[jo:ga] Avis 729

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg blev tilmeldt i den periode med tilbud , og hermed melder jeg ud 6 dage efter og tænker ikke mere over det da jeg er udmeldt Jeg får så en regning på 650kr efter den periode hvilket er ret mærk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de yoga
  2. Studio de yoga

Écrit par l'entreprise

[jo:ga] er for dig, der vil træne effektivt, styrke din krop og skabe balance og ro i dit sind. I [jo:ga] har vi først og fremmest fokus på selve træningen og på at gøre den så tilgængelig som mulig ved at tilbyde mange hold tæt på dig. For os er det vigtigt, at vi er et uformelt sted at være. Hos [jo:ga] falder du hurtigt til, og det er let at deltage i undervisningen – om det er din første yogatime eller om du har dyrket yoga hele dit liv, så er det bare at rulle måtten ud og komme i gang. Vores studios indgyder ro og rummelighed, og indretningen er skabt med tanken om, at der skal foregå en effektiv træning, og at det skal være et behageligt sted at være. Vi træner hårdt og effektivt i et hyggeligt fællesskab. Vi kan godt lide at nørde teknikken, og det er vigtigt for os, at du ses og guides af vores dygtige trænere, så din træning bliver så optimal som mulig. Vores mål er, at du går fra timen smidigere, gladere og stærkere. Og jo bedre du føler, at træningen har været for dig og din krop, jo gladere bliver vi. Vi får ganske enkelt et kick ud af at give dig en god og effektiv yoga-træning på hold. Velkommen hos [jo:ga]

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Elsker det!

Elsker det!! Måske jeg engang kan komme videre til power og fit 😬💪

29 avril 2026

Hej Jette.
Fedt at høre – og vi er sikre på, at du nok skal være klar til power og fit en dag! :-)

Venligst,

Super yogasted

Super yogasted! Har gået hos jo:ga i snart mange år og er bare mega-glad for det!

29 avril 2026

Hej Emilie.
Hvor er det dejligt at høre! :-)
Ekstra fedt, at du har været med så længe – det betyder virkelig meget for os!

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har tilmeldt mig en ‘gratis’…

Jeg har tilmeldt mig en ‘gratis’ prøveperiode hos Joga d 30/3, hvor jeg så får en bekræftelse på mail fra Arca. Jeg får herefter adgang til Joga app’en og booker mig på et hold - kort efter kan min veninde ikke længere se mig på app’en, jeg kan heller ikke booke mig på nye hold og de hold jeg havde booket mig på er slettede fra min oversigt. Jeg sletter app’en og geninstallere, men nu kan jeg slet ikke få adgang til app’en med min mail og kode - så jeg prøver at nulstille min kode, men får aldrig tilsendt en mail med nulstillingslink. Løbende har jeg forsøgt at skrive adskillige mails til både Joga og Arca, men får intet svar. Har stadig den dag i dag ikke hørt tilbage fra jer. Har ikke været på et eneste hold og ved ikke engang om jeg er registreret som medlem og om I trækker det fulde beløb for den måned som prøveperioden betingede? Min veninde har skrevet til jer på mail ang. studiekort/studiemedlemskab, som I har svaret på - jeg har stadig intet hørt på mine 5-7 mails. Hvad foregår der? Der er intet telefonnummer jeg kan kontakte jer på og jeg kan heller ikke henvende mig til et kontor.

23 avril 2026

Hej!
Tak for din besked – og vi er virkelig kede af at høre om dit forløb. Det lyder både frustrerende og forvirrende, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Det du beskriver med app-adgang og manglende mails, hænger desværre sammen med et aktuelt problem hos os, hvor mange af vores svar ikke når frem grundet en opdatering i Outlook. Det er vi i gang med at få løst, men det har desværre påvirket flere henvendelser – herunder din.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at du skal have hjælp. Vi sørger for at få gennemgået din sag, sikre at du ikke bliver opkrævet for noget, du ikke har haft mulighed for at bruge, og få det hele afsluttet korrekt.

Du må meget gerne skrive til os igen, så vi kan få direkte kontakt og løst det hurtigst muligt. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Plenty of lessons for all the levels

Plenty of lessons for all the levels, from yin yoga to vinyasa practice and more with Hot yoga practices and pilates reformer. Recommended!

22 avril 2026

Hi Susanna.
Love to hear that!
Great that you’re enjoying the variety of classes across different levels – from yin to more dynamic sessions. Thanks for the recommendation! 🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun tale varmt om JO:GA og…

Jeg kan kun tale varmt om JO:GA og deres kundeservice! Som en person der af natur, er glemsom, har JO:GA’s kundeservice altid kunne hjælpe med at rette status for indmelding af hold, hvis jeg har glemt at tjekke ind, eller at der er sket en teknisk fejl. De er empatiske og man føler rent faktisk at man skriver med et menneske! Tak for god service!

14 avril 2026

Hej Emma.
Det er virkelig skønt at læse – tusind tak for de varme ord! 😊 Vi er glade for, at du oplever både forståelse og fleksibilitet, når hverdagen (eller teknikken) driller lidt. Og fedt, at det føles menneskeligt – det er præcis det, vi går efter. :-)

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Super dygtige YOGA instruktører. Jeg har været tilknyttet falkoner og H.C Ørstedsvej. Det var meningen jeg blot ville prøve stedet i en periode, mens mit fitnesscenter var under ombygning, det blev til mere end et år i Jo:ga. Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle stoppe træning i mit gamle fitnesscenter, hvor jeg har trænet i mere end 20 år. Servicen hos Joga er også fantastisk, der bliver svaret lyn hurtigt. Tak Joga ❤️

1 avril 2026

Hej Michela.
Wow – sikke en anbefaling, tusind tak!:-) Det betyder virkelig meget at høre, at du endte med at blive hos os så længe, og at både undervisningen og servicen har levet op til dine forventninger 🙏

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg blev tilmeldt i den periode med…

Jeg får så en regning på 650kr efter den periode hvilket er ret mærkeligt fordi jeg er blevet udmeldt
Det syns jeg er for dårligt , især som studerende at der bliver trukket 650 kr og ødelægger hele økonomien og nu tanken om hvordan resten af måneden skal se ud

7 avril 2026

Hej Lydia.
Det lyder selvfølgelig ikke som en god oplevelse, og det vil vi rigtig gerne kigge nærmere på.

Du må meget gerne kontakte os på mail, så vi kan gennemgå din sag og se, hvad der er sket – og selvfølgelig finde en løsning sammen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Vær m e g e t opmærksom! ...

Ved (forsøg på) indmeldelse (selvfølgelig online, da joga ikke er kontaktbar på anden måde ... går man til et center henvises der til onlinekontakt ...) - kræves CPR-nr - endda oplyst direkte på nettet ! Indmeldelse kan ikke ske uden...
CPR er en af de mest indgribende oplysninger, så kravet er ekstra stramt. Derfor dataminimering.
Synes det er en for personfølsom oplysning til at oplyse 'åbent online'. Skriver derfor mail til dem vedr dette og får meget venligt formuleret svar der, når man holder skarpt øje på ordene, kan 'oversættes' til at mit CPR er 'nice-to-have, og ikke lovmæssigt need-to-have': "Vi anmoder om dit personnummer, da dit medlemskab er personligt og dit unikke CPR-nr, gør at vi sikre at medlemskabet kun tilhører dig. (hvilket også kan sikres på anden vis!)
Det sikrer både at når du indmelder dig i Arca (?), tjekker systemet om du allerede har/har haft et medlemskab hos os.(kan også nemt sikres på anden vis!) Således er vi sikre på, at du ikke kan oprettes dobbelt i vores system (så kan man finde et andet system og ikke bruge personfølsom oplysning til at 'pleje' dette system)- og bibeholder dine totale træninger, såfremt du har opsagt et medlemskab som du senere aktiverer igen :-). (at 'betale' med risiko for offentliggørelse af CPR, for at kunne se EVENTUELLE tidligere træninger !!! - come on. Og hvis jeg ikke har være medlem tidligere, har jeg jo ikke behov for at se dette!)
Ydermere skal vi bruge dit personnummer, i tilfælde af at din vi (?) mod forventing, skulle overdrage en betalingssag til Collectia vores inkassofirma.(gisp! - man er mistænkt på forhånd, joga er fra start mistænksomme eller har haft en hel del dårlige kunder, som efterfølgende skal give det mest indgribende for?) - Har til dette skrevet til joga, at det er en plausibel forklaring på EN PRAKTISK FORDEL FOR joga, men ikke en nødvendighed. Cpr kan blot gøre det ‘lettere’ for dem. Der kunne bruges e-mail, telefon-nr, medlems-ID, betalingskort, så der ikke laves dette ‘overkill’.
Mange systemer håndterer dette uden cpr, da dette ikke påkrævet for at sende en sag til inkasso. Dér kan arbejdes med navn, adresse og fødselsdato. "
Derud over spørger jeg om
- er siden krypteret korrekt (https)?
- hvordan opbevares CPR?
- hvem har adgang?
- hvor længe gemmes det?"

.... har ikke fået svar på dette !

Ifgl. GDPR og databeskyttelsesloven bør CPR kun indsamles, hvis det er nødvendigt for formålet, og når det er nødvendigt og sagligt begrundet, dvs LOVKRAV ! (bank, sundhedsvæsnet ...). Det er tvivlsomt, om deres krav lever op til nødvendighedsprincippet ved første henvendelse om indmeldelse. Samtykke er kun gyldigt hvis det er frivilligt - så, hvis medlemsskab kun kan gives ved at oplyse CPR, er samtykket ofte ikke reelt frivilligt.

Det er ikke ulovligt for joga at bede om CPR - men det er ikke nødvendigt at kræve det som betingelse, hvis det ikke er nødvendigt.
Følgen i denne problematik er for mig, at så er det IKKE her jeg tager medlemsskab!
Pas meget på med HVORFOR et firma kræver det mest personfølsomme oplyst for et medlemsskab - hos joga er jeg ikke tryg ved argumenterne...
- det lyder ellers på gode anmeldelser som om det kunne være et ok sted at træne ...

27 mars 2026

Hej SH,

Vi skylder dig et svar her.

Vi fik svaret dig på mail og håber det gav dig lyst til at prøve os. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive direkte til mig eller tage fat i vores medlemsservice.

De bedste hilsner
Klaus,

Hurtig og effektiv hjælp

Hurtig og effektiv hjælp - altid meget venlige til at imødekomme udfordringer og spørgsmål

26 mars 2026

Hej Camilla.
Tak for de pæne ord – dejligt at høre, at du får hurtig og venlig hjælp, når der opstår spørgsmål! :-)

Amazing customer service

Amazing customer service! Had some issues with seeing the reformer classes and Patrick was very quick to answer and solved the issue.

26 mars 2026

Hi Cristina.
Amazing to hear – thank you! 😊 Great that Patrick could jump in quickly and get it sorted for you 🙌

Bedste kundeservice EVER

Bedste kundeservice EVER! efter en pause er jeg tilbage i folden hos Jo:ga. Kunne ikke rigtig få min app til at virker igen, efter pause.... men er blevet hjulpet i hoved og bib... er så tilfreds og så glad for at være tilbage i yoga med J ;-) familien

24 mars 2026

Hej Mette.
Haha, det er så fedt at læse 😄 Velkommen tilbage i Joga-familien! Dejligt at høre, at vi fik styr på appen – og endnu bedre at have dig tilbage på holdene igen 🙌

Imødekommende service

Hurtigt svar, imødekommendes og forstånde løsning.
Tak for det

17 mars 2026

Hej Ida.
Det er vi virkelig glade for at høre 😊 Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og dejligt, at du oplevede både hurtig og forstående hjælp!

Kundeservice i top

Havde brug for at sætte mit abonnement i bero grundet graviditet og de var så søde at hjælpe med dette, dejlig lang bero tid. Da jeg desværre ikke kunne starte op igen da mit bero af abonnement udløb, og de havde trukket betaling for næste kontingent, var deres kundeservice så søde og hurtige til at hjælpe igen. Fik pengene retur og en forlænget bero. Super skøn og effektiv service der gør man ikke føler noget Press for at skulle afmelde abonnementer eller noget ift fx. en graviditet eller skader.
Tak til jer Jo:ga

10 mars 2026

Hej Amalie.
Hvor er det dejligt at høre – og stort tillykke! :-)
Tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder meget for os, at du har følt dig tryg og godt hjulpet hele vejen igennem, også når livet ændrer planer.

Vi ønsker dig alt det bedste, og du er selvfølgelig altid velkommen tilbage.

fast and kind answer

20 mars 2026

Hi Marina.
Short and sweet – just how we like it 😊
Thanks for your kind words, we’re glad we could help!

Hurtigt

Hurtigt, personligt og høfligt svar fra kundeservice. De kunne sagtens hjælpe mig med min forespørgsel.
Generelt er JOGA et virkelig godt yoga center med rigtig gode undervisere.

11 mars 2026

Hej Julie.
Hvor er det dejligt at høre – tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at kundeservice kunne hjælpe dig hurtigt, og at du også har gode oplevelser med underviserne i studiet 😊

Great classes

Great classes, and customer service is always ready to help quickly with all the questions :)

3 mars 2026

Hi Martina.
So great to hear! 😊 We're really happy that you're enjoying the classes and that our customer service has been helpful when questions come up. Thanks for sharing your experience!

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg synes virkelig det er noget…

Jeg synes virkelig det er noget bondefangeri at man skal vente så længe som muligt med at melde sig ind når man ser tilbuddene på nettet. De skifter hver uge først 200, så 149, ugen efter kun 49 og nu er vi nede på 10 kr for et abonnement månedligt frem til maj. Jeg var jo så en af dem der var så dum at melde mig til da det kostede 149 for så 3 dage senere at føle mig lidt taget i r…. Jeg skrev til kundeservice i håb om at de kunne se det fra forbrugerens side men fik her bare et svar om at det er et årshjul som de ikke kan gøre noget ved.
Så et godt råd til alle er at vente med at købe til den når ned på 9-10 kr! Så kan i være sikre på at få et af de bedste tilbud.

18 février 2026

Hej Jena.
Tak for dit review her på Trustpilot, vi er frygtelig kede af din oplevelse, og jeg vil meget gerne se om jeg kan hjælpe.

Gider du sende mig en mail til kontor@joga.dk, så skal jeg nok vende tilbage hurtigst muligt. :-)

Vi håber på at høre fra dig.

Super kundeservice

Hurtig og imødekommende service. Mine spørgsmål blev besvaret og problemet løst med det samme. Dejligt!

24 février 2026

Hej Ulla.
Dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp og en løsning med det samme – sådan skal det være.
Tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Very quick response great service

Great service

21 février 2026

Hi Ilias!
Thank you so much for the 5 stars! 🙌 We’re happy to hear you had a great service experience with us 😊

Team Joga

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og venlig og forstående

18 février 2026

Hej! :-)
Tusind tak for de 5 stjerner 😊 Dejligt at høre, at du oplever os som venlige, forstående og hjælpsomme 🙌

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus