Snabb leverans. Bra paketerat. Goda dofter. Provade att tända en av rökelserna ur 7 chakras och den fyllde hela lägenheten med väldoft. Skulle gärna ha bättre doftbeskrivningar på rökelserna dock, men... Voir plus

Stort utbud och snabb leverans. Köpte flera olika rökelser och Ying Yang, Rökelsehållaren Synd bara att askan från rökelserna kom ner i sanden vilket gör att det inte blir snyggt. Jag åtgärda dett... Voir plus

Beställde något som inte fanns i lager och fick ett mail dagen efter som beskrev situationen. Blev erbjuden återbetalning, eller en senare leverans. Fick tillbaka pengarna inom några minuter! :) Har i... Voir plus

1. Fournisseur d'arômes et de parfums
  2. Magasin de bougies
  3. Fournisseur de produits de nettoyage

Informations provenant de diverses sources externes

Doftlunden erbjuder ett brett sortiment av rökelser, doftljus, eteriska oljor, tvålar och annan väldoft för hemmet. Snabba leveranser!

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

41 avis

Aucune trace de demande d’avis

3,9

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Många problem att lösa...

Fungerar jättebra om varor finns hemma, men om inte, får du inte veta lagersaldot förrän du kommer till kassan och då måste backa för att göra om din beställning, dessutom är företagets kundkommunikation urusel, m.a.o. icke existerande. Synd, för Doftlunden kunde ha blivit ett stamställe för oss gamla hippies.

2 juillet 2026

Personlig och snabb service

Mycket snabb leverans( 1 dag) och fint paket med personlig hälsning. Så nöjd! Detta är ett företag jag kommer att handla doftprodukter av igen! Jag köpte kongerökelse som var färsk och fin och doftar massa jul.

4 décembre 2025
Avis spontané

I have been a customer with…

I have been a customer with Doftlunden.se for two years now. All the products I have purchased so far, have been of great quality. The entire experience from start to products in hand is problem free, at this point.

25 août 2025

Snabbt, enkelt och personligt

Väldigt snabb leverans, enkelt att betala och dessutom ett fint litet kort signerat av personal! Rökelserna är färska och av hög kvalitet.
Känns personligt och professionellt, varma rekommendationer.

1 août 2025
Avis spontané

Bra kundkommunikation och utbud på varor!

En butik med brett utbud av doftande varor! jag köpte rökelse och florida water, men det visdae sig att det var slut just då och jag fick den i ett separat packet. Doftlunden var väldigt tydliga med att inforera om vad som fattades och vad som skulle komma i rest ordern- vilket är väldit uppskattat! sen kom det andra paketet väldigt fort, bara en vecka efter det första!👍

29 mai 2025

Passa Er för dom

Passa Er för dom. Du kan handla utan att ange Bankid. Vilket är ett brott mot lagen. Om obehörig kommer åt dina kortuppgifter är det bara o brassa på med köp. Du kan bli ruinerad. Alla som inte följer lagen ska man bojkotta. Det går inte att skriva över lagen som Doftlunden menar i sitt beslut att inte betala tillbaka köp som är gjort utan Bankid. Jag är Förvaltare åt handikappad person som blivit darabbad. Förfärligt. Doftlunden utger sig på sin hemsida att vara ett Familjeägt Företag. När man kontrollerar på Bolagsverket så finns inte Företaget reggat.

6 janvier 2025

Härligt doftande eteriska oljor

Härligt doftande eteriska oljor. Snabb frakt och seriös. Handlat många ggr. Tips 1-2 dl ris, droppa i 20 droppar eterisk olja. Klipp en gammal T-shirt eller lakan. Gör en boll och fäst gummisnodd eller snöre . Håller i 4 mån som rumsdoft/garderobsdoft.🤩🇸🇪🌟👍

23 décembre 2024

Bara bra

Bara bra! Bra priser, snabba leveranser och stort utbud. Kommer att handla här igen och igen.

25 juin 2024
Avis spontané

Stort utbud och snabb leverans.

Stort utbud och snabb leverans.
Köpte flera olika rökelser och Ying Yang, Rökelsehållaren
Jag åtgärda detta genom att strö lite salt över askan, klippte till en genomskinlig självhäftande cirkel och satte den över.
Sen är det bara att borsta bort askan försiktigt

20 mai 2024

Bara positivt!

Stort utbud och vettiga priser, samt mycket snabb leverans! Personlig hälsning samt liten bonus kom med besträllningen.
Kommer definitivt fortsätta handla här!

22 avril 2024

Bästa

Snabb levernas, bra priser, goda dofter och bra kundservice rekomenderar starkt. De har dessutom stort utbud av parfym oljor med bra kvalitet.

2 novembre 2023

Väldigt bra produkter

Väldigt bra produkter, snabb leverans och ett stort urval av grejer. Fin kundtjänst! Har aldrig blivit missnöjd med nåt köp! ♥️ Doftlunden är ett av de bästa ♥️♥️ kramar!

19 octobre 2023

Är nöjd med mina köp.

Är nöjd med mina köp.

Har beställt flera gånger härifrån mestadels rökelseekoner. ALLTID snabb frakt och hantering av order, så inget negativt att påpeka!

15 août 2023

Billigt, snabbt, väldoftande!

Jag var tveksam till att beställa, så jag mailade företaget, som svarade direkt. Det har skett ett ägarbyte, och eftersom de nya ägarna var väldigt trevliga så testade jag att beställa 8 st parfymoljor.

Allt dök upp i brevlådan på ett par dagar, välpackat och väldoftande. Jag är mycket nöjd. Kommer absolut att beställa igen.

26 avril 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit