Kjemperask levering og svært god kundeservice. Svarer raskt og ordnet opp da en del på et kloremøbel jeg bestilte knakk etter kort tid, der jeg får ny del. Har bestilt to ganger fra dem og fått leveri... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte en vare. Hørte ingenting, så sendte en mail og spurte om når den ble sendt. Da fikk jeg svar om at varen var ute av produksjon. Dårlig å ha en vare i nettbutikken som de ikke har på lager, og... Voir plus
L'entreprise a répondu
1:Måtte purre på levering etter at jeg ikke hadde hørt noe. Fikk da beskjed om at varene mine var utsolgt. (Dette vises ikke på nettsiden) Ga beskjed om at dette hadde vært fint hvis de ga beskjed... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dyrebutikk.no er en nettbutikk med alt til alle kjæledyr. Vi har det meste på lager og har faste leveranser fra våre leverandører flere ganger i uken og vi tilstreber å ha Norges beste utvalg uansett om du har hund, katt, tropefugl, smådyr og gnagere, akvarium eller reptil. Vi har også et godt utvalg til utefugl og ekorn. Norsk butikk, norske eiere med over 30 års erfaring.
Haakon VII`s gate 12, 7041, Trondheim, Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fikk først melding om at dere var tomme for Fixodida, og ved oppmøte i butikk for å kjøpe resten av beholdningen fikk jeg gledelig melding om at dere plutselig var leveringsdyktig på 480 tabletter, tusen takk for flott service!

Réponse de Dyrebutikk.no
Jeg bestilte varer hos derre, men tydelegvis så har jeg ikke fått det. Grunnen var att sjåførene. Har ikke hentet varer? Så nei jeg er ikke får nøyde.
Dyrebutikken har et godt uvalg til det vi trenger til våres dyr til gode priser. God service og leverer punktlig. En butikk vi trygt vil anbefale.

Réponse de Dyrebutikk.no
I never received my order because I live in Denmark, and Dyrebutikken only deliver in Norway!!! They "forgot" to inform me of that, and therefore I wayted for over a week to receive an order that would never be delivered... Really bad experience that they confirm an order outside Norway, orders are returned from the border:-(

Réponse de Dyrebutikk.no
Kloretavle til katt var skadet, mest sannsynlig før den ble levert da jeg ikke kunne finne avrevet del i plastikk den ble sendt i. Sendt klage, men ikke fått svar.

Réponse de Dyrebutikk.no
Super fast delivery, even though the website said 3-4 weeks because the product needed to be ordered in

Réponse de Dyrebutikk.no
Overrasket over hvor rask leveringen var. Jeg sendte en mail etter jeg har bestilt og forklarte at den må sendes fort. Fikk svar på mailen før kl.9 dagen etter, og bestillingen ble levert i mindre enn 48t.

Réponse de Dyrebutikk.no
Stort utvalg av varer. Rask levering. Jeg anbefaler denne butikken på det sterkeste.

Réponse de Dyrebutikk.no
Rask levering. Dessverre måtte jeg returnere et produkt pga fabrikkasjonsfeil.