Fair Hvidevareservice ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har en Lg vaskemaskine som pludselig slog sikringen og der løb vand ud på gulvet om lørdagen. Fik snakket med Thomas fra Fair Hvidevareservice og han kom tirsdag morgen og fixede maskinen. Super s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Fair Hvidevareservice. Prisen er virkelig god ift., hvor meget service man får, og det er kompetent og venlig service. Udelukkende ros herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores LG køle frys kunne ikke fryse helt ned. Vi fik fat i Fair Hvidevareservice. På trods af travlhed, fik vi en hurtig aftale. Inden besøg havde vi opfølgende spørgsmål. Besøg til aftalt tid. Et hur... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk Service :-) Nem at booke, fed SMS service (hvornår jeg kommer) OG ikke mindst så virker opvaskemaskinen, og vi har sparet miljøet for unødvendigt skrald ! TAK !

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation d'appareils électroménagers
  2. aussi dans
  3. Magasin de pièces détachées pour appareils électroménagers
  4. Service client dédié à l'électroménager
  5. Service de réparation de lave-linges et sèche-linges
  6. Service de réparation du petit électroménager

Écrit par l'entreprise

Tak til alle vores kunder for jeres anmeldelser. Hos Fair Hvidevareservice ApS ser vi feedback som en vigtig del af vores arbejde og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Skulle noget mod forventning ikke leve op til forventningerne, opfordrer vi altid til dialog, så vi kan finde en løsning. Vi sætter stor pris på den tillid, vores kunder viser os.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en fantastisk god og behagelig…

Vi havde en fantastisk god og behagelig oplevelse og kompetent service af indehaveren Thomas i forbindelse med vores Blomberg amerikaner køleskab fra start til slut. Vores blæser til kompressoren var slidt og blev udskiftet med ny blæser. Der var en dims til den nye blæser, som ikke passede, men Thomas tænkte alternativt og løste problemet. Dejligt at der findes dygtige teknikere.
Vi kan varmt anbefale
Fair Hvidevareservice ApS, som holder deres aftaler og vil bruge firmaet en anden gang.
Mvh Britt Frandsen, Taastrup

1 juillet 2026

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Tak for den fantastiske anmeldelse, Britt.
Det var en fornøjelse at hjælpe jer, og jeg er virkelig glad for, at I fik en god oplevelse fra start til slut. Nogle gange driller det lidt mere end forventet, men så handler det om at tænke lidt anderledes, så kunden ikke står med et køleskab, der ikke virker.
Det betyder rigtig meget for mig, at I har lagt mærke til både servicen og håndværket. Tusind tak for de varme ord og den flotte anbefaling – den sætter jeg stor pris på. Jeg håber selvfølgelig ikke, at I får brug for mig foreløbig, men I er altid meget velkomne til at kontakte mig igen.
De bedste hilsner og god sommer ☀️
Thomas fra Fair Hvidevareservice

Kan klart anbefales

Dygtig og behagelig reparatør. Det spiller bare og til en fair pris. Stor anbefaling herfra.

16 juin 2026

Hej Tommy 😊
Tusind tak for de flotte ord og anbefalingen.
Det glæder mig meget, at du har været tilfreds med både servicen og reparationen. Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Dbh. Thomas fra Fair Hvidevareservice

Kan varmt anbefales

Super god service med en dygtig specialist!

10 juin 2026

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Kære M. 😊 Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det glæder mig meget, at du har været tilfreds med servicen. Tak for de pæne ord – det betyder meget for en virksomhed som min.
Dbh. Thomas fra Fair Hvidevareservice 😊

Fantastisk!

Fantastisk!

Et fint forløb med en nem anmeldelse af et problem på hjemmesiden og et herligt besøg efterfølgende af en tekniker, som løste problemet hurtigt.

Bedste anbefaling!

3 juin 2026

Kære Søren.
Tusind tak for de flotte ord og den gode anbefaling! 😊
Det glæder mig, at både anmeldelsen via hjemmesiden og besøget levede op til forventningerne, og at problemet med din Ariston vaskemaskine blev løst hurtigt. Opstår der problemer en anden gang er du velkommen tilbage -
Vi står altid klar til at hjælpe kunder i København og omegn. 🚚
Dbh.
Thomas Bünger

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Super behagelig reparatør, der kom som lovet og fixede problemet hurtigt og godt. Sørgede for at prøve maskinen af bagefter, for at sikre at alt virkede.

3 juin 2026

Kære Rikke.
Tusind tak for anbefalingen! 😊
Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse, og at problemet blev løst hurtigt. Jeg lægger stor vægt på både god service og grundigt test efter reparationen, for at sikre at alt fungerer som det skal.
Tak fordi du valgte Fair Hvidevareservice.
Skulle der opstå problemer med din Miele vaskemaskine igen, står vi klar til at hjælpe igen. 😊
Dbh.
Thomas Bünger

Fantastisk service

Fantastisk service - virkeligt nogle gode og dygtige mennesker der arbejder for virksomheden <3

13 avril 2026

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse, og at du oplever teamet som dygtige og kompetente – det betyder virkelig meget 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte service på siemens indbygnings…

Bestilte service på siemens indbygnings kaffemaskine. Efter at have forklaret problemet mente man straks hvad fejlen var og der kom som aftalt en flink ohg kompetent medarbejder dre straks fandt fejlen og reparerede maskinen. forklarede hvad jeg skulle gøre for at undgå ligende problemer i fremtiden. Anden gang jeg har haft fantastisk service fra firmaet som varmt kan anbefales. Inden du smider dit produkt ud så husk dette firma der giver en fast pris de overholder 100 %

8 avril 2026

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Tusind tak for din flotte og udførlige anmeldelse 🙏
Jeg er rigtig glad for at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse, og at problemet med din Siemens indbygningskaffemaskine blev fundet hurtigt og løst.
Tak for din tillid og din varme anbefaling – og fordi du fremhæver vores faste priser, som jeg gør en stor indsats for at overholde 😊

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra
Fair hvidevareservice er et fantastisk professionelt firma der yder rigtig god service og har fair priser.
Klar anbefaling herfra, og vil altid kontante Thomas, hvis vi har brug for hans service igen.

28 février 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplevede både god service og fair priser – det betyder meget for mig. Tak for din tillid og din klare anbefaling, jeg står selvfølgelig klar, hvis I får brug for hjælp igen 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Thomas fortjener så meget mere end de…

Thomas fortjener så meget mere end de fem stjerner det er muligt at give her. Opgaven var lidt problematisk men han nægtede at give op før den var løst - og det blev den. Foruden sin faglige kunnen er han også venlig og humoristisk. Tak for hjælpen Thomas - du er en ener :-)

17 mars 2026

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse 🙏
Jeg er virkelig glad for dine ord – det betyder meget for mig, især når opgaven har været lidt udfordrende. Jeg giver altid mit bedste for at finde en løsning, og det er dejligt at høre, at det blev værdsat.
Tak for din ros både fagligt og personligt – det sætter jeg stor pris på 😊

5 stjerner er alt for lidt - burde kunne give 10

For anden gang har Thomas fra Fair Hvidevareservice nu hjulpet med at få lavet vores hvidevarer.

Hans service er i en klasse for sig, der bliver man som kunde ikke skuffet. De aller aller varmeste anbefalinger herfra.

26 février 2026

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse 🙏
Jeg er virkelig glad for din tillid – især når du vælger at bruge mig igen. Det betyder rigtig meget for mig, at du oplever servicen som noget særligt.
Tak for de meget varme anbefalinger 😊

Fantastisk service

Fantastisk service. Både over telefon og montørerne (Mikkel og Malte) på adressen. Har været her 3 gange for at komme i mål, alt for den samlede pris af 1200,- excl. reservedele (som beløb sig til lige under 800,- for to dele).

Hjalp mig samtidig med at kvalificere om det kunne betale sig at reparere en opvaskemaskine og anbefaling til valg af nyt mærke.

Kæmpe anbefaling og vil klart bruge igen næste gang jeg får et problem.

2 février 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen – både over telefonen og med Mikkel og Malte på adressen. Det betyder meget for mig, at vi sammen kunne finde den rigtige løsning, og at du oplevede både gennemsigtighed i prisen og god rådgivning undervejs.
Tak for din store anbefaling – jeg står selvfølgelig klar, næste gang du får brug for hjælp 😊

Totalt Fair behandling.

Havde prøvet alt, fordi lågen på Siemens opvaskemaskine ikke kunne lukke og dermed ikke køre. Bestilte tid på nettet his Fairhvidevareservice, fordi de har gode anmeldelser. Så ringede Thomas og spurgte ind til problemet og anviste nogle muligheder. Og så fandt jeg en løs skrue som var skruet lidt ud af bordpladen og med den skruet helt op, så kunne jeg trykke lågen på plads igen og nu virker maskinen. Så problemet blev fixet over telefonen uden regning. Totalt fair opringning. Bruger helt sikkert Fair Hvidevareservice en anden gang.

8 décembre 2025

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Jeg er rigtig glad for, at jeg kunne hjælpe dig over telefonen, så problemet blev løst uden et besøg – det er præcis sådan, jeg gerne vil gøre det, når det giver mening.
Det betyder meget for mig, at du oplevede det som en fair behandling, og tak for din tillid og anbefaling 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Arbejdet udført – men teknikeren efterlod dørkarm/bundstykke og listerne løse

Opdateret: Teknikkeren har nu monteret lister og sokkel.

Teknikeren fik løst selve opgaven, men finishen var desværre helt i bund. For at udføre arbejdet tog han både dørkarm/bundstykket og flere lister af – men satte dem ikke på plads igen. Da jeg spurgte, fik jeg blot at vide, at det måtte jeg selv gøre.

Jeg står derfor tilbage med løse og beskadigede lister samt et bundstykke, der ikke er monteret, hvilket giver et rodet og ufærdigt resultat. Jeg havde forventet, at man afleverer arbejdet i samme stand som før.

Selve reparationen blev udført, men servicen og slutresultatet var langt fra tilfredsstillende.

18 novembre 2025

Kære Haris.,
Jeg er rigtig ked af at høre, at du ikke føler oplevelsen har levet op til forventningerne.
Jeg har forsøgt at kontakte dig pr. e-mail for at lave en aftale med dig så vi kan få udbedret installationen, men har desværre ikke modtaget svar endnu. Du er meget velkommen til at vende tilbage, så vi kan få det løst hurtigst muligt.
Teknikeren konstaterede ved ankomst, at opvaskemaskinens trælåge og sokkel støder sammen når man åbner og lukker opvaskemaskinen, fordi sokkelstykket er lidt for højt. For at kunne udføre reparationen blev enkelte lister og sokkelstykke fjernet, hvilket normalt skal være gjort inden teknikerens ankomst, jf. vores vilkår om fri adgang. Teknikeren valgte dog at hjælpe med dette alligevel og informerede om, at de skulle sættes på igen, når soklen var tilpasset, så problemet med træfronten og soklen ikke opstår fremover – Det aftalte I på stedet.
Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at sikre, at alt står pænt og ordentligt igen, men hvis soklen ikke er skåret til i højden, kan vi naturligvis ikke stå inden for den del.
Kontakt os endelig, så vi kan finde en løsning, du bliver tilfreds med. ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

En fornøjelse at have Fair på besøg

Thomas er en uformel, flink fyr, og havde en ny lås med til vores vaskemaskine. Så han klarede det hele på et kvarter. Og jeg fik en fin forklaring på hvad fejlen var.

Og han lovede at jeg vil få sendt en fakture, så jeg kan trække arbejdsløn fra som håndværkerfradrag. Meget betænktsom :-)

30 octobre 2025

Kære Peter.
Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi pris på 🤩 Rosen er givet videre til Thomas 😊
Dejlig dag til dig ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Lyn hurtig og kompetent service Ingen…

Lyn hurtig og kompetent service Ingen tågesnak - går lige til sagen :-)

21 octobre 2025

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Tusind tak for din anmeldelse, den er værdsat 🤩 Dejligt, der ikke var nogen tågesnak ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og hurtig service

Vi havde en super god oplevelse med fair hvidevarerservice, som var ude og lave vores vaskemaskine. Efter de havde været der opstod der desværre et nyt problem med maskinen som de kom hurtigt ud og så på igen uden ekstra betaling - så hurtige, effekte og meget fair i pris! Kan i den grad anbefale dem!

7 octobre 2025

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Det er så skønt, at få sådan en anmeldelse- tusind tak 🤩 Dejligt, at du vil anbefale os til andre 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Fandt fejlen og rettede den. Kan kun anbefale.

13 octobre 2025

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Hvor dejligt, at høre- og skønt at du vil anbefale os til andre 🤩

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus