Heb de phantom met enviolo nu 3 jaar, via Theo Bruning zijn beurtjes gehad en nu 12000 km zonder problemen gereden. Heerlijke fiets. Mijn vrouw heeft een probleem gehad met remschijf achter welke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn eerdere Dutch ID was een City, altijd bijzonder veel plezier aan beleefd. Toen het tijd was voor een andere fiets kwam de Infinity in beeld.Kort geleden gekocht en tot nu toe bevalt deze aankoo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Teleurgesteld in de mate van garantie bij Dutch-ID. Van de Phantom S75 TR D53 ENV gaat naar 3,5 jaar de naaf stuk. Heel vreemd, de fiets is altijd keurig in onderhoud geweest bij de dealer en heef... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb de Phantom 65 Heerlijke fiets zeer fraaie afwerking trapt perfect goede motor. Minpunt. de remmen maken veel lawaai .voorrem div malen voor teruggeweest Nieuwe remklauwen gemonteerd probleem n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dé specialist in handgebouwde E-Bikes met ongekend rijplezier. Elektrische fietsen met Bosch middenmotor. 100% hand built in Holland!
Écrit par l'entreprise

Beveland 2, 1948 RA, Beverwijk, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Afspraak om te fietsen was ideaal. Ik werdt verwacht en kreeg goede uitleg en tijd voor alle vragen. Daarna een leuk voorstel om een stuk fietsen. De dealers kunnen blij zijn met een dergelijke support waarbij je klanten dus al kant en klaar in je winkel stappen.
Wel jammer dat er maar een beperkt dealernetwerk is waardoor je eigen vertrouwde fietsenmaker plots buiten spel komt voor leveren maar ook het onderhoud. Die fiets zit wel goed maar dat onderhoud en de band met je eigen leverancier vindt ik een gemis

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Mooie sportieve fiets; nieuwe serie heeft goede verbeteringen zoals de nieuwe vorm van het stuur.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
“Ik ben erg tevreden over de Dutch-ID Shadow. Zelfs zonder trapondersteuning fietst hij bijzonder prettig. Absoluut een goede aankoop.”

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Fijne fiets voor woon-werkverkeer. Fietst soepel, zoeft over de weg, zowel over de hei, door het bos als over het verharde fietspad. Heerlijk.
Traploze versnelling werkt goed.
Nog niet echt in het donker gefietst, maar in de schemering. De voorverlichting kan beter, breder bereik van het licht, zeker op de donkere bos en heidepaden.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Bike totaal Stout uit Rhoon is een hele fijne winkel met professionele medewerkers

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Wat een fijne fiets is dit! Wij zijn ons best een tijd aan het oriënteren geweest (zeker 3/4 jaar) veel fietsen test gereden. Samen met mijn vrouw beide een nieuwe fiets. Best getwijfeld over het merk en automatische versnelling of handgeschakeld. En voor 99% was het wel zeker. Het werd een Kalkhoff. Totdat de laatste eigenaar van een fietsenwinkel ons overhaalde om op een Dutch ID uit te proberen. Wij waren allebei meteen om! Geen twijfel over mogelijk, dit was echt de lekkerste fiets van allemaal! 99% werd 100% voor Dutch ID Shadow automatische versnelling. En wij hadden bij de op één na laatste winkel fietsen laten reserveren. Wij hebben ze nu een paar maanden en geen dag spijt!

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Dikke 5 jaar van een heren Dutch Id Infinity 5o belt genoten. Helaas is mijn blauwe Infinity (met frame nummer Q1177-253) vorige week gestolen! In het begin waren er wat problemen met een krakende riem en een accu die er moeizaam in en uit ging maar dit is prima door de dealer verholpen. Vond dat de fiets een prima wegligging had, fantastische remmen, goed licht, goed verstelbare zithoogte en verstelbaar stuur waardoor de juiste zit kan worden ingesteld. Na 5 jaar intensief gebruik (12000km) had de 550W accu nog een acceptabel bereik van 60 km sport stand en 90 km eco stand. Bij nat weer maakte de remmen een gilend geluid en heb de blokjes vervangen en eerst 'ingeremd'. Daarna was het geluid van de achterrem bij nat weer weg en nog een klein beetje te horen bij de voorrem. Bealve deze nieuwe remblokjes zijn er géén onderdel vervangen. Kortom: ik heb al weer bijna een nieuwe Dutch Id besteld. Overwoog deze keer om een Phatom te kopen maar het verlies aan capaciteit door de Nevolo naaf van 20% en de bediening ervan gaat het waarschijnlijk toch weer in Infinity worden.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Ik heb de fiets 2 jaar. Super tevreden. Heel stabiel, sterk en erg comfortabel.
Medel: infinity belt.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Afmontage slordig. Diverse kabelmantels beschadigd met trekken rem- en versnellingskabels.
Rechter remleiding geknikt.
Voorlamp verkeerd afgesteld.
Balans van de fiets en aandrijflijn o.k.
Claim dat met enviolo-naaf tijdens trappen geschakeld kan worden is m.i. niet waar. Er is een heel groot verschil in schakelweerstand.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Sinds een klein jaar de Dutch ID Flow aangeschaft. Niet heel tevreden mee. Moest al gelijk een nieuwe batterij in omdat de ondersteuning soms ineens wegviel. Bike Totaal regelde dit netjes. Ik vind de trapondersteuning niet fijn. Moet veel bijtrappen (voelt alsof je in een te lichte versnelling fietst) en heb te weinig weerstand in de zwaarste versnelling. Erg lastig om een brug op te komen en om een beetje door te fietsen met tegenwind en dat is o.a. waarvoor ik een e-bike heb aangeschaft omdat mijn knieën dit niet kunnen met een gewone fiets. Heb er een extra tandwiel op laten zetten (voor veel geld) in de hoop dat het dan beter werd. Had helaas ook niet het gewenste resultaat. Mis ook een quick starter waarmee je even gas bij kunt geven als je wat extra power nodig hebt. Ook erg jammer dat het stuur niet bijgesteld kan worden. Het mandje voorop is onhandig. Kan weinig in en het elastiek rammelt als er niks in zit. Je kunt dit onder 2 haakjes stoppen maar dat schiet na 1 hobbel los. Al met al voor een fiets van ruim 3800€ erg teleurstellend. Ik zou hem zeker niet opnieuw kopen of aanbevelen.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Minpunt. de remmen maken veel lawaai .voorrem div malen voor teruggeweest Nieuwe remklauwen gemonteerd probleem nog steeds aanwezig. opmerking van de dealer, moet beter ingeremd worden.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Heb hem nu 2jr het is een stevige robuuste fijne woon-werk tourfiets Phantom Grey ,heb wel alles aangevinkt zwaardere accu 625w automatiq versnelling en een bosch-gps alarm

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Bij mijn shadow zit er al sind het begin een rammel c.q tikkend geluid in voorste gedeelte van de fiets.
Fietsenzaak heeft al alles geprobeerd om het geluid er uit te krijgen. Maar helaas. Laatste optie was een andere voorvork, daar waarschijnlijk constructiefout in de verbinding van spatbord aan voorvork zit. Maar we zijn ondertussen al 3 maanden verder en volgens de fietsenzaak is de voorvork nog steeds niet binnen. Dat is toch niet normaal en dat voor een fiets van bijna 5000 euro

Réponse de Dutch ID E-Bikes
Uitstekende fiets, zeer solide en stabiel en luxe afwerking. Even wennen aan de ondersteuningsmodi van de motor in combinatie met de eviolo versnelling, maar dat gaat snel en werkt perfect.

Réponse de Dutch ID E-Bikes
En savoir plus sur les différents types d'avis.