autres
Mijn ervaring bij Djes is uitermate super! Heb al 3 keer een bestelling gedaan. Bij de eerste bestelling ging het wat minder, had geen bevestiging mail gekregen, maar de levering is optijd gebeur... Voir plus
Geweldig als je een goeie site nodig heb voor money boost of accounts deze gasten zijn zeker een aanrader eerlijk snel en helpen je met alle vragen owner en leverancier 10+ ~BigFattPaulie-~
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Djes Service is een goedkope en veilige plek voor GTA Online modding/boosting diensten zoals account boosts, modded accounts en meer!
Coordonnées de contact
Goed en snel super service
Mijn mening
Ik vond dat de bestelling betrouwbaar was en dat het nog best snel gaat en goed koop voor zoveel er zijn geen nadelen aan djes sevice
goeie service en zeker betrouwbaar
goeie service en zeker betrouwbaar. ik moest wel een beetje lang wachten. maar het was een grote bestelling en het wachten waard
Goede service, duurt soms langer
Goede service, helaas bij beide bestellingen duurde het langer dan afgesproken. Komen uiteindelijk wel de belofte na!
Goede service, betrouwbaar en snel! Zeker een aanrader om te doen;) namelijk zelf van plan om nog eens bij hun te bestellen binnenkort.
Het is goedkoop en je kijgt ook nog wat…
Het is goedkoop en je kijgt ook nog wat extra zoals auto’s die je dan kan verkopen
Heel fijn gesprek
Heel fijn gesprek, goed uitgelegd klinkt profesioneel, aardig en komt alles na en vaak een beetje extra zelfs op je bestelling.
Het duurde wat langer maar ik heb het…
Het duurde wat langer maar ik heb het wel gekregen
Ik had een tijdje geleden een groot…
Ik had een tijdje geleden een groot bedrag aan gta mony gehaald, was ik erg tevreden mee, ze hielpen me goed. Voor herhaling vatbaar.
Goede levering snelle reacties echt…
Goede levering snelle reacties echt super!
Paar maanden geleden geld gekocht voor…
Paar maanden geleden geld gekocht voor gta op de ps4, eerst vertrouwde ik zulk soort dingen nooit online. ‘Aar djes service heeft het tegendeel bewezen, hun zijn zeker betrouwbaar eerlijk en je krijgt een goede service. Ik raad het je aan als je het geld hebt, en als je snel gta geld wil
Reageren snel had alles snel binnen…
Reageren snel had alles snel binnen zeker een aanrader
Snelle / Goede service!
20 Miljoen gekocht en binnen 10 minuten geleverd en weer klaar voor gebruik. Goede snelle service, echt een aanrader! 100% betrouwbaar.
Mijn ervaring met Djes service.
Goed geregeld. Bij mij duurde het iets langer maar dat komt omdat ik had besteld tijdens de feestdagen en dan duurt het wat langer maar verder altijd 1 tot 3 dagen. Wat een top service.
Alles goed geregeld en behulpzaam
heb denk ik een 6 maanden geleden een…
heb denk ik een 6 maanden geleden een pakket bij hun gekocht en heb nog steeds geld genoeg om te spenden en het duurde niet lang.
Snel en goed en goede service
Beste service en heel snel jullie zijn…
Beste service en heel snel jullie zijn top mensen blijf zo door gaan!💯
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.