Jag parkerade bilen på en parkering där det tydligen fanns 2 olika områdeskoder. När jag valde fel kod fick jag 700 i böter och det ville inte Europark ta bort trots att de kunde se att jag betalt avg... Voir plus
Triplassa oli Tripla Day päivät, ilmainen parkkeraus 5h. Minulla on Autopay sovellus ja parkkeerasin sillä, ulosajossa en saanut ilmaista parkkipaikkaa koska kortti oli vanhentunut,mutta asennettuna... Voir plus
De legger på "serviceavgift" i appen som man slipper om man betaler manuelt på automat. Styr langt unna appen med mindre du parkerer gratis, da koster det ikke noe. Skjønner ikke at det kan være lov... Voir plus
ELENDIG!!! Jeg har aldri vært borti dårligere kundeservice noe sted enn det man får hos Europark/APCOA. Dårlige avtaler, minner ikke på avtalers utløp slik at man får stanset en «fornyende» avtale. Då... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
11-09-18 parkerede jeg på carlsberg…
11-09-18 parkerede jeg på carlsberg brugte min easypark aps.
da jeg henter bilen har jeg fået bøde fra europark ??
skriver til dem via deres hjemmeside , for svar idag 31-10-18 , godt nok lang tid, at de ikke kan se hos easypark at jeg har betalt, jeg tjekker og for en parkeringsbekræftelse på mail, vil vedhæfte den på den mail jeg har fået fra europark------ den kan man ikke sende retur da det er en no-reply mail.
Kan ikke finde anden mailadr. til dem finder 2 forskellige tlf. nr. ringer op og autosvar vi har lukket idag....
Må så hele vejen igennem deres hjemmeside med selvbetjening og sender så pdf. fil med. Gad vide om det så tager 2 mdr. igen.
ØV ØV de gør da alt for at man ikke kan komme i kontakt med dem. virkelig dårlig service.
De får en stjärna för mycket.
De får en stjärna för mycket.. synd det inte går att lägga minus.
Jag är i behov att förhandsboka parkeringsplatser på flygplatsentill våra anställda men det ser ut att vara i system att de har problem med inkörningsautomaterna.
och vid snart otaliga tillfällen måste vi betala igen för att köra ut.. tippar på 15% av tillfällerna.. När man söker refundation så gör de det så omöjligt att dokumentera köpen (plural) att man helt enkelt få ge upp.. detta svindlar de vanliga arbetande människor många miljoner för.
No sense of what's right or wrong
No sense of what's right or wrong. Can write tickets for a tyre over the line when there are no parking spots next to it (i.e. does not make any difference for anyone in the world, except of course for their top line and some guy's bonus). Can ignore questions about a ticket and still keep sending payment notifications while discussion is open. Can write tickets in the minutes while you go get your license and say it's not their problem. No ethics, living off technicalities and small mistakes, a business of legalised extortion.
Bondefangeri !!!!!!
Bondefangeri !!!!!!!
Jeg køre min mor på den norske ambassade og der står at det koster 24kr for at holde der en time, vi betaler 20kr for at hold da hun bare skulle op med nogle papir, da vi kommer ud til bilen igen 15 max 20 min efter har vi fået en bøde og da jeg sendte billet og kontoudtoget fra bank med at der er trukket 20kr fra min mors konto !!! Siger de at det er fordi det er påbegyndende time og der mener jeg så at automaten ikke skal skrive en billet ud hvis man ikke har betalt nok, men sige at der mangle 4kr ellers kan billetten ikke skrives ud???? Men nej man betaler at parkere tror man og kommer tilbage til en bøde........!!!!!!!!!!! Det er faneme hvad jeg kalder BONDEFANGERI i den grad og den tager jeg til Forbrugerstyrelsen for den maskine skulle ikke ha skrevet en billet ud, hvis jeg ikke havde betal nok !!!!!!!! Dårlig stil
Banditter
Tvang brukere som ville betale på nett til å bruke app, før de avslutter hele opplegget uten varsel og sender faktura med gebyr istedenfor. Nettopp det en liksom skulle slippe med appen. Regelrette banditter som gir hele bransjen dårlig rykte.
Servicen var helt i top
Servicen var helt i top, da jeg skrev ang. den parkeringsbøde jeg havde fået. Jeg var blevet indlagt på børneafdelingen med mit barn og holdt i 1 times parkeringen. Da min søn havde det bedre havde jeg fået en bøde. Pga. omstændighederne blev afgiften annulleret, hvilket jeg har sat meget stor pris på. Kommunikationen har også været rigtig god - og hurtig svartid.
Maria
18kr i gebyr?
18kr i gebyr for at betale en - i forvejen latterlig dyr - parkeringsbøde?
Skam jer.
Menneskesyn
Jeg benyttede parkeringskælderen ved Carlsberg Byen. Fik bestilt en billet og i min morgen travlhed glemte, jeg at lægge billetten i forruden. Jeg kom tilbage til en bøde fair nok pga. min glemsomhed. Jeg tog et billede af min billet samt bøden og rettede henvendelse via mail til europark. Jeg fik en mail tilbage dagen efter, hvor i EuroPark fastholdte deres krav med kontrolafgiften på 750 kr. Og de henviste bare til paragraffer og skilte.
Jeg mente, jeg havde en god dokumentation for at får annulleret bøden eller bare får den nedsat.
I min situation mangler EuroPark et helheds billedet, som menneskesyn, forståelse og empati for andre mennesker. TRIST
Løbe nr: 90348804
Grådige helt urimelige og fuldkommen …
Grådige helt urimelige og fuldkommen uden moral - vil aldrig tillade en ansat fra europark at komme på besøg i mit hjem som gæst- hvis en person kan forligs med dette job uden kvaler .........ufatteligt at netto samarbejder med "virksomheden"
penge maskine
træt af p-vagter der sidder i bilen og venter ved indkøbscentre og springer ud så snart man går fra bilen 😡 fik ved en fejl sat min skive en time forkert, var inde og hente pakke i kvickly posthus og bøde på 750kr da jeg kom ud 😢 havde fået sat uret til 18:30 istedet for 17:30, i et tomt parkeringshus 😢😢 de holder der hele tiden 💔Det kan godt være det er deres job, men syntes det er trist at det ikke en tilfældig kontrol, men at man bare sidder og venter næsten dagligt, på at folk kvajer sig, de sidder der altid ☹️
Elendig kundeservice - helt utrolig i 2016 - benytt alle andre p -selskaper
Jeg parkerte på Europark ved Vulcan/Maridalsveien i Oslo. Jeg benyttet easypark sin app og tastet takstgruppe og bilnr. Da jeg kom tilbake for å hente bilen hadde jeg fått en bot. Det viste seg at jeg hadde tastet feil takstgruppe og betalt for parkering ved et av Eurpark sine anlegg i Bergen. Jeg klagde og ba om å få betale eventuelt mellomlegg. Dette er svaret Europark sender ut til sine kunder i 2016.
Parkeringsområdet er skiltet i henhold til standardvilkår for privat parkeringsregulering. Det er førers ansvar
å kontrollere at opplysningene som blir brukt ved elektronisk betaling er korrekte. Vi kan ikke se at De har
gjort dette da De har brukt feil takstgruppe.
Vi må derfor opprettholde vårt krav om betaling av kontrollavgiften.
Fantastisk oppfølging av kundene - ligg unna dette selskapet når du kan.
Helt uacceptabelt
KL. 11.47 d.11/6 ankommer jeg til p-plads på Bygdøja og går hen til p-automat for at købe p-billet, da jeg har installeret en fast park app i Danmark hvor jeg er fra vælger jeg at bruge den.
Jeg stoler app 1.5 timer og viser den til min onkel vis bil det er og da han aldrig har prøvet en sådan spørger han om det virker, da der samtidig kommer en p-vagt Europark siger jeg ja os spørge ham.
Han ser på min tlf meget uforstående og siger du skal trykke stop og trykker på stop knappen, nej siger jeg nu har du afbrudt parketingen. Hvorefter han vender sig om og går. Jeg har kvittering på at der er betalt kl. 11.51-11.53.
Jeg vælger så at gå tilbage til automaten,hvor der nu er kø og trækker så en billet på normal vis der gælder fra kl. 11.54.
Da jeg kommer tilbage til bilen har han så givet os en p-bøde gældende fra kl. 11.51!!!
Europark bør for det første give deres personale uddannelse i hvordan en p-app virker og derefter annulere deres p-afgift nummer 8883995.