Betrouwbaar, goede service en duidelijke communicatie. Ben geen fan van het afgeven van je codes/wachtwoorden enzo maar zij zijn heel betrouwbaar en je krijgt waar voor je geld!
Djes Service
Lisez les avis des autres
Mijn ervaring bij Djes is uitermate super! Heb al 3 keer een bestelling gedaan. Bij de eerste bestelling ging het wat minder, had geen bevestiging mail gekregen, maar de levering is optijd gebeur... Voir plus
Geweldig als je een goeie site nodig heb voor money boost of accounts deze gasten zijn zeker een aanrader eerlijk snel en helpen je met alle vragen owner en leverancier 10+ ~BigFattPaulie-~
Paar maanden geleden geld gekocht voor gta op de ps4, eerst vertrouwde ik zulk soort dingen nooit online. ‘Aar djes service heeft het tegendeel bewezen, hun zijn zeker betrouwbaar eerlijk en je krijgt... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Djes Service is een goedkope en veilige plek voor GTA Online modding/boosting diensten zoals account boosts, modded accounts en meer!
Coordonnées de contact
Ze helpen je met elke probleem en…
Ze helpen je met elke probleem en zorgen ervoor dat je het krijgt. 5 sterren!
had niet beter gekund ‼️‼️
Snelle service ben heel blij met me ps account die ik van djes heb gekocht zou zeggen hier moet je zijn voor je modded account of rp/money boost‼️‼️💥
Goeie jongen om mee te communiceren…
Goeie jongen om mee te communiceren echt zeker een aanrader voor de mensen wie geld willen of een acc op gta 5 echt maar dan ook echt een aanrader ✌️
Ik geef 5 Sterren 🤙❤️
Echt goed Djes Service ik moest 1/2 dagen wachten en ik had het zal zeggen bestel hier en doe mee aan Giveaways je maakt echt kans er op Volg Djes Service ook op Instagram TikTok en ander sociale media
Geweldige service
Goede service, kreeg het geld eerder dan verwacht en een extra bonus. Zeker een aanrader
Was een top servies je krijg het echt…
Was een top servies je krijg het echt en ben heel blij met het geld bestel snel bij djes service
Helemaal top
Goed geholpen alleen lange wachttijd maar voor de rest alles prima en netjes afgehandeld.
Top leverde snel en betrouwbaar
Snel en goed en vertrouwbaar.
Zeer tevreden over de service
Zeer tevreden over de service. Duidelijke afspraken, snelle levering en klantvriendelijk. Je krijgt veel voor een relatief laag bedrag. Deze service is zeker aan te raden!
Ben zeker tevreden dat ik heb gehaald…
Ben zeker tevreden dat ik heb gehaald heb nu alles maar zal ooit weer kopen echt vetrouwelijk
Djes service in een geweldige bedrijf
Djes service in een geweldige bedrijf ik had er al een paar keer geld gehaald voor een helle goede prijs en heb ook een keer bonus gekregen omdat het een leerling duurde en het is een hele aardige gast dus het is zeker een aanrader 👍👍👌
Goede de prijs en goede service
Goede de prijs en goede service
Heb laatst bij djes service 300 mil besteld met de gratis levering van 3 dagen. Mijn bestelling was na 1,5 dag al geleverd echt top heb zelfs nog een bonus ontvangen van 27mil. Ook heb ik allemaal dure huizen ontvangen.
Echt top service bedankt jongens!!

Réponse de Djes Service
Super goeie service
Super goeie service, je krijgt wat je vraagt +mooie extra👌 echt top👌😁
Goede hulp als je iets niet begrijpt…
Goede hulp als je iets niet begrijpt geld terug garantie
Het was allemaal goed geregeld en was…
Het was allemaal goed geregeld en was snel geleverd ik vind het zo fijn geregeld allemaal dat ik wel nog wen keer koop
Snelle en goeie service
Ik ben erg geholpen en een goede…
Ik ben erg geholpen en een goede bezorging dus 5 sterren
En savoir plus sur les différents types d'avis.