Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej Dolle!!! Jeg var virkelig tilfreds med det hele alt var perfekt- også aflevering af fragtmand- super 😊👍. Jeg handler helt sikkert hos jer igen. VhKnud Kristiansen

Noté 1 sur 5 étoiles

Webshoppen virkede ikke, skrev til support, der svarede at det var mærkeligt for den virker for dem og de kunne ligge mit produkt i deres kurv. Prøvede en anden computer og her virkede det.....men f... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Plafonnier
  2. Magasin de rénovation
  3. Réagenceur

Écrit par l'entreprise

DOLLE A/S er grundlagt, og fortsat ejet, af den tyske familievirksomhed og har siden starten af 1951 udviklet sig til at være verdens førende indenfor udvikling, produktion og salg af lofttrapper. Virksomheden producerer mere end 300.000 trapper, såvel lofttrapper som andre trapper, årligt. Sidenhen er sortimentet blevet udvidet, og DOLLE er også blevet en markant aktør på markedet for hemsetrapper, modultrapper, tagadgange og gelænder-systemer. En stor del af DOLLEs produkter er produceret i Danmark, og næsten alt træ kommer fra fornyelige kilder såsom FSC®-certificerede skove i Norden. DOLLE Nordic A/S er, som navnet antyder, det nordiske salgskontor og knudepunkt for de nordiske markeder. Med mange års erfaring og tilstedeværelse i Skandinavien arbejder vi tæt sammen med skandinaviske forhandlere, hvilket gør vores produkter lettilgængelige i både fysiske butikker samt online. På dolle.dk finder du vores komplette sortiment, og her kan du nemt klikke produkter hjem til dit næste projekt.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

God service og vejledning

Perfekt købsoplevelse med god vejledning. Jeg bad om hjælp til om den model, som jeg havde bestilt var korrekt. Jeg blev ringet op, så snart de åbnede af en venlig medarbejder, der nu har korrigeret min ordre sådan, at jeg får det rigtige produkt. Nu venter jeg bare på, at varen kommer. Jeg handler her gerne igen. God dag 😊

11 mars 2026

Hej B. Bonnichsen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og vejledning.

Vi er især glade for, at vores medarbejder hurtigt kunne kontakte dig og hjælpe med at sikre, at du får det rigtige produkt. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge i deres køb, og at vi kan hjælpe, når der opstår spørgsmål.

Vi håber, at du bliver lige så tilfreds med varen, når den ankommer. Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på. Du er naturligvis altid meget velkommen til at handle hos os igen.

Super

15 février 2026

Hej Knud,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har været tilfreds med hele oplevelsen – både vores produkt og leveringen fra fragtmanden. 😊

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det betyder meget for os at høre, at du vil handle hos os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kundeservicen var meget hjælpsom og…

Kundeservicen var meget hjælpsom og venlig og sendte mig hurtigt det, jeg ønskede, i en velpakket pakke til en perfekt pris.

31 janvier 2026

Hej Matteo,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at både levering, pris og indpakning levede op til dine forventninger.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi er rigtig glade for at høre, at du vil handle hos os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er som bestilt og hurtigt😁

12 février 2026

Hej Lars,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at varen lever op til dine forventninger, og at leveringen gik hurtigt 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det sætter vi stor pris på!

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi er desværre fået monteret

Vi er desværre fået monteret.
Dolle loftlem det trækker ind med kold luft.
Man kan se at den er skæv.
Den er monteret 100% rigtig.
Tømrerne reklameret over det efter. Efter meget lang svar tid fra dolle
Fik vi at vide at den vil rette sig når det er blevet varmt igen. så vi venter bare på sommer

14 février 2026

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at I oplever træk fra loftlemmen, og at den fremstår skæv. Det forstår vi naturligvis er frustrerende.

Loftlemme er produceret i træ, som er et levende materiale. I perioder med store temperatur- og fugtforskelle (som vi har nu) mellem bolig og loftsrum kan der opstå spændinger i materialet. Det kan i nogle tilfælde medføre, at lemmen midlertidigt krummer en smule. Når temperatur og luftfugtighed igen udlignes i de varmere måneder, vil lemmen som udgangspunkt rette sig.

Du skriver, at den er monteret 100 % korrekt. Vi vil dog anbefale, at snaplåsen kontrolleres og eventuelt justeres, da det kan have betydning for, hvordan lemmen slutter tæt. Du kan se mere her:

Hvis problemet fortsat opleves, anbefaler vi, at der oprettes en reklamation via forhandleren, hvor loftlemmen er købt, så sagen kan behandles korrekt.

Fine produkter

Fine produkter, god service og hurtig levering

24 janvier 2026

Hej Asger,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores produkter, service og den hurtige levering.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Nyt gelænder i en fart

Det var let at bestille, og varen blev leveret meget hurtigt.
Der er dog en lille bemærkning til kvaliteten : gelænderlisten var skåret til 2 m, men enderne var faktisk ikke helt lige !!

19 janvier 2026

Hej Hvidevaredele,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder os meget at høre, at bestilling og levering gik hurtigt og nemt.

Vi beklager naturligvis, at gelænderlisten ikke var skåret helt lige i enderne. Det er bestemt ikke optimalt, og tak fordi du gør os opmærksomme på det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det hjælper os med hele tiden at blive bedre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Eine wirklich "dolle" Treppe mit sehr…

Eine wirklich "dolle" Treppe mit sehr gutem Preis-Leistungs-Verhältnis. Was aber fast noch wichtiger ist: Meeeega Kundenservice. Hatte über Globus Baumarkt bezogen und eine Reklamation. Mit Globus war in über 4 Wochen keine Einigung möglich. Ich hab dann selbst bei Dolle angerufen. Ein Anruf und direkt eine super Lösung gefunden. Vielen Dank dafür

2 février 2026

Réponse : DOLLE

Vielen Dank für Ihre großartige 5-Sterne-Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit Ihrer Treppe und dem Preis-Leistungs-Verhältnis so zufrieden sind – und ganz besonders, dass unser Kundenservice Ihnen so positiv in Erinnerung geblieben ist. 😊

Schön, dass wir Ihnen mit einer schnellen und unkomplizierten Lösung weiterhelfen konnten. Ihr Lob geben wir sehr gerne an unser Team weiter. Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung zu teilen!

Super fin hjemmeside

Super fin hjemmeside - nemt at bestille :)

5 novembre 2025

Hej Allan,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du synes vores hjemmeside er super fin, og at det var nemt at bestille. 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte 2 skunklemme som fik lov at…

Jeg købte 2 skunklemme som fik lov at stå et års tid inden jeg fik mig taget sammen til at montere dem.
Ved monteringen opdagede jeg at der manglede et monteringssæt med håndtag + div.
Dette blev tilsendt mig uden beregning.
Det var bare service i topklasse

5 novembre 2025

Hej Niels Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores kundeservice kunne hjælpe dig hurtigt med de manglende dele. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vældig god kundeservice

Vældig god service, så god at jeg må dele det.
Jeg har købt en Dolle trappe og der er gået nogle måneder før projektet var klar til trappe, da jeg åbner pakken mangler der nogle dele, jeg tænker øv, men må hellere få bestilt noget nyt.. jeg taler med Laura i kundeservice som oplyser at det skal jeg ikke betale for, selvom der er gået lang tid, jeg får tilsendt komplet montagesæt, ub. Det er rigtig god service.. stort tak til jer.

23 octobre 2025

Hej Nisse,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og Laura 😊

Vi beklager selvfølgelig de manglende dele, men er glade for, at vi kunne hjælpe dig med de manglende dele til din DOLLE trappe, selv efter lidt tid. Tak fordi du delte din oplevelse - det betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Defekt beslag med super kundeservice

Havde ved montering af ny loftlem og trappe konstateret et knækket beslag.
Laura fra kundeservice var hurtig til at svare og identificere den beskadiget del og har sendt en ny på garantien.
Dejligt problemfri kundeservice 😊

22 octobre 2025

Hej Dan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – og især med Laura. Vi beklager naturligvis det defekte beslag, men er glade for, at det blev løst hurtigt og uden besvær.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os!

Mgl. skruer til montering af lofttrappe Clickfix 36

Ved montering af lofttrappe Clickfix 36 Mini, manglede der i pakken de korrekte skruer til fastgørelse af fjedre.

De korrekte skruer er blevet fremsendt og alt er godt.

Jeg vil gerne rose Laura Louise Harbo Skjødt i Dolle's kundeservice.
Hun har givet mig en fantastisk god service, som man skal lede længe efter.

24 septembre 2025

Hej Gert,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi beklager, at der manglede skruer til din clickFIX® 36 MINI lofttrappe, men vi er rigtig glade for at høre, at det blev løst hurtigt, og at alt nu fungerer, som det skal.

Din ros til Laura er videregivet - tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Defekt stige - nægter reklamation

"Dolle leverede en stige, hvor beslaget var defekt. Jeg sendte billeder og modtog følgende besked:

Jeg har drøftet sagen med en kollega, og vi har også gennemgået den tilsvarende model, vi har stående her på kontoret.

Ud fra det kan vi desværre konstatere, at der er tale om en montagefejl.

Skruen er skruet skævt i, hvilket har gjort, at indslagsmøtrikken er blevet vredet ud af position.

Derudover ser det ud til, at skruehovedet er blevet ødelagt, fordi der er spændt for hårdt.

Vi kan derfor desværre ikke behandle dette som en reklamation."

Jeg har fulgt monteringsvejledningen og aldrig vredet noget. Det virker alene som en forklaring, som de bruger for at undgå at skulle rette deres fejl. I stedet står jeg tilbage med en stige, som ikke er forsvarlig at bruge og kan nu se ind i et længere klage-forløb.

5 septembre 2025

Hej Theis,

Tak for din anmeldelse og for at du har sendt billeder (https://www.dolle.dk/media/wysiwyg/DK/Trustpilot/theis-trustpilot.jpg) af den stige, du har købt gennem Silvan.

Ud fra de billeder, vi har modtaget, er det vores vurdering, at skruen sandsynligvis er blevet skruet skævt i, hvilket har gjort det vanskeligt at få den korrekt i gevind.

Som det også fremgår af billederne, er skruehovedet blevet beskadiget, og indslagsmøtrikken er trykket ud af træet. Dette kræver en del kraft, hvilket ikke er nødvendigt ved korrekt montering.

Om der fra starten har været en defekt i indslagsmøtrikken eller gevindet, kan vi desværre ikke vurdere ud fra det materiale, vi har modtaget. Derfor må vi fastholde vores vurdering af, at der er tale om en monteringsfejl og ikke en reklamation.

Vi forstår godt, at dette ikke er den afgørelse, du havde håbet på, og vi beklager naturligvis den oplevelse, du har haft.

Ingen mulighed for reservedele

Jeg købte for nogle år siden, i forbindelse med et renoveringsprojekt, en ClickFix 76 loftstrappe. I juli opdager jeg så at det plastikbeslag der holder trappens lem er knækket næsten hele vejen over. Jeg skriver til kundeservice for at købe en erstatningslem, men får besked på at trappen ikke produceres længere og at jeg er nødt til at købe en helt ny trappe. Vi taler her om en trappe der er måske 10 år gammel. Jeg prøver at appellere til medarbejderens miljøbevidsthed, med henvisning til virksomhedens egne bæredygtighedsmål, men uden held. Jeg spørger til om det evt. kan lade sig gøre at finde en lem fra en anden model, men det kan heller ikke lade sig gøre. Jeg må købe en ny trappe. Jeg spørger så til om der kan gives en rabat på nykøb, men heller ikke dette er noget virksomheden vil gå med på.

Desværre er der er ikke umiddelbart en konkurrent jeg kan købe hos. Jeg vil dog gøre hvad jeg kan for at undgå denne virksomhed i fremtiden.

14 juillet 2025

Hej Jes,

Vi er kede af at se en 1-stjernet anmeldelse fra dig trods vores forsøg på at hjælpe dig i mål med din ødelagte lem, vi har både været i dialog med vores fabrik for at se om der var noget at gøre i forhold til at fremskaffe en ny erstatningslem, og efterfølgende forsøgt at hjælpe med en model som kommer din nuværende loftstrappe nærmest.

I DOLLE bestræber vi os på hele tiden at udvikle og forbedre vores produkter, derfor vil der til tider også være produkter som udgår, som er tilfældet med den model du har.
Da modellen samtidig er over 10 år gammel, er vi desværre udgået for reservedele til den.

Fantastisk kundeservice

Spørgsmål til Dolle:
Hvad skal jeg købe for at få min 8 år gamle loftstrappe (Dolle clickFIX® 76 Special) repareret? (billede vedhæftet)

Svar fra Dolle:
Jeg har fået svar fra fabrikken, som gerne vil tilbyde dig en ny lem uden beregning.

:-)

30 juillet 2025

Hej Elund,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi sammen fandt en løsning, så din loftstrappe nu kan bruges igen – og forhåbentlig holder i mange år fremover.

Unglaublich schlecht durchdachte Produkte

Ich rate dringend ab von diesem Hersteller gewendelte Treppen zu bestellen. Die Produkte sind NICHT durchdacht. Man denkt, dass die schon wissen, was sie da anbieten, tun sie aber nicht. Scheinbar testet da keiner die Festigkeit der Geländer/Handläufe. Unsere Treppe war die Dolle Hamburg Treppe und es ist kaum zu glauben, aber der Handlauf wackelt enorm. Leichtes Gegendrücken mit der Hand -> Handlauf biegt sich 10cm. Laut Kundendienst von Dolle, der netterweise da war, lag es wohl am Geländer. Neues Geländer geliefert, verbaut – gleiches Problem. Das ist vielleicht nett gemeint, aber zeigt aber leider Inkompetenz. Die Treppen sind zwar optisch schön, aber einfach SCHLECHT konzipiert. Zu guter letzt ist der Aufbau alles andere als einfach und enorm zeitaufwendig.

15 janvier 2025

Réponse : DOLLE

Vielen Dank für Ihr Feedback.

Es tut uns sehr leid, dass Sie mit Ihrer Erfahrung unzufrieden sind. Wir verstehen Ihren Ärger und nehmen Rückmeldungen wie Ihre sehr ernst.

Da Sie jedoch bereits im Austausch mit unserem deutschen Kundenservice standen und eine Lösung angeboten wurde, sehen wir die Angelegenheit als abgeschlossen an und werden an dieser Stelle keine weiteren Schritte unternehmen.

Wir möchten anmerken, dass uns bekannt ist, dass bestimmte Geländertypen eine stärkere Bewegung des Handlaufs zulassen können – insbesondere dann, wenn dieser ausschließlich an den Stufen befestigt ist und keine zusätzliche Verbindung zum Brüstungsgeländer besteht.

Mit freundlichen Grüßen

Noté 4 sur 5 étoiles

Supergod kundeservice

Supergod kundeservice. Jeg bestilte en udendørs trappe. Der var problemer med lageropdateringen, så i alt tog det meget lang tid, men kundeservice arbejdede hele vejen på at jeg skulle få det ønskede. Jeg er meget tilfreds med trappen, og følte mig hele vejen igennem sikker på at handle med en pålidelig virksomhed, så det nok skulle gå i orden. Så kundeservice fortjener 5 stjerner, lagerstyringen i forhold til hjemmesiden var derimod ikke noget at råbe hurra for.

16 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte håndlistesæt Prova i aluminium …

Købte håndlistesæt Prova i aluminium En lille mangel i leveringen blev klaret med 1 mail. Super service og anbefalelsesværdigt.

15 octobre 2024

Hej Jens
Tusind tak for din anmeldelse. Beklager meget der var en mangel i din levering. Dog glæder det os meget at høre at du har oplevet den service, som vi ønsker at yde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og god hjælp fra kundeservice og…

Hurtig og god hjælp fra kundeservice og meget tilfreds med produktet.

7 août 2024

Hej Rasmus
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, du har været tilfreds med oplevelse og produktet.

Skulle du få hjælp en anden gang, er du meget velkommen til at kontakte os.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus