Evobike Avis 2 550

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Snabb leverans. Tycker om produkten men jag var tvungen att vänta på hjälp att montera ihop den. försökte själv men klarade inte det. Var också besviken på att den skulle hämtas på utlämnings ställe... Voir plus

Cykeln levererades med en gång! Har nyligen satt vinterdäck på framhjulet och eftersom cyceln har mittmotor var jobbet lätt. Jag hållar på se framemot att hoppa på cykeln och pendla mellan jobb och... Voir plus

1. Magasin de vélos

Evobike är ett svenskt varumärke som utvecklar elcyklar designade i Sverige och tillverkade i Portugal. Vår ambition är att skapa elcyklar som kombinerar nordisk design, kvalitet och funktion – med fokus på pålitlighet, komfort och en förstklassig körupplevelse. Evobike står för hållbarhet, trygghet och stilren design. Våra elcyklar är byggda för dig som värdesätter kvalitet och vill ha en elcykel som håller år efter år, både i prestanda och utseende. Evobike – Svensk design. Europeisk kvalitet. Elcyklar som håller.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

3 k avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Jag fick min evobike den 24/3 men har…

Jag fick min evobike den 24/3 men har inte fått den att fungera än den 16/4, har varit i kontakt med evobike som tror att det kan vara displayen, dom skulle skicka en ny display men den har inte kommit än, lite konstigt att man inte kontrollerar innan man skickar iväg den så den är ok, kostade iallafall nästan 20000:-

19 mars 2026

3 avril 2026

Hejsan Linda,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med de snabba leveranserna. Det är något vi alltid strävar efter att erbjuda.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig! 😊

Den var lätt att montera ihop

Den var lätt att montera ihop, snabb leverans och ser ut som på bilden.
Saknar dock lås men förstår att man får köpa det extra.

2 avril 2026

Hejsan Patrik,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att monteringen gick smidigt och att leveransen levde upp till förväntningarna. Kul också att produkten motsvarade bilden.
Precis som du nämner ingår lås inte som standard, men det finns att köpa till som tillbehör.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Varan kom snabbt och motsvarade mina…

Varan kom snabbt och motsvarade mina förväntningar

2 avril 2026

Hejsan Irene,

Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att produkten motsvarade dina förväntningar. Vi hoppas att du får stor nytta av din produkt framöver.

Varmt välkommen åter!

Manual dålig tex elektriskt lås hur man…

Manual dålig tex elektriskt lås hur man ställer in det samtidigt att man inte ska använda det varför finns det de då manualen bör fakta granskas

3 mars 2026

Réponse : Evobike

Tack för ditt omdöme och för att du tar dig tid att dela din feedback.

Vi tar till oss det du skriver kring manualen och håller med om att instruktionerna ska vara tydliga och konsekventa.
Om du har fler synpunkter eller frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@evobike.se.

Tack igen för att du uppmärksammar detta – det hjälper oss att förbättra både våra produkter och vår dokumentation.
Önskar dig en fortsatt fin dag!

Evobike Suv

Fick min Evobike Suv på 2 arbetsdagar. Tung, som alla elcyklar. Stabilt byggd. Skruvade ihop den ganska smidigt, och sen var det dags för premiärturen. Wooow! Bra kraft, och vikten märktes inte alls. Sambon provade den och nu ska hon också ha en...

9 avril 2026
Avis spontané

Réponse : Evobike

Stort tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplever elcykeln som lätt och smidig samt att den rullar på bra – precis den känslan vi vill leverera.
Vi hoppas att du fortsätter vara nöjd med din cykel framöver!

Önskar dig en fin dag 🚲

Ros och ris

Kontakterna med företaget har fungerat utmärkt. Däremot är manualen undermålig. De flesta bilderna är otydliga och/eller för små. Hänvisning text till bild är i flera fall oklar eller saknas (t.ex. sid 4). Använd pilar.
Sid. 6. En helt obegriplig eller onödig bild.
Sid. 8 och 9: "tangentnamnen" ej konsekvent angivna. Text och bild stämmer inte överens. "Set-knapp" saknas. "Sifferbilden" är för liten och symbolerna är bara delvis förklarade.
Sid. 10. Text om belysningen är oklar.
Det saknas information om att bromsarna kan låsas och hur det ska gå till.
Bilden på "tändningslåset" (sid. 7) är svårläst. Det har ett läge "unlock". Det saknas förklaring till vad det läget skall användas till.
I fjol såg jag några råd om vad man bör tänka på då man börjar använda denna trehjuliga cykel. De råden borda finnas med i manualen.

17 mars 2026

Hejsan Erland,

Tack för att du delar med dig av så utförlig och värdefull feedback.

Vi tar till oss dina synpunkter kring manualens tydlighet, bildkvalitet och innehåll, och kommer att ha detta i åtanke i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Målet är självklart att instruktionerna ska vara så enkla och tydliga som möjligt att följa.
Vi hoppas att du i övrigt är nöjd med din produkt och att den fungerar bra i användning.

Tack!

Elektrisk balanscykel

Har inte testat cykeln än som vi köpte, men köpupplevelsen var kanon i form utav blixtsnabb leverans och att varan ser lovande ut.

27 mars 2026

Réponse : Evobike

Stort tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med köpupplevelsen och den snabba leveransen. Vi hoppas att cykeln lever upp till dina förväntningar när du väl börjar använda den.

Önskar dig en fin dag!

Réponse : Evobike

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten. Vi uppskattar verkligen ditt betyg och hoppas att du fortsätter vara nöjd framöver.

Önskar dig en fin dag!

Jag köpte Evobike till mig själv och nu…

Jag köpte Evobike till mig själv och nu till min man! Det enda vi saknade var instruktioner skriftlig tur at min man är händig !

23 mars 2026

Réponse : Evobike

Tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att ni nu har två cyklar från Evobike 😊

Vi tar till oss din feedback kring avsaknaden av skriftliga instruktioner. Det är självklart viktigt att monteringen ska vara så tydlig och smidig som möjligt, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra guider och information.
Härligt att höra att det löste sig tack vare din mans händighet – vi hoppas att ni båda blir riktigt nöjda med era cyklar framöver!

Önskar er många fina cykelturer 🚴‍♂️

Jag fick snabba och tydliga svar på…

Jag fick snabba och tydliga svar på mina frågor inför mitt elcykelinköp.

1 mars 2026

Réponse : Evobike

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du fick snabba och tydliga svar inför ditt köp av elcykel – det är precis den upplevelsen vi vill ge.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya elcykel och att den lever upp till dina förväntningar.
Önskar dig många härliga cykelturer framöver! 🚴‍♂️

Det skulle behövts tydligare…

Det skulle behövts tydligare instruktioner för lättare montering. Fin cykel och snabb leverans.

17 mars 2026

Réponse : Evobike

Tack så mycket för ditt omdöme, vi är tacksamma för att du tar dig tiden att ge oss feedback.
Du får gärna skicka ett mejl till oss på info@evobike.se och berätta vad du upplevde för svårigheter med instruktionerna så ska vi ta saken vidare.

Vi är glada att du i övrigt är nöjs med din produkt från oss. Hör av dig så kikar vi vidare på det!

Man fick ingen direkt orderbekräftelse…

Man fick ingen direkt orderbekräftelse per mail och man visste inte om köpet gått igenom . Annars fungerade det

28 février 2026

Réponse : Evobike

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.

Orderbekräftelse skickas alltid automatiskt i samband med genomfört köp. I vissa fall kan mejlet tyvärr hamna i skräpposten, så vi rekommenderar att även kontrollera där. Eftersom ett ordernummer (65149696) har registrerats, tyder det på att bekräftelsen har gått igenom i systemet.
Vad bra att höra att allt fungerade i övrigt, och vi hoppas att du blir nöjd med ditt köp!

Réponse : Evobike

Tack för ditt omdöme och din feedback. Det betyder mycket för oss att du tar dig tid att dela med dig av dina synpunkter, så att vi kan bli bättre!
Jag ser att du har en pågående kontakt med oss. Jag beklagar att du ännu inte fått svar i ditt ärende, och ska se till att du får hjälp skyndsamt.
Tack igen och ha en fortsatt fin dag!

En savoir plus sur les différents types d'avis.