Ergosport.dk ApSAvis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Da vi klagede over kvaliteten på Berserkir liggeunderlag, som er virkelig ringe, hørte vi ingenting og har stadig ikke hørt fra dem. De har solgt et afsindigt dårligt produkt og tør ikke stå ved det.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ved forespørgsel på et af deres liggeunderlag, var de noget i tvivl om produktet - og linjen blev pludselig tavs.. Efter nogen tid var der igen hul igennem. Vedkommende havde været på lageret og tj... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

En yogamåtte i elendig kvalitet. Pengene blev trukket meget hurtigt, men modtog først min ordre efter 1,5 uge. Ved forsøg på kontakt via kundeservice var emailadresse slettet på hjemmesiden og telef... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ergosport kom til at lave en lagerfejl og fremsendt et forkert liggeunderlag. Jeg kontaktede dem via deres RMA formular på deres webside. Et par dage efter får jeg denne mail: Hej Brian,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness
  2. Vente d'équipement de fitness en gros
  3. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
  4. Grossiste en accessoires de sport

Écrit par l'entreprise

ErgoSport.dk er online-universets svar på fitness- & sports fanatikere. ErgoSport er drevet af sports og fitness enthusiaster, hvorfor du altid er sikret kompetent rådgivning, og produkter der er testet af rigtig sportsfolk!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Over en uge og stadig ikke modtaget…

Over en uge og stadig ikke modtaget nogen vare.
Og kan ikke komme i kontakt med dem.
Fik tilsendt ny pakke efter henvendelsen.
Men synes stadig det er dårligt at man ikke kan svare tilbage på mail bekræftelse, eller andre mails man får fra Ergosport.

21 février 2022

Réponse de Ergosport.dk ApS

Hej Jens, det er selvfølgelig beklageligt. Jeg kan se at den er afsendt men den er gået i stå ved DAO. Kontakt os gerne via ergosport.dk/RMA, så vil kundeservice hjælpe dig videre herfra :) Vores mails kan ikke besvares, de skal sendes ind via kontaktformularen, dette er blot en sikkerhed for at alle jeres henvendelser kommer samme sted hen så vi er sikre på at få besvaret dem.

Noté 1 sur 5 étoiles

der mangler batterier til headlig i min…

der mangler batterier til headlig i min pakke nr.00057151271069145828
det er ikke godt

8 février 2022

Réponse de Ergosport.dk ApS

Hej Lasse, der medfølger ikke batterier til pandelampen. Det fremgår også tydeligt på produktsiden at de ikke medfølger.

Noté 4 sur 5 étoiles

Savner noget info om anvendelse af…

Savner noget info om anvendelse af produktet ellers hurtig levering

8 février 2022

Hej Keld,
Vi er glad for at du synes leveringen har været hurtig. Hvis du synes du manglede noget information må du meget gerne kontakte os via ergosport.dk/RMA; så vil vi kigge på det :-)

Meget hurtig levering

22 janvier 2022

Hej Pia,
Vi er glade for at du har været tilfreds med vores levering :-) Vi håber at du bliver glad for dit produkt fa os!

Gode priser

Gode priser, og super hurtig levering!!

21 janvier 2022

Hej Monica,
Vi er glad for at du har været tilfreds med vores priser og levering :-) Vi håber at du bliver glad for dit produkt!

Hej Josif,
Det er meget beklageligt. Kontakt gerne vores kundeservice via ergosport.dk/RMA, så vil kundeservice hjælpe dig med at få den rette vare :-)

Dejligt sted at handle

Det helt sikkert ikk sidste gang at jeg bruger jer waow en service at ens vare er fremme inden for 2 dage nu glæder jeg mig til min hjemme træning og så er der oven i købet flot brusere med om hvad du kan lave med dem😀👍

15 janvier 2022

Hej Isabel,
Tak for din anmeldelse :-) Vi håber at du bliver glad for dine varer fra os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Varen er ikke afprøvet endnu, købte et ligge underlag.

14 janvier 2022

Hej Trine,
Tak for din anmeldelse :-) Vi håber at du bliver glad for dit liggeunderlag!

Vaks levering

Vaks levering, godt produkt der svarer til vores forventning.

11 janvier 2022

Hej Rita,
Tak for din anmeldelse :-) Vi håber at du bliver glad for dit produkt fra os!

Ingen hjælp fra kundeservice

Havde bestilt en massagepistol med 30 hastigheder. Fik tilsendt nummeret billigere med 20 hastigheder og der er ingen kundeservice man kan ringe til! Så skal man igennem deres hjemmeside udfylde en formular som kan tage op til 5 dage at få svar på - hvis man altså har indsendt det rigtige, ellers svarer de slet ikke. Så deres fejl er kundens problem, for at få fikset. Venter stadig spændt på svar fra min ‘returnerings formular’ 🤥

11 janvier 2022

Hej Amalie,
Der er desværre sket en pakkefejl da din ordre blev håndteret. Vi har besvaret din mail og tilsendt dig en label til det forkert modtagne produkt :-) Vi sender dig selvfølgelig det rette produkt og vi håber at du bliver glad for din Massagepistol Pro!

Køb aldrig gaver her

Køb aldrig gaver her. Jeg købte julegave midt i december, som vedkommende fik to af. Der er kun 14 dages returret, så man skulle sende den juleaften for at nå det.Ydermere skulle ham jeg gav gaven betale 130 kr i fragt frem og tilbage, fordi man bad ham sende det tilbage for at fortælle, den ikke kunne retuneres og så skulle han igen selv betale fragt for at få sin gave tilbage. Så jeg har givet en gave, som modtageren ikke kan bruge, men har betalt 130 kr for.
Køber aldrig her igen.

7 janvier 2022
Avis spontané

Hej Lone,
Vi beklager hvis din oplevelse ved at handle hos os ikke har været god. Vi har dog altid kun 14 dages returret som også fremgår af vores handelsbetingelser, men tilbyder til gengæld altid 365 dages bytteret. Derfor kunne julegaver købt tidligere ikke returneres kun ombyttes.

Perfekt

Perfekt, hurtig og effektiv.

5 janvier 2022

Hej Helene,
Vi er glade for at du har været tilfreds med din handel hos os! Vi håber du bliver gad for dit produkt :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt for lang leveringstid..

Alt for lang leveringstid... stadig ikke modtaget pakken..

21 décembre 2021

Hej Mette,
Vi beklager den lange ventetid. Din ordre kom fra fjernlager hvor på der er 1-14 hverdages levering, dette fremgår også altid på produktsiden. Du modtog pakken efter 10 hverdage og inden jul, så vi håber trods alt at du blev glad for varen :-)

Super service 😊

18 décembre 2021

Hej Vibeke,
Vi er glad for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os :-)

Hurtig levering 🙂

14 décembre 2021

Hej Chano,
Vi er glad for at du har fået din vare tilsendt hurtigt. Jeg håber at du er glad for din ordre :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus