À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de nettoyage

Écrit par l'entreprise

Welkom bij ons veilige en betrouwbare online casino, waar de ultieme premium gokervaring op je wacht. Voor al onze Nederlandse spelers presenteren wij met trots de spectaculaire Heartbreakers Slot. Dit meeslepende spel combineert een verleidelijk burlesque-western thema met een hoge volatiliteit, wat perfect aansluit bij de actie die onze spelers zoeken. Bij ons speel je altijd in een streng beveiligde omgeving met geavanceerde SSL-encryptie, zodat je persoonlijke gegevens en snelle iDEAL-transacties te allen tijde volledig beschermd zijn. Stap binnen in onze sfeervolle virtuele saloon en ontdek prachtig ontworpen symbolen samen met innovatieve verzamelmechanismen. Als je voor de echt grote winsten gaat, zul je absoluut genieten van de exclusieve Heartbreakers Slot Bonus, die spannende respin-functies en enorme vermenigvuldigers activeert waarmee je tot wel 10.000 keer je inzet kunt winnen. Voordat je aan de rollen draait, raden we je aan om een gedetailleerde Heartbreakers Slot Review op ons platform te lezen, zodat je alle dynamische spelregels en inzetmogelijkheden perfect begrijpt. Sluit je vandaag nog bij ons aan, ervaar ongeëvenaarde spanning in een veilige speelomgeving en laat de grote overwinningen beginnen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,1

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Great!

Really pleased with my table cloths. Look even better than I thought they would. Also Denise was very helpful when I placed my order. Wouldcertainlu use again and have already recommended to a friend.

13 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat ben ik blij met de wonderdoeken

Wat ben ik blij met de wonderdoeken! Vriendelijke klantenservice en goede communicatie. Ondanks dat ik 2 honden hebben kunnen mijn ramen weer streeploos glimmen!

14 février 2025

Beste Mec,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze wonderdoeken en dat ze je hebben geholpen om je ramen streeploos schoon te krijgen, zelfs met twee honden in huis. Onze klantenservice doet altijd hun best om je zo goed mogelijk te helpen. We waarderen je steun en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Werkende wonderdoeken!

In begin was ik een beetje argwanend, werkend ze wel echt zoals ze zeggen?
Maar ik kan je voor 100% zeggen dat ze ECHT werken! Ik kan zelfs niet meer zonder de wonderdoeken van easywipe! Ik gebruik ze echt overal voor o.a: Glaswerk, Raamwerk, Vazen, Kookplaat, Tegels etc.. alles is streeploos!
Voor ieder werkje heb ik een andere kleur, makkelijk uit elkaar te houden. Je kan ze na gebruik gewoon wassen in de wasmachine, zonder wasverzachter. Voor gebruik doe ik ze in warm water even leggen met een scheutje azijn en klaar voor gebruik! Twijfel niet en bestel ze en ervaar het zelf!

18 novembre 2024

Beste Bianca,

Wat een geweldige review!

Bedankt voor het delen van je ervaring! Het is fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de wonderdoeken van EASY WIPE. Het gebruiksgemak en de streeploze resultaten zijn inderdaad een groot pluspunt. We zijn blij dat je ze voor zoveel verschillende toepassingen kunt gebruiken en dat je een handige manier hebt gevonden om ze schoon te maken.

Je enthousiasme is aanstekelijk! We hopen dat je nog veel meer plezier beleeft aan je EASY WIPE Wonderdoeken. Bedankt voor je aanbeveling!

Wonderdoeken

Ik schrijf eigenlijk bijna nooit reviews, maar voor deze doeken maak ik met alle liefde een uitzondering. Dit zijn zonder twijfel de beste schoonmaakdoeken die ik ooit heb gebruikt. Ze maken écht alles streeploos schoon, en dat zonder al te veel moeite. Het voelt gewoon alsof je een wonderdoek in handen hebt. Wat ik ook geweldig vond, is hoe snel ze geleverd werden ik had ze de volgende dag al in huis! Ik ben enorm kritisch als het op schoonmaakspullen aankomt, maar dit product overtreft alles.

4 novembre 2024

Beste RB,

Wat een geweldige review! Het is fantastisch om te horen dat je zo enthousiast bent over de doeken. Het feit dat ze streeploos schoonmaken en snel geleverd worden, maakt het alleen maar beter. Het is altijd fijn om producten te vinden die aan al je verwachtingen voldoen. Bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld!

Met vriendelijk groet,

Wat een prachtige product

Wat een prachtige product, de doeken zijn zo goed en voelen fijn aan, ze laten geen sporen achter…
Na de bestelling had ik ze 2 dagen later binnen. Dit bedrijf en het product krijgen van mij allebei een dikke 👍

Grt, George

2 novembre 2024

Beste George,

Wat fantastisch om te lezen! Het is geweldig dat je zo tevreden bent met de doeken en de snelle levering. Bedankt voor je positieve woorden, dat motiveert ons om door te gaan!

Met vriendelijke groeten,
Kelly van Dijk

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus