Fungerar jättebra om varor finns hemma, men om inte, får du inte veta lagersaldot förrän du kommer till kassan och då måste backa för att göra om din beställning, dessutom är företagets kundkommunikat... Voir plus

Stort utbud och snabb leverans. Köpte flera olika rökelser och Ying Yang, Rökelsehållaren Synd bara att askan från rökelserna kom ner i sanden vilket gör att det inte blir snyggt. Jag åtgärda dett... Voir plus

1. Fournisseur d'arômes et de parfums
  2. Magasin de bougies
  3. Fournisseur de produits de nettoyage

Informations provenant de diverses sources externes

Doftlunden erbjuder ett brett sortiment av rökelser, doftljus, eteriska oljor, tvålar och annan väldoft för hemmet. Snabba leveranser!

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

41 avis

Aucune trace de demande d’avis

3,9

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ojämn kvalitet på service och leveranstider

Beställde två olika Nag Champa storpack i söndags eftermiddag och fick det levererat till dörren två dagar senare. Supersnabb service jämfört med de två andra gånger jag beställt då det tagit en vecka eller mer innan jag kunnat hämta ut paketet från postombudet. Tyvärr så doftar rökelserna knappt något alls jämfört med tidigare leveranser, väldigt tråkigt.

29 mars 2022

Perfekt!

Perfekt!
Allt bra, snabbt leverans, rökelse som luktar gott och är inte gammal som på många sidor som luktar ingenting eller bara rök, Doftlunden har bästa rökelse från Sverige!!!

9 novembre 2021
Avis spontané

Svarar ej på mail eller hör av sej

Svarar ej på mail eller hör av sej. Skickade efter 3 flaskor lavendelolja. Ingen doft överhuvudtaget. Luktade ingenting. Vad trist ...och mer än trist är att de ej svarar på mail. Rekommenderar EJ detta företag!

17 août 2021
Avis spontané

Beställde för ett par veckor sedan

Beställde för ett par veckor sedan. Inte fått någon vara eller blivit meddelad om försening. Kontaktat kundtjänst ett flertal gånger utan resultat. Riktigt uselt företag, kommer aldrig handla därifrån igen då man bara verkar bli lurad på pengar.

9 août 2021

Svarar inte på reklamationer

Beställde rökelser och ett doftkärl. Rökelserna var det inga problem med men doftkärlet var trasigt. Mailade dem direkt men har fortfarande efter flera dagar inte fått någon respons alls, trots påminnelsemail från mig.
Något telefonnummer verkar inte finnas. Jag ser att fler haft samma upplevelse vid reklamation, så antagligen har de satt det i system.
Tur att det finns seriösa företag att handla från, doftlunden kommer jag inte beställa från igen.

23 avril 2021

Otroligt oseriöst företag

Otroligt oseriöst företag! Fick min beställda vara, men reklamerade den direkt. Trots upprepade försök till kontakt vägrar företaget att svara mig och även ett ombud från Certifierad E-handel. Det finns inget officiellt telefonnummer till företaget och de uppmanar till att all kontakt ska ske via mejl eller formulär. Handla inte här! Stöd någon av de seriösa webbsidorna istället!

3 janvier 2021
Avis spontané

Snabb leverans. Bra paketerat. Goda dofter. Provade att tända en av rökelserna ur 7 chakras och den fyllde hela lägenheten med väldoft. Skulle gärna ha bättre doftbeskrivningar på rökelserna dock, men inget jag drar av en stjärna för. Vet man vad man vill ha är den här butiken ett ställe att köpa från. Stort utbud.

11 novembre 2020

Handla ej hos doftlunden.se

Rekommenderar er att inte handla från det här företaget. Ett tag efter jag hade gjort en beställning får jag höra att paketet har skickats tillbaka för att jag inte hämtat ut det fast jag inte meddelats om att paketet har anlänt. Trots att jag inte fått mitt paket vill de ändå att jag ska betala!

29 octobre 2020

Nöjd med allt!

Bra hemsida, över lag väldigt bra priser, bra utbud och snabb leverans! Härligt med företag som förstår att nöjda kunder kommer tillbaka!

21 août 2020

Jätte bra kundservice!

Beställde något som inte fanns i lager och fick ett mail dagen efter som beskrev situationen. Blev erbjuden återbetalning, eller en senare leverans. Fick tillbaka pengarna inom några minuter! :) Har inte haft några problem med tidigare beställningar och allt kommer fram helt och fint! Rekommenderar starkt!

17 août 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit