Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

had 2 paar handschoenen besteld waarvan achteraf eentje niet voorradig bleek. Het zou beter zijn mocht bij het bestellen vermeld wordt of producten al dan niet voorradig zijn. Dit gezegd zijnde toch... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slecht omdat ik laatst, na heel veel spullen en kleding te hebben gekocht, vragen had over een dure snickers werkbroek alvorens te bestellen ik door een jonge dame vol ongeïnteresseerd behandel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een bestelling geplaatst voor een paar werkhandschoenen, bleek dat ik alleen een linker had besteld. Werd de volgende dag gelijk gebeld om dit optelossen. Toen de bestelling werd geleverd bleke... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

👍 great

Sorry, I was wrong. It's not you I'm searching for.

31 octobre 2025

Réponse de E Snickers

Wij zijn een webshop in beroepskleding, niet het bekende snoepmerk. Aan onze webshop is dat goed te zien. Gelieve deze review te verplaatsen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling nog niet binnen. 2 weken verder.

Ik heb op 29 juni een bestelling gedaan van een korte werkbroek en een tanktop maar beiden zijn reeds nog niet aangekomen. Terwijl we toch al zo’n 2 weken verder zijn. Van een gerenommeerd bedrijf als e-snickers had ik dit tevens niet verwacht. Want verder weet ik uit ervaring dat de kleding van goede kwaliteit is. Maar deze levertijd stelt me toch wel erg teleur.

12 juillet 2025

Niet eerlijk

Deze firma biedt je aan je bestelling (voor mij wegens te klein) met Mondial Relay terug te sturen. Daarvoor betaal ik 9 Euro. Heb ik alles bij Mondial afgeleverd. Nu geraakt door een fout van Mondial Relay het pakket weer terug bij mij in plaats van bij Snikkers. be Snikkersshop.be of L&M of snikkersshop NL. Zij wouden het oplossen (is nu maar eens hun vervoerder). Niets meer gehoord. Op navraag dan het antwoord dat ze niet weten wat gebeurd is en dat ze de 9 Euro zeker niet terugbetalen. Nu ziet ik hier met de dure broek (160 Euro) die te klein is. Ze ligt nu nog steeds hier bij. Snickers workwear vind je overal, maar zeker niet bij hen meer kopen. Niet serieus. NEVER AGAIN

13 janvier 2024

Beste André Josten,
Wij zijn E-Snickers.nl maar niet Snikkers.be of Snikkersshop.be. U heeft deze beoordeling bij de verkeerde webshop geplaatst. Dàt is niet eerlijk.
Neem contact met ons op om uw review op de juiste plek te krijgen en bestel de volgende keer vooral bij www.e-snickers.nl om geen gezeur met retouren te krijgen.
Mvg,
E-SNICKERS.NL

Noté 3 sur 5 étoiles

Producten zijn super

Producten zijn super, alleen de levering duurt naar mijn mening naar huidige maatstaven te lang. Heb er een week op moeten wachten.

25 mai 2023

Beste klant,

Dank u voor uw beoordeling.
Het spijt ons om te horen dat u een week op de levering heeft moeten wachten. Om het zo milieuvriendelijk mogelijk te houden hebben we een gemiddelde levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Vanwege Pinksteren duurde dit iets langer.

We zijn blij om te horen dat uw aankoop bevalt en hopen u in de toekomst terug te zien in onze shop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Na eerdere aanschaf zeer tevreden te…

Na eerdere aanschaf zeer tevreden te zijn over het product en afhandeling, nu weer twee nieuwe broeken aangeschaft. Super kwaliteit, snel verzonden en goed contact.

21 avril 2023

Réponse de E Snickers

Fijn om te horen! Veel plezier ermee en tot de volgende keer bij E-Snickers.nl!

Noté 5 sur 5 étoiles

Na het niet vinden van een broekmaat voor één van onze werknemers, contacteerden wij de klantenservice waarop ze gelijk de maat dat we zochten online hadden gezet zodat we deze toch konden bestellen. 2weken later kregen we de kledij goed en wel toe in de bestelde maten waarvoor dank!

20 avril 2023

Beste klant,

Dank u voor deze fijne beoordeling. Succes met uw aankoop en graag tot de volgende keer!

Noté 3 sur 5 étoiles

goede communicatie, lange levertijd

Goede, duidelijke website en je wordt op de hoogte gehouden als er iets aan de status van je bestelling wijzigde. Toch maar 3 sterren, omdat 8 dagen tussen bestellen en leveren tegenwoordig wel erg lang is.

13 mars 2023

Réponse de E Snickers

Bedankt voor deze beoordeling.
Door omstandigheden duur de levering inderdaad veel langer dan klanten van ons gewend zijn. Wij doen er alles aan het de volgende keer weer sneller bij u te bezorgen.

Zeer vlotte Service

Zeer vlotte Service !

Op ons mail met een probleem werd zeer snel antwoord bezorgd en deze werd zeer efficiënt opgelost. De persoon die het probleem zo snel en goed heeft opgelost verdiend zeker en vast een dikke pluim !

17 janvier 2023

Snel besteld

Snel besteld, snel geleverd en naar verwachting.

27 décembre 2022

Beste klant,

Dank voor uw beoordeling en hopelijk tot een volgende keer!

Makkelijk en snel.

Maat tabel staat er bij en hoe je moet meten. Dus makkelijker kan het niet. Pasgeweldig en ben zeer te vreden over de broek.

9 novembre 2022

Perfect geleverd

Perfect geleverd. Top service en je wordt goed op de hoogte gehouden.

1 novembre 2022

Réponse de E Snickers

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is en hopen u vaker te zien in onze shop!

Klantenservice E-Snickers

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus