Dystopia gør det igen. Vi var 3 personer afsted til valentines haunten i går, og vi blev positivt overraskede. Man kunne jo fristes til at tro, at der er sparret på ting hist og her, når man bliver... Voir plus
L'entreprise a répondu
Selve oplevelsen var meget forhastet. Der var for kort mellem holdene som blev sendt ind, og derfor kom vi flere gange op til holdene foran os, samt dem bag os, halede ind på os. Virkelig ærgerlig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Var til Dystopia Valentin igår. Det var super fedt og skræmmende. Det de talte det dansk gjorde det langt bedre, mere uhyggeligt og føltes ægte. Har kommet til der Halloween de sidste 4 år og der er d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Firmaturen fra Slagter Zangenberg til Dystopia blev langt mere uhyggelig, end selv vi slagtere havde regnet med. Normalt er det os, der skærer kødet, men her var det os, der fik gåsehud, skrig og hjer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dystopia Entertainment er en Vejle-baseret event-virksomhed og et horror-fællesskab skabt af passionerede ildsjæle med én klar mission: at forskrække og forbløffe. Vi arbejder i spændingsfeltet mellem scenekunst, forlystelse, forskning og frivillighed. Vi udvikler interaktive horror-oplevelser, turnerende shows, workshops og kulturprojekter i samarbejde med forskere, kulturinstitutioner, kommuner og private aktører. Siden begyndelsen i 2014, hvor en håndfuld horror-entusiaster mødtes over en kop kaffe, har Dystopia udviklet sig til landets førende skabere af horrorbaserede, interaktive events. Vores ambition er at skabe gennemarbejdede og sanselige oplevelser, hvor publikum bliver aktive medspillere – og hvor horror bruges som både kunstnerisk udtryk, fællesskabende kraft og genstand for seriøs forskning. Vi arbejder således med interaktivt totalteater, hvor sanser, psykologi og stemning går op i en højere enhed. Målet er ikke blot at skræmme, men at skabe en sammenhængende oplevelse, hvor gæsten for en stund glemmer, at det er iscenesat og som om de er hovedpersonen i deres egen gyserfilm. Derfor lægger vi stor vægt på stor detaljerigdom, troværdige universer og den gode historie. I dag står vi bag Danmarks mest ambitiøse interaktive horror-oplevelser – skabt i tæt samarbejde med hundredevis af frivillige, kreative specialister og et forskerteam – og har til dato skræmt over 250.000 gæster landet rundt i diverse forlystelsesparker, fængsler, mørke kældre og sågar et slot.
Mørkedalsvej 28, 7100, Vejle, Danemark
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Mega fed oplevelse! Ville klart anbefalede det til andre
En uhyggelig og meget underholdende oplevelse, som giver mange uhyggelige overraskelser, chok, grin, det er bestemt et besøg værd.
For meget snak, og for lidt chok. Var bedre sidste gang jeg var der, for 2 år siden. Der var det mega uhyggeligt!
Jeg har været der tre gange og jeg bliver ved med at komme tilbage, trods gys og uhygge👻💀👹
Great scare and fun experience ... go go. Super nice people that really enthusiastic about what they do and improve all the time
Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse, alt var totalt gennemført. Vi kommer igen til næste år. Tak for et rigtigt godt gys
Dystopia er det fedeste skræmmende hus i DK. Bliver altid skræmt, når jeg går igennem. Og når det kommer til de frivillige. Er det sjoveste sted at være frivillig og man føler sig altid velkommen.
Dark matter. Vildt skræmmende oplevelse, men ufattelig sjov og spændende. Jeg kan dog hverken anbefale at gå foran, bagved eller i midten!😂😳
Fed oplevelse og super talentfulde skuespillere! Vil helt klart besøge igen
DYSTOPIA skuffer aldrig, når det kommer til gys og gru! Et par af mine kammerater og jeg har været afsted et par gange nu, og det bliver bare vildere og vildere for hvert år der går. Helt afsindigt dygtige skuespillere, make-up artister, hjælpere og alt det imellem.
Den eneste mindre fede oplevelse jeg har haft, var for nogle måneder siden, da jeg havde bestilt en t-shirt. Dér måtte jeg igennem en masse bøvl med især afsendelsen. Der var vist lidt problemer med at få sendt den afsted... Til gengæld var de super flinke de gange jeg ringede, og jeg modtog den så efter lidt tid, så det var bare fee'!
Jeg kan helt klart anbefale DYSTOPIA til alle jer horror-freaks derude, som vil opleve gys og gru på nært hold. Det er alle pengene værd! Man kan ikke undgå at gå fra deres arrangementer uden et kæmpe (og forskræmt) smil på læben.
Har lige været over og prøve inferno.
Blev ikke bange og det gjord de andre heller ikke. Var ikke mange steder hvor der var nogen der sprang frem. Er en skam der ikke er en dansk Version, for mig og min veninde forstod intet af handlingen, andet det det vidst handlede om en mørk troldmand man mødte tilsidst. Skam det engelsk, så man ikke føler det ægte. Minder om en engelsk gyser uden under tekst. Kunne og høre fra de andre der kunne engelsk at de heller ikke forstod ret meget og der blevet snakket meget hurtigt og svære ord sagde de andre. Skuespiller var rigtig flot sminket i det mindste og kommer der en dansk version tager vi måske der over igen 😊

Réponse de DYSTOPIA Entertainment
En savoir plus sur les différents types d'avis.