had 2 paar handschoenen besteld waarvan achteraf eentje niet voorradig bleek. Het zou beter zijn mocht bij het bestellen vermeld wordt of producten al dan niet voorradig zijn. Dit gezegd zijnde toch... Voir plus
Zeer slecht omdat ik laatst, na heel veel spullen en kleding te hebben gekocht, vragen had over een dure snickers werkbroek alvorens te bestellen ik door een jonge dame vol ongeïnteresseerd behandel... Voir plus
Ik heb op 29 juni een bestelling gedaan van een korte werkbroek en een tanktop maar beiden zijn reeds nog niet aangekomen. Terwijl we toch al zo’n 2 weken verder zijn. Van een gerenommeerd bedrijf als... Voir plus
Ik had een bestelling geplaatst voor een paar werkhandschoenen, bleek dat ik alleen een linker had besteld. Werd de volgende dag gelijk gebeld om dit optelossen. Toen de bestelling werd geleverd bleke... Voir plus
Wasaweg 4-1, 9723JD, Groningen, Pays-Bas
- 050 211 1437
- klantenservice@e-snickers.nl
- e-snickers.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Leveren
Prima site, prima product. Ik vind dat de levering nogal lang duurde. Ook kwam pas drie dagen ná de aflevering het bericht dat er afgeleverd is. Dat kan beter.

Goede service
Goede service, correct behandeld na fout van de koerier, GLS,.. top gedaan e Snickers
Communicatie is top maar levertijden…
Communicatie is top maar levertijden kunnen beter en actuele voorraad dient aangepast te worden en als een artikel niet meer leverbaar is lijkt het mij logisch dat je het vervangende artikel aanbied maar dit gebeurt niet

Snelle vakkundige service
Gewenste broekmaat uitverkocht en heel snel geholpen met een alternatief.
Netjes geleverd.
De levering via GLS werd een aantal…
De levering via GLS werd een aantal keren uitgesteld. Voor de rest tevreden.
Ik kan er nog weinig over zeggen
Ik kan er nog weinig over zeggen, heb namelijk de bestelling nog steeds niet ontvangen.
Kan dus wel zeggen dat t erg lange levertijd is.

Beste,
Beste,
Hab 2 hoodies en 3 tshirts besteld. Het duurde toch een tijdje voor ze aan kwamen. Heb de tshirts een maat te groot besteld. Heb gevraagd voor te retourneren maar kreeg geen antwoord weer :(
Mvg

Réponse de E Snickers
Eerste keer kan ik achteraf betalen na…
Eerste keer kan ik achteraf betalen na ontvangst van mijn bestelling en als ik opnieuw wil bestellen lukt het niet meer om achteraf te betalen, jammer

Website was duidelijk
Website was duidelijk. Maat bepalen ging goed.
Nette levering.Betaling ging makkelijk.

Réponse de E Snickers
Ik kan zeggen dat ik uiterst tevreden…
Ik kan zeggen dat ik uiterst tevreden ben met de kleding van snickers
ik koop voor 485 euro 3 snickers…
ik koop voor 485 euro 3 snickers werkbroeken en de actie van de gratis shirts en boxers geld niet voor mijn aankoop.
'beetje' jammer

Lange levertijd