Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dystopia gør det igen. Vi var 3 personer afsted til valentines haunten i går, og vi blev positivt overraskede. Man kunne jo fristes til at tro, at der er sparret på ting hist og her, når man bliver... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Selve oplevelsen var meget forhastet. Der var for kort mellem holdene som blev sendt ind, og derfor kom vi flere gange op til holdene foran os, samt dem bag os, halede ind på os. Virkelig ærgerlig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Var til Dystopia Valentin igår. Det var super fedt og skræmmende. Det de talte det dansk gjorde det langt bedre, mere uhyggeligt og føltes ægte. Har kommet til der Halloween de sidste 4 år og der er d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Firmaturen fra Slagter Zangenberg til Dystopia blev langt mere uhyggelig, end selv vi slagtere havde regnet med. Normalt er det os, der skærer kødet, men her var det os, der fik gåsehud, skrig og hjer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de divertissement
  2. Manège
  3. Société d'événementiel
  4. Salle de spectacles

Écrit par l'entreprise

Dystopia Entertainment er en Vejle-baseret event-virksomhed og et horror-fællesskab skabt af passionerede ildsjæle med én klar mission: at forskrække og forbløffe. Vi arbejder i spændingsfeltet mellem scenekunst, forlystelse, forskning og frivillighed. Vi udvikler interaktive horror-oplevelser, turnerende shows, workshops og kulturprojekter i samarbejde med forskere, kulturinstitutioner, kommuner og private aktører. Siden begyndelsen i 2014, hvor en håndfuld horror-entusiaster mødtes over en kop kaffe, har Dystopia udviklet sig til landets førende skabere af horrorbaserede, interaktive events. Vores ambition er at skabe gennemarbejdede og sanselige oplevelser, hvor publikum bliver aktive medspillere – og hvor horror bruges som både kunstnerisk udtryk, fællesskabende kraft og genstand for seriøs forskning. Vi arbejder således med interaktivt totalteater, hvor sanser, psykologi og stemning går op i en højere enhed. Målet er ikke blot at skræmme, men at skabe en sammenhængende oplevelse, hvor gæsten for en stund glemmer, at det er iscenesat og som om de er hovedpersonen i deres egen gyserfilm. Derfor lægger vi stor vægt på stor detaljerigdom, troværdige universer og den gode historie. I dag står vi bag Danmarks mest ambitiøse interaktive horror-oplevelser – skabt i tæt samarbejde med hundredevis af frivillige, kreative specialister og et forskerteam – og har til dato skræmt over 250.000 gæster landet rundt i diverse forlystelsesparker, fængsler, mørke kældre og sågar et slot.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

En ok oplevelse på Nakkebølle

En ok oplevelse på Nakkebølle. Den var dog kort og synes slutningen var sådan lidt… nå.. er det slut nu og indeholdte for lidt skræm og mere fortælling. Starten var god

30 octobre 2024

Hejsa!
Tak for dine fine ord. Vi tager altid gerne imod forslag, så hvis du har nogle så er vi lutter øre! :-)

Uforudsigelse spænnende uhyggelig

Der var rigtigt mange uforudsigle ting under vejs. Synes skuespillerne og de øvrige bag arrangementet har lavet en uforglemmelig oplevelse. Horror labyrinten var skræmmende og der var lavet nogle flotte rekvisitter.

26 octobre 2024

Hejsa!
Tak for dine fine ord. Det sætter vi altid stor pris på!

Super god oplevelse

Super god oplevelse ,og ikke uhyggelig , dygtige folk der tog imod publikum der gjorde alt hvad de kunnet for at folk kan føle sig godt tilpas samt meget dygtige skuespillere der lever sig ind i rollen , Syntes der manglede en finale når man nåede til sidste område og havde også forventet Jonas fra Dystopia deltog i det hele , dog vil jeg sige at vi gerne kommer igen næste år

4 octobre 2024

Hejsa!
Tak for dine fine ord. Vi tager altid gerne imod forslag!
Vi er glade for at du har lyst til at komme igen næste år, vi ses! :-)

både sjovt og skræmmende

Fed oplevelse både sjovt og skræmmende
Og stor klap til folkene der ned virkelig gode skuespillere ville dog ønske det var muligt at gå turen på dansk

Hejsa!
Vi er glade for at du havde en god tur. Og tusind tak for de fine ord :-)
Vores haunted house er på engelsk, fordi vi taler ind i et univers som er på engelsk og fordi vi drager meget inspiration fra de amerikanske traditioner. Men vi har jo eksempelvis Cirkus Dystopia i Tivoli Friheden, som foregår på dansk. Der kan du finde os d. 12.-20. oktober!

Noté 4 sur 5 étoiles

Nogle af områderne var mere skræmmende…

Nogle af områderne var mere skræmmende end andre, og man skal virkelig kun tage intense hvis man er klar på at blive rivet voldsomt meget i og råbt i ansigtet hele tiden.
Men damn det var sjovt og fedt. Jeg glæder mig allerede meget til at komme tilbage næste år.

Tak for dine fine ord.
Vi er glade for at du har lyst til at komme igen næste år, vi ses! :-)

Vildt fed oplevelse

Vildt fed oplevelse, koncept er gennemført og skuespiller godt det ekstremt godt, jo mere man selv lever sig ind i historierne desto sjovere (skræmmende) bliver det, kan klar anbefale det og kommer igen næste år

Hejsa!
Tusind tak for dine rosende ord, dem sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at se dig igen næste år! :-)

10 ud af 10 stjerner

Var derinde med min veninde i går til “The Architect of Fear” og hold nu op for en klam oplevelse - selvfølgelig på den gode måde! De frivillige gør et kæmpe stykke arbejde og skuespillerne lever sig bare 100 procent ind i rollen! Oplevelsen var alle pengene værd. Tak for denne gang🙏🏼

27 septembre 2024

Réponse de DYSTOPIA Entertainment

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at du havde en god oplevelse! Og tak for den fine ros til vores team, det sætter vi pris på.
Vi håber at se dig og din veninde igen. Tag gerne flere med ;-)

Dystopia er for fedt!

Dystopia er for fedt!

Hos Dystopia bliver de bedste oplevelser skabt!
Både som gæst, og som Frivillig for man den fedeste oplevelse!

13 octobre 2023

Réponse de DYSTOPIA Entertainment

Tusind tak for ros! Det er vi glade for. Vi håber at du vil tage flere med til at skabe de gode oplevelser! :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fede mennesker og monstre!

Helt fantastisk! Fede monstre oog menneske, der gør et fantastisk sejt stykke arbejde for at skabe fede oplevelser til både frivillige og gæster.
Kan klart anbefales som en fed halloween/efterårs tur med nogle venner eller familie.

11 novembre 2023

Réponse de DYSTOPIA Entertainment

Tusind tak for dine fine ord, dem sætter vi stor pris på! Vi er glade for at I havde en dejlig oplevelse, og håber at se jer igen :-)

10/10!!!

Dystopia er simpelthen sådan et awesome scary sted. Med de fedeste mennesker, total sammenhold, total lever sig ind i det og klare alt på en sindssyg fed måde. Jeg eeeelsker Dystopia. Siden 2016! 10/10!!

18 août 2024

Réponse de DYSTOPIA Entertainment

Mange tak, vi er altid glade for en god feedback! Hvor er det fedt at høre at du snart har 10 års jubilæum som gæst hos os, det synes vi er super sejt! ;-)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, meget skræmmende og involverende

15 septembre 2023

Réponse de DYSTOPIA Entertainment

Tusind tak for de pæne ord! Vi er altid glade for feedback. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Dystopia tilbyder helt unikke…

Dystopia tilbyder helt unikke oplevelser baseret på uhygge og et godt gys.
De tilbyder det i forskellige niveauer, så det er vigtigt lige at læse beskrivelse inden man bare bestiller billet.

Det er tydeligt at Dystopia gør alt hvad de kan for at folk kommer hjem med en god oplevelse, hvor de er meget professionelle i at håndtere de forskellige situationer.

Det er lidt ærgerligt at læse at nogen vælger at give en dårlig bedømmelse, hvor det er ret tydeligt at den enkelte person ikke har sat sig ordentlig ind i hvad det er de skal ind og opleve.

Stor tak til alle deres fantastiske skuespillere der er med til at give en så intens og god oplevelse med teater på en helt ny måde.

Kommer gerne igen til endnu et Haunted House :)

31 juillet 2024

Réponse de DYSTOPIA Entertainment

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig taknemmelig for! :-)
Vi håber selvfølgelig at se dig igen i vores haunted house eller til andre arrangementer.

ELSKER DET!

Jeg har besøgt dystopia i Vejle både i år og sidste år. Mega fed oplevelse begge gange. Niveauet i år var skruet helt op. MEGA fedt. Skuespillerne går ALL in og er mega dygtige!
Lugte, lyde, visuelt, historien - ALT spiller bare max.
Dem der bliver sure over det de går ind til, burde læse hvad det er for en oplevelse de betaler for! Derudover kan jeg anbefale at læse historien man skal opleve på hjemmesiden, før man tager derind, det giver en endnu bedre oplevelse og forståelse.
Kommer 100 % igen næste år.

Derudover kæmpe ros til vagterne og førstehjælp. Jeg kom til skade med armen, da jeg var i en mini-haunt i forbindelse med Circus of torment (som i øvrigt er på top 5 over de fedeste oplevelser i mit liv!) Jeg løb ind i et håndtag på en dør i mørket. Der gik ikke 30 sekunder før skuespilleren får fat i en vagt og jeg får en ispose på armen. Super trygt at se, at der er 100 % styr på sikkerheden.
🤩🤩🤩🤩🤩

30 septembre 2023

Meget Dårlig SM Show

Jeg var inde i haunted house i vejle, for første gang, sammen med min familie. og vi havde valgt den ekstreme udgave, og havde en forventning om at blive skræmt livet af og få chok efter chok, og få et godt gys. med uhygge og alt der følger med i et ( hjemsøgt hus ) som står skrevet meget tydeligt på folderen, som vi fik nogle måneder inden.

men men men, det vi skulle igennem var fuldstændig noget andet end folderen gav udtryk for,

vi var alle enige om bagefter, at det vi oplevede var totur og ligesom at være med i en dårlig SM klub, hvor du bliver slået, ydmyget, nedgjort, skubbet og sparket, udsat for waterbording, kvælertag, og skal spise insekter, og du får elektrisk stød, smurt ind i noget der minder om afføring og brugt menstruations bind gnedet i ansigtet, mens du er tvunget på knæ, og bliver tvunget til at kravle rundt på et møgbeskidt groft beton gulv på dine hænder og knæ og hvis du nægter dette så får du tilført hårde lussinger i ansigtet. af narcissistiske skuespillere.

og de sørger selvfølgelig, at du skal udfylde og underskrive et stykke papir. så det er på dit eget ansvar hvis du kommer til skade eller værre.
men på papiret står der intet om at du bliver slået eller sparket, eller bliver udsat for vold, totur, kvælertag, stød og meget mere, det er noget du selv skal opleve og finde ud af bagefter.

Men igen på folderen til showet, Der står klart og tydeligt Haunted House, som på dansk betyder (Hjemsøgt Hus) som der stort set ikke var noget som helst af overhoved, mit råd er til Dystopia, kald jeres totur show, det, som det er og ikke haunted house som det på ingen måde er, men som blot er vildledende, så folk deltager i den tro at det er spøgelser og andet som høre med til et hjemsøgt hus, som de skal ind og opleve.

vi blev overhovedet ikke skræmt, vi blev nærmere utroligt skuffet og sure, over det elendige SM show som vi spildte en lørdag og nogle tusind kroner på.

Og vi kommer aldrig igen, til nogle af jeres arrangementer, det er sten sikkert.

og vi vil også advarer andre, vi kender i at deltage og betale for noget så elendigt og falsk reklameret.

I burde at blive anmeldt til forbruger styrelsen for falsk reklame.

11 novembre 2023

Var idag d

Var idag d. 12 november derinde hvor de såkaldte “skuespiller” begyndte at rive i tøjet. Men at rive i tøjet eller at gøre en pige halv nøgen ser jeg som 2 forskellige ting. En mandlig skuespiller derinde rev min kærestes trøje så meget op at hun stod i bar overkrop det burde ikke være acceptabelt. Jeg ser det som at de har en pervers skuespiller der heller vil se ting end at gøre folk forskrækket

12 novembre 2023

Hej Yakub.

Vi er kede af at høre at det var din oplevelse sidste år, og at det føltes upassende. Vi gør meget ud af at vores Extreme oplyser at ens tøj med sikkerhed vil gå i stykker, som en del af vores mest hardcore skræmmeniveau.

Vi bruger rigtig meget energi på at instruere vores skuespillere i dette, så det er ikke en skuespiller der er gået på den stejle kant af instruktionerne.

Vi oplever øget efterspørgsel for at det skal være vildere, så vi prøver at imødekomme ønsket fra vores besøgende.

Vi prøver altid at forventningsafstemme vores kommunikation. Derfor har vi lavet nye tiltag i år, så der bl.a. nu kommer en ekstra "pop-up" advarsel ved køb af Extreme billetter, som spørg om vores gæster har set at deres tøj vil blive ødelagt. Derudover vil vores info-mail være mere tydelig om hvad man kan opleve, samt personalet ved indgang sørger for en sidste påmindelse.

Vi håber derfor at der ikke er andre der går derfra med den oplevelse du beskriver, og at de er mentalt forberedte på en grænseoverskridende oplevelse.

Tak for din tid til at dele!

Dystopia Entertainment.

God oplevelse

Har d. 23.9.23 været inde og se en virkelig, fantastisk omgang uhygge til circus of torment i Århus.

Veninde og jeg havde en god oplevelse, det var tilpas kuldegysnings vækkende, uden at blive for voldsom til det yngre publikum. 😊👍

Stor ros til alle der står bag begivenheden, I gør et stort og fantastisk stykke arbejde, som man kan mærke I brænder for inden, under og efter jeres show ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 septembre 2023

SÅ godt lavet!

Vi har lige oplevet Dystopia Haunted House - Parasite. Det er fuldt ud gennemført! Gode skuespillere, fede rum og god storyline. En rigtig fed oplevelse, som SKAL prøves!

23 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Frarådes at tage der ind

Frarådes at tage der ind.
Pas på dig selv og dit liv
Vi kan vælge mellem lyset og mørket
Jeg har haft dæmoner i min krop, som kom ud i 2020. Så pas på med at tage der ind.
Onde ånder og dæmoner findes stadig, pas på og bliv hjemme.

20 août 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus