Købt en V16 piston Animal, som ikke har gjort andet end at give mig fejlkoder de seneste 2 mdr. Jeg har ringet ind til dyson 5-6 gange, og til slut bliver jeg lovet ombytning eller kreditering, som de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Det er alt for besværligt at få hjælp. Jeg bestilte en Dyson Airwrap i.d. som gave. Den version, jeg bestilte, markedsføres i linkets billeder med et rejseetui, som imidlertid ikke fulgte med. Dyso... Voir plus
Jeg har en Dyson gulvasker hvor batteriet er defekt og det er indenfor garantiperioden. Jeg henvender mig hos kundeservice og de bekræfter at batteriet er defekt og det er en garantisag, men de har... Voir plus
À propos de l'entreprise
| Få skræddersyet support |
| Se stylinguides |
| Dyson til virksomheder |
Om Dyson
Dyson blev grundlagt på ideen om at løse problemer, som andre ignorerer; støvsugere, der tilstopper og mister sugeevnen, håndtørrere, der er energikrævende og ikke virker, og hårteknologi, der er afhængig af ekstreme temperaturer og som forårsager varmeskader.
Siden virksomheden blev etableret i Storbritannien i 1993, er Dyson vokset fra én mand og én idé til en global teknologivirksomhed med et stadigt voksende team af ingeniører og videnskabsmænd i sin kerne.
I dag sælges Dyson-maskiner i over 65 lande. Fra ledningsfrie støvsugere til luftrensere til hårtørrere; en helt ny generation af teknologi er kommet i hænderne på Dyson-ejere over hele verden.
Køb direkte fra os, der har skabt den
Dyson prisgaranti
Fri fragt* og retur
60 dages åbent køb*
Gratis 2-5 års garanti
Coordonnées de contact
N'a pas répondu aux avis négatifs
V11-hoveddel defekt for anden gang på under 3 år
Jeg skriver denne anmeldelse i håb om, at Dyson vil tage ansvar for et produkt, der tydeligvis ikke lever op til den forventede kvalitet.
Jeg købte en Dyson V11 i 2023. Allerede i december 2024 gik hoveddelen i stykker og blev udskiftet under garantien. kun 12 måneder senere, er den "nye" del gået i stykker med præcis samme fejl. Da jeg kontaktede kundeservice, blev jeg afvist med den begrundelse, at garantiperioden er udløbet.
Det er efter min mening uacceptabelt for et premiumprodukt i denne prisklasse. Selvom den oprindelige garantiperiode teknisk set følger købsdatoen fra 2023, forventer man som forbruger, at en udskiftet hoveddel holder længere end 12 måneder. Det tyder på en gennemgående svaghed i produktet fremfor almindelig slitage.
I henhold til Købeloven skal varer være af holdbar og tilfredsstillende kvalitet. At to motorer/hoveddele svigter på under tre år, lever ikke op til dette. Jeg havde forventet, at Dyson ville udvise god kundeservice og tilbyde en kulancemæssig løsning (goodwill), når der er tale om en gentagen fejl på samme komponent.
Jeg håber, at Dyson vil genoverveje min sag, så jeg igen kan få glæde af min støvsuger.
Bestiller en dyson V8 d 11/2 står til…
Bestiller en dyson V8 d 11/2 står til levering d 16 men bliver ændret til 17, der venter vi 3 personer hjemme og får af afvise ingen var på adressen???!!
Kl 11….
Jeg ringer i dag og er rimelig irriteret bevares, men får en næsvis ubehjælpelig ung mand i røret, der i stedet for at prøve at finde en løsning, skyder alt ansvar fra sig og beskylder mig for ikke at købe et andet sted, hvor man selv kan hente, da man ikke kan regne med post nord???
Bliver selv vred og grim i sproget, noget der ellers sjældent sker, men han var virkelig ubehøvlet, minus servicemindet og kunne kun skyde pilen videre.
Har haft og har købt hos dyson for 7 år siden, men det er IKKE noget jeg nogen sinde gør igen.
Tænker at den ryger retur når den når frem, og så må man jo købe hos nogen af dem der har taget teten op, desværre…
Dyson Big And Quite
Har bestilt en Dyson Big And Quite, og de har en leveringstid til op til 4 dage. Etter 10 dage har jeg intet set, og finder ud af at pakken er er fejl sorteret et sted i systemet. Jeg kontakter Dyson, og de tager hurtig hånd om dette.
Overall vurdering. De kan anbefales.
Uduelig støvsuger
Uduelig støvsuger. Bare den har kørt 1 min., skal den vaskes og rengøres. Den er ubrugelig. Den er helt umulig at rengøre, fordi den skal skilles helt ad og pudses og poleres, og så er det ikke engang nok. Spild af penge.
Det er den dårligste støvsuger jeg…
Det er den dårligste støvsuger jeg nogensinde har haft. Ledningsfri eller ej. Den er tung, klodset, har et elendigt batteri og dårlig sugeevne. O kapacitet. Hold jer væk fra denne elendige maskine. Det eneste den har medført positivt er at jeg er gået tilbage til en kvalitetsstøvsuger - igen.
Kan ikke få reservedele
Har en V15 detect submarine. Den var meget dyr, og er nu gået i stykker kort tid efter garantiens udløb. Vi skal selv betale en ny cyklon til 1275kr. (Kan sagtens blive dyrere) En ting er at det er for dyrt og ikke i orden at støvsugerens levetid ikke er længere til den pris. Samtidig kan de heller ikke skaffe reservedele. Jeg står med en ubrugelig støvsuger. Vi køber ikke mere Dyson
Dyson har STJÅLET min maskine
Min dyson luftrenser gik istykker. Fair nok.
Snakker med kundeservice som ser den på video og bekræfter den skal sendes ind til reparation i Sverige. Efter lang tid frem og tilbage får jeg endelig mit label, og jeg bruger tid og penge på at få den sendt afsted. Får så idag (11-02-2026) en besked hvor der står de har modtaget maskinen og en time efter får jeg endnu en mail hvor de skriver JEG annullerer reparationen?
Ringer kundeservice op og får af vide det er mig der har annulleret den. Siger det ikke er mig og efter lidt undersøgning siger medarbejderen til mig at det er DEM der har annulleret og at den IKKE kan repareres og de vil BEHOLDE MIN maskine, som jeg har betalt for. Spørger om jeg kan få den igen men nej. Spørger om der er en chef eller lignende vi kan eskalere sagen til, men nej der er åbenbart ingen chef i DK man kan snakke med.
Aldrig nogensinde har jeg oplevet butikken beholder (og nok bare smider ud) det man sender ind, hvis det viser sig det ikke kan laves.
Medarbejderen ved ikke engang om det står i betingelserne at de beholder den.
På intet tidspunkt er det blevet nævnt at de ville beholde min maskine.
Sindssyg dårlig kundeservice og lang ventetider...
Hold jer væk er mit råd!
Спасибо за такой хороший сервис…
Спасибо за такой хороший сервис несмотря на все плохие отзывы о вашем сайте! Я очень осталась довольна своей покупкой и доставкой в течении 3 дней несмотря на то что моя посылка 📦 была выслана с Швеции. Деньги снимаются только после доставки и это очень большой плюс 🤗
Dyson har været en katastrofe at få…
Dyson har været en katastrofe at få hjælp fra. Totalt ubrugelig kundeservice, og jeg er færdig med at spilde min tid. Køb noget andet fra start!”
Dårligt produkt, forfærdelig kundeservice!!!
Dårligt produkt, forfærdeligt kundeservice!
Jeg har for 4 år siden købt en Dyson støvsuger, og har lavet utallige reklamationer.
Min første reklamation skyldtes mundstykket der gik i stykker. Jeg fik tilsendt et nyt.
Anden reklamation skyldtes, den røde dims på støvsugerbeholderen der gik i stykker der da skulle tømmes. Tredje reklamation var på motoren. Den slukkede efter få sekunder. Her modtog jeg en NY støvsuger. Fjerde reklamation skyldtes batteriet på den nye maskine. Femte reklamation mundstykke igen.
Efter mit andet forsøg på reklamation, talte jeg med en medarbejder der mente jeg har været meget uheldig med deres produkt, og at hun krydsede fingre for "3 gang var lykkens gang", og ellers mente hun bestemt at jeg stod til en refundering af produktet.
Det skal lige siges, at henvendelser af reklamation til Dyson er virkelig besværligt, og de vender stort set aldrig retur, så man skal have tålmodighed til at kontakte dem igen igen.
Sådan har det været de sidste 4 år. Alle telefonsamtaler optages og gemmes, men ingen vil stå ved hvad der er videreformidlet til kunden.
Min sidste reklamation blev jeg irriteret. Og refererede til min samtale omkring refundering. De ville ikke kendes ved det, og sendte min sag videre til support, og de lovede jeg ville blive kontaktet. uger efter skete der ingenting. Jeg kontaktede kundeservice igen og igen, og får af vide at de beklager ulejligheden, lover jeg bliver kontaktet starten af ugen, men mere sker der ikke...!
Jeg er simpelthen så træt af Dyson, og deres elendige produkt der går i stykker hele tiden, samt deres kundeservice. Det er en ulidelig og umulig kamp at komme i kontakt med dem, og truffe noget som helt igennem. Jeg er så irriteret og træt af dem, at jeg endnu engang bukkede under og takkede ja til et nyt mundstykke. Igår har jeg så modtaget en mail hvor de skriver at produktet ikke er på deres lager, og det er uvist hvornår produktet kommer på lager igen. Nu kan jeg endnu engang sidde og vente på at de skal kontakte mig og sende en ny del. og dette kan tage måneder.
Det er under al kritik, at deres produkt ikke lever op til prisen og kvaliteten. Det skal dog siges, at jeg ikke bruger støvsugeren dagligt, da jeg har været nødt til at anskaffe mig en ledningsstøvsuger og en robotsrøvsuger, da lortestøvsuger så ofte går i stykket og er utilregnelig, og ventetiden på kundeservice er enorm lang.
Man skal ikke forvente de vender retur, medmindre man selv tager ansvar for at kime dem ned, og kontakte dem. De lover og lover og der sker ikke en skid.
Vil aldrig nogensinde anbefale produkter fra Dyson til nogen, og skal aldrig nogensinde bede om at købe noget af dem igen.
Poorest customer service
I am writing to formally express my deep dissatisfaction with the handling of my recent purchase and refund request with Dyson.
On 8 December 2025 , I purchased a [Product:Dyson Purifier Cool PC1 luftrenser og ventilator] (Order #[Ordrenummer: 1772053500) through your official website/store. Unfortunately, the product did not meet my expectations and I initiated a return/refund request on same day ( within 20 mins of order) but I have been informed i need to wait for product delivery & then return the product & then only I can get my refund which sounds weird to me that how can it be so fast that within 20 mins of order , it cannot be cancelled but still I believed & kept patience for such a long time 8 december 2025 till today ( 26 January 2026) but I am really frustrated now .
According to Dyson’s stated policies, refunds should be processed within 14 days of receiving the returned item. However, it has now been more than 14 days since I returned the product, and I have yet to receive the refund or any clear communication regarding the delay.
During this period, I have reached out to customer service multiple times on phone calls/emails/chats but the responses have been unhelpful, inconsistent, and lacking transparency. On several occasions, I was promised follow-ups that never occurred, and I am still left without resolution.
This experience is unacceptable for a company of Dyson’s stature. The lack of timely communication and failure to adhere to your own refund policy reflects extremely poorly on your customer service standards.
Tro ikke på deres service og support
Virkelig ambivalent med dyson. Ret cool produkter, men står med en ubrugelig lampe til 3000,- De lover mig en ny strømforsyning. Da jeg rykker efter måneders tavshed, afviser de alt, men vil gerne sælge mig en ny. Eneste gang jeg oplever en strømforsyning er i stykker. Vil til enhver tid fremover se om der er alternativ til Dyson.
Har 7-8 dyson produkter i familien, men vil løbende blive udskiftet med andet.
Worst experience that can be expected…
Worst experience that can be expected from a high end brand. O bought a set of hair styler from them. When I received it there was scratch on it and I sent back to get a new one. No trace or confirmation that they revived and what is the status of the case. Every time I have to contact the support to ask and they just like a robot tell I will receive the new one latest 14 working days after they have revived my machine. Now it has been gone 12 working days and no mail no post notification and even when when I talked with support today they could not give me any over view that what is going on and repeated like robot I will receive it latest 14 working days after they have received my returned machine
uprofessionel virksomhed
Vi har købt en Dyson V15 omkring december 2025.
Det ene mundstykke er defekt. Januar d. 22 2026, kan de ikke se/vide hvornår der kommer et nyt mundstykke på varelager.
Jeg har slået Dyson op hos cvr og kan konstatere, der er en ansat! Kundeservice ved ikke hvornår, der kommer varer på lager, fordi der er nogle chefer, der bestemmer og de melder åbenbart ikke noget ud.
Som konstruktionen viser hos Skat er jeg i tvivl om Dyson er en del af Dyson international eller hvad man egentlig slår sig op på. Det er uholdbart at have en kundeservice, der ikke kan bestille reservedele/nyt mundstykke og se hvornår de kan få leveret varer. At bede kunden om selv at ringe og få den leveret er dumt og uhensigtsmæssigt. Vi skulle modtage en e-mail og den første reagerede vi ikke hurtigt nok på, så derfor var varen ikke på lager, da vi fik ringet. Nu venter vi så på en ny mail som ingen kan oplyse, hvornår kan være på vej. Efter at have ventet ca. 14 dage efter sidste snak, har jeg sagt at kundeservice leverer ringe service. Der er ingen chefer man kan tale med, men måske er Frederikke chefen (hende i kundeservice) Der er jo kun 1 ansat iflg. skat.
Hvis vi vil, kunne vi sende hele støvsugeren tilbage og få en ny med det hele og det ved jeg ikke om vi gider. Vi skulle bare have et nyt mundstykke tilsendt. Og vi har været over supporten som har godkendt at vi skal have nyt mundstykke.
Og jeg ved ikke om dyson. dk er en lille webshop med ringe lagerkapacitet. Hvor køber dyson.dk, deres varer? Hos dyson international eller andre steder? Hvis man skal drive virksomhed, så skal man kunne gøre det professionelt og det er dyson.dk ikke.
Dårlig service og utroværdig
Bestilling og modtagelse og selve produktet gik fint.
Jeg sendte produktet tilbage, pakket sirligt ind, som da jeg modtog det, med samtlige dele. Her en måned senere har jeg intet fået refunderet og det er mig som kunde der hele tiden skal rykke dem. Dyson påstår jeg ikke har sendt alt tilbage, det er en lodret løgn. Jeg sprørger om jeg kan tale med én chef/supervisor om det, men får bare beskeden at jeg kan ringe igen i næste uge...... det er HELT utroligt og virkelig ærgerligt for et firma som Dyson. Jeg har mistet ALT for dem. (var ellers vilde med dem før denne oplevelse)
Dyson V15
Jeg har d.25/11 2023 købt en Dyson V15
Lige pludselig stoppede den, og det viste sig, at det var batteriet, som ellers er tilsluttet med el i væggen, som stod af. 2 år+1 mdr. altså uden for garantien.
Jeg har skrevet en mail, men ikke fået svar, ringet flere gange, men deres kundeservice og lange lange ventetider er håbløse.
Kan det være rigtigt, at et batteri, til så dyr en
støvsuger 'KUN' lige akkurat kan holde 2 år.
Vi har en alm. støvsuger, som vi ind imellem bruger, så den er ikke blevet overbelastet.
Jeg er skuffet
Elsker Dyson
Har et par dyson produkter, det seneste er deres Ontrac og de er fab! Tunge, men vildt behagelige på hovedet pga vægtudligning tænker jeg.. 100% godt køb og elsker at jeg kan skifte farven på dem hvis jeg har lyst til det på et senere tidspunkt.
Ikke modtaget varer, mangler penge retur
Jeg bestilte en støvsuger d. 27/11 med den klare forventning om, at den ville ankomme inden jul. Da jeg efter selv at have kontaktet Dyson flere gange i december pga. manglende levering og status, får jeg at vide d. 19/12 efter eget opkald, at støvsugeren ikke når at komme inden jul. Jeg beder dem afbestille ordren og returnere pengene. Jeg kørte direkte ned i Elgiganten og købte samme støvsuger - billigere end Dyson havde under black friday.
I dag d. 15/1 har jeg stadig ikke fået pengene retur og får blot at vide af kundeservice at det ligger hos en anden afdeling, som de ikke ved hvornår kommer til at kigge på sagen.
Min klare anbefaling er at købe Dysons produkter et andet sted end direkte igennem dem. For det fungerer bare ikke.
0 stjerner!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.
Jeg har aldrig oplevet så elendig kundeservice som hos Dyson. I november modtog jeg en Airwrap med fejl på, som jeg returnerede med henblik på en ombytning. Da jeg intet hørte i tre uger, kontaktede jeg kundeservice og bad i stedet om en refundering. Refunderingen blev bekræftet på mail, og jeg ventede tålmodigt på mine penge.
Den 9. januar får jeg så pludselig besked om, at en ny Airwrap er på vej til mig – et produkt jeg ventede på en refundering for.
Jeg har på nuværende tidspunkt været i kontakt med Dysons kundeservice 14 gange. Hver eneste gang får jeg forskellige svar, og hver gang får jeg at vide, at de “desværre ikke kan gøre noget”. De kan heller ikke sende mig videre til en chef eller et sted hen, hvor jeg kan få hjælp (eller svar)
Jeg er gentagne gange blevet lovet, at en refundering var på vej – for derefter at modtage en besked om, at en ny Airwrap er afsendt. Jeg forstår faktisk ikke, hvordan det kan gå så galt.
Nu står jeg i den absurde situation, at jeg først skal modtage og returnere et produkt, jeg aldrig har bestilt, før jeg måske kan få mine penge tilbage.
Det er helt ubegribeligt, at en virksomhed af Dysons størrelse har så lidt styr på både systemer og kundeservice.
Hvis du overvejer at købe et produkt fra Dyson, vil jeg kraftigt anbefale at handle et andet sted eller overveje et helt andet brand.
Hold jer væk fra Dyson-produkter
Støvsugeren begyndte at fejle lige før garantien udløb og slukkede lige efter den blev tændt, men den kunne tændes igen og bruges. Vi antog i starten, at det skyldtes et tilstoppet filter og rensede det, men fejlen blev værre, indtil støvsugeren ikke længere kunne bruges.
Da vi kontaktede Dyson, var garantien udløbet med lidt over en måned, og de afviste fuldstændigt en hver form for kompensations – på trods af at fejlen tydeligvis havde været under udvikling i garantiperioden.
Vi kender desuden to andre, som har haft præcis samme problem kort tid efter garantien udløb. Det giver et meget klart indtryk af et produkt, der ikke er bygget til at holde.
Mit råd: Hold jer væk. Køb et andet mærke, hvis I vil have en støvsuger, der holder længere end garantien.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.