Jeg kjøpte meg en Smok Stick V9 og Anarchist on Ice. De behandlet bestillingen min på mindre enn en dag og leverte den på 7 dager – veldig raskt. Alt kom i utmerket stand, bare esken var litt krøll... Voir plus

Jeg bestiller som regel fra esug.dk, men har jo også bestilt fra den norske siden. Jeg har vært fast kunde der i minst tre år, av den enkle grunn at de er raske, og har en fantastisk kundeservice.... Voir plus

Veldig god kunde oppfølging. Har fått feil varer sent av og til (eller mangler litt lite nicotin vs flasker jeg har bestilt).. men dem løser dette uten problemer. Utrolig kjapp levering, går ca 5 dage... Voir plus

Var noe skeptisk før bestilling, men viste seg raskt at e-trekk er til og stole på. Rask levering til min adresse i Norge. Riktige produkter og pakken var hel ved levering i postkassen:) God sporingso... Voir plus

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Aucune trace de demande d’avis

Veldig

Veldig, veldig fornøyd. Dog en gang kom pakken fram med en av flaskene knust (smakstilsettningen) og alt innhold hadde rent utover i posen. Klaget ikke på det fordi det var den første gangen slik har oppstått.

11 août 2021

Hej James

Tack för ditt fina omdöme.

Vi skickar dig ett e -postmeddelande angående. din vätska.

Vi ser fram emot att handla med dig igen.

Med vänliga hälsningar
Kundtjänstteam

Rask levering

10 août 2021

Hei Morten

Takk for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for din erfaring med oss.

Vi streber alltid etter å sende bestillingen samme dag som vi mottar den.

Kjapt levert

Kjapt levert. Burde vært en påminnelse om å kjøpe batteri når man kjøper seg ny pipe. Min egen feil, men fint å kunne fått et spørsmåv ved utsjekk.

20 juillet 2021

Hei Eurora

Takk for anmeldelsen.

Vi har notert forespørselen din og laget en lenke i teksten til batteriet.

ANBEFALES!!

Som vanlig: knallgod service og hurtig levering!!😃👍 Anbefales uten tvil!!

10 juillet 2021

Hei Trine

Takk for din gode anmeldelse.

Vi er glade for din opplevelse med oss. Vi prøver alltid å sende bestillingen samme dag som vi mottar den.

Kundeserviceteam

Bra produkter og god service

Har handlet en del 'ePuff eVæske Kit' her og er veldig fornøyd. Er du usikker på hvilken 'smak' du skal velge så er bringebær og bjørnebær verdt på prøve.

Knut

7 juillet 2021

Hei Knut

Takk for din gode anmeldelse.

Vi er glade for din erfaring med våre alltid populære ePuff-produkter.

Smertefri levering

Min første handel hos E Trekk. Alt gikk greit.

29 juin 2021

Hei Steen

Takk for din gode anmeldelse.

Vi er glade for din opplevelse med oss.

Strålende

Enkel nett side og kjapp levering;)

23 juin 2021

Hei May Britt

Takk for din gode anmeldelse.

Vi er glade for at du liker nettstedet vårt.

Kundeserviceteam

Takk for en god handel altid raskt…

Takk for en god handel altid raskt levert med varene fra e-trekk

13 juin 2021

Hei kunde

Takk for din gode anmeldelse.

Vi gleder oss til å handle med deg igjen.

Rask levering.

25 mai 2021

Hei Jan

Takk for din gode anmeldelse. Vi er glade for din opplevelse med oss.

Kundeserviceteam

Perfekt og veldig god service.

Perfekt og veldig god service.
Kjapp levering.
Anbefales

1 mai 2021

Takk for din gode anmeldelse.

Vi er glade for din erfaring med oss, og vi ser frem til å handle med deg igjen.

Kundeservice

Det er til stor glede for meg at vi kan…

Det er til stor glede for meg at vi kan kjøpe e juice med Nicolas. Enda e sigg har vært på markedet i over 20år uten det er dokumentert noe skadelig med det ..Allikevel måtte nasjonen jeg bor i forby e juice med nikotin ..Rart land

29 avril 2021

Takk for din gode anmeldelse.

Vi er glade for å tilby muligheten til å selge juice med nikotin.

Johnny, esug.dk
Kundeservice

Raskt levert.

23 avril 2021

hei Ole

Takk for din gode anmeldelse.

Vi gleder oss til å handle med deg igjen.

Hei

Gode produkter

Raskt levert. God service. Gode produkter til bra priser.

20 avril 2021

Hei Henry

Takk for anmeldelsen.

Vi er glade for din erfaring med oss ​​og ser frem til å handle med deg igjen.

Good service

Good service, and good products!

16 avril 2021

Hi TheSun

Thank you for the nice review.

Were happy that you like our products and service.

- Johnny, e-trekk.no

Hei

Takk for anmeldelsen.

Vi er glade for at din første opplevelse med oss ​​var bra, og ser frem til å handle med deg igjen.