Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dystopia gør det igen. Vi var 3 personer afsted til valentines haunten i går, og vi blev positivt overraskede. Man kunne jo fristes til at tro, at der er sparret på ting hist og her, når man bliver... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Selve oplevelsen var meget forhastet. Der var for kort mellem holdene som blev sendt ind, og derfor kom vi flere gange op til holdene foran os, samt dem bag os, halede ind på os. Virkelig ærgerlig... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de divertissement
  2. Manège
  3. Société d'événementiel
  4. Salle de spectacles

Écrit par l'entreprise

Dystopia Entertainment er en Vejle-baseret event-virksomhed og et horror-fællesskab skabt af passionerede ildsjæle med én klar mission: at forskrække og forbløffe. Vi arbejder i spændingsfeltet mellem scenekunst, forlystelse, forskning og frivillighed. Vi udvikler interaktive horror-oplevelser, turnerende shows, workshops og kulturprojekter i samarbejde med forskere, kulturinstitutioner, kommuner og private aktører. Siden begyndelsen i 2014, hvor en håndfuld horror-entusiaster mødtes over en kop kaffe, har Dystopia udviklet sig til landets førende skabere af horrorbaserede, interaktive events. Vores ambition er at skabe gennemarbejdede og sanselige oplevelser, hvor publikum bliver aktive medspillere – og hvor horror bruges som både kunstnerisk udtryk, fællesskabende kraft og genstand for seriøs forskning. Vi arbejder således med interaktivt totalteater, hvor sanser, psykologi og stemning går op i en højere enhed. Målet er ikke blot at skræmme, men at skabe en sammenhængende oplevelse, hvor gæsten for en stund glemmer, at det er iscenesat og som om de er hovedpersonen i deres egen gyserfilm. Derfor lægger vi stor vægt på stor detaljerigdom, troværdige universer og den gode historie. I dag står vi bag Danmarks mest ambitiøse interaktive horror-oplevelser – skabt i tæt samarbejde med hundredevis af frivillige, kreative specialister og et forskerteam – og har til dato skræmt over 250.000 gæster landet rundt i diverse forlystelsesparker, fængsler, mørke kældre og sågar et slot.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! Skuespillerne gjorde det fantastisk og idéen car gennemtænkt fra start til slut

14 février 2026

Hej Emil.

Mange tak for besøget og for de pæne ord!

Valentin bedre end halloween

Var til Dystopia Valentin igår. Det var super fedt og skræmmende. Det de talte det dansk gjorde det langt bedre, mere uhyggeligt og føltes ægte. Har kommet til der Halloween de sidste 4 år og der er det desværre på engelsk som gør at man ikke kan leve sig ind i det og da man skal oversætte alt og også fortælle dem man er med hvad de siger, da mange ikke kan engelsk så hurtig. Er også flere af mine venner der godt ville prøve Dystopia, men har sagt nej da de hørte det var engelsk. Synes godt i kunne lave dage hvor det var dansk til den der vil havde fuldt udbytte af det. Ellers kunne de godt tilbyde at man fik en med til at oversætte, så man ikke selv skal bruge tid på det. En skam når alt er så flot lavet at man så ødelægger det med engelske så man ikke kan leve sig ind i det.

14 février 2026

Hej Joachim

Mange tak for besøget. Vi er glade for at du havde en god oplevelse!

Sproget kan være en barriere for nogle ja - andre melder dog tilbage at de foretrækker det engelske, så det er lidt forskelligt hvad man er til. Men vi tager helt sikkert dine kommentarer til efterretning til fremover!

Dystopia gør det igen.

Dystopia gør det igen.
Man kunne jo fristes til at tro, at der er sparret på ting hist og her, når man bliver lovet en "mindre" oplevelse end Dystopia vanligvis leverer på fabrikken i skoven i Vejle, men dette var ikke tilfældet. Ganske vist var turen kortere end den plejer, men det var så rigeligt opvejet af det ekstra arbejde der var lagt i makeup og kulisser.
Og taget i betragtning at det kun kostede ca. det samme som en biografbillet, så er der de varmeste anbefalinger herfra.

13 février 2026

Hej Dennis

Mange tak for besøget.

Fedt at I syntes godt om vores nye koncept, makeup og kulisser :)

Noté 2 sur 5 étoiles

Forhastet oplevelse og ufærdig slutning

Virkelig ærgerligt, for der var ikke tid til at få de fulde oplevelser/løse opgaverne inde i rummene, inden vi blev bedt om at komme videre.
Ca halvvejs blev vi væk fra vores holdkammerater, og da der ikke var tid til at finde dem igen, blev vi sat sammen med halvdelen fra et andet hold, som ligeledes var blevet splittet fra hinanden undervejs.
Ydermere manglede der sammenhæng mellem forhistorien som blev fortalt og selve oplevelsen, da vi ikke fik “fuldført missionen”, og oplevelsen kom meget brat til ende.

7 février 2026

Hej Sofie

Tak for feedbacken. Vi prøver altid at forbedre oplevelserne for vores gæster, så vi sætter stor pris på din tilbagemelding!

Det lyder ærgerligt ja. Vi får generelt stor ros for oplevelsen, og netop derfor tager vi feedback som din meget alvorligt, når noget ikke har fungeret efter hensigten.

Vi håber du har lyst til at komme på besøg en anden gang, så vi kan give dig en skræmmende god oplevelse.

Mvh Architect of Fear Jonas, Dystopia Entertainment

Noté 1 sur 5 étoiles

Uacceptabelt udførelse af et bidemærke

Jeg var i fredags d. 14 november til Dystopia Exstreme for første gang. Jeg havde glædet mig og var på den gode måde nervøs. Starten på det hele er så fint, det er godt gennemført og man bliver virkelig presset på sine grænser, men igen, på den gode måde. Dér min dårlige anmeldelse kommer i spil, er ved at jeg bliver bidt i halsen af en af skuespillerne (hun er vidst vampyr) men bidet er så hårdt at jeg nu står og skal til lægen for at få det tjekket. Jeg er følelsesløs omkring bidet og på halvdelen af min hals. Jeg kan ikke bevæge min nakke uden at det gør ekstremt ondt og jeg får ikke sovet om natten pga smerter. Her er de jo selvfølgelig meget smarte at man skal skrive under på, at alt psykisk og fysiske skader, fratager de sig ansvaret på. Og jeg forstår det i forhold til, hvis man faldt ned af nogle af deres trapper eller man gled i noget og slog sig. Men at bide en andet menneske så hårdt, uden at have styr på hvor man bider eller hvor hårdt man bider, det er uacceptabelt. Hvordan kan skuespillerne 100%, i mørke, vide hvor man skal bide uden varige mén bagefter? Min læge mener det enten kan være en nerve hun har bidt eller at hun har forsaget en muskelspænding i halsen. Her er det så, at jeg synes det er ekstremt lusket og frækt, at man kan fratage sig alt ansvar på skader, når man i princippet “bare” kunne nøjes med at bide en smule, men ikke så hårdt at man bliver følelsesløs bagefter. Styrken på biddet gør jo ikke forskellen på om det har været ekstremt nok eller ej. Det burde ikke være lovligt at kunne forsage smerter på den måde. Havde jeg vidst det var sådan en ting man kunne blive udsat for, så havde jeg ALDRIG sat mine penge sådan en sted.

Så bare lige til hvis man overvejer det til næste år, så ha’ lige i mente at man sagtens kan blive bidt så hårdt, at man skal til lægen bagefter.

Noté 4 sur 5 étoiles

Har besøgt Dystopia i 4 år – EXTREME var desværre ikke ekstrem i år.

Jeg har besøgt Dystopia Haunted House de sidste 4 år, og det har hver gang været noget helt særligt. De tidligere EXTREME-oplevelser har været præcis det, man forventer, kompromisløse, grænseoverskridende og så intense, at man nærmest skulle bruge en dag på at falde ned igen bagefter. Det har været en af de få oplevelser, der virkelig levede op til ordet ekstrem.

I år valgte jeg igen EXTREME – men denne gang levede det desværre ikke op til niveauet fra tidligere år. Oplevelsen var stadig god, scenografien var flot, og skuespillerne gjorde deres arbejde, men intensiteten var markant lavere. Det føltes ærligt talt mere som INTENSE-niveauet end den EXTREME-oplevelse, man forventer og betaler for.

Jeg kan se, at der er folk, som klager over, at tøjet bliver klippet op eller ødelagt undervejs, skuespillerne er for voldelige osv. Men det er jo netop en del af konceptet. Hvis man ikke kan holde til EXTREME, så bør man vælge SCARY eller INTENSE i stedet – ikke købe en billet til noget, der med vilje er designet til at være voldsomt, og så bagefter brokke sig over, at det er… voldsomt.

Det, jeg savner fra de tidligere år, er at Dystopia turde gå helt til kanten. Den kompromisløshed var ikke til stede i år, og det gør en stor forskel for dem af os, der specifikt vælger EXTREME, fordi vi søger den oplevelse, man ikke kan få andre steder.

Jeg håber, at Dystopia fremover holder EXTREME på det høje niveau, der gjorde det til noget helt unikt de andre år. For når de går all-in, er der ingen i Danmark, der kan matche dem.

Uanset hvad, så får de 4 stjerner, for de 4 gange jeg har været der, havde den nyeste udgave matchet niveauet, var det uden tvivl blevet 5 stjerner.

Og uanset hvilket niveau man vælger, er det et p**** godt, og skuespillerne og de andre ansatte gør et kæmpe stykke arbejde. Og kan helt klart anbefales. Bare husk, vil du ikke have det ekstremt, så lad vær med at køb billetter til ekstreme, og lad dem skrue helt op for niveauet, for os der gerne vil have det EKSTREMT!

LÆS FØR EXTREME

Mest skræmmende og ydmygende, men stadig sjoveste og bedste oplevelse jeg har haft. 4 gutter på 18 år valgte extreme, og det var alt andet end forventet. Måske ikke så uhyggeligt som man havde troet, men mere “ubehageligt” som slag og at spise klamme ting. Dog stadig en fantastisk oplevelse som er totalt gennemarbejdet fra start til slut. Kan anbefales til alle!

DYSTOPIA EXTREME!!!!

Hejsa læs dette inden du går ind i EXTREME. Det er ikke som du forventer, du vil blive mødt af mennesker/dæmoner, som vil få dig til at gøre ting din fantasi ikke ville kunne forstille sig. Du skal forvent at blive slået, kvalt og ydmyget.

Vi var 4 gutter på 18år som havde besluttet os at prøve det vildeste af det VILDESTE, DET ER IKKE FOR SARTE SJÆLE.
VIP er kæmpe worth, du får brug for en forfriskelse efter den tur her.

Kæmpe kredit til DYSTOPIA, det var så godt gennemført og skuespilleren var i top. Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse!!!🫡🫡🫡

13 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Min søster og jeg elskede det

Min søster og jeg elskede det. Vi er MEGET svære at skræmme, og blev heller ikke skræmt, men det var skide sjovt og skuespillerne var super dygtige. Vi valgte intense og næste år vælger vi helt sikkert ekstreme.
Jeg har været til circus of torment også, hvilket var helt suverænt.
I gør det skide godt og det er altid en fest at være afsted.

31 octobre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

I skal tilbage til det oprindelige

I skal tilbage til det oprindelige!

Den 25 oktober var jeg igen forbi dystopia i Vejle og det bliver desværre nok også sidste gang, med mindre man går tilbage til den gang hvor det startede.
Jeg synes ikke længere jeg sådan rigtig bliver forskrækket eller chok når jeg går igennem. Nu fik jeg følelsen af at jeg skal gøres til grin og ydmyges. Og så er det blevet lidt en pengemaskine, hvor det handler om og få så mange igennem som muligt.

Det er virkelig en skam at det er blevet sådan, fordi jeres koncept var jo rigtig godt og jeres skuespiller gør det også rigtig godt, de lever sig ind i de roller de nu har fået! De gør det virkelig godt også dem som står med alt det praktiske, parkering og indgang.

Jeg var med for første gang i 2017, det var den fedeste oplevelse og igen i 2018 og 2019. Efter corona er det lige som om det er gået ned af bakke, jeg ved godt i skal prøve nye ting af.

Jeg håber i lytter til de tilbagemeldinger der kommer og overvejer hvad der skal ske fremad.

25 octobre 2025

Godt

Det er noget af det bedste, du kan prøve!

24 octobre 2025

Hej Viktor,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os!

Vi er kede af at høre, at Somniphobia ikke helt levede op til dine forventninger om intensitet – vi ved, at mange gæster har forskellige grænser for, hvad der føles “grænseoverskridende nok”, og vi bestræber os altid på at finde den rette balance mellem uhygge, atmosfære og interaktiv oplevelse.

Vi tager din kommentar til os og bruger den i vores løbende udvikling af kommende arrangementer. Hvert år arbejder vi på at skabe nye koncepter, der udfordrer både sanser og
grænser, så vi håber du har lyst til at vende tilbage og opleve, hvordan vi fortsat udvikler vores
univers.

Endnu en gang tak for din anmeldelse – den hjælper os med at blive bedre.

De bedste hilsner,
Dystopia Entertainment

Skuffet

Vi prøvede i år intense som ikke levede op til vores forventninger. Historien var ikke sammenhængende og manglede skræmmende effekt.

26 septembre 2025

Réponse de DYSTOPIA Entertainment

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – også selvom den ikke levede op til dine forventninger. Det er vi naturligvis kede af at høre.

Vi arbejder hvert år på at skabe nye, sammenhængende historier og intense oplevelser, og Somniphobia har fået meget forskellig respons – mange har været begejstrede, men vi ved også, at smag og forventninger til horror kan variere meget.

Din feedback tager vi med os i vores evaluering, så vi kan gøre næste års Haunted House endnu bedre.
Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at sende os en mail på info@dystopia.dk med lidt flere detaljer om, hvad du savnede – det hjælper os virkelig i udviklingen af fremtidige oplevelser.

Tak igen for besøget – vi håber, du får mod på at vende tilbage og lade os overraske (og måske skræmme) dig næste gang.

Vanvittig fedt

Vanvittig fedt! Total skræmmende, og vildt med så mange skuespillere!

19 septembre 2025

Réponse de DYSTOPIA Entertainment

Fedt i havde en god oplevelse! Tak for anmeldelsen og besøget og håber vi ses igen 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Blod, sved og skrig – præcis som vi kan li’ det!

Firmaturen fra Slagter Zangenberg til Dystopia blev langt mere uhyggelig, end selv vi slagtere havde regnet med. Normalt er det os, der skærer kødet, men her var det os, der fik gåsehud, skrig og hjertet helt op i halsen. En genial oplevelse – og vi overvejer allerede at prøve nogle af de andre vilde oplevelser, de tilbyder. Kan varmt anbefales til alle, der tør blive hakket igennem en aften fyldt med gru og gys!

19 septembre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Circus of torment was soooo fun

Circus of torment was soooo fun. I didn't expect the sexual elements since there were also kids in the crowd but I guess they were warned that it wasn't for kids younger than 12. The actors and their costumes and performances were amazing. Very impressive especially the roller skates performance and the girl that was hanging from the ceiling. Will definitely keep coming to your events🥰 thank you for the great entertainment.

26 avril 2025

Så det sidste år

Så det sidste år, og igen i år, der havde jeg mine 2 store børn med, i år var en helt fantastisk oplevelse, noget bedre end sidst. Vi så det i Vejle, syntes der var meget mere gang i den, både inde og ude end sidste år, vi havde alle 3 en fabelagtig aften

19 avril 2025

Absolut seværdigt

Absolut seværdigt! Er helt høj ovenpå den oplevelse. Dygtige artister og skræmmende kostumer 👌

17 avril 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus