Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten i at kunne benytte flere centre på forskellige lokationer. Det giver mig frihed til at træne, når det passer ind i min hverdag. Jeg træner på forskellige... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Top reformer oplevelse! Stort udbud af centre og hold og alligevel en dejlig personlig service, når man kontakter dem via mail. Og en meget fin service ifht at skifte medlemskab ved fejlkøb, tak til... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Studio Pilates
  2. Cours de remise en forme
  3. Centre de fitness
  4. Classe de fitness
  5. Coach particulier

Écrit par l'entreprise

Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 86 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Energii. For mig har det været vigtigt at finde en træningsform, der både er effektiv og samtidig tager hensyn til min energi og mit niveau – og det føler jeg virkelig, at Energii gør.

Instruktørerne er dygtige, nærværende og gode til at tilpasse øvelserne, så man føler sig tryg og kan være med, uanset dagsform. Stemningen er rolig og positiv, og man føler sig velkommen fra starten.

Jeg oplever også, at det har haft en god effekt på min krop og mit velvære uden at presse mig for hårdt. Samtidig har jeg kun haft gode oplevelser med kundeservice, som er hurtige til at hjælpe.

Jeg kan klart anbefale Energii til andre, der ønsker en mere balanceret og skånsom måde at træne på.

29 avril 2026

Kære Andrijana,

Tusind tak for din smukke anmeldelse! 💚🙏
Det varmer os at høre, at du har fundet en god balance hos os, og at du føler dig både tryg og velkommen på vores hold.

Vi er så glade for, at træningen og kundeservice har gjort en positiv forskel for dig.
Tak for din varme anbefaling – vi glæder os til at se dig igen! 😊

Venlig kundeservice

Venlig kundeservice, der hjalp mig med en returnering på bedste vis✨🙏🏻

Kære Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de søde ord! 💚🙏🏻

Det glæder os utrolig meget at høre, at du følte dig godt hjulpet fra vores kundeservice - Som altid sidder klar til at hjælpe dig.
Det betyder meget for os, når det bliver bemærket.

Vi ønsker dig en fantastisk dag og glæder os til at se dig til næste træning'😊

Altid en god oplevelse

Kære Simone,

Tusind tak for de fine ord! 🌟

Det glæder os helt vildt at høre, at du altid har en god oplevelse hos os.💚

Vi glæder os til at se dig til træning igen meget snart.

Elsker Energii 🙏

Har gået hos Energii i mange år og i forskellige centre, primært Hørsholm, Holte og nu Helsingør. Alle instruktørerne er virkelig dygtige, og timerne flyver afsted på den gode måde. Har varieret mit medlemskab lidt undervejs: I perioder har jeg haft fri træning, eller klippekort eller 1 træning ugentligt. Sætter virkelig pris på fleksibiliteten og de mange forskellige hold. Ud over signatur reformer, holder jeg meget af heat stræk 🙏

Kære Clara,

Tusind tak for din utrolig dejlige anmeldelse og fordi du har været en del af Energii-familien i så mange år! 💚💚💚

Det varmer virkelig at høre, at du har nydt din træning på tværs af vores centre i både Hørsholm, Holte og Helsingør. Vi er så glade for, at vores dygtige instruktører formår at få timerne til at flyve afsted – det er lige præcis den energi, vi stræber efter!
Vi glæder os meget til mange flere gode timer sammen med dig 😊

Energii.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super venlige og effektiv…

Super venlige og effektiv kommunikation.
Bh Kristine

27 avril 2026

Kære Kristine,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord 💚
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support – vi sidder altid klar til at hjælpe så hurtigt og smilende som muligt.😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg får altid rigtig god service når…

Jeg får altid rigtig god service når jeg skriver, og når man træner er det altid søde og hjælpsomme træner.

23 avril 2026

Kære Lise Lotte,

Tusind tak for din utroligt søde anmeldelse!💚
Det betyder alt for os at vide, at du føler dig godt hjulpet – både når du skriver til os, og når du giver den gas til træning.

Vi er meget stolte af vores instruktører, så det varmer ekstra meget, at du fremhæver deres hjælpsomhed og gode humør. Vi vil sørge for at give de rosende ord videre til hele teamet – de bliver uden tvivl lige så glade som os!🥰

Vi glæder os meget til at se dig til træning igen snart.

Noté 4 sur 5 étoiles

Instruktørerne er dygtige og søde

Instruktørerne er dygtige og søde. Altid med et smil :O) eller en sød kommentar.

22 avril 2026

Kære Birgitte,

Tusind tak for de 4 stjerner og din dejlige feedback! 💚

Det glæder os utrolig meget at høre, at du er glad for vores instruktører. Vi er stolte af vores team, og det betyder meget for os, at deres smil og søde kommentarer er med til at gøre din træning til en god oplevelse.😊

Vi glæder os til at se dig til træning igen snart!

Søde og hjælpesomme

Søde og hjælpesomme. Glad for at træne i Energii :o)

21 avril 2026

Kære Louise,

Hvor er det bare en dejlig anmeldelse! Tusind tak for de søde ord. 💚

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe, så det betyder meget for os, at du kan mærke det. Vi er mindst lige så glade for at have dig i studiet!

Vi glæder os til at se dig til din næste træning.😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse hos Energii Pilates i…

Dårlig oplevelse hos Energii Pilates i Sydhavn.

Min veninde og jeg bookede en gratis prøvetime, hvor handsker blev nævnt, men ikke som et krav. 30 min inde i timen blev vi stoppet foran hele holdet og fik at vide, at vi enten skulle betale 200 kr. for handsker eller forlade timen med det samme.

Det var både pinligt og uprofessionelt – især midt i en gratis prøvetime. Hygiejne blev nævnt som grund, men udstyret blev ikke sprittet af mellem holdene.

Virkelig dårlig håndtering. Kan ikke anbefales.

21 avril 2026

Kære Fatima,

Mange tak for din feedback. Vi er virkelig ked af at høre, at din og din venindes første oplevelse hos os i Sydhavnen blev en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke den start, vi ønsker for vores nye medlemmer. 💚

Vi er kede af, hvis der er opstået en misforståelse omkring vores regler for udstyr. Dette oplyses i den velkomstmail, man modtager ved booking, hvor vi skriver, at både skridsikre handsker og strømper er et krav for at kunne deltage i træningen. Dette er afgørende for både sikkerheden og hygiejnen i vores studier.
Men man er meget velkommen til selv at medbringe udstyr, så man er forberedt hjemmefra.

Vi er dog meget kede af, hvis måden det blev kommunikeret på i salen, føltes ubehagelig – sådan skal det naturligvis ikke være, da vi altid ønsker en positiv og motiverende stemning på vores hold.

Vi har forsøgt at række ud til dig, for at få en snak om oplevelsen, men desværre uden held.
Vi vil rigtig gerne have lov til at rette op på jeres indtryk, så hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte vores kundeservice på [info@energii.dk], så vi kan hjælpe jer bedst muligt videre.😊

Vi håber meget at høre fra dig.

Energii reformer

Virkelig god træning i Energii reformer og fantastisk god service i administrationen.
Gode trænere og du kommer hele kroppen igennem på en sjov måde.

14 avril 2026

Kære Bettina,

Tusind tak for den fine anmeldelse! 💚
Det glæder os utrolig meget at høre, at du både er glad for selve træningen og den service, du får fra vores kundeservice.
Vi gør os umage for, at hele oplevelsen – fra man booker, til man sveder i centeret – skal være i top.😊

Vi glæder os til at træne med dig igen snart.

Vanvittig service

Vanvittig service, de er altid så behjælpelige. De svarer også mega hurtigt igen.

Alt i alt 10/10😊👍🏼

14 avril 2026

Kære Annette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 💚
Det betyder utrolig meget for os at høre, at du er glad for vores service. Vi gør altid vores allerbedste for at være hurtige på tasterne og hjælpe vores medlemmer godt på vej, så det er skønt at vide, at det gør en forskel for dig.

Tak for din anbefaling og fordi du spreder god energi – vi er så glade for at have dig med hos os😊

Til Maria og Ida på Amager

Jeg vil godt sige tak til særligt to trænere på Amager (Bryggen og Amager strand), som gang på gang bidrager med fantastisk energi, hårde træninger og god musik. Maria og Ida - tak for jer, og tak for at få os andre i bedre form❤️

Kære Sara,

Tusind tak for din utroligt søde anmeldelse! 💚 Det varmer helt ind i hjertet at læse din hilsen til Maria og Ida. Vi er så stolte af at have dem på vores team på Amager, og vi vil give dine fine ord videre til dem med det samme – det vil helt sikkert gøre deres dag endnu bedre!

Tak fordi du træner med os og bidrager til den gode stemning i studierne. Vi glæder os til at se dig til mange flere timer på Amager og på Bryggen😊

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og dygtige træner

Kære Betina,

Hvor er det dejligt at læse!💚
Tak fordi du tager dig tid til at rose vores instruktører og kundeservice.

Vi gør os altid umage for, at man føler sig i gode hænder hos os, så det er skønt at få bekræftet, at det lykkes.

Vi glæder os til masser af træning med dig.😊

Hilsen Energii

Noté 5 sur 5 étoiles

Energii har en fantastisk support

Energii har en fantastisk support. De svarer hurtigt og er mega forståelige. Dejligt at der stadig findes så klasse support!!

Kære Sidse,

Wow💚 Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi er så glade for, at du føler dig godt hjulpet.
God support er noget, vi prioriterer højt, så din feedback er det bedste skulderklap, vi kan få og vi sender den straks videre til teamet. 😊

Fantastisk træning

Gode træninger og gode instruktører

11 avril 2026

Kære Anja,

Tusind tak for de 5 stjerner! 💚

Det er fantastisk at høre, at du er glad for både træningen og vores instruktører. Vi elsker at dele den gode energi med dig i studiet!😊

Vi ses til næste træning!

Noté 5 sur 5 étoiles

Energii er bare et fedt sted at træne ……

Energii er bare et fedt sted at træne … og de er altid søde og hjælpsomme både instruktør og hos deres kundeservice.
Hilsen Mette

12 avril 2026

Kære Mette.

Hvor er det bare dejligt at læse💚
Mange tak for de søde ord. Vi elsker at have dig i studiet, og vi sender din fine feedback videre til både vores instruktører og kundeservice-teamet – de bliver så glade!😊

Vi ses snart til endnu en fed træning!

Fantastisk kundeservice

Grundet store forsinkelser med DSB nåede jeg desværre ikke min træning til tiden i dag. Jeg skrev til Energii’s kundeservice, som svarede indenfor en time og annullerede gebyret for for sent afbud. Kan kun anbefale Energii, både for gode træninger og fantastisk kundeservice.

7 avril 2026

Kære Maria,

Tusind tak for de fantastiske 💚💚💚💚💚
Vi er bare så glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt.

Dejligt at du er glad for både træningen og vores service – vi glæder os meget til at se dig til træning snart igen!😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus