Hemskt! Ringer inte när de är utanför utan ändrar status till att mottagaren inte varit tillgänglig och returnerar sen tillbaka paketet till avsändaren utan att ens försöka leverera det till ett ombud... Voir plus
Hur dessa skojare inte fått näringsförbud I Sverige. De klarar inte av att leverera alls utan skyller allt på kunden. Rent bedrägeri är vad de sysslar med, har man köpt en tjänst att leverera ett pake... Voir plus
Väntar på paket, ändrade själv utdelningsdag från torsdag till fredag. Naturligtvis fick jag inte paketet på fredagen, "när det kom till centralen hade buden redan åkt ut för dagen". (Detta trots att... Voir plus
Tiden för utlämning stämde inte. Samtal från privat nummer för att kolla om vi var hemma. Tiden för ett ny utlämning ändras konstant för att till slut skicka tillbaka paketet till företaget. Ska ni ha... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Jag tog en hel dags ledighet från jobbet på grund av leveransen. Enligt informationen skulle paketet levereras den 19/12/2025 senast kl. 22:00, därför var jag tvungen att stanna hemma hela dagen.
Jag har övervakningskameror i trädgården och vid ytterdörren, och jag kan med säkerhet bekräfta att ingen leveransbil överhuvudtaget kom till min adress. Trots detta påstår företaget indirekt att leveransförsök gjorts, vilket inte stämmer.
På grund av detta förlorade jag en hel dags lön, helt i onödan, på grund av detta misslyckade och oseriösa leveransföretag. Detta är extremt oprofessionellt, respektlöst och oacceptabelt.
Detta känns som rent bedrägeri. Jag rekommenderar absolut ingen att använda detta paketföretag.
Betyget är en miljon gånger under noll.
Avoid this business at all costs!!!
Man kan lita på FedEx
Man kan lita på FedEx! Det nämligen alltid helt värdelösa. Det är bedrövligt att företag fortfarande använder FedEx i Sverige. Varenda leverans därifrån är 1 stjärna.
Har levererat till fel adress. Ovilja att lösa.
Har levererat till fel adress, men erkänner inte trots bildbevis. Deras leverans foto matchar inget hus i området. Och den som erhållit paketet har inte hört av sig. Jag har kontaktat FedEx många gånger, och de lovade tre gånger att återkomma inom 1-4 timmar, vilket de aldrig gjorde. Jag föreslog: prata med föraren som levererade, kolla bildens geotag eller förarens GPS för att lokalisera vart det levererats. Istället stänger de ned ärendet gång efter gång med standard floskler som "ärendet löst"...
Sämst i hela världen!!
Sämst i hela världen!!! Varje gång Fedex ska leverera är det försenat utan någon som helst avisering eller kontakt. Hemsidan och den virtuella kundtjänsten suger och är sämst.
Det är omöjligt att komma till något annat än text, som inte leder till kontakt eller uppdatering överhuvudtaget.
Sämst i Sverige
Sämst i Sverige. Använd inte. Välj UPS eller motsvarande. FED-ex är dåliga på tull och saknar kundtjänst förutom AI. Svarar ej på mail i tid.
Använd inte FedEx om du vill att paketen ska komma fram!
Bokade leverans men kom inte. Det står att det skulle komma på fredag men kom inte. tiden ändrade till måndag sen onsdag sen torsdag sen fredan efter men kommer inte då häller. När man ringer kundtjänst kommen man till en dålig AI. När man lyckas komma fram till en person tillslut så kan dom inte hur deras system fungerar. Dom lovar saker som dom inte kan hålla.
Använd inte FedEx om du vill att paketen ska komma fram!
Kundtjänst behöver förbättras – budet imponerade
Från en själv jobbar med kundtjänst får jag verkligen säga se över eran kundtjänst.
Tyvärr upplevde jag att medarbetaren inte lyssnade ordentligt och att det krävdes tyvärr en bestämd ton innan jag blev hörd. Det förekom dessutom avbrott och långa tystnader - vilket påminde om när någon pratar med en kund medan de kollar på sin mobil.
Jag vill dock ge ros till budet, som var mycket engagerad och serviceinriktad – hen stod verkligen ut jämfört med kundtjänstmedarbetaren.
VARNING
VARNING! Gör vad ni kan för att undvika FedEx. De lovar tider de inte håller. Deras tracking är helt felaktig. De går inte att kontakta. De kommer med autogenererade ursäkter som inte har något med sanningen att göra: "Ditt paket har påverkats av händelser utanför vår kontroll, som oväder eller andra lokala restriktioner." Önskar att jag kunde ge mindre än 1 stjärna.
Sämst är för lite ord vet inte vad jag…
Sämst är för lite ord vet inte vad jag ska säga , jag har skickat väldigt viktiga dokument till Irak fick vänta en månad sen säger de att den borttappad 😡😡
Snälla skicka inte någonting mid de
3 dagar från Hong Kong till Upplands Väsby.
3 dagar från Hong Kong till Upplands Väsby. bra!
Eftet 8 dagar i sverige väntar jag fortfarande på mitt paket. Dåligt!
VÄgen från Upplands Väsby hem till mig är knappt 2 mil.
Jag överdriver inte. Jag har fått över 35 st mail från fedex dom senaste dagarana ang min leverans.
Jag söker kontakt men inget telnummer finns.
Kommer jag någonsin få mitt paket?
Dennis har genom sitt fantastiska…
Dennis har genom sitt fantastiska kundbemötande och engagemang fått upp betyget från 0 till 3 stjärnor.
Innan Dennis hjälpte mig var det en rent bedrövlig upplevelse med engelsktalande support trots svenskt val, ai-röst som inte kan hjälpa och annat trams. Hoppas detta når Dennis chefer i sverige.
Försenat paket
Försenat paket, de vet inte var det är har varit ”på väg ” i flera dagar
Det sämsta jag nogonsin upplevt
Det sämsta jag nogonsin upplevt. Försökt allt. Kontakta via websidan, skickat meddelanden om telefonnummer ändra leverans etc. Det enda som händer är att paketet valsar runt hit o dit. Totalt omöjligt att få nån kontakt. Nu skickas det tillbaka
Skulle leverera fredag men kom aldrig
Skulle leverera fredag men kom aldrig, pratade med kundtjänst som inte kunde säga varför, bad om att hämta på deras terminal, dom skickade förfrågan. Får mail efter mail om att leverans är på väg med datum och tider som inte stämmer. Deras spårning på webbsidan som dom hänvisar till överallt stämmer inte någonstans. Slutade med att dom gav upp efter 1 dag och bad tredjeparts leverantör leverera till utlämningsställe(Postnord).
Skall också göra så på jobb (jag orkar inte göra mitt jobb någon annan får göra det) Skrämmande dålig upplevelse.
Värsta paketföretaget!
Värsta paketföretaget!
Mycket strul med utlämning.
Mycket svår support.
Hoppas jag aldrig kommer i kontakt med dom igen.
Är inte ens värda en stjärna .
Är inte ens värda en stjärna .
Totalt värdelösa , skickar ut att dom ska komma 2 dagar i rad mellan vissa tider vilken tvingar en att stanna hemma. Dom dyker såklart inte upp. Går inte att få tag på någon faktiskt person i kundtjänst utan någon AI robot.
Undvik detta företag
Dåligaste servicen jag varit med om…
Dåligaste servicen jag varit med om behövde åka till deras kontor i Upplands Väsby från Bromma herregud, förbättring måste ske!
Katastrof är det enda ordet som behövs
Katastrof är det enda ordet som behövs!
Levererar inte till utlämningsställe, trots att det står att man kan välja det. Meddelar att de försökt lämna paket, men att ingen var hemma - trots att man faktiskt var hemma! De ringer inte upp mottagaren ens! Har haft återkommande problem med flera olika leveranser, till olika adresser/städer!!
Det sämsta jag sett
Det sämsta jag sett! Dem ”försöker”leverera mitt paket men lyckas inte, väntar hemma hela dagen dem försökt ens att kontakta mig! Aldrig mer göra med det företaget!
En savoir plus sur les différents types d'avis.