Uwaga na nieuczciwą promocję "rabat na start" tej firmy. Pobrałem ich aplikację do smartfonu. Przysłano mi mailem hasło upoważniające do rabatu 15 zł przy pierwszym zamówieniu. Gdy złożyłem zamówieni... Voir plus
Zawsze zamawiam w doz we Wrocławiu ul. Dworcowa. Panie farmaceutki pomagają jeżeli ma się problem zdrowotny. Jeśli chodzi o zamówienia przez Internet to czasami zdarza się, że jakiś lek, suplement zn... Voir plus
Apteka świetna, jednak we Wrocławiu na Ołowianej 11 klientka przyszła w dniu 1.04. 2026 w godzinach popołudniowych z psem kudłatym i wraz z farmaceutą tego psa głaskała, aż się sierść sypała. Do aptek... Voir plus
Przebitka na witaminie c z cynkiem dla dzieci jest dwukrotna- masakra. Zawsze zamawiałam online za 15,99, stacjonarnie zapłaciłam 30…. Robicie w balona starszych ludzi, którzy nie zamawiają online. O... Voir plus
Niekompletne zamówienie
Złożyłam zamówienie przez internet z odbiorem w sklepie. Gdy przyszłam odebrać w wyznaczonym czasie, zamówienie nie było gotowe. Po podaniu przeze mnie numeru zamówienia, Pani zaczela kompletować zamówienie. Niestety niektórych leków nie było. Pani stwierdziła że zostały sprzedane. Po co w takim razie zamawiać jak i tak nie wiadomo czy się odbierze całe zamówienie????!!!! Strata czasu
Uwaga na tę aptekę, róznice w cenach!
Uwaga na tę aptekę! Olbrzymie rozpiętości między cenami na stronie i w aptekach. Przykład: krople do oczu kosztujące na stronie niecałe 14 zł, w aptece koło 35! Prostamol 90 szt. 100 zł i 140 na miejscu. Oglądasz lek na stronie i idziesz do apteki. kupując kilka rzeczy można nie zauważyć. Wyjątkowa drapieżność i cwaniactwo.
2 tyg czekalem na zamówienie online
2 tyg czekalem na zamówienie online . Podczas dodawania zeczy do koszyka wszystko bylo dostepne . Po czym po 2tyg dostalem wiad ze niestety nie ma moich zeczy w aptece . Ciekawe jak to sie stalo gdy udalo sie wszystko nabyc w aptece z miejsca oczywiscie po wiekszej kwocie niz online . Nie polecam tej apteki to ewidentne oszustwo klienta
Zamówienie zdechło na etapie…
Zamówienie zdechło na etapie "kompletowania w magazynie". Przez przeszło tydzień żadnego kontaktu. W końcu telefonicznie anulowałem, bo skończyła mi się cierpliwość. Kompletnie niepoważne podejście, jakikolwiek brak szacunku. Ostatni raz! Lepiej dopłacić 10 zł u konkurencji i mieć święty spokój. Bardzo dziwne zachowanie, tłumaczone błędem w systemie.
Korzystam z usług od kilku lat
Korzystam z usług DOZ od kilku lat, na początku października 24 zrobiłem zakupy za prawie dwieście złotych w tym krem dermika za ok. 67 złotych, to był prezent dla Mojej Partnerki, niestety po około 6 tygodniach kiedy skończył się poprzedni krem po otwarciu okazało się że folia zabezpieczająca pod wieczkiem była otwierana, zareklamowałem to w aptece, nie chcieli przyjąć reklamacji bo to było 6 tygodni temu. Ale to nie jest lek na receptę że używa się go natychmiast, reklamacja mimo to nie została uznana. Uważam że w aptece która nie dba o takie szczegóły ruzykowne jest robienie zakupów a tym bardziej leków jest bardzo ryzykowne i odinstalowuje aplikacje i więcej nic tam nie kupię, bo nie taniej się liczy a bezpiecznie, a ta sieć o to nie dba.
Nie polecam. Zamowienie zlozone we wtorek, dostalam maila, ze jest opoznienie w realizacji zamowienia w czwartek. W piatek na infolini poinformowano mnie, ze jest błąd w magazynie i moje zamowienie nie jest w ogole realizaowane. Moga zlozyc jeszcze raz zamowienie i bede czekala znowu nie wiadomo ile czasu. Żenada!!!! Gdybym nie zadzwonila to moglabym tak czekac do pon i nic..
Fatalna obsługa klienta sklep internetowy
Internetowa obsługa jest naprawdę kiepska. Zlozylam zamówienie. Termin realizacji został przekroczony ,po czym dostaje wiadomość: dziękujemy za zwrot zamowienia itd. mimo,iż takiego nie wlecalam. Część pieniędzy została zwrócona na moje konto, ale nikt nawet nie zapytał, czy np. Wysłać zamiennik za brakujące leki. Druga rzecz to uwaga na infolinię. Numer wcale nie jest bezpłatny. Oszukują na swojej stronie. Orange np bierze dodatkowa oplate za polaczenie. Na mejle DOZ w ogóle nie odpowiada. W ramach rekompensaty dali mi rabat ,który nie działa ani przy zamówieniu z wysyłką że sklepu internetowego, ani z odbiorem w aptece !! Podejście do klienta ma wiele do życzenia. Widać to z resztą po opiniach
Nie kupujcie w aptekach DOZ.
Został zakupiony termometr bezdotykowy. Użyty jeden raz w celu sprawdzenia. Nie spełniał moich oczekiwań. Na drugi dzień chciałem go zwrócić niestety kierownik apteki, w której był zakup wymówił się, że nie może przyjąć bo to nie od niego zależy. Pisałem do centrali, która zrzuciła decyzję na kierownika. Kierownika trzy razy nie zastałem a biedne panie sprzedające nie mogły nic bez kierownika. W koło Macieju aż do zmęczenia. Zastanawiam się nad głębszym zaangażowaniem w sprawę ale już trzy tygodnie z tym walczę. Data końca doświadczenia 17.12.2024
Źle kompetowane zamówienia do odbioru w aptece
Zamawiałem trzykrotnie w sklepie internetowym DOZ plastry opatrunkowe Pasocare Med z odbiorem w aptece w Łodzi. Niestety za każdym razem zamówienia były źle skompletowane: zamiast pudełka z plastrami (25 szt) o trzymywałem w aptece jeden plaster, ale w cenie całego pudełka. Potem były moje reklamacje na infolinię DOZ oraz maile, aż przestali się do mnie odzywać. Trudno to zrozumieć, co to za firma?
Omijać z daleka!
Po zamówieniu leku otrzymałem sms-ową i mailową wiadomość o jej dostarczeniu do wskazanej apteki i prośbą o odbiór. Pchanie się przez pół miasta pod jej adres tylko po to, aby usłyszeć, że nie ma takiego zamówienia. W kolejnym dniu status zamówienia zmienił się czarodziejskim sposobem na "anulowane" a sam lek magicznie podrożał o kilkanaście PLN. Co za brak szacunku dla klienta!
Lada w aptekach doz Suwałki
Lada w aptekach doz powinna być zminimalizowana, a nie, że wkoło niej leży pełno suplementów diety, kosmetyków i innych niepotrzebnych produktów, które rozpraszają uwagę klienta, chorego człowieka, który nie może spokojnie skupić się na zakupach, bo brakuje miejsca i przestrzeni na ladzie zakupowej. Często coś tam spadnie z tejże lady przy okazji zakupów, czy po prostu można zapomnieć zabrać swoich leków, czy też reszty pieniędzy, bo tam taki mętlik na ladzie i wkoło niej.
Nie polecam, produkty w aptece stacjonarnej dużo droższe niż w aptece online tej samej sieci. Jeśli ktoś musi skorzystać to proponuję zamówić produkty online z odbiorem w aptece. Stacjonarnie w ogóle się to nie opłaca, produkty droższe o około 1/4
Brak możliwości kontakt z farmaceutą…
Brak możliwości kontakt z farmaceutą przez telefon i czat! Numer zablokowany, konsultant na czacie odsyła do kontaktu telefonicznego. Kpina!
Próbowałam się skontaktować przez cały dzień, bezskutecznie
Obsługa klienta to fikcja
Brak mozliwości rozwiazania jakiegokolwiek problemu przez infolinie. NIe polecam
Korzystałam z apteki w Rzeszowie przy…
Korzystałam z apteki w Rzeszowie przy centrum handlowym PLAZA.Zamówiłam internetowo produkt , w dniu 30.10.24r. ,dostarczony został do apteki dopiero w dniu 10.11.2024r. wiec bardzo długo a do tego Pan farmaceuta zażądał od mnie większej kwoty niż wynikała z zamówienia dopiero jak zapytałam skąd taka różnica w cenie łaskawie sprawdził coś w systemie i w końcu zapłaciłam kwotę jaka wynikała z zamówienia.Gdyby nie moja czujność zapłaciłabym drożej dodam ,że nawet nie padło magiczne słowo przepraszam . Nie polecam nikomu tej apteki.
brak kompetencji do obsługi zamówień inernetowych
W dn. 9.11.2024r. przyszłam do apteki na ul. Świetlicowej 7 w Konstancinie Jeziornej odebrać leki z TRZECH zamówień. Obsługiwała mnie starsza pani blondynka. Dostała ode mnie wszystkie niezbędne informacje tj. numery zamówień, pesele i kody DWÓCH recept. Farmaceutka wydawała mi leki z tych trzech zamówień ok. 50 minut, co jest do sprawdzenia na kamerze apteki, chyba, że nagranie zostało skasowane. Pani chodziła po całej aptece, przeszukiwała szuflady, wychodziła, co chwilę na zaplecze, twierdziła, że nie ma jakiegoś zamówienia, które za chwilę jej koleżanka bez problemu znalazła. Twierdziła, że jakiegoś leku nie ma na receptach, zaś po 5 minutach je znajdowała ( były raptem 2 recepty). Co chwilę musiałam pokazywać jej komórkę, że zamówienie rzeczywiście złożyłam. W aptece spędziłam blisko godzinę, będąc pierwsza w kolejce.
Dotyczy apteki DOZ w Rybniku/Kaufland
Dotyczy apteki DOZ w Rybniku/Kaufland.
Bardzo dziękuję za troskliwą obsługę, poświęcony czas i kulturę osobistą Pań Farmaceutek.
Konieczność przeliczania jednostek insuliny, mnogość leków na receptę nie spowodowała obniżenia jakości obsługi. Troska o dobro pacjenta, przyjmującego leki jest bezprecedensowa.
Nie polecam. Apteka przyjmuje zamówienia na leki które są na receptę, wysyłają informację że lek jest gotowy do odbioru. W momencie dojechania do punktu i okazuje się że jednak w recepta jest wymagana mimo że takowej informacji nie było !!! Lepiej omijać szerokim łukiem !!!
obsługa w aptece na Gagarina 6 w…
obsługa w aptece na Gagarina 6 w Warszawie poniżej wszelkiej krytyki, pani ok 50tki, opryskliwa i naburmuszona, widac że jest tam za karę
Nie polecam. Zamiast produktu o pojemności 390 ml otrzymałam 200 ml . Odpowiedź z działu obsługi po paru dniach. Finalnie otrzymałem rabat 15% na kolejne zakupy. Nie skuszę się. Odradzam zakupy w tym sklepie.
En savoir plus sur les différents types d'avis.