Katastrof! Golv i hela lgh och brunn badrum helt ostädade! Viktigt vid flyttstädning dödsbo. Utöver det 30 min sena och anlände 13.30 och gick kl 17. Ska få 300 kr som kompensation efter vi betalat he... Voir plus
Katastrofal städning. Huset var renare innan städning. Massa fläckar i köket som dom påstod är av medlet dom städar med. Städarna stod och åt i vid köksön när jag åkte förbi huset. Ingen kommunik... Voir plus
Jag vill bara säga att jag är verkligen nöjd med er service! Jag anlitade er för flyttstädning och har även haft städning varannan vecka under de senaste sex månaderna, och allt har fungerat jätte... Voir plus
Trevlig kontakt med Adam vid offert och supertrevlig och proffsig medarbetare Aiza? som skötte städningen. Det vart kanonbra gjort och väl utfört!!! Det enda minus var att vi inte hade något nr att... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Sämsta företaget jag varit i kontakt…
Sämsta företaget jag varit i kontakt med. Dem hade ut svart hårdvaxolja på hela mitt golv timmarna innan mitt flyttlass skulle gå så jag kunde inte flytta in som planerat. Hela golvet behövde bytas, vilket dem gjorde efter jäkligt mycket tjat från mig. Dem anställde några som aldrig bytt golv förut så dem fick lägga om golvet tre gånger då dem lagt dit trasiga plankor samt att dem inte tryckte ihop golvet ordentligt då det fanns sprickor mellan varje planka. Jag kunde flytta in efter dem åtgärdat golvet vilket tog tid, då lovade dem en ny flyttstäda i kompensation som de inte vill kännas vid nu, mindre än ett år senare. Deras kundtjänst är under all kritik, och dem tar inget på allvar och vill inte lyssna på deras kunder. Skriker tillbaka i telefonen och säger att jag ljuger fast jag blivit lovad en ny flyttstäd och sen lägger dem på. Fruktansvärd städfirma som framförallt inte kan städa, har aldrig flyttat in i en sådan oren lägenhet. Rekommenderar stark att välja en annan flyttfirma!!
Anlita ej denna städfirma
Anlita ej denna städfirma. Dom glömmer att låsa huset efter flyttstädningen . Dom tog sönder avloppsrören under handfatet i badrummet som dom vill ej erkänna samt att dom vill ej bekosta reparationen.
Mycket otrevligt bemötande från deras chef.
Det var lite svart att ta tag på dem…
Det var lite svart att ta tag på dem tidigare kontaktar jag hade med Excellent Cleaning som gjorde att jag kunde inte boka städning när jag hade önskat!
Men efter jag skickade ett Mail hade kundservice varit exceptionellt och verkligen till bra hjälp!
Städningen var jag nöjd med och dem hade lyssnade till alla önskemål!
Kommer ärvandes dem igen absolut:)
Jag har en helt fantastisk städerska
Har städning var fjärde vecka
Har städning var fjärde vecka. Är så nöjd. Alltid välstädat och fint när jag kommer hem.
Lätt att boka och väldigt trevliga
Lätt att boka och väldigt trevliga. Dem har gjort ett jättebra jobb varje gång dem vart hos mig
Bra städning - lätt kontakt
Bra städning. Gulli är mycket trevlig och lätt att ha att göra med. Lätt att komma i kontakt med företaget när det behövs.
Oseriöst företag som ska undvikas
Oseriöst företag som ska undvikas! De städar inte klart, de vill bara ha betalt och alla dina försök och vädjan till reklamation, förklaringar och mail med flertal bilder är förgäves. Jag bor enbart i en etta om 36 kvm.. Mest oseriösa företag jag någonsin varit med om!
Jättenöjd med fin städning!
jättenöjd
Jag har endast haft telefonkontakt med dem men alla jag pratat med har verkat mycket trevliga, bra service och jättefint resultat, fanns ingenting enligt mig att klaga på
Väldigt noggrant städat,supernöjd🤗
Easy and simple booking process
Easy and simple booking process. Very friendly and efficient communication. Cleaning was perfect. I highly recommend Excellent Cleaning.
Bra städning och enkelt att…
Bra städning och enkelt att avboka/ändra tid vid städning när det behövs.
Otroligt samvetsgranna
Otroligt samvetsgranna. Gjorde ett fantastiskt jobb, rekommenderas.
En savoir plus sur les différents types d'avis.