1. Société d'énergie solaire
  2. Solutions et équipement énergétiques
  3. Fournisseur d'énergie
  4. Fournisseur d'énergie verte
  5. Centrale électrique

EnergyLovers is een energiedienstverlener die gezinnen volledig ontzorgt op het gebied van zonnepanelen, thuisbatterijen en energiebesparing. Wij geloven dat duurzame energie toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom werken we zonder startkost en met vaste, transparante tarieven zodat onze klanten meteen kunnen besparen. Elke klant krijgt een persoonlijke contactpersoon die meedenkt, begeleidt en elke maand opnieuw onderhandelt bij energieleveranciers om de beste prijs te garanderen. Geen ingewikkelde contracten, geen verborgen kosten en geen jaarlijkse afrekening meer — enkel betalen voor wat je écht verbruikt. Bij EnergyLovers staan vertrouwen, eenvoud en klantvriendelijkheid centraal. Wij nemen je energiestress uit handen, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is.

4,1

Bien

Vincent heeft me heel goed geholpen en…

Vincent heeft me heel goed geholpen en vooral heel goed uitleg gegeven. Hij is langs geweest zoals afgesproken. Nu wachten op de installatie
Dank je wel voor je professionele hulp en vooral voor de eerlijkheid Vincent!

25 février 2026

Réponse : EnergyLovers

Dankuwel Nora, het was fijn om u te helpen!

Vincent heeft mij uitstekend geholpen

Vincent heeft mij uitstekend geholpen. Ik had vooraf geen enkele kennis over energie of zonnepanelen, maar alles werd duidelijk en geduldig uitgelegd. Dankzij zijn begeleiding voelde ik mij meteen gerustgesteld. Enorm bedankt voor de professionele en eerlijke hulp. Absoluut een aanrader! Groejtes Aisha

6 janvier 2026

Professioneel ondersteuning!

Zeer behulpzaam en duidelijke uitleg. Ze zijn direct, snel en voegen hun daad bij het woord. Fijn zaken doen. 👍

6 décembre 2025

Réponse : EnergyLovers

Dankuwel Kwinten, het was fijn om u te helpen!

De communicatie verliep heel vlot

De communicatie verliep heel vlot. Eerst een duidelijk videogesprek waarin alles werd uitgelegd, en daarna kwamen ze snel bij me langs om de inschrijving te vervolledigen. De datum van de installatie staat nu gepland.👍

23 novembre 2025

Réponse : EnergyLovers

Dankuwel Marie, het was fijn om u te helpen!

Ik stond in eerste instantie een beetje…

Ik stond in eerste instantie een beetje sceptisch tegenover het idee van gratis zonnepanelen. Het eerste online gesprek heeft mij echter zeer gerust gesteld omdat het niet gratis was. Het bezoek bij ons thuis was enkel een bevestiging van mijn eerste indruk. Als nu de plaatsing van de panelen en batterij nog vlekkeloos verloopt is het voor mij een dikke 10 waard

2 novembre 2025

Réponse : EnergyLovers

Dankuwel Kim, het was fijn om u te helpen!