Beställde hem och monterade dragkrok och el enligt anvisning. Efter montering ger boxen fel spänning ut, 12V -> 15V på en samt en sladd som är helt död ut. Kontaktar support, och blir ignorerad... Voir plus
Dragkrokexperten är din pålitliga dragkroksbutik och med över 5000 krokar i lager. Vi har även ett flertal egna verkstäder runt om i landet. Genom stora, prispressande inköp från Europas ledande dragkrokstillverkare kan du förvänta dig dygnssnabba leveranser av högkvalitativa dragkrokar till marknadens bästa priser. Vi har försett hela Sverige med dragkrokar sedan 2008. Vi erbjuder omsorgsfullt utvalda och välkända dragkroksmärken till nästan alla dragkroksgodkända fordon på marknaden.
Halmstad, 302 35, Svartalundsvägen 6, Suède
- 0700-101000
- kontakt@dke.se
- dragkrokexperten.se
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Profesjonell og hyggelig mekaniker som…
Profesjonell og hyggelig mekaniker i Frölunda , Göteborg som leverer til avtalt tid.
Väldigt nöjd kund!
Väldigt serviceinriktade och gjorde helt klart det lilla extra!
Dragkroken såg ut att vara av kvalitet
Dragkroken såg ut att vara av kvalitet.
Monterings anvisningen för både el och dragkroken. Var mycket svårt att förstå. Önskar mig en mer begriplig sådan.
Bedragare!!!
Innan jag lämnade in bilen fotograferade jag alltid bilens skick, både utvändigt och invändigt, samt instrumentpanelen där man tydligt ser både mätarställning och bränslenivå. Jag gör alltid detta som en rutin innan jag lämnar in bilen.
När jag hämtade bilen avvek både mätarställningen och bränslenivån från bilderna jag tog innan inlämningen. Jag ringde därför kundservice för att få en förklaring, men bemöttes av riktigt dålig service. Utifrån de uppgifter jag har är det enda rimliga scenariot att bilen har använts under tiden den varit hos dem, vilket jag tycker är fullständigt oacceptabelt.
Det här är dessutom långt ifrån den enda dåliga erfarenheten. Min bokade tid avbokades två gånger på grund av sjukdom enligt kundservice, vilket jag tycker är väldigt oproffsigt.
Därefter ringer de mig dessutom en dag innan min tid och meddelar att lånebilen jag hade bokat var trasig och inne på lagning. Detta visade sig dessutom inte stämma. Efter ett samtal med ansvarig fick jag ändå samma lånebil. Jag har därför svårt att förstå varför jag överhuvudtaget fick beskedet att bilen var trasig och inte skulle vara tillgänglig.
Hela upplevelsen har varit otroligt dålig från början till slut. Jag blir faktiskt lite rörd över att företag som hanterar kunder och deras bilar på det här sättet ens kan existera i Sverige. Sådant bemötande och den här typen av situationer förknippar man snarare med att bli lurad när man befinner sig utomlands – inte med att lämna in sin bil hos ett företag i Sverige.
BOKA INTE HOS DESSA!!!
Jag kommer definitivt att välja en annan aktör framöver.
Fortfarande inte fått leveransen!
Bra och trevlig personal i kundtjanst
Bra och trevlig personal i kundtjanst, dom hjälpte mig hitta en verkstad som kunde göra jobbet att sätta på en dragkrok på min bil på en Söndag. Trevlig och bra mekaniker på Ea Rosengrens gata i Göteborg, han gjorde jobbet på ca 2,5 timme, ett plus till lånebilen dom ordnade till mig
Köpte en transportbox Towbox V5…
Köpte en transportbox Towbox V5 ”bakbox” som man monterar på dragkroken. Väldigt lätt att montera, rymmer otroligt mycket och enkelt att komma åt bagaget.
Dragkroksexperten skötte kommunikationen utmärkt!
Bra grejor och snabba leveranser.
Fungerande beställning
Kollade inte sitt jobb, samt dålig kundservice
Bokade montering och klart.
Verkstaden i halmstad sa ingenting vid hämtningen av bilen. 1 vecka senare bokade jag släp. Inget ljus alls på släpet kollade säkringar, prova byta släpvagnskabel, även provade byta släp inget ljus alls. Ringde på måndagen och meddelade detta samt att jag skulle ha ett nytt släp tisdagen och var tvungen får det fixat. Först ville dem i telefonen försöka boka in en felsökningsdag flera veckor bak, när jag sa det inte var möjligt så ringde hon till verkstaden då var jag tvungen ta mig ledig från mitt jobb för att köra bort till dem. Dem kunde absolut inte sätta sig i bilen och köra ut till mig. Efter tagit mig ledigt från jobb efter lite övertalning av chefen kom jag dit. Då visade sig att monteringsverkstaden inte hade kopplat jorden (minus). Så släng inte ut 12 000 spänn på sådana hemmapularfirma som inte kollar sitt jobb
Dragkroks projekt.
Kanon.. Med den här på plats så är det bara att kasta mitt lilla bohag på plats dra vidare om jag känner för det.
Lämnade in bilen för montering av dragkrok …
Lämnade in bilen för montering av dragkrok. Mekanikern pratade inte svenska vilket var lite knepigt. Efter 1 (!) resa med husvagnen slutade elen till husvagnen fungera. Vår semesterresa fick ställas in pga att detta hände en fredag eftermiddag. När mannen och sonen, som är karossarbetare, började felsöka upptäckte det att jobbet var riktigt dåligt gjort! Man hade tjuvat el lite här och där istället för att göra på rätt sätt. De hittade felet efter ett bra tag. Då hade man satt styrboxen uppochner och inte satt tillbaka en tätningslist så styrboxen var full med vatten och hade således gått sönder. Fick en ny tid hos samma mekaniker för att laga detta. Vet inte hur många gånger vi kommer åka dit och fixa fel; det är ju 5 års garanti 😆
Och när jag ville dela upp betalningen så var det nästintill omöjligt. Dragkroksexperten hänvisade mig till Svea och Svea hänvisade mig till Dragkroksexperten. Efter nästan 2 veckor blev det rätt Efter att jag hotade med ARN.
Jag har inte ens fått en ursäkt eller förslag på kompensation av företaget i fråga. Verkligen uruselt!
Hade jag vetat allt detta innan hade jag aldrig anlitat dem.
Bosse
Hittade vad jag behövde,beställde en söndag och fick leveransen på tisdagsmorgon,före kl 9 hur smidigt som helst. 👍Man kunde även betala med klarna 👍
Väldigt dåligt installerad
Väldigt dåligt installerad! Lämnade skador på bilen! Amatör jobb.
Beställde ett takräcke
Beställde ett takräcke, fattades grejer så jag mejlade och ringde 2ggr. 4 dagar efter första kontakten fick jag återkoppling på mejl att dom skulle skicka det som fattades nu över en vecka senare har delarna fortfarande inte kommit. Sista gången jag beställde nånting därifrån.
Beställde en dragkrok som va på rea
Beställde en dragkrok som va på rea, fick ingen orderbekräftelse så fick ringa för att få en bekräftelse. När jag äntligen fick den så saknades alla bultar ,muttrar och såg väl använd ut. Saknade original kartong va inplastad med slagmärken å skitig.
Har aldrig köpt något som har varit så otroligt dåligt skick ,har faktiskt köpt bättre å fräschare saker från skroten.
Meddelar inte att vara passar
Meddelar inte att vara passar. Skickas då ej. Ringer efter vi sett på er hemsida att ni svarat att den inte passar och får då veta att den visst passar.
Det blev fel sorts elsats trots att jag…
Det blev fel sorts elsats trots att jag angivit reg nr. Dragkroksexperten löste det snabbt och skickade en passande elsats utan kostnad. Självklart vore det bättre om det var rätt från början men alla kan fela och det viktigaste är hur man hanterar läget när nått gått fel. Det gjorde dragkroksexperten på ett mycket ansvarstagande sätt!
Snabbt och bra!