Uwaga na nieuczciwą promocję "rabat na start" tej firmy. Pobrałem ich aplikację do smartfonu. Przysłano mi mailem hasło upoważniające do rabatu 15 zł przy pierwszym zamówieniu. Gdy złożyłem zamówieni... Voir plus
Zawsze zamawiam w doz we Wrocławiu ul. Dworcowa. Panie farmaceutki pomagają jeżeli ma się problem zdrowotny. Jeśli chodzi o zamówienia przez Internet to czasami zdarza się, że jakiś lek, suplement zn... Voir plus
Apteka świetna, jednak we Wrocławiu na Ołowianej 11 klientka przyszła w dniu 1.04. 2026 w godzinach popołudniowych z psem kudłatym i wraz z farmaceutą tego psa głaskała, aż się sierść sypała. Do aptek... Voir plus
Przebitka na witaminie c z cynkiem dla dzieci jest dwukrotna- masakra. Zawsze zamawiałam online za 15,99, stacjonarnie zapłaciłam 30…. Robicie w balona starszych ludzi, którzy nie zamawiają online. O... Voir plus
Zakupy online w DOZ
Atrakcyjne ceny przy zakupach online. Szeroki asortyment i sprawny odbiór w aptece.
uwaga na tą aptekę
uwaga na tą aptekę, zawyża ceny, jest to wysoce nieetyczne i nieuczciwe zachowanie. przestańcie tam kupować i wspierać tych oszustów
Naciąganie
Ceny między sprzedażą internetową a punktem potrafią się różnić nawet o 20 zł na jednym leku
Polecam jedynie zamówienia internetowe
Polecam jedynie zamówienia internetowe. Wszystko przebiega sprawnie, ceny o prawie połowę niższe.
rozbieżność cenowa
Pani z apteki zamówiła dla mnie lek przez stronę internetową , przy odbiorze byłem niemile zaskoczony gdy zamiast ceny internetowej do zapłaty miałem cenę o 25% wyższą
"Jestem skrajnie rozczarowany obsługą w…
"Jestem skrajnie rozczarowany obsługą w tej aptece. Pani farmaceutka była niezwykle nieuprzejma, wręcz opryskliwa i kompletnie pozbawiona empatii. Odmówiła wydania mojego zamówienia nr Z74938815, które obejmowało konkretny produkt: Hydroxyzinum Espefa (10mg/5ml, syrop, 250 ml).
Zamiast wydać to, co zamówiłem, kobieta z uporem nalegała na wydanie innego syropu o pojemności 200 ml, mimo że zależało mi na konkretnym preparacie i objętości. Takie podejście do pacjenta jest niedopuszczalne. To nie tylko brak profesjonalizmu, ale po prostu zwykłe chamstwo. Bardzo zawiodłem się na tej osobie i na jakości świadczonych tu usług. Omijać szerokim łukiem!"
uwaga na czas realizacji zamówień
Zamówienie złożone internetowo - nie zrealizowane. Na infolinii tylko informacja, że zawiodła hurtownia odpowiedzialna za dostawę. Reklamacji przez telefon złożyć nie można bo nie. Na reklamacje złożoną przez Internet dostałam w odpowiedzi rabat w wysokości 10%. Niestety rabat dotyczy tak wąskiego zakresu produktów, że w żaden sposób nie rekompensuje tej sytuacji.
Szybka dostawa super
Szybka dostawa , bardzo miła obsługa w aptece polecam
Absurdalne ceny w aptekach stacjonarnych.
Kupiłam tabletki orofar max za które zapłaciłam w aptece stacjonarnej 45 zł.
Cena na stronie internetowej około 27 zł.
Podobnie z innymi lekami na przeziębienie np gripex max.
Dlaczego takie praktyki są stosowane? Co na to Urząd ds. konsumentów? To była moja ostatnia wizyta w tej sieci aptek. Omijać szerokim łukiem za nieuczciwe praktyki.
Uwaga na zawyżone ceny w aptekach stacjonarnych
Apteki stacjonarne sieci DOZ mają ogromne przebitki cenowe, sięgające 40% różnicy w cenie. Pacjent przy kasie nie jest informowany o cenie jednostkowej produktu przez co może być łatwo naciągnięty jeśli kupuje większą ilość produktów i nie wyłapie różnicy od razu przy kasie. Centrala umywa ręce, wg nich wszystko jest w porządku bo na stronie mają napisane, że ceny mogą być inne. Nie przepłacajcie i nie dajcie się nadziać jak ja.
Zamówienie w portalu internetowym…
Zamówienie w portalu internetowym DOZ.pl. Brak towaru... co okazało się na etapie kompletowania zamówienia. Oszukiwanie na promocjach, np. 3+1. Ten 1 zawsze będzie "niedostępny w magazynie". Słabo. pierwszy i ostatni raz. Nie polecam.
Kontakt? Żaden, poza mailami systemowymi, jak to w sklepie internetowym.
Nie polecam wykonywanie usług dwa nich…
Nie polecam wykonywanie usług dwa nich . Po ustaleniu ceny następnie wykonaniu usługi zaniżają wypłaty.
Dziadostwo. Brak szacunku dla ludzi.
Bardzo szybka dostawa i tańsze produkty
Jestem spoza Inowrocławia Myślałem ze…
Jestem spoza Inowrocławia Myślałem ze już nie ma takich Aptek i takich Pracowników a jednak jest
Apteka DOZ na Jacewskiej w Inowrocławiu
Szukałem leku dla żony kolejna i kolejna apteka wszędzie krótko NIE MA w kolejnej aptece pytam panią farmaceutke juz zdesperowany no to gdzie usłyszałem wiecej BRAKUJE
Kolejna apteka poszukiwanego leku tez nie było ale to waśnie TU mimo duzej kolejki przemiła Pani z dużym stazem i pełnym zaangazowaniem znalazła apteke w której był lek zarezerwawała go dla mnie i mimo to ze apteka była 20 km dalej lek mam .Czy wcześniej odwiedzane apteki nie mogły tego sprawdzić
Super obsługa i fachowa wiedza
Brak realizacji z fałszywą informacją
Zamówienie „wysłane” do odbioru w aptece. Jeden produkt. Przez 6 dni brak informacji o dostarczaniu. Po tym czasie sprawdzam - produkt, który zamówiłeś jest niedostępny. Co w takim razie zostało wysłane i czemu przez tyle czasu nie ma żadnej informacji?
Marnowanie czasu, a przypominam, że to apteka a nie zakupy dla przyjemności.
Jestem bardzo zadowolona z apteki doz w…
Jestem bardzo zadowolona z apteki doz w Pankach. Wszystkie Panie,które tam pracują potrafią fachowo doradzić nie wpychając jednocześnie najdroższych leków. Często korzystam z usług tej apteki.Korzystałam równiez z zamówień internetowych,które także polecam. Produkty zamawiane przez internet przychodzą szybko i są dużo tańsze.
Apteka DOZ w Ostrowii Mazowieckiej przy Kościuszki 24
Apteka DOZ w Ostrowii Mazowieckiej przy ulicy Kościuszki,jedna z wielu aptek w tym mieście.Lokalizacja,asortyment,wnętrze-takie jak wszędzie…ale personel ?,tu niespodzianka !.Zaangażowanie,empatia,fachowość i urok osobisty szczególnie Pań Doroty i Emilii ,sprawia,że wizyty usprawiedliwiam często symulacją zapotrzebowania😊.Personel zasługujący na medal uczciwie zapracowany 🌺. ps:nie wspomniałem a powinienem o Pani Basi,która w swej skromności bycia ,rozsiewa wokół uśmiech swym chochlikiem w oczach. Słowem: jesteście SIGMA !
Odradzam, wprowadzanie w błąd, marnowanie czasu, brak towaru
wprowadzają w błąd i marnują czas klienta. Produkty dostępne podczas zamóienia!
po kilku dniach czekania na paczke przychodzi info, ze zamwoeienie nie moze byc zrealizowane bo czegoś brak. Odradzam , lepiej dać szansę innej firmie
Bardzo Polecam DOZ w Bedkowie
Bardzo Polecam DOZ w Bedkowie . Bardzo Miła obsługa i profesjonalne podejście do pacjenta. Spokojnie można podejść z każdym problemem Panie zawsze doradza i pomogą .
En savoir plus sur les différents types d'avis.