Duurzame Dealtjes Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas al 2 mails gestuurd over mijn waterkoker die ik in februari heb gekocht die een raar geluid maakt, tot op heden op beide mails geen antwoord ontvangen .

Noté 4 sur 5 étoiles

Alles in goede orde ontvangen De bestelling was eenvoudig gegaan evenals de betaling. Helaas ontvingen wij geen bevestiging van onze bestelling en geen Track en Trace code van DHL Waren we op... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het product was beschadigd tijdens het transport. Toen ik contact opnam met de klantenservice via de mail hebben ze dezelfde dag nog gereageerd en direct een nieuw product verzonden. Ik was positief v... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de solution e-commerce

Écrit par l'entreprise

Verkopen van retourproducten om de wereld een stukje duurzamer te maken!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

De stoomreiniger werkte niet…

De stoomreiniger werkte niet en na een mailtje kreeg ik snel nieuwe onderdelen toegestuurd. Toen het nog niet werkte kreeg ik een geheel nieuwe stoomreiniger. De reacties waren snel en vriendelijk. Alleen was het eerste product niet goed gecontroleerd of het werkte dat had beter gekund!

22 mars 2025

Snel en correct

Ik had per ongeluk een fout in m'n e-mail adres gezet. Dit werd heel snel door hen gecorrigeerd en kreeg er spoedig ook een factuur bij. Het product is goed en snel bezorgd. Al met al ben ik uiteraard zeer tevreden met de werkwijze van duurzamedealtjes.nl

4 février 2025

Wekkerradio besteld op vrijdag

Wekkerradio besteld op vrijdag , volgende dag geleverd, handleiding was er niet bij ingesloten, maar de fabrikant had een QR code op de zijkant van de doos geplaatst en dat was een verwijzing naar een PDF document. Zaterdag bezorgd, kortom zeer tevreden met Duurzame Dealtjes.

14 décembre 2024

Alles in goede orde ontvangen

Alles in goede orde ontvangen
De bestelling was eenvoudig gegaan evenals de betaling.
Waren we opgelicht ? er zijn op het ogenblik héél veel nep sites maar nee dus, want zoals beloofd was de levering precies op de dag geleverd door DHL
Er zaten op beide bestelde items geen gebruiksaanwijzing en garantie bewijzen in de doos.
De gebruiksaanwijzing via internet uitgedraaid, dus geen probleem.
Hoe het gaat met garantie op de producten, geen idee.
De beide bestellingen waren wel zeer goed verpakt !
Kortom zeer tevreden !
Henk de Wit

19 novembre 2024

Ervaring Duurzame Dealtjes

We zijn supertevreden over Duurzame Dealtjes! Er werd goed meegedacht, fijne communicatie en vlotte verzending, top! Onze bestelling voldoet helemaal aan onze verwachtingen! Aanrader! R en K Scholten

1 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Blij verrast met deze hoge kwaliteit producten voor lage prijs

Ik heb vandaag mijn bestelling binnengekregen en
Ik ben echt blij verrast….. ik koop normaal via BOL COM…. ……. Maar zag zulke goeie reviews via Trustpilot….. dus moest het uit proberen…… ik heb een massage gun besteld….. en een massage tafel….. ik ben echt blij verrast…. Wow echt super goeie kwaliteit…… en snelle levering….echt top….. had ik niet verwacht namelijk….. voor zo’n lage prijs had er eerlijk gezegd lage verwachting van…… maar ik ben echt super dankbaar met mijn producten….. en zo blij met de kwaliteit…. Wow ik kan het echt van harte aanbevelen….. super bedankt voor de goede service 😊😊🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

17 juin 2024

Fantastisch

Het is niet alleen een goede ervaringen, maar de prijs is zo laag en goede kwaliteit.
Mijn bestelling had ik ook erg snel wat ook fantastisch is. Ben erg tevreden over Duurzame Dealtjes.nl. ik ga zeker meer bij hun bestellen, bij deze wil ik jullie ook 5 steren geven en jullie bedanken.

27 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie van het bedrijf

Ondanks een verkeerde levering toch een zeer goede ervaring opgedaan mbt snelle reactie van het bedrijf via mail, oplossing snel aangedragen en uitgevoerd

30 mai 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus