Har gået hos Energii i mange år og i forskellige centre, primært Hørsholm, Holte og nu Helsingør. Alle instruktørerne er virkelig dygtige, og timerne flyver afsted på den gode måde. Har varieret mit m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Energii. For mig har det været vigtigt at finde en træningsform, der både er effektiv og samtidig tager hensyn til min energi og mit niveau – og det føle... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten i at kunne benytte flere centre på forskellige lokationer. Det giver mig frihed til at træne, når det passer ind i min hverdag. Jeg træner på forskellige... Voir plus
L'entreprise a répondu
Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.
Bernhard Bangs Allé 31, 2000, Frederiksberg, Danemark
A répondu à 84 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Udover at jeg er vild med deres træning, så er deres kundeservice også god!

Réponse de Energii
Great support team, very helpful, got a quick response and lead me to a solution in no time!

Dejlig community, professionelt
Hurtig og serviceminded kundeservice

Réponse de Energii
Jeg var til prøvetimen i dag men jeg skal betale 200 kr. Det synes jeg ikke er fair. Til en prøvetime burde der være nogle lånbare ghandsker. Det med "gratis prøvetime" er lidt af en fidus. Jeg er ret sur over det 😤.

Réponse de Energii
De var helt utroligt behjælpelig med at både sætte mit medlemskab ned til 4 gange om ugen, og igen op til 8 gange igen. Helt uden problemer.

Réponse de Energii
I have been attending this Pilates reformer studio for a year, and the improvement in my body, strength, and posture has been remarkable. The instructors are professional and attentive, and the environment is both friendly and motivating.

Réponse de Energii
Top reformer oplevelse! Stort udbud af centre og hold og alligevel en dejlig personlig service, når man kontakter dem via mail. Og en meget fin service ifht at skifte medlemskab ved fejlkøb, tak til god Energii :)

Réponse de Energii
Fine faciliteter de fleste steder. Lidt for meget udskiftning af instruktører. Svært at være sikker på at få den instruktør man fungerer bedst med. Blevet lidt for store i forhold til at føle man "hører til"

Réponse de Energii
Jeg træner på forskellige tidspunkter og møder mange forskellige instruktører, som hver især bidrager med noget værdifuldt til min træning. Det skaber variation, udvikling og motivation.
Jeg kan klart anbefale Energii.

Réponse de Energii
Nemt at bestille prøvetimer og glæder mig nu bare til at komme igang.

Réponse de Energii
Fantastisk træning og enormt nemt at være medlem, da der er mange hold, lokationer og tidspunkter at vælge mellem. Gode og hjælpsomme instruktører, der sørger for god træning til hele kroppen.
Desværre er musikken indenfor det sidste halve års tid blevet dårlig. Førhen spillede instruktørerne gode sange, som gav motivation og højt humør til alle. I dag spiller de dog den samme pumpende, 'elevatormusik' der kører igen og igen. Det virker umiddelbart som en nem løsning for instruktørerne, så de bare kan sætte den samme playliste på hver gang, uden at tilpasse musikken til øvelserne. Dette går udover min og andres energi og motivation til træningen - det er ikke lige så sjovt som før.
Alt i alt et rigtigt godt sted, hvor jeg håber musikken vender tilbage til de gode sange man kender.

Réponse de Energii
Jeg har generelt haft gode oplevelser med træningen hos Energii. Det fungerer rigtig godt, og man får en effektiv træning af hele kroppen.
Noget, der dog er blevet markant dårligere i løbet af det sidste år, er musikken. Tidligere blev der spillet rigtig musik (sange man kender), som gav energi og motivation under træningen. Nu er det i stedet ofte den samme slags “elevatoragtige” pumpede musik, som kører igen og igen. Det virker lidt som en nem løsning, hvor instruktøren bare sætter en standard-playliste på uden at tænke så meget over det. Resultatet er, at træningen føles mindre motiverende og mere monoton, hvilket er ærgerligt, fordi musik virkelig betyder meget for stemningen og energien på holdet.
Derudover er der et problem med ventilationen i særligt i Ny Kongensgade. Luften bliver meget tung, og der er også skimmelsvamp i vinduerne. Det bliver særligt slemt om sommeren, og allerede nu er det ikke rart at træne der, især efter at blæserne er blevet fjernet.
Jeg håber virkelig, at Energii vil tage både musik og indeklima mere seriøst, for selve træningen er god, og stedet har ellers stort potentiale.

Réponse de Energii
Sød kundeservice, som hjalp mig med at få indløst min prøvetime, også selvom jeg havde glemt at indeløse det indenfor 1 måned☺️Har efterfølgende været til reformer time i Roskilde centeret, hvilket var en helt igennem skøn oplevelse😊

Réponse de Energii
Jeg har kun oplevet god og hurtig hjælp til de spørgsmål jeg har haft.
Træningen er god, og søde instruktører :))

Réponse de Energii
Hurtig svar på mail fra kundeservice og hjælp på mit problem.

Réponse de Energii
Hurtig ændring af startdato for årsabonnement, efter online bestilling.

Réponse de Energii
Rigtig god kundeservice! de var hurtige til at svare på min mail og meget hjælpsomme😊

Réponse de Energii
Hurtig og tilfredsstillende hjælp. Meget sød og venlig