FarumhusAvis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte 3 små jordbær tærter 6/6-26 Bunden var tør og virkede flere dage gammel. Vaniljecreme smagte mest af mælk. Man kunne slet ikke smage vaniljen. Jordbærrene smagte ikke af noget - det er høj... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kedelig og anonym panini, købt i Hillerød d. 4-5-26 Blødt brød, varmet op i papiret så overfladen ikke kunne blive sprød, gylden og lækker som man forventer at en panini skal være. Den var vandet og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre kagemænd Tusind tak for 2 stk. flotte og virkelig gode kagemænd. Meget servicemindet ved bestilling, og ærligt svar på, hvad der ville være bedst til vores arrangement. Kagerne var meget flot... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Endnu en knap så god oplevelse fra Farumhus, Meny, Måløv. Længe siden jeg har frekventeret deres bagværk sidst, da kvaliteten somregel er langt under middel. Denne gang var det en ubagt kanelsnurrer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pâtisseries
  2. Boulangerie
  3. Magasin de gâteaux

Écrit par l'entreprise

Farumhus bager og konditori består i dag af 18 butikker - nogle med café. Det er bagermester Peter Jørgensen, der står bag Farumhus. Han købte sin første bagerforretning i 1996 drevet af det gode bagerhåndværk og lysten til at udforske og udfordre opskrifter, råvarer og det bagværk, vi samles om. Bageriet, der lå i Farum, voksede sig hurtigt stort og Peter Jørgensen måtte købe det lokale Williams Hotel for at skabe en forretning, der matchede efterspørgslen. Siden er det gået stærkt, han har rejst Europa rundt for inspiration og i dag består Farumhus af 18 butikker fordelt over Sjælland. Bagerhåndværket har alle dage været centrum i Farumhus. I starten var det kagerne og konditoriet, der var udgangspunktet for bageriet, men i dag er det i lige så høj grad blevet brødet, der bærer passionen. For eksempel at finde den bedste mel fra producenter i Italien, Frankrig og selvfølgelig Danmark, eksperimentere med surdej og følge tendenserne, når det kommer til smag. Farumhus har løbende vundet priser for både konditorkager og brød. Og Peter Jørgensen var en af de første bagere i Danmark, der havde den franske chokoladetærte Gateau Marcel i sortiment.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har igen i dag været Herlev…

Jeg har igen i dag været Herlev afdelingen, det var som sædvanligt en rigtig god oplevelse. Godt brød og god kaffe.

20 novembre 2025

Kære Lene

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive. Sikke nogle dejlige ord. Jeg sørger for at personalet i Herlev får lov til at læse din anmeldelse.

Du ønskes en dejlig dag,
Camilla
/Farumhus

Lækre kagemænd

Lækre kagemænd
Tusind tak for 2 stk. flotte og virkelig gode kagemænd. Meget servicemindet ved bestilling, og ærligt svar på, hvad der ville være bedst til vores arrangement. Kagerne var meget flot pyntet og smagte fantastisk. Vi serverede dem bl.a. for nogle svenske og norske kolleger, som ikke kendte til begrebet "kagemænd" - de var vilde med konceptet. Det helt rigtige valg vi fik lavet.

19 novembre 2025

Kære Lisbeth

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at både bestillingen, servicen og ikke mindst kagemændene levede op til alles forventninger. Vi er glade for, at de faldt i god smag - også hos jeres svenske og norske kolleger, som fik deres første møde med konceptet.

Tak fordi I valgte os til jeres arrangement. Vi håber at få lov til at bage for jer igen en anden gang

Glade kagehilsner, Camilla

God kaffe

God kaffe
Rigtig god betjening
Super frisk brød

18 novembre 2025

Kære Susanne

Tak for de pæne ord om Farumhus. Det er vi virkelig glade for at læse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Farumhus i Herlev laver nogle virkelig…

Farumhus i Herlev laver nogle virkelig gode rugbrød, når vi får besøg af Mormor & Morfar er der altid købt et rugbrød eller 2 med for vores børn elsker dem.

Vi bor nemlig desværre ikke selv i nærheden af en Farumhus bager.

16 novembre 2025

Kære Fam. Nielsen

Tusind tak for de flotte ord!
Det glæder os virkelig at høre, at både mormor, morfar og især børnene nyder vores rugbrød – det betyder meget for os.

Skønt at høre at vores rugbrød finder vej hele vejen fra Herlev hjem til jer, selvom I ikke bor i nærheden af en Farumhus-bager. Vi sætter stor pris på jeres loyalitet og de fine besøg, I giver videre gennem familien.

Tak fordi I tog jer tid til at dele oplevelsen - det varmer helt ind i bagerhjertet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er sjældent, man får en virkelig god oplevelse i en kædebutik – men Farumhus i Værløse fortjener stor ros for deres medarbejdere, især i dag den 1/11. Allerede når man træder ind, bliver man mødt med et højt og venligt “hej” og en imødekommende betjening, som man desværre ikke oplever så tit i 2025.
Jeg ved ikke, hvad hun hedder, men medarbejderen med pandebånd og håret sat op i en knold fortjener særlig ros. Hun var utrolig serviceminded, stillede de rigtige spørgsmål og gjorde hele oplevelsen personlig og behagelig.
Kæmpe ros herfra! 👏

1 novembre 2025

Kære Anahita

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig så godt taget imod i vores butik i Værløse - det er præcis sådan, vi ønsker, at alle vores kunder skal have det.
Din ros er givet videre butikken, så de kan dele de rosende ord med rette vedkommende!

Tak igen for de fine ord – vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌸

Lækre kager

8 août 2025

Réponse de Farumhus

Tak for rosen! Vi lægger meget kærlighed i vores tærter - dejligt at høre, at det kan smages 😋

Kagegladehilsner, Camilla

Noté 1 sur 5 étoiles

En gang var Farumhus bageren en god…

En gang var Farumhus bageren en god fornøjelse. Nu er det desværre en skuffelse. Det bære præg af at være fabriks brød og kager. Brødene er triste og ikke friske. Wienerbrød og kager ligner bakeof, lidt som div supermarkeder, dog er prisen det dobbelte

5 septembre 2025

Kære Anders

Tak for din anmeldelse – det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du har haft en skuffende oplevelse hos os.

Hos Farumhus bager vi alt i vores eget bageri og tilsvarende konditori, og vores bagere og konditorer har altid hænderne på produkterne. Vi lægger stor vægt på godt håndværk og friske råvarer, så det er naturligvis trist, hvis det ikke er sådan, det opleves for dig.

Vi tager din feedback seriøst og bruger den som en anledning til at se indad og forbedre os. Du er meget velkommen til at sende en uddybende mail til os på mail@farumhus.dk

Venlige hilsner, Camilla

Endnu engang

Endnu engang, i dag lørdag, blev vi kunder serviceret af dén mest sure og vrisne medarbejder i Ballerup. Da dét absolut ikke er første gang, syntes jeg at en påtale ér på sin plads.
Lige såvel som kunder skal opføre sig ordentligt, så mener jeg ikke at sure/ vrisne medarbejdere høre hjemme i et servicefag og ja de har deres problematikker men det skal ikke gå ud over en kunde.

9 août 2025

Réponse de Farumhus

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse i vores Ballerup-afdeling, og vi forstår fuldt ud din frustration. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere, og vi beklager, at du har haft gentagne dårlige oplevelser.

Hos os vægter vi god kundeservice meget højt, og det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere møder kunderne med venlighed og respekt - hver gang. Vi tager derfor din feedback alvorligt og vil følge op internt for at sikre, at situationen bliver håndteret på passende vis.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på mail@farumhus.dk

Med ønsket om en god dag,
Camilla / Farumhus

Farumhus i Farum …

Farumhus i Farum laver bare Danmarks bedste studenterbrød. Desuden har de nogle fantastiske Müslihapser som man kan blive helt afhængig af.

20 juillet 2025

Kære Anne

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det betyder meget for os!
Vi er utrolig glade for at høre, at du nyder både vores studenterbrød og Müslihapser - to af vores egne favoritter også 😊

Vi sætter stor pris på din opbakning og håber at byde dig velkommen i Farumhus igen snart.

Noté 3 sur 5 étoiles

Farumhus Bagsværd ikke helt så frisk…

Farumhus Bagsværd ikke helt så frisk som forventet, som jeg fik anvist af Farumhus Herlev, som ikke havde fået jordbærtærte endnu, da jeg var tidlig på den. Super service fra Farumhus i Herlev. Så var det bare lige at de 3 jordbærtærte jeg fik fra Farum Bagsværd, hvor de 2 nok ikke skulle være solgt til fuld pris (130 DKK), da de åbentlyst ikke var særlig friske i forhold til den 3. jordbærtærte. Øv øv da de lukkede kraftigt af ikke friske jordbær.

17 juillet 2025

Kære Martin

Tusind tak for din feedback!
Vi er kede af at høre, at dine jordbærtærter fra Farumhus i Bagsværd ikke levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi er rigtig glade for at høre, at du fik en god betjening i Herlev. Jeg sender rosen videre til teamet der.

Med hensyn til kvaliteten på tærterne fra Bagsværd, så tager vi din tilbagemelding alvorligt og følger op med konditoriet for at sikre, at friskheden altid er i top.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har lyst - vi vil meget gerne finde en god løsning og høre mere om din oplevelse.
Du kan skrive altid skrive os en mail på mail@farumhus.dk

Mange hilsner, Camilla

Noté 1 sur 5 étoiles

Et rugbrød koster 42 kroner men hvis…

Et rugbrød koster 42 kroner men hvis man køber et 1/2 rugbrød så koster det 23 kroner 😡😡😡
Det er sidste gang jeg har købt brød hos dem!

8 juillet 2025

Kære Monika

Tak for din feedback og at du tog dig tid til at anmelde os - vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi forstår godt, at det kan virke mærkeligt, at et halvt rugbrød koster mere end halvdelen af et helt. Årsagen er, at vi desværre ofte står tilbage med halve rugbrød, der ikke bliver solgt, hvilket ender som spild for os. Prisen afspejler altså ikke bare mængden, men også de omkostninger og det madspild, vi forsøger at begrænse.

Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksom på din oplevelse - det hjælper os med at blive bedre. Skulle du få lyst til at handle hos os igen, står vi selvfølgelig klar med godt brød og forhåbentlig en bedre oplevelse.

Stadig møgbeskidt /nu rengjort

Har kommet en del i Farumhus vedbæk, en dag kom jeg til at kigge rundt i hjørner kroge og på stikkontakten som sidder ved disken alt var møgbeskidt jeg tørrede en finger på stikkontakten og her idag ca 4 måneder senere tænkte jeg nu må de få en chance til men nej min finger aftørring er næsten væk dækket af et nyt lag møg og ikke bare der føj.
Nu er det med sikkerhed slut med at handle der mere TÆNK HVORDAN DET SER UD DER HVOR VI IKKE KAN SE 😥 skulle Farumhus gerne se billeder så har jeg også det☝️
13. August var jeg forbi igen, tydeligvis har de haft gang i den lille børste denne gang var der rent i butikken 👍

7 juillet 2025

Kære Frank

Tak for din anmeldelse - og for at gøre os opmærksomme på forholdene.

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse hos os i Farumhus Vedbæk, og det er på ingen måde den standard for hygiejne, vi ønsker at stå for. Din beskrivelse giver anledning til alvorlig selvransagelse, og vi tager det meget seriøst. Vi følger naturligvis op med det samme og sørger for en grundig rengøring samt et skærpet fokus på rengøringsrutinerne fremover - både de synlige og de mindre synlige steder. Vi vil også tage dine billeder imod med tak, hvis du ønsker at sende dem, så vi kan bruge dem konstruktivt i dialogen med personalet: mail@farumhus.dk

Vi håber, du vil opleve en mærkbar forskel, hvis du på et tidspunkt vælger at besøge os igen - og vi sætter pris på, at du har givet os muligheden for at forbedre os.

Med venlig hilsen, Camilla
// Farumhus

Nærrige med deres stempler

Nærrige med deres stempler. To gange intrlk lykkedes det mig ikke at få et stempel på rugbrødskortet (hver 6. Gratis). Første gang havde de ikke flere hele softkerne, men der var et halvt tilbage. Så kunne jeg ikke få et stempel da det kun gælder for hele rugbrød og det havde de jo ikke 😮‍💨

I dag var den så gal igen. Samme meget uhøflige dame i Måløv butikken, og samme resultat. Rugbrødne koster 30 kr. om mandagen og når de koster 30 kr. kan man heller ikke få et stempel i bogen. Latterligt 🤮

23 juin 2025

Kære Kenneth

Tak for din feedback og din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse med vores stempelkort - det er bestemt ikke vores intention. Vi har lavet ordningen for at belønne vores loyale kunder, og vi synes, det er et rigtig godt koncept.

Samtidig følger vi de regler, der fremgår af selve stempelkortet, og det gælder blandt andet, at rabatterede rugbrød desværre ikke giver stempel. Vi forstår godt, at det kan føles ærgerligt, hvis man står med en oplevelse af at "mangle" et stempel - især hvis rugbrødet ikke var tilgængeligt i fuld størrelse.

Vi tager din oplevelse i butikken i Måløv til os og følger naturligvis op med personalet - alle vores kunder skal mødes venligt og respektfuldt.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi håber naturligvis, at vi får lov at byde dig velkommen igen snart.

De bedste hilsner
Camilla, Farumhus

Noté 1 sur 5 étoiles

Surdejsbolle.. not so much.

Hver gang vi prøver en ny bager, spørger vi om de har surdejsboller. De fleste steder er svaret at der er surdej i alle deres boller. Det kan der meget vel være, men det gør det ikke til en surdejsbolle. Hos Farumhus var svaret det samme, men de havde dog en variant som skulle være rigtig surdej, så den skulle selvfølgelig prøves.
Skuffelsen var desværre stor. Den virkede for det første ikke frisk, smagte af noget der var lavet dagen før. Havde man haft svage tænder, havde følgerne nok ikke været for gode.
En rigtig surdejsbolle har sprød skorpe og tung men samtidig luftig dej.
Denne var det modsatte, sej og på ingen måde tung og luftig.
I bliver nødt til at få styr på hvad en rigtig surdejsbolle er, hvis I vil sælge den som det. Der findes masser af mikrobagerier som kan finde ud af det.
Hvis det kan give nogen form for trøst, kan jeres største konkurrent heller ikke finde ud af det.

8 juin 2025

Kære Casper

Tak for din feedback. Vi er kede af at læse, at du har oplevet vores bud på surdejsbollen, som en skuffelse - og at den ikke levede op til dine forventninger. Jeg skal nok sørge for, at bagermester og co. får din besked. Måske der er noget, der skal gøres anderledes fremover.

Med ønsket om en god weekend
// Camilla

Dårlig service

Dårlig service. Fik serveret en BMO på glat tallerken og tabte den ene halvdel, som de ikke erstattede.

2 juin 2025

Kære Ikram

Det var da godt nok uheldigt!
Hvilken butik har du besøgt? Så kan jeg lige følge op.

Du kan evt. skrive her: mail@farumhus.dk så vi kan få dig kompenseret.

Noté 3 sur 5 étoiles

Var på Farumhus i Birkerød

Var på Farumhus i Birkerød. Kager og kaffe var godt, men betjeningen var ikke, som den plejer at være. Der var to unge piger, som virkede som om de ikke havde lyst til at være der og ikke var særlig servicemindede. Bordene var små beskidte.

25 mai 2025

Kære Tanja

Det er vi godt nok kede af at læse.
Jeg deler dine oplysninger/henvendelse med butikschefen så vores forventninger til personalet kan blive genopfrisket; at kunden altid skal være i fokus. Vi sætter i hvert fald pris på at du fortæller os dette - vi kan jo altid blive bedre.

Du ønskes en dejlig dag med venlige hilsner, Camilla
/ Farumhus

Kommer ikke der igen 😔

Min søster og jeg gik ind i Farumhus på Slotsgade i Hillerød for at nyde en kop kaffe og en kage hver. Kaffen var udemærket, men kagerne, en kartoffelkage og en chokolademuffin, var begge tørre og hårde. Meget kedeligt og skuffende.

22 mai 2025

Kære Eva.

Det er jeg da godt nok ked af at læse, at det var oplevelsen I gik med efter blot første besøg hos Farumhus :-(

Ville egentlig rigtig gerne vide om I påtalte det for min kollega i butikken, så vi kunne gøre noget på stedet for at rette op på oplevelsen?
Vi vil altid gerne have feedback'en direkte i butikken, så vi i det mindste har en chance for at rette op på oplevelsen, før der tikker en trist anmeldelse ind på Trustpilot.

Du er mere end velkommen til at sende mig en mail på mail@farumhus.dk så vi kan finde en kompensation for jeres besøg.

Jeg håber, at høre fra dig :-)
God weekend!

Tør og kedelig gulerodstærte

Havde bestilt og på forhånd betalt for jordbærtærter og gulerodstærte, og da det jo (burde) stå klart inde bagved og lige skal hentes, så er det en ærgerlig oplevelse, at skulle trække nummer og stå og vente i over 15 min. Når det så bliver ens tur, så viser det sig, at det alligevel ikke står klart til afhentning, selvom man sætter et tidspunkt på sin bestilling mht. hvornår det skal hentes. Der går yderligere tid med at finde det bestilte frem osv.. Jeg har fuld forståelse for travlheden hos personalet, men synes det burde og kunne fungere mere effektivt. Jordbærtærterne var dejlige, men gulerodstærten kommenterede gæsterne som tør og med en lidt sjov bismag, og den smuldrede når man skulle skære stykker af den.
Så oplevelsen alt i alt kunne være bedre. Vi har ellers igennem lang tid købt brød fra Farumhus, og har tidligere været ok tilfredse, men synes der er sket en forringelse af oplevelsen i kvaliteten af brød (incl. morgenbrød) desværre. Dog er vores oplevelse, at jordbærtærterne altid er lækre!

17 mai 2025

Kære Charlotte

Jeg er godt nok ærgerlig over at høre, at jeres varer ikke var pakket og klar som forventet. Proceduren hos os er, at ordrerne der er bestilt på forhånd skal pakkes fra morgenstunden af. Det gælder alle bestillinger.
Jeg har talt med butikschefen som bekræfter dette, og også beklager at det mod forventning ikke var gjort den pågældende lørdag!

Vi er selvfølgelig også kede af at læse at gulerodskagen ikke levede op til jeres forventninger. Send os gerne en mail på mail@farumhus.dk så vi kan finde en løsning.

Men til slut; tak for rosen af jordbærtærten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil bare lige sige at bageren i…

Jeg vil bare lige sige at bageren i Farumhus Bagsværd bager en vidunderlig jordbærkage samt et lækkert gastro brød og dejlige rugbrød - Fortsæt endelig på den måde ❤️

16 mars 2025

Kære Brian

Hvor er vi bare glade for at læse, at du kan lide vores produkter. Og dejligt, at du ville dele det med os. Det sætter vi stor pris på! Tak.

De bedste forårshilsner, Camilla
/ Farumhus

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot og lækker festkade fra Farumhus, hentet i Birkerød.

Bestilte stor fest kage til 15. Den var fantastisk god, hindbær + chokolade. Meget flot pyntet og rigelig i størrelse. Alle vores gæster var begejstrede. Vil klart bruge det igen.

22 février 2025

Kære Charlotte

Tusinde tak for din feedback. Vi er virkelig glade for at læse, at kagen levede op til forventningerne. Tak fordi vi måtte være med til at fejre jer!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus