Rotzooi uit China En ze opereren ondrt vele namen Je kan ook niet via Klarna (achteraf) betalen Ik heb al webadressen doorgestuurd naar politie fraudedesk en naar Kees van ddf Spek. Hopenlijk worde... Voir plus
Ellenmaria
Lisez les avis des autres
NOG ERGER, ER BESTAAT ER NOG 1 !!! JOKE SIERADEN IN DALFSEN. Met NL adres maar bij Wettelijke gegevens staat bij bedrijfsgegevens HongKong. Gelukkig had ik het optijd in de gaten. Wilde er even over... Voir plus
Ook ik ben slachtoffer van misleiding en oplichting. Ik heb voor ruim 300 euro aan sieraden besteld,vanaf 1 juli ( 4 bestellingen). Ik heb vandaag de vierde , tevens laatste bestelling binnen... Voir plus
Ook ik ben erin getrapt,dacht wat een mooi verhaal van de dames en wat een mooie sieraden! Besteld,daarna kreeg ik gelijk mailtje dat ik bog meer korting kreeg op 2e bestelling,dus met mn stomme hoo... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Dropshipper met kwalitatief ondermaatse…
Dropshipper met kwalitatief ondermaatse chinese massaproductie frutsels.
This is shameless
After reading all these revieuws I've come to the conclusion that it's a bloody shame to start a trade company this way!
Ook ik ben er ingetrapt
Ook ik ben er ingetrapt, terwijl ik altijd zo voorzichtig ben. Helaas het is gebeurd. Centjes weg. Ik ga wel aangifte doen wegens oplichting.
Dank iedereen die een review heeft…
Dank iedereen die een review heeft geplaatst. Bijna had ik besteld en betaald. Ik zie voor betaling ineens een buitenlandse rekening waarop ik gelijk trust pilot open en zie dat het idd geen goed plan is hier iets te kopen. Je trapt er bijna in door de foto's en het verhaal van opheffing welke betrouwbaar overkomen. Jullie zijn het engeltje op mijn schouder voor miskopen!
Een gewaarschuwd mens..
Dank jullie wel allemaal voor zinvolle reviews die mij van gedachten deden veranderen om een grote bestelling te maken!
Zelfde sieraden zijn op Shein voor 1,32…
Zelfde sieraden zijn op Shein voor 1,32 te koop. Zeker de ringen. Bij retourneren weken ze tegen. Bieden eerst 10% dan 15% en dan 20% retour betaling aan met de optie sieraden houden. Als je uiteindelijk een retour adres krijgt ( geen retourlabel) moet je zelf 60% van de kosten transport betalen. Een grote oplichting.
Dit is een frauduleuze website
Dit is een frauduleuze website. Niks ontvangen van wat ik besteld had fn als je uitleg vraagt, wordt er niet geantwoord. Als je de betalingsgegevens gaat bekijken dan zie je pas dat dit een Chinees bedrijf is en weet je dat je opgelicht bent. Te laat natuurlijk! Schandalig dat ze mogen reclame blijven maken en dan nog met totaal valse gegevens zoals een koppel oudere dames die zogezegd uitverkoop houden
Ik kreeg een halsketting gestuurd die…
Ik kreeg een halsketting gestuurd die uit China kwam (hoezo zelf gemaakt?) daarvan was van een het slotje af. Bovendien zou de driedelige ketting verdraaid hebben moeten zijn maar het waren 3 simpele kettinkjes gemaakt met draad. Aanbod 10% als ik het niet terugstuur wat een waardeloos bedrijf koop er niets het is prul
Had een rot week dit kwam voorbij
Had een rot week dit kwam voorbij, ik dacht even mezelf een beetje verwennen....Wat een vreselijke troep!
Beste mensen
Beste mensen, bestel hier alsjeblieft niets!
Dit is een dropshipping 'bedrijf'...!
Je moet lang wachten op je bestelling en de kwaliteit van het product (in mijn geval een zilveren ring), is ronduit nep/slecht.
Ook ik ben er ingetuimeld helaas.
Maar dat is dan weer een goede les.
Trap er niet in!
Deze twee 'dames' bestaan helemaal niet.
Het liefst had ik nul sterren gegeven, maar dat ging helaas niet.
Oplichters
Website is nog wel in de lucht, maar e-mailadressen zijn onbereikbaar, telefoonnummer doet het niet. Absolute oplichterij.
Na heel lang wachten krijg je wel wat geleverd maar kwaliteit is echt slecht en niet waarvoor je hebt betaald. prullaria. Niets is zorgvuldig gemaakt, dit haal je op de kermis. Nul reacties van de webshop. Waardeloos, gewoon opgelicht.
Nepring
Ik dacht een mooie ring te bestellen, maar bij ontvangst bleek deze er geheel anders uit te zien. Niet van zilver, maar van een goedkoop nepmateriaal. De goudkleur die er opzit was binnen 3 weken verdwenen.
Kortom: hier niets bestellen want je wordt genept!
Drop shippers
Drop shippers. Exact hetzelfde is bij Temu of AliExpress voor 3 euro te koop. Die kwaliteit heeft het ook.
Die Ellen en Maria bestaan niet.
Absoluut geen aanrader, goedkope troep
Ik kwam bij Ellen&Maria terecht via Pinterest. Ik heb drie paar oorbellen en een ring besteld. Ik heb lang op de spullen moeten wachten en toen ze er waren blijken de sieraden absoluut niet de kwaliteit te hebben die wordt gesuggereerd op de foto’s op de site. Het is ronduit goedkope troep. Absoluut geen aanrader dus.
OPLICHTERS! Bestel hier niks
Bestel hier niks. Dropshipping en retour sturen niet mogelijk. Oplichters!!!