Eye Wish Opticiens Avis 442

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een lenzenabonnement bij Eyewish en betaal maandelijks €26. Inmiddels heb ik 9 maanden lang geen lenzen ontvangen, terwijl ik hier wel gewoon voor heb betaald (€234 totaal). De red... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

In Ommen zeiden ze dat mijn zonnebril op sterkte niet gemaakt kon worden.Ik moest een nieuwe bril kopen. Even naar Dedemsvaart gereden, bril werd binnen 10 minuten gemaakt. Geen kosten , het was servi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

2 mega vriendelijke jonge heren ontvingen ons. Bij navraag waarom men een week eerder gesloten was, een eerlijk antwoord: oude bezetting andere baan. Ze helpen vanuit Limburg uit in Echt. Super... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was net bij de Eye Wish opticiens in amersfoort..Kwam met een kapotte bril binnen en ben met een goed gemaakte bril, als nieuw weggegaan. Sevice van de zaak. Aardige zeer vriendelijke mensen, hee... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 57 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijk ontvangen en snel geholpen...

Zeer vriendelijk ontvangen en snel geholpen. Kort ex-klant geweest, maar ben blij dat ik weer bij wish in schagen mijn brillen kan halen.

3 juin 2025

Locatie Schagen Toppers!!!

Locatie: Schagen

Vandaag super geholpen door 2 leuke dames in Eye Wish Schagen. Vlotte en goede oogmeting en er wordt ook fijn met je meegedacht tijdens het kiezen van een bril. Er wordt goed rekening gehouden met je wensen en er word je niets aangepraat. Bakkie koffie erbij, gezellig praatje.

Heb hier nu voor de 2e keer een bril gekocht en ik kom zeker weer terug.

Geen klantvriendelijkheid door medewerker

Al jaren trouwe klant bij Eyewish.
Elke maand nieuwe daglenzen van Eyewish Home.
Ik word altijd netjes geholpen en te woord gestaan in Rosmalen als mij lenzen vertraging hebben.
Echter deze keer was dat zeker niet het geval.
Chagrijnige, boze, Mariska, die geen zin had om te klant netjes telefonisch te woord te staan, omdat ik haar al gesproken had.
0.0 klant vriendelijkheid en geen begroeting in de winkel.
Zo verlies je klanten. En schandalig is het voor vaste klanten die al netjes jaren bij jullie zitten.

Erg teleurstellend van Eyewish.

Réponse : Eye Wish Opticiens

Hartelijk dank voor de review. Het spijt ons te horen dat de ervaring in de winkel niet naar wens was. Dit is uiteraard niet de bedoeling en gaan dit intern aankaarten. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog informatie willen hebben m.b.t. tot de levering van uw lenzen kunt u contact met ons opnemen via customersupport@eyewish.com of bellen naar 085-0047150.

Neushoudertje kwijt

Was al klant en zeer tevreden met bestelde bril in de zaak in het Stadshart Zoetermeer. Was een neushoudertje kwijt en een zeer vriendelijke verkoopster heeft het binnen een paar minuten gefixed, 2 nieuwe ingezet en koste me niets.
En zei nog: U kunt altijd langskomen hoor als zoiets voorkomt.
Top en zeer tevreden, dank je wel.

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel. We zouden het ook leuk vinden als je op ons stemt als Beste Winkelketen van Nederland! Dan maak je bovendien kans op een cadeaubon tot €150 bij een winkel naar keuze. Stemmen kan via: www.bestewinkelketen.nl/eyewish. Alvast heel erg bedankt! 🙌

Twee prachtige monturen bij Eye Wish Schagen gekocht

Ik ben ontzettend goed geholpen bij de Eye Wish in Schagen. Ik heb 2 prachtige monturen gekocht en ben goed geholpen bij het maken van de keuze. Ook is de oogmeting erg goed verlopen. Zeker aan te raden om hier een bril te kopen

30 mai 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw mooie review! Veel plezier met uw nieuwe brillen!

Fijn en eerlijk geholpen

Fijn en eerlijk geholpen. Nam de tijd voor mij.

9 mai 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat een mooi bericht! Bedankt voor het delen van de ervaring. Tot snel in de winkel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een fijn team in Helmond

Wat een fijn team in Helmond. Daar mijn 2de bril gekocht. Super fijn geholpen door Ellen, eerlijk en warm advies. Ik had een probleempje met mijn bril, maar dat was snel opgelost.
Heel fijn geholpen en heel het team geeft je een warm welkom. Top ga zo door!
Volgende bril komt zeker weer van jullie. Bedankt voor de goede zorgen Ellen.

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat een prachtige review, dank u wel! Wat fijn om te horen dat u zo deskundig bent geholpen door Ellen en het team in Helmond.

Winkel Barneveld

Vorig jaar een bril gekocht bij Eye Wish Barneveld en daar zeer goed geholpen door Jeroen Noorman. Deskundige oogmeting. Onlangs een bril gekocht door mijn echtgenote en weer opnieuw een zeer goede ervaring. Goede hulp door Jeroen bij de keuze. Uitgebreide collectie brillen in Barneveld. Andere medewerkers zijn ook zeer vriendelijk en behulpzaam.

16 mai 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Hartelijk dank voor uw mooie en positieve review! Wat fijn om te horen dat u en uw echtgenote zo goed zijn geholpen door Jeroen en dat onze collega’s u vriendelijk en deskundig hebben ondersteund. We hopen u beiden snel weer te mogen verwelkomen bij de Eye Wish in Barneveld!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede en fijne informatie en hulp…

Hele goede en fijne informatie en hulp ervaren bij Eye Wish Schagen. Ook ruime keuze monturen welke bij mij pasten!

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat ontzettend leuk om te horen! Bedankt voor uw review. We zijn blij dat u bij de Eye Wish in Schagen goed geholpen bent en een montuur heeft gevonden dat echt bij u past. Veel plezier met uw nieuwe bril en graag tot ziens in de winkel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg aardig personeel ook al ben je…

Erg aardig personeel ook al ben je beetje een vervelende klant , mijn nieuwe brillen koop ik voortaan daar !!

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor uw review! We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, dus fijn om te horen dat u dat zo ervaren heeft.

Noté 5 sur 5 étoiles

Superfijn geholpen met de reparatie van…

Superfijn geholpen met de reparatie van mijn zonnebril. Frank & Ashley, dank en ik ben binnenkort weer terug voor de andere bril!

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw review! We zien u graag binnenkort weer terug voor uw andere bril, u bent van harte welkom!

Vakkundig personeel.

Vakkundig personeel.
Prima geholpen.
Nog even nagebeld voor de ervaring met de bril.

18 avril 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat fijn dat u zo prettig geholpen bent. Tot ziens in de winkel!

Teleurstellende klantenservice

Teleurstellende klantenservice, wel complimenten voor de winkelmedewerker

Ik ben al jaren klant bij Eyewish, maar na mijn recente verhuizing is mijn ervaring met de klantenservice ronduit teleurstellend. Het doorgeven van een adreswijziging blijkt onnodig omslachtig: je moet dit bij twee verschillende instanties doen, wat leidt tot verwarring en dubbel werk.

Daarnaast werkt de website allesbehalve gebruiksvriendelijk. Als je je wachtwoord kwijt bent, verwacht je simpelweg een e-mail te ontvangen om het te resetten, helaas, die komt nooit. Hierdoor kun je je account niet gebruiken en blijft het frustrerend stil aan de andere kant.

Mijn advies: als je lenzen bestelt via Eyewish, doe dit dan altijd via de winkel en laat ze daar bezorgen. De thuisbezorgservice en de bijbehorende klantenservice zijn een regelrechte ramp.

Positieve noot: de medewerker in Eyewish Oostburg verdient een dikke pluim. Zij hielp me vriendelijk, deskundig en met aandacht. Voor haar geef ik met alle liefde 5 sterren.

Voor de klantenservice en het onhandige systeem geef ik helaas 1 ster. Die laten echt te wensen over.

16 mai 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent in onze klantenservice. Uw opmerkingen over de adreswijziging en het inlogsysteem nemen we serieus.

Onze webshop is momenteel nog niet actief is, maar we zijn hier hard mee bezig. Binnenkort komt hier verandering in, zodat u ook online makkelijker geholpen kunt worden.

Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze collega in Oostburg, we geven het compliment graag aan haar door!

Filiaal Schagen is top

Zeer goed geholpen en voorzien van advies door Olaf. Naast een kostenloze reparatie aan mijn huidige bril, ook snel geholpen met de aanschaf van een nieuwe bril. Eerlijk advies tegen een goede prijs. Service is daar goed ingevoerd.

12 mai 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat fijn dat u zo prettig geholpen bent. Tot ziens in de winkel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Persoonlijke begeleiding bij het zoeken van de juiste bril

Voor mij de eerste ervaring met een bril en ben super fijn en persoonlijk geholpen! Het was voor mij duidelijk wat ik nodig had door de juiste begeleiding in de winkel.
Ik kon gelijk geholpen worden ondanks dat ik zonder afspraak naar binnen liep!

14 mai 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat fijn om te horen dat je eerste ervaring met een bril zo positief is verlopen! We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en goed begeleid voelt, ook zonder afspraak. Bedankt voor de review.

Noté 1 sur 5 étoiles

Afspraak maken maakt niet uit, je wordt niet geholpen.

Je maakt een afspraak en je bent er ruim op tijd. Dan wordt er na 10 minuten gevraagd of ze je kunnen helpen, ja ik heb een afspraak.
Ja sorry mijn collega is nog bezig, misschien kunt u even winkelen. !!!!!!!#@€%€@! Maak ik voor niks een afspraak, JA DUS!!!! Heeel slecht dit. Staan met z'n drieën in de winkel en ik moet maar even gaan winkelen.....

12 mai 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u ondanks het maken van een afspraak toch heeft moeten wachten en zich niet serieus genomen voelde. Dat is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en hiervoor willen wij u oprecht onze excuses aanbieden.

Mocht u ons nog een kans willen geven, dan staan wij graag voor u klaar om u beter van dienst te zijn.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ben erg goed en deskundig geholpen

Ben erg goed en deskundig geholpen. Het was voor mijn eerste "echte" bril, dus best bijzonder. Maar nogmaals, erg tevreden over de service en het resultaat.

1 mai 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en uw eerste bril – we wensen u er veel plezier mee!

Noté 5 sur 5 étoiles

Door de dame in de winkel in Schagen…

Door de dame in de winkel in Schagen heel erg prettig en vakkundig geholpen; tekst en uitleg bij de oogmeting ; betrokken en geduldig bij het uitzoeken van montuur en behulpzame uitleg en aanwijzingen voor het wennen aan varifocale bril. Sinds aanschaf al meermaals even langs geweest voor bijstellen en poetsen en een altijd welkom gevoel !

22 avril 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Wat een mooie review, hartelijk dank! Fijn om te horen dat u zo prettig en professioneel bent geholpen in onze winkel in Schagen.

Geweldige ontvangst en service

Super vriendelijk en behulpzaam! Mega service, mijn bril van 100 euro wéér gefixt en bakje ☕️ tijdens t wachten!

Chapeau mannen! Fijn dat dit nog kan.
Groetjes, fam Haine

19 avril 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie, familie Haine! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en de vriendelijkheid van onze medewerkers. Graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik word altijd goed en profecioneel…

Ik word altijd goed en profecioneel geholpen erg aardige mensen. En altijd wel goede aanbiedingen

19 avril 2025

Réponse : Eye Wish Opticiens

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en aanbiedingen. Graag tot ziens!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus