Dutch ID E-Bikes Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Op mijn Dutch ID e-bike heb ik sinds 23-7-2024 29.200 km gefietst. De versnellingsnaaf moest vervangen worden evenals de achtervelg en spaken. Via mijn dealer heeft de afdeling aftersales van Dut... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn eerdere Dutch ID was een City, altijd bijzonder veel plezier aan beleefd. Toen het tijd was voor een andere fiets kwam de Infinity in beeld.Kort geleden gekocht en tot nu toe bevalt deze aankoo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb de phantom met enviolo nu 3 jaar, via Theo Bruning zijn beurtjes gehad en nu 12000 km zonder problemen gereden. Heerlijke fiets. Mijn vrouw heeft een probleem gehad met remschijf achter welke... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb de Phantom 65 Heerlijke fiets zeer fraaie afwerking trapt perfect goede motor. Minpunt. de remmen maken veel lawaai .voorrem div malen voor teruggeweest Nieuwe remklauwen gemonteerd probleem n... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de réparation de vélos
  2. Magasin de vélos
  3. Fabricant

Écrit par l'entreprise

Dé specialist in handgebouwde E-Bikes met ongekend rijplezier. Elektrische fietsen met Bosch middenmotor. 100% hand built in Holland!

Premium e-bikes voor de allerbeste beleving tijdens jouw dag

Écrit par l'entreprise

100% Hand built in Holland - 100% eigen frameproductie - Ruim 25 jaar ervaring
Wij vinden het belangrijk dat jij met de allerbeste beleving fietst. Daarom werken onze ervaren vakmensen met de grootste zorg aan de exclusieve e-bikes. We ontwerpen ze met de modernste technologieën en bouwen ze in Nederland. We volgen de hoogste kwaliteitsstandaarden en innoveren de e-bikes met A-merk onderdelen. Het resultaat: e-bikes met de allerbeste rijeigenschappen en een super strak design!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wachten op voorvork

Bij mijn shadow zit er al sind het begin een rammel c.q tikkend geluid in voorste gedeelte van de fiets.
Fietsenzaak heeft al alles geprobeerd om het geluid er uit te krijgen. Maar helaas. Laatste optie was een andere voorvork, daar waarschijnlijk constructiefout in de verbinding van spatbord aan voorvork zit. Maar we zijn ondertussen al 3 maanden verder en volgens de fietsenzaak is de voorvork nog steeds niet binnen. Dat is toch niet normaal en dat voor een fiets van bijna 5000 euro

24 juin 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Hi Ron! Bedankt voor je review. We begrijpen goed dat dit frustrerend is, je ervaring is niet zoals deze zou moeten zijn. We hebben inmiddels contact via Facebook en komen daar / per mail zo snel mogelijk bij je op terug om dit verder op te pakken.

Uitstekende fiets

Uitstekende fiets, zeer solide en stabiel en luxe afwerking. Even wennen aan de ondersteuningsmodi van de motor in combinatie met de eviolo versnelling, maar dat gaat snel en werkt perfect.

17 mai 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de combinatie met de Enviolo en motor zo goed bevalt. Veel veilige en fijne kilometers gewenst!

Sinds kort de Dutch ID Phantom

Sinds kort de Dutch ID Phantom. Geluid van de motor valt me erg tegen. Dit was me niet opgevallen tijdens de testrit, maar nu ik er meer op fiets en op rustige paden fiets, schrik ik van het geluid. Hiervoor had ik een Koga en die hoorde je niet.
Ook heb ik de ondersteuning, in tegenstelling met mijnvorige fiets, vaak op de hoogste en bijna hoogste ondersteuning. Dat valt me erg tegen. Al met al vallen de prestaties tegen en heb ik spijt van mijn aankoop van bijna 4600,00!!!

21 juin 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Hi! Dankjewel voor je review. Wat vervelend om te horen dat je ervaring met je Phantom niet is wat je van tevoren had verwacht. We begrijpen heel goed dat het tegenvalt als de motor meer geluid maakt dan je gewend was, en de ondersteuning niet aanvoelt zoals je had gehoopt.

Dat is natuurlijk niet de beleving die we willen meegeven. We willen dit graag met je bekijken. Je kunt contact opnemen via info@dutch-id.nl.

— Team Dutch ID

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik rij al 6 jaar op een dutch Id…

Ik rij al 6 jaar op een dutch Id infinity met heel veel plezier. Helaas is deze gestolen begin april. Ik was gelukkig goed verzekerd en heb nu een nieuwe dutch id infinity. Ben er blij mee, ik vind alleen dat de motor veel meer geluid maakt dan mijn vorige e- bike .

11 mai 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Dankjewel voor je review, en wat leuk om te horen dat je al 6 jaar met veel plezier een Dutch ID rijdt. Jammer dat fietsen tegenwoordig steeds vaker gestolen worden...

Je zou eventueel naar de dealer kunnen gaan met de vraag naar over de motor, of wanneer je hier of ergens anders een vraag over hebt, kun je contact opnemen via info@dutch-id.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Waarom fietsen genieten is!

Mijn nieuwe Dutch ID Wave is voor mij een fantastische fiets, het rijcomfort , ook zonder ondersteuning is echt fantastisch ! Wat een plezier is het om wind of geen wind lekker op de pedalen te trappen.
Ik ben zeer tevreden!

16 mai 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Hi Gerda, dankjewel voor je review. Hier worden we heel erg blij van. Veel plezier en mooie ritten met je Wave.

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn kennissen hele dure fietsen…

Mijn kennissen hele dure fietsen gekocht, 3 jaar ellende, dealer en fabrikant geven niet thuis om koop te ontbinden vanwege ondeugdelijk producten geleverd. Hun hebben ze kansen genoeg gegeven 2x naar fabriek, 1x zelf geheel nwe fiets, maar weer met problemen, je koopt 2 fietsen van ca. € 10.000,00 dan mag je toch verwachten dat je iets degelijks koopt, wat niet zeker 25 a 30 keer terug is naar de dealer, 2x terug naar fabriek dan doen ze het weer even goed en dan weer storingen. Niemand geeft thuis hoe zouden ze het zelf vinden als ze een Mercedes kopen en deze telkens terug staat in de garage en je fiets dan telkens met ern lelijke eend, daar geef je toch niet zoveel geld voor uit. Ze,zouden hun het geld moeten teruggeven en koop ontbinden, zodat ze met dat geld goed werkende, lopende fietsen kunnen aanschaffen. Echt schandalig, ik zou desnoods de TV inschakelen, rijdende rechter of meester Visser of rechtsbijstand, dit hoef je als consument toch niet te pikken???!!!! Heel veel stress ellende en geen fietsplezier, zou mij inziens zelfs een schadevergoeding tegenover moeten staan. Dus de DutchID fietsen met automatische versnelling zou ik echt niemand aanraden, of ze moeten nog eens 2 goede fietsen leveren die geen problemen geven, echt belachelijk dat je als consument zo behandeld wordt, ik hoor dit aan en kan dit onrecht echt niet handelen, hier wordt ik echt woest om🥵🥵🥵🥵

1 mai 2025

Beste Hilde,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Op basis van je bericht gaan we ervan uit dat je doelt op een eerdere review.

We nemen deze week contact op met de betreffende persoon en zullen ons verder verdiepen in het verhaal. Uiteraard doen we ons best om elkaar daarin te vinden.

Team Lovens

Wat een spijt

Wat een spijt. We hebben 2 Dutch ID fietsen gekocht voor bijna 10.000 euro. En een en al ellende al 3 jaar lang. De keren dat we bij de dealer zijn geweest zijn niet meer te tellen. Elke keer nieuwe problemen. Ze zijn ook al 2 keer bij de fabrikant geweest waar 2x veel problemen bij werden geconstateerd en nieuwe onderdelen geplaatst. En nu weer staan ze bij de dealer. We zijn al maanden onze fietsen kwijt geweest. Een hoop geld betaald en alleen maar frustratie en ellende. We hebben totaal geen vertrouwen meer in de fietsen. Ze hebben een ondeugdelijk product geleverd maar zowel de dealer als fabrikant nemen ze niet terug. En wij zijn de dupe een hoop geld kwijt en 3 jaar ellende.Help! Team Lovens zou vorige week zelf contact opnemen. Is niet gebeurd. Heb gisteren zelf een mail gestuurd tot vandaag geen reactie ontvangen. Hoe serieus nemen ze het? Zeer teleurgesteld.

6 juin 2025

Beste Peter,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat de situatie zoals je die beschrijft veel frustratie met zich meebrengt. Zeker wanneer het om de aanschaf van twee nieuwe fietsen gaat en dat is ook niet wat je hiervan mag verwachten

We vinden het belangrijk om dit serieus op te pakken en te kijken of we elkaar hierin kunnen vinden. We nemen daarom deze week persoonlijk contact met je op via de contactgegevens die bij ons bekend zijn, zodat we de situatie samen kunnen bespreken.

Team Lovens

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik heb geen informatie over het model…

Ik heb geen informatie over het model van mijn fiets. Wel van t nieuwe model of een ouder model kunnen vinden.
DutchID infinity. De voorganger van het model waarvoor je een app moet downloaden. Met klikschakelen ivm draaien om te schakelen. Met een belt en schijfrem.

1 mai 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Hi Dianne, wat vervelend om te horen. We zouden je graag willen helpen. Zou je een mail willen sturen naar info@dutch-id.nl? Dan kunnen we je vragen via deze weg beantwoorden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rij nu al een jaar rond met veelplezier…

Rij nu al een jaar rond met veelplezier op mijn infinity. Stabiel betrouwbaar stevig mooi kan tegen een stootje. Erg blij mee!

7 mai 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Dankjewel voor je feedback. Dit vinden we heel erg leuk om te lezen! Nog veel mooie kilometers gewenst op jullie Infinity.

Noté 5 sur 5 étoiles

De eerste maand ruim 700 kilometer…

De eerste maand ruim 700 kilometer gefietst, een zeer fijne en comfortabele fiets

Ik heb een Phantom S85+ ABS Automatic gekocht.

31 mai 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Hi Jan, dankjewel voor je feedback! Heel erg veel geluk met jullie Dutch ID, voor welk model hebben jullie gekozen?

Top fiets.

4 dagen oud, en mee naar Denemarken en Zweden genomen. Totaal geen problemen ondervonden.

4 mai 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Wat super om te horen! Heel erg veel geluk met jullie Dutch ID, ook in Denemarken en Zweden. Daar zullen jullie vast veel mooie tochten gaan maken!

Goede zithouding

Goede zithouding, ondersteuning ok, comfort meer dan goed. Afwerking prima en beter dan de "bekende" merken. Dik tevreden, vorige fiets gazelle maar dit is nog een klasse beter.

27 avril 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Hi Peter, dankjewel voor deze feedback! Dit vinden we heel erg leuk om te lezen. Mocht er ooit iets zijn waarmee we je kunnen helpen, schroom niet om contact met ons op te nemen via info@dutch-id.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is een hele mooie degelijke fiets

Het is een hele mooie degelijke fiets. De phantom s75. Vooral de vele versnellingen met enviola is een aanrader. Het gaat heel geleidelijk en beduidend minder belastend. Hij bevalt beter dan mijn eerdere sparta fiets. Was te zwaar

25 avril 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Dankjewel voor je mooie review, hier worden we heel erg blij van!

Veel plezier en mooie kilometers gewenst met je Phantom. Mocht er ooit iets zijn, neem dan zeker contact met ons op via: info@dutch-id.nl. We helpen je via deze weg graag verder!

Noté 3 sur 5 étoiles

Ontzettend dure fiets die niet naar…

Ontzettend dure fiets die niet naar behoren functioneert

23 avril 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Hi Emma, dankjewel voor je review. We vinden dit heel erg vervelend om te horen en zouden dit graag verder willen bekijken. Zou je een mail willen sturen naar info@dutch-id.nl, zo kunnen we je via deze weg helpen.

Solide fiets

Solide fiets. Rijdt heel goed.

20 avril 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Hi Nelly, dankjewel voor je review. Hier worden we heel erg blij van. Veel mooie kilometers gewenst!

Hiervoor een Gazelle gehad

Hiervoor een Gazelle gehad. Die was stukken beter. De Dutch-ID likt wel een maandagmorgen fiets. Teveel kleine dingen gehad. Van zadel tot fietsbel, foutmelding display. Deze fiets haalt het niveau niet van een Gazelle.

3 mars 2025

Réponse de Dutch ID E-Bikes

Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je fiets en dat je meerdere kleine problemen hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Als je specifieke klachten hebt waar we je bij kunnen helpen, stuur ons dan gerust een e-mail naar info@dutch-id.nl met een toelichting. We kijken graag met je mee.

Team Dutch ID

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus