Bästa upplevelsen från början till slut! Allting var över våra förväntningar och vi kommer välja DreamBalloon även nästa gång vi flyger, för det kommer absolut bli fler gånger! John som flög ballongen... Voir plus

Jag såg fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. På dagen blev ballongflygningen inställd pga vädret. Två dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "k... Voir plus

För mig är det viktigt att känna mig trygg med piloten och besättningen och det gjorde jag verkligen. De var en väl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående.... Voir plus

Det var superhärligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men också spännande att gå... Voir plus

1. Site de recherche de vols

Informations provenant de diverses sources externes

Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

501 avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Extremely Disappointing and Poorly Managed Ride

We had a deeply disappointing experience with DreamBalloon on July 27, 2025. While the flight itself was smooth, the landing was unsafe and in an inaccessible area. Passengers were expected to perform physically demanding tasks like pushing the balloon through dense vegetation and packing it in the dark, with minimal support from staff. The entire experience lasted nearly 7 hours, leaving several of us with injuries and health concerns. Not what we expected from a professional balloon company.

26 juillet 2025

Suverän

Det var en underbar upplevelse. Vi hade så roligt. Men vi lite 50 plus kvinnor hade lite svårt att gå in och ut ur korgen. Mitt förslag är att ni ska ha en liten hopfällbar stege för att underlätta för oss kvinnor. Denna kan ni lätt förvara i släpvagnen efter användning och hopfällning. Annars var jätte roligt.
Tack
MVH/Blanche Fernandes

30 juillet 2025

Proffsigt crew

Vår ballong-färd blev inställd vid två tillfällen. Hade önskat mer information om varför man ställer in. Vi flög endast över landsbygd. Jag hade gärna flugit över något samhälle.
Jag hade velat ha information i förväg om att det blir mycket varmt för huvud och axlar.

20 juillet 2025
Avis spontané

Själva ballongfärden vad en mysig och…

Själva ballongfärden vad en mysig och spännande upplevelse. Men det är mycket runt om kring som skulle kunna förbättras. Vi blev tex ombokade ca 10 gånger och kunde ej få pengar tillbaka så efter 3 års väntetid fick vi flyga. Mycket arbete både innan och efter självklart förståligt men vi privatpersoner fick stå och vänta väldigt mycket menad piloten och dom andra kunde gjort mycket i förväg, vi hade tyvärr en liten tråkig avslutning då vi inte landade hos någon som tyckte om det. Men kul avslutning med champagne.

10 juillet 2025

Men VA?!?

Men VA?!?! Varför framkommer det inte att vi som flyger behöver arbeta i 3 timmar både FÖRE och EFTER turen? Jag älskar upplevelser överlag, men det här var inte OK. Jag skulle aldrig göra om detta, aldrig. Du som läser detta och inte litar på mitt, förbered dig för lite jobb :)

20 juillet 2025
Logo de DreamBalloon AB

Réponse de DreamBalloon AB

Hej Dana Ali,

Vi är ledsna att din ballongtur 20 juli 2025 inte uppfyllde dina förväntningar. Att ha nöjda passagerare är mycket viktigt för oss.

Flygningen startade i Åkersberga 20.05 och landningen skedde i Vallentuna 20.55. Ballongen följer vinden och lagom före landningen väljer piloten en lämplig landningsplats. Högsta höjd under flygningen var drygt 500 meter och då har man en utsikt på minst 80km.

Ballongflygning är en utomhusaktivitet som påverkas av många faktorer såsom väder, vindriktningar och varierande vindstyrkor samt tillgången till lämpliga landningsplatser. Kvällstid kan det ibland vara mycket mygg. Vi är beroende av att passagerarna hjälper till med att lasta av utrustningen och blåsa upp ballongen samt att efter landningen packa ihop utrustningen. Många tycker att detta är trevligt och tackar oss för detta efteråt. Hjälps alla åt går det alltid smidigt.

Jag hoppas nu att du har förståelse för att det är så här en ballongflygning går till.

Hälsningar
DreamBalloon
Per Helmerson

Mycket trevlig ballongfärd!

Mycket trevlig ballongfärd! Trygg och säker tur med skicklig och trevlig crew. Hade turen att det var en strålande sommarkväll. Fick diplomet idag och hade önskat att det varit ifyllt med start och landningsplats.

30 juin 2025

Bra kapten

Bra kapten, god stämning och färd. Logistiken kring samlingsplats och startplats var däremot inte bra. Långt emellan. Balkongstigning först kl 22

25 juin 2025
Avis spontané

Det var en fantastisk upplevelse

Det var en fantastisk upplevelse, kan för ett par år sedan aldrig kunnat tro skulle ske. Kändes tryggt hela vägen. Väldigt proffsiga, kunniga piloter/ medarbetare. Dessutom lite småroliga.. Kändes rakt igenom väldigt proffsigt. Tack för er insats.
/ Resenär 21/9-24

21 septembre 2024

Luftfärden

Hela upplägget från start till landning var helt fantastiskt.
Vädret gjorde inte turen mindre förträfflig.
Tack Lars

20 septembre 2024

Rekommenderas starkt

En av de absolut bästa upplevelserna jag har fått vara med om 😊 Väldigt proffsigt arrangerat och väldigt trevlig personal. Rekommenderas starkt.

15 septembre 2024

Tack!för en magisk upplevelse

Tack!för en magisk upplevelse. Vi hade en underbar kväll o tack till piloten som va omtänksam till dom som hade det knepigt att komma i o ur korgen. Kan varmt rekommendera en flygtur. Ett oväntat + va att vi landade 400m hemifrån 🙂

6 septembre 2024

Helt fantastisk upplevelse

Helt fantastisk upplevelse. Rekommenderar alla! Arrangörerna borde dock gå ut med hur fysiskt det var att göra i ordning ballongen men även att hoppa i och ur osv. Men 10/10.

6 septembre 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.