Kun handlet 2 ganger, e juice med nikotin. Hver gang fantastisk leveringstid, spesielt med tanke på at det blir sendt fra sverige. Bestilt på fredag, mottatt på Onsdag, helt fantastisk. Håper dere kla... Voir plus

Har opplevd veldig bra kundeservice hos dem flere ganger. Når det har vært kluss med ordren(e), har de vært meget service-innstilt, Etter det jeg forstår er det cigge.se som håndterer service/leverans... Voir plus

Er fornøyd med servicen jeg fikk hos eleksig, pakken jeg bestilte først kom aldri,ble bare liggende som at den var meldt inn men ingen pakke levert. Så tok kontakt og fikk kjempe god service,de se... Voir plus

L'entreprise a répondu

Betalte kr 780; for nikotin juice ifra Elekcig no. Måtte hente dette på Sandnes postkontor og fikk der oppkrav på mva/moms og tollbehandling på totalt kr 455,-. Har tidligere kun hatt positive op... Voir plus

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Levering

Hei
Har vært veldig fornøyd tidliger. Leveringen har vært rask maks 4 dager med postnord. Siden dere har byttet til bring ta leveringen opp til 3 uker og jeg syns det er ikke brukervennlig.
Mvh Mirko Steinkraus

2 juin 2020

Hei Mirko,

Takk for din anmeldelse :-)

Jeg kan se at noen av bestillingene dine har tatt fryktelig lang tid - dette beklager vi selvfølgelig. Din siste bestilling ble scannet inn i Norge 2 dager etter bestilling, men jeg kan likevel se at den først er forventet utlevert i morgen. Bring opplyser i sporingen av pakken at "Sendingen vil dessverre bli forsinket pga eksterne faktorer utenfor Brings kontroll".

Det er viktig for oss at kundene er fornøyd - du er mer enn velkommen til å kontakte oss på info@eleksig.no, så kan vi kan tilby deg en form for kompensasjon for den lange leveringstiden.

👍👍👍👍👍

👍👍👍👍👍
Veldig fornøyd
Pakke kommer etter bestilling om 2 dager

2 juin 2020

Hei Sladana,

Tusen takk for anmeldelsen :-) Både stjernene og tommel opp!

Helt topp

Helt topp. Kjempeservice.

13 mai 2020

Hei Jan-Georg,

Når våre kunder er glade, så er vi glade :-) Takk for anmeldelsen!

/Team Eleksig

E-juice’n var både god på smak og ga…

E-juice’n var både god på smak og ga mye røyk. 👍🏻👍🏻👍🏻

11 mai 2020

Hei Haakon,

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er glade for å høre at du likte e-juicen :-)

Rask levering

11 mai 2020

Hei Bjørnar,

Du skal ha stort takk for din anmeldese - og de 5 stjernene! :-)

Litt treg leveranse

Litt treg leveranse, tok en hel uke. Måtte også hente pakken på postkontoret. Før har den kommet direkte i postkassen

5 mai 2020

Hei Siri,

Takk for din anmeldelse :-) Jeg må si meg enig i at leveringstiden, for øyeblikket, stadig litt for treg - vi jobber med å finne en løsning, slik at alle pakker kommer frem i god tid.

I forhold til levering, så er det mulig å velge Bring Hjemmelevering, hvis man vil slippe for å hente pakken.

Allt for lang leveringstid

Allt for lang leveringstid, og dyrere enn .se, via .se så slipper du frakt og varene kommer direkte i postkassen, istedenfor å hente selv på posten

1 mai 2020

Hei John,

Takk for anmeldelse :-)

Jeg beklager at du har hatt en dårlig opplevelse hos oss. Fra 1. april 2020 blev 350-grensen fjernet hvilket betyr, at vi avregner moms til den norske stat fra første krone. Derfor er det på alle priser lagt 25% ovenpå. Det samme gjelder hvis du handler til Norge fra vår svenske side.

Med denne nye ordning, har vi byttet ut i fragtleverandør, slik at vi enkelt og hurtig kan fortolle varene, innen de lander hos deg. Handler man fra vår svenske nettbutikk kan man risikere at pakken havner i tollen eller til forenklet fortolling hos postvesenet. Derfor vil vi gjerne at våre kunder gradvis handler fra vår norske nettbutikk, ettersom at dette på et tidspunkt vil være det eneste alternativet når man handler til Norge.

Startvanskene vi har hatt med vår nye leverandør skulle gjerne være fikset, slik at fremtidig forsendelser kommer frem i god tid.

/Team Eleksig

Har ikke styr på leveringstider

Har ikke styr på leveringstider! Bestilte for 14 dager siden, og varene er fortsatt ikke registrert inn hos Bring i Norge! Det betyr opp mot 3 ukers leveringstid. Håpløst!

28 avril 2020

Hei Jens,

Takk for din anmeldelse :-) Som tidligere skrevet pr. e-mail, så har vi hatt usedvanlig lang leveringstid, og det beklager vi. Jeg kan se at pakken din forventes å leveres ut i dag.

Hurtig levering.

24 avril 2020

Hei Rira,

Det er vi glade for å høre - takk for anmeldelsen :-)

/Team Eleksig

Tok litt tid før jeg fikk det,kom i…

Tok litt tid før jeg fikk det,kom i dag. Bestilte 5-4-20😊

23 avril 2020

Hei Monica,

Takk for din anmeldelse :-) Vi jobber med å få vår leveringsleverandør til å leve opp til avtalen vi har med dem - og vi håper at leveringen fremover blir mye raskere for alle våre pakker.

/Team Eleksig

Påstår att paket till Norge skickas…

Påstår att paket till Norge skickas samma dag men i själva verket så samlas alla paket och skickas 1 gång i veckan. Mitt paket skickades inte med den bulk-sändningen, eleksig skyller på att Bring strular. Istället för att ordna en separat leverans för mitt paket så får jag snällt vänta på nästa bulk-sändning till Norge.

EDIT: Justerar upp betyg efter god kundservice, men pakken tog ändå 16 dagar att komma fram.

22 avril 2020

Hei Martin,

Takk for din anmeldelse.

Som jeg tidligere har svart, så har vår levering absolutt ikke levd opp til forventningene og det beklager vi. Vi jobber på spreng for å få samarbeidet med Bring til å kjøre på skinner, så vi kan overholde leveringstiden. Lageret vårt kunne dessverre ikke gjøre noen endringer på leveringen av pakken din, da pakken allerede befant seg på vei til Brings pick-up-point.

God opplevelse

21 avril 2020

Hei Solbjorg,

Takk for de 5 stjernene - og den fine anmeldelsen :-)

Fornøyd 👍

Fornøyd 👍 det fungerer greit

20 avril 2020

Hei Gry,

Takk for anmeldelsen, og takk for de 5 stjernene - det er vi glade for :-)

Fin service

Fin service, og billig gode juicer.
Får tilsendt i posten, og får varene etter noen dager. Anbefales

14 avril 2020

Hei Mai-lis,

Tusen takk for de 5 stjernene - vi er glade når våre kunder er glade :-)

God og rask service

God og rask service. Gode produkter.

14 avril 2020

Hei Margaret,

Takk for anmeldelsen din :-) Det er vi glade for å høre!