Customer service is appalling. Try contacting them before you place an order and see. Emails are never responded to, you have to do phone Denmark for anything (no local number) and they never pick up... Voir plus

En virkelig god oplevelse! Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af ELLIS ROSCH. Leveringen var hurtig, og varerne jeg modtog levede 100% op til forventningerne. Virkelig god kvalitet og oplev... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Discover ELLIS ROSCH – a creative Copenhagen-based multi-brand fashion store offering curated styles from emerging luxury labels and established designers. From ready-to-wear to shoes and accessories, we champion conscious fashion, inclusivity, and craftsmanship. Explore our bold, contemporary, and sustainable selection designed for the modern, free-spirited individual.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

85 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fremragende!

Min første handelsoplevese hos Keyclubco har været fremragende. Nemt at bestille og meget hurtig levering.

10 avril 2021
Logo de ELLIS ROSCH

Réponse de ELLIS ROSCH

Kære Tanja.
Mange tak for din søde besked. Vi er glade for at du havde en god oplevelse og håber at kunne give flere af denne slags i fremtiden ;-)
Alle de bedste hilsner fra Keyclubco-temaet.

Upåklagelig service og levering.

Mega hurtig service og levering. Fungerede upåklageligt. Synes virksomheden fortjener en anmeldelse, idet jeg selv var lidt nervøs, da jeg kunne læse mig frem til at virksomhedens tidligere var gået konkurs. Mine bekymringer er dog gjort til skamme og jeg har været super glad for mit køb.

5 avril 2021
Logo de ELLIS ROSCH

Réponse de ELLIS ROSCH

Kære SHK.
Mange tak for din positive tilbagemelding. Vi er glade for at kunne vise at vi er tilbage med nye ejere og at det hele fungerer som det skal :-)
Håber at vi ses igen.

First purchase: terrific!

I’ve recently made my first purchase on this website and I’m totally satisfied. I got attracted by the huge discount on some top brands such as Aspesi, Boglioli, Incotex, even though I was a little suspicious because I’ve never seen such discount on them. They provide me with the tracking number few days after the checkout and the shipping arrived earlier than the expected! I am really satisfied and I think I’ll buy again from this website. Maybe they have to get better in the way that items are displayed, because it’s not easy to see the item properly. Other than that, just terrific website!

28 mars 2021

Hurtig levering

Bestille en vare kl. 10:00 og kunne hente den næste dag. Dét er hurtig levering! :D så plus herfra! Deres rabatkode de annoncede med på hjemmesiden virkede til min vare ( lala berlin tørklæde)

26 mars 2021

Fremragende

Der er som regel grund til at være skeptisk, når webbutikker tilbyder dyre, eksklusive varer til forbløffende lave priser. Men ikke her! Varen fejlede intet, leveringen var upåklagelig. Jeg vil ikke have betænkeligheder ved at handle hos Keyclubco igen.

27 janvier 2021

Et udvalg af unikke varer

Et udvalg af unikke varer. Hurtig hjemmeside og bestilling. Vare kom efter kort tid. Jeg bestilte en størrelse for stor, men KeyClubCo sikrede retur og ny vare med det samme. Super og personlig service - bare alle hjemmesider var sådan🙏 Tak, sebastian

11 janvier 2021

Fantastisk Webbutik

Har virkelig gode varer til fordelagtige priser, man opsamlet keypoint, som man kan bruge som rabat, ved næste køb. Varerne kommer lynhurtigt, og er forsvarligt pakket ind, der er endda en returlabel vedlagt, så passer str. ikke eller er der andet der ikke lever op til forventningen, kan varen sendes retur uden omkostninger. Ved tøjkøb, givet tilskud til skrædder så man kan få tilpasset sit tøj 100%. Jeg har mange gode erfaringer med at handle her. Kan kun anbefale det til andre.

6 janvier 2021

Gik super fint

Gik super fint. Hurtig respons fra kundeservice pr. Mail.
Bestilte om formiddag tirsdag og modtog forsendelsen onsdag morgen.

6 janvier 2021

5 stjerner kan ikke gøre det :) En af…

5 stjerner kan ikke gøre det :) En af de bedste købsoplevelser jeg har prøvet og jeg handler meget på nettet. Køber en del forskellige ting d. 2 Januar sent om aften, bliver sendt d. 4 og er hos mig d. 5 om morgen.

Oveni det skulle jeg have byttet 2 bukser til en anden størelse, jeg fik svar inden for at par timer om at de allerede havde sendt de nye størelser min vej.

Absolut ikke sidste gang jeg handler her :)

5 janvier 2021

Fantastisk

Super hurtigt levering. Gode priser. Gode mærker. Vil helt klart anbefale.

5 janvier 2021

Positiv overraskelse

Jeg har handlet med keyclubco mange gange efterhånden, og har altid været svært tilfreds med deres produkter. Ved enkelte lejligheder har der været et par udfordringer, men hver gang har kundeservice været ekstremt imødekommende og kompetente i deres hjælp. Senest modtog jeg ikke mine varer, da min bestilling faldt, lige inden virksomheden blev erklæret konkurs i forbindelse med Covid. Jeg troede at jeg måtte skyde en hvid pil efter min bestilling, men efter de nye ejere har overtaget er jeg blevet kontaktet og har fundet en tilfredsstillende løsning - en kærkommen overraskelse!

En klar anbefaling herfra, og helt sikkert ikke sidste gang jeg handler med dem.

21 décembre 2020

Lækre produkter af højeste kvalitet og suveræn kundeservice

Jeg har købt varer på Keyclubco to gange nu, hovedsageligt tøj og hold nu op hvor er det bare nogle helt igennem lækre kvaliteter! Jeg er endnu ikke faldet over en lignende hjemmeside (eller fysisk butik) som forhandler lignende ekslusive mærker fra Italien. Shoppen er derfor unik for mig og det er ihvertfald langt fra sidste gang jeg shopper hos jer.
Derudover har jeg kun oplevet kundeservicen være hurtige med svar og yderst imødekommende.

21 décembre 2020

Sublim kunderservice

Sublim kunderservice, shipping og returnering.

Jeg har bestilt flere gange fra KeyClubCo og der er altid hurtig levering og god kundeservice hver gang man har et spørgsmål. Det gør den her webshop til en af mine klare favoritter.

18 décembre 2020

Fremragende service

Fremragende service. Jeg har ventet febrilsk på mine produkter og har nu endelig, med en super og kompetent kunde service, erfaret at det gamle var gået konkurs på baggrund af Covid-19. På trods af det, har jeg alligevel modtaget mine produkter, selvom det nye etableret selskab ikke juridisk er forpligtet til at opretholde min gamle ordre. Hallo for en skide god service. Varm anbefaling herfra!

18 décembre 2020

Kan varmt anbefale Keyclub

Kan varmt anbefale Keyclub. Jeg havde brug for vejledning i mit valg blandt de mange kvalitetsvarer, og der stod en super serviceminded kundeservice til hjælp med det samme.
Kvalitet, hurtig levering og en kæmpe fornøjelse at handle ved.

17 décembre 2020