Bästa upplevelsen från början till slut! Allting var över våra förväntningar och vi kommer välja DreamBalloon även nästa gång vi flyger, för det kommer absolut bli fler gånger! John som flög ballongen... Voir plus
Jag såg fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. På dagen blev ballongflygningen inställd pga vädret. Två dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "k... Voir plus
För mig är det viktigt att känna mig trygg med piloten och besättningen och det gjorde jag verkligen. De var en väl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående.... Voir plus
Det var superhärligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men också spännande att gå... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om
Företagsvägen 28, 22761, Lund, Suède
- 046-248900
- info@dreamballoon.se
- dreamballoon.se
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ledsen
Vi köpte ett presentkort på upplevelse.com . Vi har försökt få en ballongflygning nu i 1.5 år men arrangören ställer in varje gång och är väldigt oflexibel med tider. Har bokat så många gånger nu att vi tappat räkningen. Vi börjar känna att vi blivit lurade. Vill ha tillbaka pengarna men de kan man tydligen inte få trots att de inte kan erbjuda flygning

Underbar upplevelse
Underbar upplevelse!
Härlig kväll, många ballonger i luften samtidigt och professionell personal. Vad kan man mer begära?
Helt magisk upplevelse
Helt magisk upplevelse! Bra team som var tydliga i det som skulle hända och de som skulle göras, som gjorda att upplevelsen blev en toppenkväll som sent kommer glömas kan varmt rekommendera. Jag kommer själv göra om det.
Mycket nöjda
Mycket nöjda! Vi flög 31/8-24 va otroligt häftigt att fler luftballonger flög samtidigt ! . Personalen super trevliga! Vår flygledare var super rolig! Rekommenderar !!
Företaget borde ha eget personal som…skulle förbereda hylla upplevelse
Företaget borde ha eget personal som skulle sätta upp och packa ner ballongen. Vi var förberedda på ett fin upplevelse-inte på ett 4 timmars hård fysisk arbete med massor av myggor .Dessutom fick vi åka 120 km från Stockholm med kort varsel(1,45 min) på eget bekostnad. Man kunde inte hitta informationen att det fysisk krävande att kliva in och av från ballongkorgen. Själva landningen blev hemsk och obehaglig. Vi kände oss utnyttjande och jag skulle inte rekommendera detta företagit. Detta hård fysisk arbete har förstörd till 100 procent hela upplevelsen.
Inställd flygning pga hård vind... 2 m/sek.
Så är den äntligen här, dagen som vi skulle fira den i maj nyblivna 18-åringen med en ballongtur. Hela sommaren har hittills varit fullbokad. Vädret är fantastiskt och till kvällen ska vinden enl. flera källor avta till beskedliga 2 m/sek. SMS:et från företaget meddelar vid lunchtid citat "tyvärr är prognosen för vinden i kväll inte gynnsam för ballongflygning (ökande vindhastighet på marken och på höjd)". Två sekundmeter. Två. Vänligen boka om. Tyvärr finns inga bokningsbara tider för någon med normala skol- o arbetstider kvar i år. Det hade varit bättre att istället meddela "Vi hade tyvärr ingen lust att flyga idag men, eh... tack för din betalning".

Réponse de DreamBalloon AB
Ett gott gäng med humor och seriositet
Ett gott gäng med humor och seriositet, gjorde att min 70-års present från dottern blev en oförglömlig upplevelse. I och för sig något för senad - sex (6) år.
Men, men...nu blev det som sagt en fantastisk tur.
Tack alla!!
En härlig flygning
En härlig flygning, lugn och fin med kompetent personal. Möjligen borde skjuts tillbaka till utgångspunkten ingå i priset. Men i det stora hela var det en fin upplevelse.
Professionell crew som har tydligt koll…
Professionell crew som har tydligt koll på det de gör! Härlig upplevelse som va väldigt lugn och harmonisk.
Värt att vänta på
Fick vänta i två år efter ombokningar tyvärr. Själva flygningen och upplevelsen runt den är helt magisk och värd att vänta på.
Enormt misskött företag
Här får man vänta i många år på att få flyga.
Fullbokat för jämnan , inga platser ute eller avbokat.
Utöver det lovar de över telefon att fixa platser och ska då återkomma till mig.
Men ingen återkommer...
Mail besvaras periodvis och oftast inte alls
Anlita inte detta företag !!
Som svar på kommentar vill jag endast påpeka att det här handlade inte om väder utan om hur kundkontakten skötts.

Helt värdelöst
Helt värdelöst!
Har bokat om flygning med luftballong 2 ggr och båda gångerna inställt pga dåligt väder.
Man tycker att med dagens teknik borde det gå att arrangören ändrar tiden med någon dags framförhållning när man ser att vädret aktuell flygdag inte går att genomföra.
Detta var tänkt som en present till
Min styvpappa som är äldre. Nu får vi inte ens pengar tillbaka med risk för att
Min styvpappa kanske inte är med oss nästa sommar! Helt värdelöst och något man själv borde få välja!
Gör om och gör rätt om ni fortsatt ska behålla nöjda kunder.

Réponse de DreamBalloon AB
Det var en otrolig helhetsupplevelse
Det var en otrolig helhetsupplevelse! Allt från att landa med luftballongen på en trevlig äng och höra korta, underhållande berättelser om luftballonger medan man blev serverad bubbel. Flygresan var suverän med erfarna och trevliga piloter. Jag flög med Jonas, Peter och Niclas – riktigt härliga killar som gjorde resan mycket trevligare.
Förbättring skulle vara att få se ännu mer av storstaden Göteborg. Det var en del skog :P
Allt var toppen förutom myggorna på…
Allt var toppen förutom myggorna på landningsplatsen :)
En dröm blir verklighet
Det var helt fantastisk ballongflygning och en oförglömlig upplevelse för livet.
Vill tacka för den fantastiska flygturen och Anders Bohlin för en trygg flygning.
Verkligen en dröm i uppfyllelse, något som jag vill göra om senare i livet :D
En väldigt duktig skipper
En väldigt duktig skipper - Tack Lars! Pedagogisk, berättade vad som händer och hur han jobbar. Full av anekdoter (vi fick nog bara en bråkdel) Humoristisk och tydlig när det behövdes.
Vi färdades inte jättelångt - det var svårt att hitta vind men upplevelsen var väldigt fin.
Fantastisk upplevelse!
Fantastisk kväll! Trots många inställda flygningar pga vädret var det väl värt väntan! Anders var en bra kapten, tryggt, säkert och roliga historier!