Katastrof! Golv i hela lgh och brunn badrum helt ostädade! Viktigt vid flyttstädning dödsbo. Utöver det 30 min sena och anlände 13.30 och gick kl 17. Ska få 300 kr som kompensation efter vi betalat he... Voir plus
Katastrofal städning. Huset var renare innan städning. Massa fläckar i köket som dom påstod är av medlet dom städar med. Städarna stod och åt i vid köksön när jag åkte förbi huset. Ingen kommunik... Voir plus
Jag vill bara säga att jag är verkligen nöjd med er service! Jag anlitade er för flyttstädning och har även haft städning varannan vecka under de senaste sex månaderna, och allt har fungerat jätte... Voir plus
Trevlig kontakt med Adam vid offert och supertrevlig och proffsig medarbetare Aiza? som skötte städningen. Det vart kanonbra gjort och väl utfört!!! Det enda minus var att vi inte hade något nr att... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Toppen verkligen!
Jättenöjd! Så himla bra flyttstädning och så tacksamt när flytt redan är en påfrestande upplevelse!
Städade inte till belåtenhet
Städade inte till belåtenhet, bokade garantistäd men kom inte.
Var tvungen att ringa och tjata, inte nöjd alls.
Horrible work
Horrible work, had to do all cleaning my self in the end. Do your self a favour and find ANY other company since that will save you a lot of time
Julia är omtänksam och trevlig mot min…
Julia är omtänksam och trevlig mot min åldrande far. Jag är djupt tacksam för hur hon utför tjänsten och med den noggrannhet den utförs.
Trevliga men ej bra städning.
Det gick fort boka och priset var relativt låg i jämförelse med andra erbjudanden vilket är ett +.
Det var lätt få kontakt med företaget och ett trevligt bemötande, också ett +.
Däremot var städningen dåligt utförd, stearinfläckar, tumavtryck, ej städat golv mm. Dock kom städare och fixade rent efter mitt klagomål men tyckte ändå inte att städningen var bra utförd. Man vill ha en känsla av att det är riktigt skinande rent och ordentligt/noggrannt gjort, så var det inte. Jag vill inte heller behöva säga till om att det inte är tillräckligt bra städat. Dock har personen som flyttat in i lägenheten inte klagat, vilket är positivt.
Bra service och trevlig personal som va…
Bra service och trevlig personal som va hjälpsamma.
Oseriöst företag, undvik
Anlita ej denna oseriösa företag till flyttstäd.
Fick gå och städa 2 timmar med min sambo efter att flyttstädningen inte gick igenom besiktning.
Dom hade inte städat alls väggar i badrum, eller runtom spis.
Fanns skoavtryck på golv, så jag fick moppar om golvet, och vattnet vart smutsigt, vilket betyder att dom haft säkert samma vatten i hinken på alla golv.
Fanns ett 10 tal punkter från besiktningen som var riktiga slarvfel som var snabba att åtgärda.
Tog upp dom värsta felen.
Att sen få kontakt med företaget efter städning och klagomål verkar vara omöjligt.
Svarar varken på mejl eller telefon.
Värdelös företag, undvik om du inte själv vill städa efter dom.
Sämsta städning för flyttstädningen som…
Sämsta städning för flyttstädningen som ej blev godkänt ändå ville dem ej komma åtgärda de
Noggrann och omsorgsfull städning
Noggrann och omsorgsfull städning av vår lägenhet av vänlig kvinna som lyssnade på våra önskemål.
Haft hjälp under många år!
Ni kom i tid proffesionellt
mkt uppskattad!
Super super fint städat!!!!
Städningen utfördes snabbt
Städningen utfördes snabbt, ordentligt och noggrant. Vi hade en god kommunikation före uppdraget, vilket var mycket uppskattat. Kan varmt rekommendera Dem.
Mycket fint städat
Personen var trevlig men hen var jätte…
Personen var trevlig men hen var jätte sega.hen kunde inte alls prata svenska det var bara engelska. Det tog16 timmar för att göra klart lägenheten istället för 8 timmar som vi har kommit överens om och hen har inte hunnit städa badkaret jag gjorde det istället. Jag kan säga att jag var inte 💯 nöjd tyvärr.
Hon gör ett bra jobb