Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Dikke plus. Doet me veel denken aan sommige van onze eigen droge worsten types. Heel lekker, snel en goed aangekomen, geen boeltje, allemaal mooi en netjes, recycleerbaar materiaal. Vormt wel een groo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super lekker net als altijd! Snel bezorgd! Wel een inimini opmerking. Ik had de bestelling opgesplitst zodat deze als brievenbuspakket zou komen, zodat ik niet thuis hoefde te zijn met le... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Moi! Wij zijn Dreugeworst.com, een webshop voor de verkoop van Drentse droge worst. Normale worst, maar ook met kruidnagel (beter bekend als Groningse). Droge worst is een Oost-Nederlandse delicatesse bekend van de Waddenzee tot aan de Rijn. Wij willlen onze ambachtelijke droge worst voor héél Nederland beschikbaar maken! "Droge worst, zol niet weetn wat ik zunder mos"
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Lekkere worst, voor een mooie prijs
Dit is niet de eerste keer dat we bestelden. Altijd lekker, ik ben gek op dreuge worst. Ze worden snel geleverd, en in een nette en goede verpakking. En ook niet onbelangrijk, de prijs is heel mooi. We blijven bestellen!!

Réponse de Dreugeworst
De beste droge worst die er te krijgen…
De beste droge worst die er te krijgen is voor een goede prijs!

Fantastische worsten
Fantastische worsten, zowel de kruidnagel als naturel beide lekker. Totaal niet vet, echt een lekkere worst.

Réponse de Dreugeworst
Bestelling snel en netjes ontvangen!
Bestelling snel en netjes ontvangen!
Smaak is top! Met het droogrekje kun je ze ook mooi weghangen!

Réponse de Dreugeworst
Snel antwoord op mijn vraag over de…
Snel antwoord op mijn vraag over de levering.
De droge worsten zijn echt heel erg lekker. Altijd topkwaliteit.

Top..!!
Prima gegaan, mooi verpakt als brievenbus pakket dus je hoeft er ook niet voor thuis te blijven! Mijn man cadeau gedaan met vaderdag, hij was blij verrast en hij vondt de droge worst heerlijk!

Réponse de Dreugeworst
Snel besteld en snel geleverd
Snel besteld en snel geleverd! Persoonlijke service maakt het helemaal af!
En bovenal heerlijke dreuge worsten

Réponse de Dreugeworst
Voor mij de perfecte authentieke smaak
Voor mij de perfecte authentieke smaak. Ik heb met kruidnagel besteld.
Hou er rekening mee dat je ze nog wat laat rijpen om echt lekker hard te worden.
De wordten zijn goed verpakt en super lekker.

Réponse de Dreugeworst
Goede service, kwaliteit en snelle verzending
Goede service, kwaliteit, snelle verzending en keurig verpakt gewoon TOP!
Zeer klantvriendelijk.

Réponse de Dreugeworst
Lekkerste dreuge worst die beschikbaar…
Lekkerste dreuge worst die beschikbaar is. Jongens hebben me super geholpen toen een bestelling wat vertraagd was, worsten hadden wat zoutuitslag. Op advies gewassen en opgehangen, niks aan de hand. Vriendelijke lui!

Réponse de Dreugeworst
Na goed overleg ivm vakantie zijn de…
Na goed overleg ivm vakantie zijn de worsten later Verzonden.
Het zijn heerlijke droge worsten.
Goeie volle smaak.

L’expérience Trustpilot