Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har gået hos Energii i mange år og i forskellige centre, primært Hørsholm, Holte og nu Helsingør. Alle instruktørerne er virkelig dygtige, og timerne flyver afsted på den gode måde. Har varieret mit m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Energii. For mig har det været vigtigt at finde en træningsform, der både er effektiv og samtidig tager hensyn til min energi og mit niveau – og det føle... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten i at kunne benytte flere centre på forskellige lokationer. Det giver mig frihed til at træne, når det passer ind i min hverdag. Jeg træner på forskellige... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Studio Pilates
  2. Cours de remise en forme
  3. Centre de fitness
  4. Classe de fitness
  5. Coach particulier

Écrit par l'entreprise

Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 84 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

God træning og kundeservice

Udover at jeg er vild med deres træning, så er deres kundeservice også god!

7 avril 2026

Kære Alma,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!💚💚💚

Det gør os utrolig glade at høre, at du både er vild med selve træningen og har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør os altid umage for at skabe den bedste helhedsoplevelse for vores medlemmer, så det betyder meget, når det bliver bemærket.

Vi glæder os til at se dig i studiet igen snart!

Hilsen
Energii

Great support team

Great support team, very helpful, got a quick response and lead me to a solution in no time!

7 avril 2026

Dear Anamarija,

Thank you so much for the lovely feedback! 💚

We are thrilled to hear that you had such a great experience with our support team. We always strive to provide quick and helpful solutions, so it means the world to us to know that you felt well-guided and supported.

We’ll be sure to share your kind words with the whole team—they will be so happy to hear it!😊

Best regards,
Energii

Dejlig community

Dejlig community, professionelt

Hurtig og serviceminded kundeservice

6 avril 2026

Kære Rikke.

Tusind tak for din søde hilsen! 💚💚💚

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores community og har haft en god oplevelse med vores kundeservice.
Vi er utrolig glade for at have dig med!

Noté 1 sur 5 étoiles

"Gratis prøvetime" var vist bare et trick 😡

Jeg var til prøvetimen i dag men jeg skal betale 200 kr. Det synes jeg ikke er fair. Til en prøvetime burde der være nogle lånbare ghandsker. Det med "gratis prøvetime" er lidt af en fidus. Jeg er ret sur over det 😤.

1 avril 2026

Kære Isabel.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af, at du gik fra din prøvetime med en dårlig smag i munden, da vores mål altid er at give en fantastisk oplevelse i studiet.

Vi vil rigtig gerne præcisere, at selve træningen altid er 100% gratis til en prøvetime. I den velkomstmail, vi sender ud, informerer vi om, at det af hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager er et krav at bære både skridsikre strømper og handsker.

Vi har valgt ikke at have låne-udstyr af hensyn til hygiejnen, og derfor skal man enten medbringe sit eget eller købe det i studiet. Vi kan godt forstå, det føles som en uforudset udgift, hvis man har overset info i mailen, men udstyret er nu dit og kan bruges til alle dine fremtidige træninger hos os.💚

Du er meget velkommen til at række ud til vores kundeservice, så vi kan tage en dialog og hjælpe dig med din sag. Vi vil strække os langt for, at du får en god oplevelse hos os.

Vi håber, at du på trods af opstarten blev glad for selve træningen!😊

Virkelig god kunderservice

De var helt utroligt behjælpelig med at både sætte mit medlemskab ned til 4 gange om ugen, og igen op til 8 gange igen. Helt uden problemer.

29 mars 2026

Kære Mira,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os utrolig glade at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.💚💚💚

For os er det vigtigt, at din træning passer præcis til din hverdag – uanset om du har brug for at skrue lidt op eller ned for antallet af hold i en periode. Det skal være nemt og uden problemer, så du bare kan fokusere på den gode energi i centeret.

Vi glæder os meget til at se dig til masser af træning fremover!

Noté 5 sur 5 étoiles

I have been attending this Pilates…

I have been attending this Pilates reformer studio for a year, and the improvement in my body, strength, and posture has been remarkable. The instructors are professional and attentive, and the environment is both friendly and motivating.

27 mars 2026

Dear Gabriela,

Thank you so much for your wonderful review! 💚
It makes us incredibly proud to hear about the remarkable improvements in your strength and posture over the past year.

We are so happy that you feel at home in our environment and that our instructors have been able to support you on your journey. Your consistency and hard work are truly inspiring!😊

We look forward to many future workouts with you💚

Regards Energii

Top reformer oplevelse

Top reformer oplevelse! Stort udbud af centre og hold og alligevel en dejlig personlig service, når man kontakter dem via mail. Og en meget fin service ifht at skifte medlemskab ved fejlkøb, tak til god Energii :)

26 mars 2026

Kære Puk.

Tusind tak for din utrolig søde anmeldelse! Dine ord varmer virkelig💚

Vi er så glade for, at du nyder vores reformer-hold og det store udvalg, men det betyder næsten endnu mere for os at høre, at du føler dig set og hjulpet, når du skriver til os. Vi sidder altid klar til at løse de små "fejlkøb" eller spørgsmål med et smil, så du bare kan fokusere på din træning og din gode energi.

Vi glæder os meget til at se dig i centeret igen snart!💚😊

Skiftende instruktører

Fine faciliteter de fleste steder. Lidt for meget udskiftning af instruktører. Svært at være sikker på at få den instruktør man fungerer bedst med. Blevet lidt for store i forhold til at føle man "hører til"

24 mars 2026

Kære Ann,

Tusind tak for din ærlige feedback. Det betyder meget for os! 💚

Vi er glade for, at du nyder vores faciliteter. Hos Energii vægter vi netop et bredt udvalg af instruktører højt, da deres forskellige energier og faglige vinkler er med til at sikre variation og udvikling i din træning.

Vi er dog kede af, at du føler, vi er blevet "for store". Selvom vi vokser, er det vores klare mål at bevare den personlige atmosfære og det fællesskab, vi er bygget på. Vi tager dine ord med os i vores videre arbejde for at sikre, at alle føler, de hører til.

Vi håber at se dig til masser af god træning fremover!😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Sød og hurtig kundeservice.

23 mars 2026

Kære Tine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💚 Det gør os utrolig glade at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – vi sidder altid klar til at hjælpe med et smil.

Vi glæder os til at se dig i studiet igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten…

Jeg træner på forskellige tidspunkter og møder mange forskellige instruktører, som hver især bidrager med noget værdifuldt til min træning. Det skaber variation, udvikling og motivation.

Jeg kan klart anbefale Energii.

22 mars 2026

Kære MG,

Tusind tak for din flotte anbefaling! 💚

Det gør os utrolig glade at høre, at du nyder friheden ved vores mange centrer og finder masser af motivation i de forskellige instruktørers træningsstil. Det er netop den variation, vi elsker at skabe!

Vi glæder os til at se dig i et af vores centre igen snart.😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bestille prøvetimer og glæder…

Nemt at bestille prøvetimer og glæder mig nu bare til at komme igang.

19 mars 2026

Kære Ulla,

Hvor er det dejligt at høre! Vi er super glade for, at du er kommet godt fra start, og vi glæder os mindst lige så meget til at se dig i studiet. 💚

Rigtig god træning!

Noté 3 sur 5 étoiles

Dårlig musik, ellers rigtig godt

Fantastisk træning og enormt nemt at være medlem, da der er mange hold, lokationer og tidspunkter at vælge mellem. Gode og hjælpsomme instruktører, der sørger for god træning til hele kroppen.

Desværre er musikken indenfor det sidste halve års tid blevet dårlig. Førhen spillede instruktørerne gode sange, som gav motivation og højt humør til alle. I dag spiller de dog den samme pumpende, 'elevatormusik' der kører igen og igen. Det virker umiddelbart som en nem løsning for instruktørerne, så de bare kan sætte den samme playliste på hver gang, uden at tilpasse musikken til øvelserne. Dette går udover min og andres energi og motivation til træningen - det er ikke lige så sjovt som før.

Alt i alt et rigtigt godt sted, hvor jeg håber musikken vender tilbage til de gode sange man kender.

14 mars 2026

Kære Julie,

Hvor er det bare dejligt at læse, at du er glad for vores træning og instruktører! Det betyder alverden for os. 💚

Tusind tak, fordi du tager dig tid til at give os konstruktiv feedback omkring musikken. Det er så vigtigt for os at vide, når energien ikke er helt i top, så vi kan rette op på det. Vi vil mægtig gerne have den gode stemning og motivationen tilbage til 100%, så din feedback er vigtig😊

Vi glæder os meget til at se dig og give den gas sammen igen snart!

Dårlig musik, god træning

Jeg har generelt haft gode oplevelser med træningen hos Energii. Det fungerer rigtig godt, og man får en effektiv træning af hele kroppen.

Noget, der dog er blevet markant dårligere i løbet af det sidste år, er musikken. Tidligere blev der spillet rigtig musik (sange man kender), som gav energi og motivation under træningen. Nu er det i stedet ofte den samme slags “elevatoragtige” pumpede musik, som kører igen og igen. Det virker lidt som en nem løsning, hvor instruktøren bare sætter en standard-playliste på uden at tænke så meget over det. Resultatet er, at træningen føles mindre motiverende og mere monoton, hvilket er ærgerligt, fordi musik virkelig betyder meget for stemningen og energien på holdet.

Derudover er der et problem med ventilationen i særligt i Ny Kongensgade. Luften bliver meget tung, og der er også skimmelsvamp i vinduerne. Det bliver særligt slemt om sommeren, og allerede nu er det ikke rart at træne der, især efter at blæserne er blevet fjernet.

Jeg håber virkelig, at Energii vil tage både musik og indeklima mere seriøst, for selve træningen er god, og stedet har ellers stort potentiale.

14 mars 2026

Kære Christine,

Tusind tak for din ærlige og konstruktive feedback. Det glæder os utrolig meget, at du får en effektiv træning hos os – det er præcis det, vi stræber efter! 💚

Vi er dog rigtig kede af at høre, at både musikken og indeklimaet driller. Musikken skal være motoren, der giver det sidste gear, så din feedback er vigtig for os😊

Hvad angår ventilationen og dine observationer i Ny Kongensgade, så tager vi det meget seriøst. Det er vigtigt for os, at rammerne er i orden, så du kan trække vejret frit og føle dig godt tilpas, mens du sveder.

Tak fordi du hjælper os med at blive bedre. Vi glæder os til at se dig til en (forhåbentlig endnu bedre) træning snart!💚

Sød kundeservice

Sød kundeservice, som hjalp mig med at få indløst min prøvetime, også selvom jeg havde glemt at indeløse det indenfor 1 måned☺️Har efterfølgende været til reformer time i Roskilde centeret, hvilket var en helt igennem skøn oplevelse😊

26 février 2026

Kære Lærke.

Hvor er det bare en dejlig anmeldelse at læse – tusind tak for de fine ord!💚💚

Det glæder os helt vildt, at vi kunne hjælpe dig med din prøvetime, og vi er bare så glade for, at din oplevelse i Roskilde-centret var helt i top. Det er lige præcis den følelse, vi ønsker, vores medlemmer skal gå fra træningen med.

Vi glæder os meget til at se dig i centeret igen snart!😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun oplevet god og hurtig hjælp…

Jeg har kun oplevet god og hurtig hjælp til de spørgsmål jeg har haft.
Træningen er god, og søde instruktører :))

23 février 2026

Kære Annica,

Sikke en fantastisk feedback, tak!💚
Vi er så glade for, at du får hurtig hjælp til dine spørgsmål og nyder træningen hos os. Det er medlemmer som dig, der gør det sjovt at gå på arbejde.
Vi ses til næste træning😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig svar på mail fra kundeservice og…

Hurtig svar på mail fra kundeservice og hjælp på mit problem.

23 février 2026

Kære Ulrikke,

Hvor er det skønt at høre!💚
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi elsker at hjælpe, og det er fantastisk at vide, at vi fik løst dit problem hurtigt.😊

God support

Hurtig ændring af startdato for årsabonnement, efter online bestilling.

16 février 2026

Kære Bettina,

Tusind tak for de 5 stjerner! 💚💚
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre med dit årskort.
Rigtig god fornøjelse med træningen.

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice! de var hurtige til at svare på min mail og meget hjælpsomme😊

17 février 2026

Kære Emma,

Tusind tak for din fine anmeldelse!💚💚

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt videre. Vi sætter stor pris på de pæne ord og glæder os til at hjælpe dig en anden gang. 😊

Eminent kundeservice

Super sødt staff og klasse sted

17 février 2026

Kære Jacob,

Tusind tak for de pæne ord💚 - Det betyder meget for os.

Vi glæder os til at se dig igen snart!

Hurtig og tilfredsstillende hjælp

Hurtig og tilfredsstillende hjælp. Meget sød og venlig

5 février 2026

Kære Cathrine,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de søde ord! 💚

Det glæder os utrolig meget at høre, at du har fået en god og hurtig hjælp – det er lige præcis sådan, det skal være. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse her på Trustpilot.

Vi glæder os til at se dig til træning igen snart💚😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus