Fair Hvidevareservice ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har en Lg vaskemaskine som pludselig slog sikringen og der løb vand ud på gulvet om lørdagen. Fik snakket med Thomas fra Fair Hvidevareservice og han kom tirsdag morgen og fixede maskinen. Super s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Fair Hvidevareservice. Prisen er virkelig god ift., hvor meget service man får, og det er kompetent og venlig service. Udelukkende ros herfra.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk Service :-) Nem at booke, fed SMS service (hvornår jeg kommer) OG ikke mindst så virker opvaskemaskinen, og vi har sparet miljøet for unødvendigt skrald ! TAK !

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation d'appareils électroménagers
  2. aussi dans
  3. Magasin de pièces détachées pour appareils électroménagers
  4. Service client dédié à l'électroménager
  5. Service de réparation de lave-linges et sèche-linges
  6. Service de réparation du petit électroménager

Écrit par l'entreprise

Tak til alle vores kunder for jeres anmeldelser. Hos Fair Hvidevareservice ApS ser vi feedback som en vigtig del af vores arbejde og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Skulle noget mod forventning ikke leve op til forventningerne, opfordrer vi altid til dialog, så vi kan finde en løsning. Vi sætter stor pris på den tillid, vores kunder viser os.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Effektiv udbedring

God bookingservice.
Ankomst og derefter igang med at udbedre vaskemaskinen - fandt fejlen og på under 30 minutter var den repareret og kører nu dejligt.
Behagelig reperatør.
Får mine bedste anbefalinger.

7 août 2026

Kære Vibeke.
Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse! 😊
Det er dejligt at høre, at hele forløbet fra booking til reparation fungerede godt. Og endnu bedre, at vi fik fundet fejlen og havde vaskemaskinen kørende igen på under 30 minutter.
Jeg sætter stor pris på dine pæne ord om både servicen og væremåde. Det betyder meget, når kunder tager sig tid til at skrive en anmeldelse.
Tusind tak for anbefalingen – den er jeg virkelig glad for! 🙏

Hej Flemming.
Det glæder mig, at du oplevede både reparationen og prisen som fair. Jeg prøver altid at finde den løsning, der giver bedst mening for kunden – og selvfølgelig få maskinen hurtigt i gang igen.
Tak fordi du valgte Fair Hvidevareservice, og tak for anmeldelsen. Det sætter jeg stor pris på! 🙏

Super service - problem løst

Super og professionel service - kommunikation, aftale pålidelighed, transparente priser - og nok vigtigst af alt: problemet løst 😊

6 août 2026

Hej Charlotte.
Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊
Det betyder meget for mig, at du fremhæver hele forløbet – lige fra kommunikationen og aftalen til de transparente priser og selvfølgelig det vigtigste: at problemet blev løst.
Jeg synes, det skal være trygt og enkelt at få besøg af en reparatør, og derfor er det ekstra dejligt at høre, at du oplevede netop det.
Tusind tak for tilliden og for at tage dig tid til at skrive. Det sætter jeg virkelig stor pris på 🙏

behagelig servicetekniker

behagelig servicetekniker. holdt sine aftaler.
stort plus herfra

28 juillet 2026

Hej Tim.
Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det betyder meget for mig, at du oplevede besøget som behageligt, og at aftalerne blev overholdt. Jeg synes, det er vigtigt, at man som kunde både føler sig godt behandlet og ved, hvad man kan forvente.
Tak for de pæne ord og for dit store plus – det sætter jeg virkelig pris på 🙏

Garanti på reparationer

Dygtige, behagelige teknikere og der er garanti på deres reparationer som de lever op til.

3 août 2026

Kære Anders.
Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊
Det betyder meget, at du fremhæver både vores måde at være på og ikke mindst garantien på vores reparationer. For mig er det vigtigt, at kunden kan føle sig tryg – også efter vi har forladt adressen.
Hvis der mod forventning skulle opstå et problem med en reparation, så skal vi selvfølgelig stå ved vores arbejde og få det løst. Det er en vigtig del af god service.
Tusind tak for tilliden og de meget pæne ord. Det sætter jeg stor pris på 🙏

Var meget tilfreds

Var meget tilfreds, god vejledning, behagelig ung mand.

3 août 2026

Kære Ulla.
Tusind tak fordi du valgte Fair Hvidevareservice og tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service for hvidevarer…

Vores LG køle frys kunne ikke fryse helt ned. Vi fik fat i Fair Hvidevareservice. På trods af travlhed, fik vi en hurtig aftale. Inden besøg havde vi opfølgende spørgsmål. Besøg til aftalt tid. Et hurtigt check med testudstyr viste desværre at en reparation ikke var rentabelt. Fik fin rådgivning omkring nyt køleskab, ikke noget med at sælge os et nyt, men sober rådgivning ud fra hans erfaringer. Også med foreslag hvor vi med fordel kunne handle nyt. Fair Hvidevareservice lever fint op til deres navn. Kan varmt anbefales

30 juillet 2026

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Tusind tak for den virkelig flotte og meget udførlige anmeldelse! 😊
Det var en fornøjelse at hjælpe jer, og jeg er glad for, at vi trods travlhed kunne finde en hurtig tid. Jeg synes, det er vigtigt at komme til aftalt tid og tage sig tid til at svare på de spørgsmål, der naturligt opstår undervejs.
Desværre viste målingerne, at en reparation af jeres LG køle-/fryseskab ikke ville være rentabel. I sådan en situation mener jeg, at det vigtigste er at være ærlig og rådgive ud fra, hvad der bedst kan betale sig for kunden – også selvom løsningen ikke bliver en reparation.
Jeg er derfor ekstra glad for, at I oplevede rådgivningen som sober og uden forsøg på at sælge jer noget. For mig er det netop dét, Fair Hvidevareservice skal stå for.
Tusind tak for jeres tillid, de meget pæne ord og den varme anbefaling. Det betyder rigtig meget for mig 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Thomas giver med afstand den bedste…

Thomas giver med afstand den bedste service, som vi nogensinde har fået, på tværs af brancher og produkter. Jeg kan ikke rose Fair hvidevareservice nok. 10 stjerner, hvis det var muligt⭐️

30 juillet 2026

Kære Peter.
Tusind tak for de helt fantastiske ord! ⭐️🙏
Det er virkelig sådan en anmeldelse, der gør mig både glad og stolt. At du ligefrem ville give 10 stjerner, hvis det var muligt, betyder mere, end du måske tror 😊
Jeg gør mig umage med hver eneste kunde og prøver altid at levere den service, jeg selv ville ønske at få. Derfor er det en kæmpe fornøjelse at høre, at du oplever Fair Hvidevareservice på den måde.
Tusind tak for tilliden, de mange flotte ord og for at tage dig tid til at skrive anmeldelsen. Det sætter jeg virkelig stor pris på! ⭐️

Super service.

Tekniker lod sig ikke slå ud af modstand og løste opgaven til UG med kryds og slange. Var meget venlig og imødekommende, og gav sig god tid.

Kære Anne.
Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊🙏
Det glæder mig virkelig, at vi ikke lod os slå ud af lidt modstand undervejs, og at vi fik løst opgaven til UG 😄
Jeg synes, det er vigtigt at blive ved med at lede efter løsningen, når tingene ikke lige går som forventet – og samtidig sørge for, at kunden føler sig godt behandlet hele vejen.
Tusind tak for de meget pæne ord om både servicen, venligheden og den tid, vi brugte på opgaven. Det sætter jeg virkelig stor pris på ⭐️

Rigtig god oplevelse

Præsist og omhyggeligt arbejde

20 juillet 2026

Hej Karsten.
Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder mig, at du oplevede arbejdet som både præcist og omhyggeligt. vi går meget op i at gøre tingene ordentligt og ikke bare få problemet løst hurtigt.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse – det sætter jeg stor pris på 🙏

Rep. af vaskemaskine

Super god og kompetent reparation samt yderst venlig
væremåde.

24 juillet 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder mig meget, at du oplevede reparationen som både kompetent og professionel – og samtidig satte pris på den venlige service.
Det betyder meget for mig at kunne levere et godt håndværk og samtidig sørge for, at kunden føler sig tryg og godt behandlet.
Tusind tak for tilliden og for de pæne ord. Det sætter jeg stor pris på 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service til god pris

Vores vaskemaskine smed vand ud oppe foroven, så vi ringede til Fair Hvidevareservice, han kom med et bud på hvad der var galt og det var spot on. Han kom allerede dagen efter og fik fikset maskinen. Mange tak til Thomas. Kan varmt anbefale dem.

24 juillet 2026

Kære Charlotte.

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊🙏
Det var dejligt at kunne hjælpe jer – og endnu bedre, at fejlen viste sig at være præcis som forventet. Det er altid tilfredsstillende, når man kan finde årsagen hurtigt og få maskinen tilbage i drift uden unødvendige omkostninger.
Jeg er glad for, at vi kunne komme allerede dagen efter og få styr på vaskemaskinen. Tusind tak for tilliden, de pæne ord og den varme anbefaling – det betyder rigtig meget for mig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Behagelig betjening og han fandt hurtig…

Behagelig betjening og han fandt hurtig fejlen

Hej Jane.
Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder mig, at du oplevede betjeningen som behagelig, og hurtig fejlfindning. Det er altid målet at gøre besøget så enkelt og effektivt som muligt.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og for de pæne ord – det sætter jeg stor pris på 🙏

Kære Kirsten.
Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder mig, at du oplevede hjælpen som både effektiv og venlig. Det er præcis den kombination, jeg altid forsøger at give mine kunder – at få løst problemet, men samtidig sørge for en god og behagelig oplevelse.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive et par ord. Det sætter jeg virkelig stor pris på

Reparation af opvaskemaskine

Fik skiftet varmepumpe i opvaskemaskinen. Dagen før får man besked om et nærmere tidsinterval og på dagen en sms 30 minutter før teknikeren kommer. Han var meget professionel og havde den rigtige reservedel med. Skiftede den, testede og satte maskinen på plads igen. Alt til UG. Kan anbefales.

Kære Rie.
Tusind tak for den virkelig flotte og detaljerede anmeldelse! 😊🙏
Det glæder mig, at hele forløbet fungerede godt – lige fra informationen om tidsintervallet og sms'en inden ankomst.
Det er vigtigt for os at komme forberedt, så vi har den rigtige reservedel med og kan få arbejdet gjort ordentligt første gang. Og selvfølgelig skal maskinen testes og sættes ordentligt på plads igen, inden jeg går.
Tusind tak for de meget pæne ord og for anbefalingen. Det er dejligt at høre, at det hele er til UG 😄

Reparation af opvaskemaskine

Har haft Thomas ude i forbindelse med reparation af vores opvaskemaskine som havde problemer med en lukke/hængselsmekanisme.

Super venlig og god service, og efter endt operation stod alt perfekt og bedre installeret end tidligere.

5 stjerner herfra og vil helt sikkert bruge Thomas igen og anbefale ham til andre

Kære Jimmy.
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊🙏
Det var en fornøjelse at hjælpe jer med opvaskemaskinen. Jeg er rigtig glad for at høre, at både servicen og selve resultatet levede op til forventningerne – og at den endda stod bedre installeret bagefter.
Jeg går meget op i, at jeg ikke bare løser selve fejlen, men også efterlader tingene ordentligt, når jeg går igen. Så det betyder ekstra meget, at du har lagt mærke til det.
Tusind tak for de 5 stjerner, tilliden og den flotte anbefaling. Jeg håber selvfølgelig, at opvaskemaskinen bare kører derudad fremover 😄 Men skulle I få brug for mig igen, kommer jeg gerne.

Virkelig rar og hjælpsom

Virkelig rar og hjælpsom. I den grad anbefalingsværdige

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Tusind tak for de rflotte ord! 😊🙏
Det glæder mig virkelig, at du oplevede mig som både rar og hjælpsom. Det betyder meget for mig, at en god service ikke kun handler om selve reparationen, men også om den oplevelse man får som kunde.
Tusind tak for den flotte anbefaling – den sætter jeg stor pris på!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig tekniker og superfin service

Dygtig tekniker og superfin service, hvis alle jeres medarbejdere er så behagelige og serviceminded, så har i sandelig et rigtig godt firma.

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Tusind tak for den virkelig flotte anmeldelse! 😊
Det er dejligt at høre, at du både oplever os som dygtige, behagelige og serviceminded. Det betyder ekstra meget, når du ligefrem tager dig tid til at fremhæve hele firmaet.
Jeg gør mit bedste for, at Fair Hvidevareservice ApS skal være et sted, hvor man får ordentlig service, god kommunikation og en behagelig oplevelse – hver gang.
Tusind tak for de meget pæne ord og for tilliden. Det sætter jeg virkelig stor pris på! ⭐️

Effektiv

Effektiv, hurtig, kyndig

Réponse de Fair Hvidevareservice ApS

Tak for din anmeldelse, den er værdsat. 😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service med høj kvalitet

Nem booking, kom til aftalt tid, og maskinen kører perfekt igen. Alt var godt.

Kære Asger.
Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊🙏
Det er dejligt at høre, at hele forløbet fungerede godt – fra booking og aftalt tid til en vaskemaskine, der kører perfekt igen.
Det er præcis sådan, jeg gerne vil have, at det skal være: nemt, ordentligt og uden unødvendigt besvær for kunden.
Tusind tak for tilliden og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter jeg virkelig stor pris på!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus