Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

had 2 paar handschoenen besteld waarvan achteraf eentje niet voorradig bleek. Het zou beter zijn mocht bij het bestellen vermeld wordt of producten al dan niet voorradig zijn. Dit gezegd zijnde toch... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slecht omdat ik laatst, na heel veel spullen en kleding te hebben gekocht, vragen had over een dure snickers werkbroek alvorens te bestellen ik door een jonge dame vol ongeïnteresseerd behandel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb op 29 juni een bestelling gedaan van een korte werkbroek en een tanktop maar beiden zijn reeds nog niet aangekomen. Terwijl we toch al zo’n 2 weken verder zijn. Van een gerenommeerd bedrijf als... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 3 sur 5 étoiles

Lange levertijd wegens niet op voorraad

Lang moeten wachten op de bestelling
Vooraf vokgens afspraak werd ik gebeld dat het een week of 2 langer kon duren dit werd ruim 4 weken
Spullen waren niet op voorraad bij de leverancier

De rest helemaal in orde

9 octobre 2017

Top winkel

Goede kwaliteit en zeer snelle levering! Ik zou hier zeker nog een keertje bestellen :)

2 septembre 2017

Geweldige service

Ik had een bestelling geplaatst voor een paar werkhandschoenen, bleek dat ik alleen een linker had besteld. Werd de volgende dag gelijk gebeld om dit optelossen. Toen de bestelling werd geleverd bleken er 2 linkse en 2 verschillende types te zijn. Een telefoontje en het werd gelijk geregeld zonder enkel probleem geweldig. inmiddels de juiste bestelling in huis.

27 janvier 2017

Réponse de E Snickers

Bedankt voor uw goede beoordeling!
Ondanks wat mankementen aan het verloop van uw bestelling door een foute levering aan u vanaf de Snickers Workwear fabrikant, zijn we blij dat we alles samen met u goed hebben kunnen afhandelen.
Succes met uw werkhandschoenen en graag weer tot een volgende keer.
Mvg,
Klantenservice e-snickers

Late bezorging!

Pas een week na mijn bestelling kreeg ik een mail van DHL dat mijn pakketje werd verzonden, terwijl op de website staat dat de bezorging maximaal 5 werkdagen duurt. Tegenvaller!

21 décembre 2016

Levertijd

Duurt 2 weken voordat je broek binnen is via deze site!!

11 juillet 2016

Réponse de E Snickers

Het duurde helaas bijna 2 weken voordat u de bestelling in huis kreeg. De werkbroek die u besteld had was net uitverkocht en moest opnieuw bij Snickers besteld worden. Meestal komen ze dan binnen een aantal werkdagen weer binnen maar Snickers Workwear had ze zelf ook even niet meer beschikbaar, waardoor uw bestelling langer moest wachten. Uw bestelling had in dit specifieke geval dus bij een andere webshop ook lang geduurd.
Ondanks de lange levertijd heeft u de werkbroek inmiddels thuis ontvangen en we hopen dat alles verder wel naar wens is.
Mvg,
E-Snickers.nl

Noté 2 sur 5 étoiles

Duurt veel te lang!

Vrijdag voor Pasen een werkbroek besteld die op voorraad was
Tot op heden nog niks gehoord of ontvangen!
Ik vindt dit anno 2016 niet meer kunnen
Is gelijk de laatste keer!

4 avril 2016

betrouwbaar

bestelling volgens afspraak geleverd,volgende keer bestel ik weer bij e-snickers.

19 janvier 2016

Moeilijk retourneren

Omdat de maat tegen viel wil ik een bestelling terus sturen maar dat wordt je wel lastig gemaakt. Punt voor verbetering. B.v. een retour formulier en een retour adres sticker.

27 octobre 2015

Beste Theo van Betuw,

Bedankt voor uw beoordeling. Wij snappen uw opmerking en zullen dit ook zeker meenemen in toekomstige beslissingen. Aangezien wij een zeer klein percentage van alle bestellingen retour ontvangen, vinden wij het onnodig om alle bestellingen te voorzien van iets dergelijks. Dit uit het oogpunt van milieu maar natuurlijk ook zeker uit financieel oogpunt, mede hierdoor kunnen wij namelijk zulke scherpe prijzen hanteren. U kunt natuurlijk de meegezonden factuur gebruiken als soort van retourformulier en de adressticker gedeeltelijk gebruiken om aan te geven naar welk adres het retour moet.Wij vinden het jammer dat wij op dit moment niet meer voor u kunnen betekenen maar hopen op uw begrip hiervoor.

P.S. Wij willen u vragen om uw mening over ons te herzien, het is namelijk mogelijk om uw Trustpilot-beoordeling aan te passen. Wij zouden dit zeer waarderen, aangezien het een openbare (matige) beoordeling is. Alvast hartelijk dank hiervoor!

Zeer trage levering!

Prijzen zijn goed, maar levering duurt erg lang!

27 octobre 2015

Beste Jerry,

Nogmaals bedankt voor uw bestelling en bedankt voor uw beoordeling.

Graag willen wij u erop attenderen dat u op maandagavond 19 oktober uw bestelling heeft geplaatst. Uw order is dus dinsdag 20 oktober in behandeling genomen. Zoals ook staat aangegeven op onze website en in de orderbevestiging die u via de email heeft ontvangen, streven wij ernaar de meeste bestellingen binnen 5 werkdagen te verzenden. Wij hebben vervolgens uw bestelling op vrijdag 23 oktober verzonden, dit is dus binnen 5 werkdagen conform ons streven. Wij hopen dat uw bestelling naar wens is en hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als klant.

Zeer matig

Als ik online bestel mag ik toch wel verwachte dat het binnen 2 dagen in huis is en geen 6.
Dus ik koop daar niet meer

21 octobre 2015

Beste Simon Van den Vd ham verhuur,

Zojuist hebben wij u telefonisch gesproken. Wij hebben hierbij aangegeven het zeer spijtig te vinden dat u ons een 1-ster beoordeling heeft gegeven. Zoals gisteren aan u aangegeven naar aanleiding van uw vraag via ons contactformulier, streven wij ernaar de meeste bestellingen binnen 5 werkdagen te verzenden. Dit staat aangegeven zowel op onze website als in de orderbevestiging die u via de email heeft ontvangen. U heeft uw bestelling vorige week woensdag na sluitingstijd geplaatst, daardoor is de bestelling donderdag 15 oktober in behandeling genomen. Wij hebben vervolgens uw bestelling op woensdag 21 oktober verzonden, dit is dus binnen 5 werkdagen conform ons streven. Wij hebben u gevraagd om uw beoordeling aan te passen nadat u uw bestelling in goede orde heeft ontvangen, dit ter bevestiging dat wij hebben geleverd wat u heeft besteld. Dit hoeft uiteraard geen 5 sterren te zijn, maar een voldoende zouden wij zeer waarderen aangezien het een openbare (zeer slechte) beoordeling is. U heeft aangegeven hierover na te denken, wij hopen dat u dit zou willen doen. Alvast hartelijk dank hiervoor!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus