Købt en V16 piston Animal, som ikke har gjort andet end at give mig fejlkoder de seneste 2 mdr. Jeg har ringet ind til dyson 5-6 gange, og til slut bliver jeg lovet ombytning eller kreditering, som de... Voir plus
Det er alt for besværligt at få hjælp. Jeg bestilte en Dyson Airwrap i.d. som gave. Den version, jeg bestilte, markedsføres i linkets billeder med et rejseetui, som imidlertid ikke fulgte med. Dyso... Voir plus
Jeg har en Dyson gulvasker hvor batteriet er defekt og det er indenfor garantiperioden. Jeg henvender mig hos kundeservice og de bekræfter at batteriet er defekt og det er en garantisag, men de har... Voir plus
Спасибо за такой хороший сервис несмотря на все плохие отзывы о вашем сайте! Я очень осталась довольна своей покупкой и доставкой в течении 3 дней несмотря на то что моя посылка 📦 была выслана с Швец... Voir plus
À propos de Dyson Danmark
Écrit par l'entreprise
| Køb bestsellers |
| Registrér maskine |
| Få skræddersyet support |
| Se stylinguides |
| Dyson til virksomheder |
Om Dyson
Dyson blev grundlagt på ideen om at løse problemer, som andre ignorerer; støvsugere, der tilstopper og mister sugeevnen, håndtørrere, der er energikrævende og ikke virker, og hårteknologi, der er afhængig af ekstreme temperaturer og som forårsager varmeskader.
Siden virksomheden blev etableret i Storbritannien i 1993, er Dyson vokset fra én mand og én idé til en global teknologivirksomhed med et stadigt voksende team af ingeniører og videnskabsmænd i sin kerne.
I dag sælges Dyson-maskiner i over 65 lande. Fra ledningsfrie støvsugere til luftrensere til hårtørrere; en helt ny generation af teknologi er kommet i hænderne på Dyson-ejere over hele verden.
Køb direkte fra os, der har skabt den
Dyson prisgaranti
Fri fragt* og retur
60 dages åbent køb*
Gratis 2-5 års garanti
N'a pas répondu aux avis négatifs
Poor customer service and product quality
In April 2025, I purchased a Dyson Airwrap. I used it carefully and kept it in pristine condition, so it was essentially like new. However, on December 6th, it suddenly stopped working while I was using it, then restarted briefly before stopping again. I contacted Dyson support via WhatsApp, and the representative suggested that the filter might not have been cleaned properly. I followed their instructions, but the issue persisted. They offered to send a new filter, assuming they had identified the problem.
However, I later realized that the issue wasn’t with the filter. I noticed that at the highest speed and temperature, the device would shut off within a couple of minutes, whereas at medium settings it would last about ten minutes, and at the lowest setting about fifteen minutes. It became clear that the device had an overheating issue, causing it to shut down automatically. I figured this out myself.
When I reached out again, Dyson created a repair request and provided a code, but the courier company didn’t accept it because their service provider in Denmark uses a different partner. When I reported that the code didn’t work, Dyson canceled that repair request and created a new one, promising a new code. Nearly a week passed, and I never received that code. It’s been almost twenty days since December 6th, and I still can’t use my device. It’s been a frustrating experience, and I’m very disappointed. I don’t believe the support representatives are truly experts, and my customer experience with Dyson in Denmark has been very poor. I won’t choose Dyson again in the future.
Meget Meget dårlig kundeservice – ingen ansvarlighed
Meget dårlig kundeservice – ingen ansvarlighed
Jeg har købt et produkt hos Dyson og bad ved bestilling om at få en faktura med. Den blev ikke sendt.
Siden har jeg rykket for fakturaen gentagne gange over tre uger – både telefonisk og via WhatsApp. Hver eneste gang får jeg det samme standardsvar: “Det er en anden afdeling, der tager sig af det, og du vil modtage den inden for 3–4 hverdage.”
Det er nu tre uger siden, og jeg har stadig ikke modtaget fakturaen.
Det er ekstremt frustrerende, især når man sidder med årsregnskab og har brug for dokumentation. Ingen tager ansvar, ingen følger op – man bliver bare sendt rundt i systemet og får gentaget de samme tomme svar.
Dyson laver dyre produkter, men deres kundeservice lever på ingen måde op til prisen eller forventningerne. Meget skuffende.
Dårlig service
Dårlig service, svær at kommunikere med robotten, kan ikke forstå simple sætninger - har bestilt og fået forkert vare og kan nu ikke komme igennem til supporten. Lidt bøvlet at købe originalt hos dyson når alle uoriginale varer kan bestilles og ligeledes have bedre service end selve dyson. Ikke tilfreds ….
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice
Har ringet fem gange grundet returnering af forkert varer. Blev alle gange lovet at de ville sende retur label - Det er aldrig kommet.
God støvsuger-frygtelig kunde oplevelse
Gået i stykker flere gange
Gået i stykker flere gange, dårlig vejledning i fht fejlfinding og kunderservice er som at tale med en robot
De bytter ikke defekte reservedele. Så pas på.
De yder kun 1 års garanti. Men bytter ikke før dette alligevel. En åndssvag robot skriver konstant, egentlig bare at de vil blæse en et stykke. Og da man hos Forbrugerstyrelsen skal have købt for større beløb end et mundstykke. Så kan de slippe afsted med at opføre sig præcis som de vil. Det er jo desværre det som sker når man har en vis størrelse. Man blæser kunderne et stykke og overholder ikke de danske regler
Extremely poor customExtremely poor customer service and unacceptable delayer service and…
Extremely poor customer service and unacceptable delay.
My Dyson air purifier and humidifier broke, so I sent it in for repair. Dyson informed me that it needed to be replaced instead. That’s where everything stopped.
The only way to contact Dyson is by phone — no proper written follow-up, no clear case updates. It has now been almost two months, and I still haven’t received the replacement. Worse, I haven’t even received a confirmation that it will be sent at all.
Two months without the product, without a replacement, and without any proactive communication is completely unacceptable for a premium brand. If this is how Dyson handles repairs and replacements, customers should think twice before paying premium prices.
Dyson v15 sumarine er en ergonomisk katastrofe
Købte en dyson v15 Submarine for en måneds tid siden. Den er en ergonomisk katastrofe! Tændknappen skal holdes inde hele tiden, den er tung og skaftet er for kort. Både for kort at gå med (jeg er 1.68 m, ikke særlig specielt) og for kort til at komme hele vejen ind under en alm sofa. Jeg fandt en billig plastikdims til tændknappen hos evermart.dk, men maskinen er stadig for tung at bruge. Den gør indtil videre pænt rent, men jeg kan kun holde ud at bruge den i 15-20 minutter selvom jeg er ret fit. Vil klart fraråde produktet! En lettere model til klatrengøring vil sikkert være bedre. Den dur ikke som primær støvsuger
Jeg har en V15 detect
Jeg har en V15 detect, som for anden gang på tre år ikke virker. Jeg var så heldig at få en ny "body" for et år siden, men har nu samme problem igen. Jeg har vedligeholdt støvsugeren månedligt. At betale 5000+ for et produkt som 2x inden for tre år ikke virker... absurd.
Dårlig kundeservice.
vores støvstuger vi købte sidste år virkede pluselig ikke og vi skulle sende den til reparation, og oplevelsen er desværre elendig fra start til slut. Vi får ingen opdateringer om status undervejs – hver eneste information har vi selv måttet jage ved gentagne opkald. Først dér fik vi at vide, at støvsugeren ikke kunne repareres og at de ville rykke for at sende en ny afsted.
Efter utallige opkald for at få vores støvsuger retur, sker der stadig ingenting. Kundeservice virker ikke til at have overblik over noget som helst, og hver medarbejder giver forskellige svar uden at kunne hjælpe videre.
Alt i alt en ekstremt frustrerende oplevelse. Vi havde forventet langt bedre service af et brand som Dyson, men her har de virkelig skuffet.
Dyson v15
Vi købte en Dyson V15 i 2023 til ca. 4.500 kr. på tilbud. Efter 1,5 år blev opladerstikket defekt og kunne ikke lade støvsugeren op. Vi fik et nyt stik uden beregning, da det var dækket af de 2 års garanti.
For omkring en måned siden begyndte motoren at fungere dårligt – støvsugeren startede først efter 3.-4. forsøg. Da vi kontaktede kundeservice igen, viste det sig, at motoren var defekt, og at den skulle udskiftes. Da garantien var udløbet, ville en ny motor koste 1.400 kr.
Det betyder, at støvsugeren samlet set kommer til at koste os omkring 6.000 kr., hvilket efter vores mening er alt for dyrt for en støvsuger.
Derudover er vi generelt ikke særlig tilfredse med produktet, da der er flere ulemper ud over den høje pris:
Mundstykket skal hele tiden skiftes, når man går fra tæpper til almindelige gulve eller hjørner, hvilket er meget irriterende.
Når beholderen tømmes, får man støv i hovedet.
Filteret og cyklonen inde i motoren bliver hurtigt fyldt med støv og kræver rensning med trykluft/kompressor.
Reservedele er meget dyre.
Det eneste positive ved støvsugeren er, at den ikke fylder så meget.
Alt i alt mener vi, at købet har været spild af penge
Dyson har nok ydet den dårligste…
Dyson har nok ydet den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet!
Jeg købte en Dyson Airwrap tilbage i november 2022. I oktober 2025 stopper den pludselig med at virke - så det var ikke ligefrem mange års glæde jeg fik for de 4.500 kr. som jeg betalte for hårtørren. Da jeg opdager, at den ikke virker længere, sender jeg den afsted til reparation hos Dyson og betaler 950 kr. for dette. Jeg modtager nogle dage senere en mail fra Dyson om, at de sender min hårtørrer retur til mig, da maskinen “ikke understøttes af deres reperationsværksted”. Jeg ringer til deres kundeservice, da begrundelsen for returneringen ikke er nærmere specificeret, og jeg får her af vide, at den returneres da den reservedel, som hårtørren skulle bruge, ikke var på lager. Jeg får i samme ombæring af vide, at de ikke selv kunne holde øje med, hvornår reservedelen kom på lager igen, og det altså bare var noget, som jeg selv var nødt til at ringe ind for at høre om. Ham jeg talte med havde mest af alt travlt med at tilbyde mig 25%, hvis jeg nu havde lyst til at købe en ny hårtørrer hos dem (spoiler: det har jeg IKKE). Til sidst sagde han, at jeg ville få pengene retur, samt at hårtørren ville blive sendt tilbage til mig.
Dette er nu mere end en uge siden, og jeg har fortsat ikke modtaget mine penge. Desuden har jeg heller ikke fået min hårtørrer retur. Det er helt uhørt dårlig service for et produkt, som koster så mange penge.
Dyson går ikke op i kundeservice
Dyson går ikke op i kundeservice, og det er umuligt at få løst sine problemer med dem.
Vi har bestilt en støvsuger d. 16 november. Vi har dags dato stadig ikke modtaget støvsugeren. Vi kan se at Post Nord har ødelagt eller smidt pakken væk, hvilket resulterer i at vi har fået trukket pengene og vi kan ikke få besked på hvornår det er løst. De siger de har et "team" der står for det, og de vil normalt håndtere det indenfor 1-2 dage. Vi har henvendt os 4 gange nu, og alle gange med samme besked. Det ligner også her på trustpilot at kundeservice er sku ligemeget. Det er jo komplet uforståeligt, men jeg må håbe på at kunne overtale min kæreste til at vi ikke skal bruge produkter fra Dyson. Nu må man så i gang med at bruge en masse tid på at gøre indsigelser overfor banken, anmelde dem til hvem end vi kan anmelde dem til etc. bekymrende.....
Jeg har købt en støvsuger for 3 uger…
Jeg har købt en støvsuger for 3 uger siden og den er stadig ikke blevet afsendt. Tager man kontakt via kundeservice er det kun gennem bots og ai-generede svar, der ikke kan hjælpe. Pengene er dog trukket for længst.
Uprofessionel håndtering, trukket penge uden at sende varen og ingen hjælp til annullering
Jeg bestilte en Dyson Airwrap den 21/11. Den 23/11 fik jeg en mail om, at min ordre var afsendt – men PostNord modtog den aldrig.
Den 27/11 ringer jeg til Dyson Danmark, som fortæller, at ordren slet ikke er sendt pga. “tekniske problemer”. Alligevel står ordren i deres system som “komplet/modtaget”, selvom jeg aldrig har fået noget.
Penge blev også trukket fra min konto, før varen overhovedet var afsendt, hvilket er i strid med forbrugerloven.
Jeg har kontaktet dem flere gange, og hver eneste samtale gav mig nye, modsatrettede forklaringer. Intet hænger sammen.
I dag, 2/12, ringer jeg igen for at annullere ordren og få mine penge retur. De fortæller mig, at de ikke kan annullere den, og at jeg skal vente på svar fra deres interne supportteam – uden at kunne sige, hvor længe det vil tage. Samtidig fortæller de, at varen nu er udsolgt, så der kan heller ikke ske nogen levering.
Jeg står nu uden vare, uden mulighed for annullering og uden mine penge – og ingen kan give en tidshorisont på noget som helst.
Det her er helt uacceptabelt for et firma i Dysons størrelse. Jeg har sjældent oplevet så uprofessionel kundeservice, og jeg håber, andre bliver advaret, før de bestiller direkte fra Dyson.
Der er indgivet en klage til Forbrugerombudsmanden samt oprettet en indsigelse i banken. Jeg opfordrer andre til at gøre det samme!!
Dyson danmark snupper ens mailadresse…
Dyson danmark snupper ens mailadresse når man besøger deres hjemmeside og begynder at sende spammails. Jeg købte en hårtørrer for år tilbage og nu skriver de i deres spammail at jeg modtager den fordi jeg har aktiveret garantien. Jeg var bare tilfældigt forbi deres webside. Sikke et løgnagtigt firma. Og hårtørreren giver kruset hår. Dårligt firma
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Dårlige produkter til overpris. LAD VÆR MED AT KØBE DYSON.
Har haft v8 og v10 støvsugerne men de er begge blevet dårlige og gået i stykker præcis når garantien udløber. Dyson er ligeglad og hjælper overhovedet ikke. Der er ingen kundeservice. Det eneste de tilbyder er nye batterier som kun har 12 måneders garanti og koster over 700kr?!!!! Nej tak. Skal ALDRIG købe hos denne forhandler igen. Det er ren scam
Keeps your money if you return a product.
They apparently do not refund if you regret your purchase and return the product.
I bought a fan advertised as a cooling fan. But it’s just a noisy and pretty much useless fan. I sent it back after a week.
Now nearly half a year later I have still not received the refund. I have called them around 10 times they say the same every time. Something about the issue has been sent to different that will sort the issue. I get an email that I can reply to and then nothing happens. They have told me they received the package but have some internal IT issues.
Stay away from this company. Overpriced products and no support.
Jeg ejer en Dyson Airwrap Multi Styler
Jeg ejer en Dyson Airwrap Multi Styler. Først begyndte den at slukke kun på højeste hastighed. Jeg rensede og fjernede filteret helt, som anbefalet, men det hjalp ikke. Derefter slukkede den oftere og oftere, og nu tænder den slet ikke.
Jeg kontaktede Dyson Danmark den 29. juli 2025, og fik bekræftet, at jeg ville få tilsendt en returlabel, så produktet kunne sendes til reparation på garantien. Siden da er der gået over seks måneder, og jeg har stadig ikke modtaget noget.
Jeg følger op hver uge, og hver gang får jeg at vide, at labelen kommer inden for 48 timer, men der kommer aldrig noget. Det er meget skuffende og lever ikke op til Dysons løfter om kundeservice.
Jeg håber, at nogen fra Dysons eskalationsteam vil tage ansvar og løse sagen.
Deres website virker ikke
Deres website virker ikke
2 gange har de annulleret ordren ! Den ene gang fordi varen alligevel ikke var på lager! Så kom den på lager og igen måtte jeg betale for at få den nye ordre påstod de. Men men hellere ikke denne gang var den på lagret og nu kan de pludselig ikke finde mine betalinger selv om jeg har sendt kvittering på dem ! Supporten virker hellere ikke da de ikke kan hjælpe fordi deres system er nede ! Ved ikke helt hvad dyson egentlig har gang i ! Men brug ikke deres webside og håb på at produktet ikke behøver support !