Dragkrokexperten Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Bra och trevlig personal i kundtjanst, dom hjälpte mig hitta en verkstad som kunde göra jobbet att sätta på en dragkrok på min bil på en Söndag. Trevlig och bra mekaniker på Ea Rosengrens gata i Göt... Voir plus

Beställde en dragkrok som va på rea, fick ingen orderbekräftelse så fick ringa för att få en bekräftelse. När jag äntligen fick den så saknades alla bultar ,muttrar och såg väl använd ut. Saknade or... Voir plus

Det blev fel sorts elsats trots att jag angivit reg nr. Dragkroksexperten löste det snabbt och skickade en passande elsats utan kostnad. Självklart vore det bättre om det var rätt från början men alla... Voir plus

Beställde hem och monterade dragkrok och el enligt anvisning. Efter montering ger boxen fel spänning ut, 12V -> 15V på en samt en sladd som är helt död ut. Kontaktar support, och blir ignorerad... Voir plus

1. Atelier de mécanique automobile
  2. Garage automobile

Dragkrokexperten är din pålitliga dragkroksbutik och med över 5000 krokar i lager. Vi har även ett flertal egna verkstäder runt om i landet. Genom stora, prispressande inköp från Europas ledande dragkrokstillverkare kan du förvänta dig dygnssnabba leveranser av högkvalitativa dragkrokar till marknadens bästa priser. Vi har försett hela Sverige med dragkrokar sedan 2008. Vi erbjuder omsorgsfullt utvalda och välkända dragkroksmärken till nästan alla dragkroksgodkända fordon på marknaden.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

377 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Då leveransen hamnade i fel del av…

Då leveransen hamnade i fel del av landet och man ej kunde ändra adress en siffra på fel plats så att den kunde gå med nästa lass åt rätt håll eller i retur direkt, så blir man tvungen o betala 250kr extra pga att man ej kan hämta ut varan. Och sen behöver man beställa en till för att få den hem. Onödigt Krångligt, men bra kvalitet på produkten,

24 novembre 2025

Oseriöst företag med kass kundsupport

Oseriöst företag, har varit i kontakt med detta företag i en månad nu på grund av en händelse som skedde vid en dragkroksmontering. Har tagit en evighet för de att skicka ut svar och när jag ändå ringt och klagat 2 gånger så har jag inte fått någon hjälp under denna tid. Om ni inte vill ha en osmidig affär med krångel, oangagerad kundsupport och en påbackad bil, undvik dragkroksexperten!

4 novembre 2025
Avis spontané

Jag beställde en dragkrok från…

Jag beställde en dragkrok från hemsidan. Sedan fick jag meddelande om att den dragkrok jag beställt inte längre fanns tillgänglig. Det kanske vore bra om hemsidan uppdaterades i takt med att vissa produkter utgår ur sortimentet. Nu fick jag en annan dragkrok som jag till största del har monterat, och har inget att klaga på så här långt vad gäller produkten. Paketet var tyvärr trasigt när det levererades, men vad jag i nuläget kan se är innehållet inte skadat.

25 octobre 2025

Beställde tid

Beställde tid, blev lovad att den skulle vara klar. Fast dragkrok montage. Fick sedan vänta yterliggare 30 min. När jag sedan hämtade bilen var dragkroken fel monterad, satt ca 8mm från bilen. Jag kontaktade kundtjänst. De ville inte prata, så vidare kontakt blev på sms proffsigt va? Jag har fått ny tid, så ska bli spännande att se om det löser detta. Men jag skulle inte rekommendera "dragkroksexperten". För enligt mig så verkar det ha väldigt liten erfarenhet av just dragkrokar..... och kundservice

10 novembre 2025
Avis spontané

bra och snabb service

bra och snabb service. samt så dubbelkollade dom att jag beställt rätt saker till just min bil. proffsigt, enkelt och prisvärt

27 octobre 2025