Espresso International » Sweden Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Jag fick paketet levererat på kvällen till en jobbadress så ingen var där. Och posten lämnade inte in till något inlämningsställe. Men espresso international hjälpte mig och la en ny beställning som s... Voir plus

Ordered late Wednesday evening, and they shipped the package early Thursday morning. The coffee was at my door by Saturday (Sweden) ! Huge praise for listing the roast dates on their website. All... Voir plus

Har letat efter specifika kaffesorter som varit slut länge i Sverige (ca 6 mån). Men här på Espresso International, fanns allt och lite till. Snabb leverans och lite gratis smakprover gjorde mig extra... Voir plus

De har alltid snabba leveranser. Och jag får leveransen ända fram till min dörr och i och med att jag köper tio paket så är det gratis frakt. Kan det bli bättre? Ja, det är när man tar sin första kopp... Voir plus

1. Grossiste en café
  2. Boutique de café
  3. Magasin de café

À propos de Espresso International » Sweden

Vi har de bästa ☕ Espressomärkena!
Det här värdesätter vi ❤:
✓ Garanti på färskhet

Excellent

TrustScore 5 sur 5

169 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Trevlig och snabb

Trevlig och snabb! Bra priser

3 janvier 2025

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack, Christine! Vi är glada att du haft en trevlig och snabb upplevelse. Hoppas få se dig igen snart!

Jättefina espressokoppar och snabb…

Jättefina espressokoppar och snabb leverans

18 décembre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din fina recension, Joakim! Vi är glada att du är nöjd med både espressokopparna och leveransen. Hoppas att vi får serva dig igen snart! 😊

Snabbt

Bra varor, lätt att beställa och levereras snabbt. Helnöjd.

23 décembre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Tomas Krantz! Vi är glada att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen. Hoppas vi får möjlighet att leverera till dig igen snart! 😊

Dålig uppdatering av spårningen…

Dålig uppdatering av spårningen initialt men det gick fort på slutet😊

16 décembre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Matskund! Vi beklagar att spårningen inte var tillfredsställande i början, men vi är glada att din leverans ändå kom snabbt fram. Vi tar din feedback på allvar och jobbar på att förbättra spårningen för framtida beställningar.

Snabb leverans med trevliga…

Snabb leverans med trevliga överraskningar i paketet. Stort sortiment.

16 décembre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Juha! Vi är glada att du uppskattar vår snabba leverans och vårt sortiment. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!

Bra sortiment men haltande teknik

Bra sortiment, men många varor ofta slutsålda och - efter flera år, fungerar det fortfarande inte att som företag handla momsfritt.

12 décembre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din feedback, Phille! Vi är glada att höra att du gillar vårt sortiment. Vi beklagar problemen med tillgänglighet och momsfria köp för företag. Vi jobbar på att förbättra dessa delar, och din input är värdefull för oss.

Very good

Very good, with the exception that shipping is too expensive to Sweden. I personally don’t need it delivered to my door

3 décembre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Thank you for your feedback, Daniel! We're glad to hear you enjoyed the products. We understand your concern about shipping costs, and we appreciate your input. We'll keep working to improve our services!

Bra produkter och snabb leverans

Bra produkter och snabb leverans

28 novembre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med våra produkter och den snabba leveransen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! 😊

Snabbt och enkelt

21 octobre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du hade en snabb och enkel upplevelse.

Outstanding experience 🙌

Outstanding experience 🙌. Thanks

11 octobre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Thank you for your kind review, Cristian! 🙌 We’re delighted that you had an outstanding experience with us. Looking forward to serving you again soon!

Best regards,
The Espresso International Team

Kaffet är toppen och servicen snabb men…

Kaffet är toppen och servicen snabb men det som drar ned betyget är att Postnord sköter utleverans i Sverige och den tjänsten är katastrof.

30 septembre 2024

Kära kund,
stort tack för din recension.

Vi beklagar verkligen att leveransen inte motsvarade dina förväntningar.
Vi har dock gjort allt vi kan för att paketet ska vara hos dig så snabbt som möjligt. Som det går att se på paketspårningen lämnade paketet vårt lager med DHL dagen efter att du gjorde din beställning (du beställde på en söndag och vi skickade det på måndagen) och det levererades sedan till dig inom utsatt tid.
I Sverige har DHL lämnat över ansvaret för leveransen till sin partner Postnord, men tyvärr har vi inget inflytande över deras utförande.

Vi är ledsna över att få ett 2-stjärnigt betyg för en faktor som ligger utanför vår kontroll.
Vi hoppas på din förståelse.

Ditt Espresso International-team

30 septembre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din recension, Sven-Olof! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen snart!

Very good shopping experience

Straight forward shopping experience, great variety of options, and fast processing order time.

17 septembre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Thank you for your wonderful review, Anna! We’re thrilled to hear that you had a very good shopping experience with us. Our goal is to provide a straightforward process, a great variety of options, and quick order processing. We appreciate your feedback and look forward to serving you again!

Best regards,
Your Espresso International Team

Réponse de Espresso International » Sweden

Stort tack för din recension! Vi är mycket glada att du uppskattar våra produkter och ser fram emot att fortsatt kunna erbjuda färskt och prisvärt kaffe.

Ditt Espresso International Team

Första gången jag beställt och nöjd med…

Första gången jag beställt och nöjd med snabb leverans, välpackat porslin.

4 septembre 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din första beställning och för att du delade med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och hur väl porslinet var packat.

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba leveransen och våra produkter. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd, snabb leverans.

26 août 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och leveranshastighet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart.

26 août 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att leveransen var snabb.

Espresso International Team

Köpte fina espressokoppar + en…

Köpte fina espressokoppar + en cappuccinokopp.
Väldigt snabb leverans😀

29 août 2024

Réponse de Espresso International » Sweden

Tack Kjell för din positiva recension! Vi är mycket glada att du uppskattar våra fina kaffekoppar och den snabba leveransen.

Espresso International Sverige

Väldigt bra utbud (även om mycket var…

Väldigt bra utbud (även om mycket var slut), men väldigt högt lägsta orderbelopp.

27 août 2024

Hej Karin,

stort tack för din beställning och recension!

Vi är glada att du uppskattar vårt stora utbud men beklagar att en del artiklar var slutsålda. Vi strävar alltid efter att erbjuda färskt kaffe och föredrar därför att köpa in mindre kvantiteter men oftare. Om en vara säljer bättre än förväntat kan det hända att den tar slut innan vi får nästa leverans.

Det minsta ordervärdet är av affärsmässiga skäl en del av våra beställningsvillkor. Vi uppskattar din feedback och strävar efter att framöver erbjuda våra kunder ett ännu bättre utbud.

Espresso International Sverige